جمهوری خواهان سکولار ایرانی


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Politics


کمپین مبارزه با بیشعوری
ورود به گروه سکولار ایران
https://t.me/cvgfdsi
اتاق تماس با مدیران https://t.me/+mEktZIqjXQljZDdk

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Politics
Statistics
Posts filter


فال حافظ

خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل


رضا عطاران کارگردان و هنرپیشه سینما و تلویزیون به خاطر این استوری بازداشت شد.....


🇾🇪🇮🇱⚡بلاخره بعد از دفعات متعدد شلیک موشک حوثی ها به اسرائیل؛ امشب موشک آن ها مستقیم در تل‌آویو برخورد کرده است.


🇾🇪🇮🇱⚡️ #خبر_فوری
18 مجروح در تل آویو بر اثر حمله موشکی بالستیک حوثی های یمن گزارش شده است.


«تفاوت»

نژادپرستی به روایت توئیت!
تمام ایرانیان با تمام ملت های عربی متفاوت اند

منطق این ادعا؟ 
تاریخ چند هزار ساله!

یعنی کودکی که در اردن به دنیا آمده، متفاوت از کودک یزدی ست. دلیل هم فقط تاریخ (گذشته) پدران آنهاست.

قطعا پس از تاج گذاری رضاشاه دوم، این تفاوت در بین شهروندان عادی ایران و والاحضرت های درباری هم مشاهده خواهد شد.

"تفاوت" اسم رمز جنبش های نژاد پرستی و دیکتاتوری ست. بعنوان نمونه کاربرد عمامه ملای شیعه، نمادی ست در جهت نشان دادن تفاوت شیخ با مردم عادی؛ یا «خمینی» را با لفظ «امام» نامیدن، از همان مدل به رخ کشیدن تفاوت ها بود.

در دل این تفاوت ها میتوان برتری جوئی و استبداد را یافت. تبعات این تفاوت در دیدن انسان ها به تفاوت در رفتار با آنها منجر خواهد شد. مثال بارز این تفاوت دیدن و رفتار کردن در ج.ا. سهمیه های ست که از دانشگاه تا استخدام اعمال میشود.


این نژادپرست ها با همین دست منطق و با همین مقدار درک از مفاهیم حقوق بشری و سیاسی، قصد دارند برای ملت ایران دموکراسی و نیک بختی پدید آورند.

تاریخ منشأ پند و عبرت آموختن است؛ نه تفاخر و تفاوت!/نیما بهرامی، ۲۰ دسامبر ۲۰۲۴


«اهرام شیعی»

در خبرها آمده است که بعد از دهه‌ها، بزودی سفارت ‎مصر در ایران بازگشایی خواهد شد و روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی با مصر به حالت عادی باز خواهد گشت. پس از انقلاب ۵۷ این اولین باری ست که جمهوری اسلامی به برقراری این ارتباط تمایل نشان داده است.


ظاهراً با محو رژیم اسد، منبعد مصر بعنوان پل ارسال اسلحه و مواد مخدر و‌بنوعی جایگزین شبکه های از دست رفته عمل خواهد نمود.

لازم است تاکید کنم که این برقراری ارتباط دیپلماتیک تهران و قاهره، بواسطه توصیه کارشناسان سیاست خارجه و بر طبق منافع ملی ایران نیست و ابتکار و فرمان آن از جانب مسکو صادر گردیده است؛ تلاشی در جهت تداوم سیاست های پیشین رژیم تهران و تامین منافع روسیه! 


چرا مصر؟

گویا فعلا دالان مصر، تنها راه دسترسی به غزه و لبنان است که برای رژیم باقی مانده. مصر همسایه لیبی ست، کشوری مبتلا به هرج و مرج -همچون سوریه در طی یک دهه اخیر- و البته کشوری که بندرهای مدیترانه ای آن، تجارت قاچاق کاپتاگون و مواد مخدر سپاه قدس به اروپا را هم تسهیل خواهد نمود. صد البته که تداوم ارسال سلاح و مواد مخدر به آمریکای جنوبی و ونزوئلا نیز از این مسیر میسر خواهد شد.

پیش از این ایتالیا به عنوان بارانداز و دروازه اروپا جهت ورود مواد مخدر بود. باید دید به غیر از تغییر مسیر، آیا بارانداز قاچاق رژیم هم تغییر نموده است یا خیر؟ بگمان من میتوان اسپانیا را هم به این لیست اضافه نمود. اگرچه نویسنده برای این بخش از ادعای خود فعلا منبع موثقی در اختیار ندارد.

ماهر اسد، نیروهای حزب الله و حماس، همگی دارای روابط مستحکمی با برخی از شبکه های مصری، لیبی و دیگر کشورهای آفریقایی هستند.

ظاهر امر گواه آنست که اسراییل تمامی شبکه های مافیایی رژیم در اردن، سوریه و لبنان را نابود و بلااستفاده نموده و سپاه قدس در حال تاسیس و پروراندن شبکه جدیدی از طریق آفریقا و به محوریت مصر است. 

مصر اخیرا چرخشی بسیار نرم و آهسته به سمت مسکو داشته است. حتی قرارداد خرید جنگنده های روسی سوخو ۳۵ نیز با فشار و تهدید آمریکا ملغی اعلام شد. علی رغم ناموفق بودن تلاشهای مسکو در جهت افزایش تجارت با سایر کشورهای آفریقایی، مصر حدود چهار درصد از تجارت خارجی روسیه را در اختیار دارد. این حجم از تجارت با روسیه تحت تحریم های سنگین بین المللی، حاکی از تمایل مصر به بازی در زمین روسیه است. لازم به ذکر است که ایالات متحده نیز در طی سالهای گذشته با رویگردانی از آفریقا، فضای مناسبی را جهت نفوذ چین و روسیه در قاره سیاه پدید آورده بود.

حال به اشاره پوتین، برقراری روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی با مصر و راه اندازی سفارت خانه، فعالیت های دیپلماتیک پوشش مناسبی را جهت تداوم تجارت های غیر قانونی سپاه قدس فراهم خواهد نمود/نیما بهرامی، ۱۹ دسامبر ۲۰۲۴


🇺🇸🇸🇾⚡وزارت خارجه آمریکا پس از دیدار با جولانی: به ما اطمینان داده شده که ایران هیچ نقشی در آینده سیاسی سوریه نخواهد داشت.


فاطمه دادش زاده


‏و عقلانیت مدرن، عقلانیت مدرن را انتخاب کنیم، میان فرمانبرداری کور و استقلال فکری، استقلال فکری را انتخاب کنیم زیرا تنها از این راه می‌توانیم به دموکراسی برسیم.
پایان

بخشی از این متن از «آوای فلسفه» الهام گرفته و تنظیم شده است.


‏بزرگترین مانع برای امروزِ ایران جهت دستیابی به ‎#دموکراسی، نخست وجود حکومت حاکمه‌ی غیر دموکراتیک در کشورمان است، از اینرو همت گماشته‌ایم آنرا کنار بزنیم.

مانع دیگر و آزاردهنده‌تر؛ ارائه تعاریف غلط از مفاهیم دموکراسی‌ست. متأسفانه حتی غالب نخبگان ما می‌پندارند دموکراسی یعنی

‏رای/خواست اکثریت و این خود موجب می‌گردد تا ذهن نقاد عموم مردم، مرگ مغزی شده و به «فرمانپدیری» از خواست اکثریت تن داده و یا دچار «مغلطه توسل به اکثریت» بشوند که این اتفاقِ بدی‌ست‌.

نخست باید بدانیم که «دموکراسی»، خارج از دنیای انسانها فاقد تعریف و معنا می‌باشد، از اینرو

‏بروی دو پایه «شعور»(عقلانیت) و «وجدان»(انسانیت) استوار است.

«دموکراسی» یک امر مطلق نیست، مفاهیمی‌ست که همواره با گذر زمان کاملتر می‌شود. اینگونه نیست که بگوییم در یک جامعه، دموکراسی تحقق یافت و مردم بگویند تمام شد، ما به هدفمان رسیدیم.

دموکراسی یک آرمان و ایده‌آل پویاست.

‏دموکراسی قرن بیست و یکم، بر اصول و مبانی «آزادیخواهی»، «عدالت‌جویی» و «برابری‌طلبی» استوار است که به نسبت گذر زمان تکمیل‌تر و تکمیل‌تر می‌شود. یک جامعه دموکراتیک به سمت دموکراسی حرکت می‌کند، هر روز بدان نزدیکتر می‌شود و هیچگاه به نهایت آن و یا به دموکراسی مطلق نمی‌رسد.

‏همواره به یاد داشته باشیم دموکراسی نوین، دارای سه اصل غیر قابل تزلزل است که نسبت به «رفراندوم» و «رای اکثریت» اولویت دارد؛
۱-آزادی (آزادی به مفهوم عام، ازجمله آزادی انتخاب)
۲-عدالت (و یا به تعبیری حقوق بشر)
۳- برابری (نفی کامل هرنوعی از تبعیض)

‏مثلا؛ نمی‌توانیم رفراندومی برپا کنیم تا ببینیم اگر مردم خواهان بازگشت برده‌داری هستند برده‌داری را آزاد کنیم. هر مقوله‌ای که بخواهد اصول دموکراسی را نقض کند، فاقد وجاهت است برای به رای گذاردن.
همانگونه که گفتیم، دموکراسی امری پویا و رو به تکامل است. هر انتخاب رموکراتیکی

‏می‌بایست در راستای ارتقاء و بهبود دموکراسی بوده و یا حداقل خارج از قالب و مفاهیم تعریف شده‌ی روز آن نباشد.

دموکراسی فرانسه اولین بار در قرن هجدهم ایجاد شد اما تا هفتاد سال پیش زنان فرانسوی حق رای نداشتند پس اینگونه می‌توان گفت که دموکراسی قرن هجدهم تا نیمه قرن بیستم در

‏کشور فرانسه، نسبت به دموکراسی قرن بیست و یکم جهان امروز؛ اصل دوم و سوم یعنی «عدالت» و «برابری» را نادیده می‌انگاشت، پس تا اینحا آموختیم که دموکراسی امری‌ست پویا که همواره سیر تکاملی‌اش را حفظ میکند.و دارای سه اصل است.

«دموکراسی و تناقض»؛
سوال؛ اگر خواست اکثریت مردم کنار زدن

‏دموکراسی باشد چه؟ اگر خواسته‌شان حکومت دیکتاتوری و یا نوعی از حکومتی باشد که در آن مقام مادام العمر تعریف شده باشد چه؟ در چنین شرایطی اگر بخواهیم به زور دموکراسی را به مردم تحمیل کنیم آیا این خود، نوعی از دیکتاتوری نیست؟! در این پرسش‌ها تناقض منطقی وجود دارد.

‏ببینید، مردمی که با خواست اکثریت‌، طالب دیکتاتوری و یا استقرار مقام مادام‌العمر/موروثی باشند، طبیعتاً به تمام ارکان دموکراسی باور ندارند اما حداقل به «حق رای» و محترم شمردن اکثریت آرا معتقدند (در غیر این صورت اصلا از کجا بدانیم که اکثریت خواهان دیکتاتوری هستند یا دموکراسی!)

‏حال این مردمی که حق رای را محترم می‌شمارند چگونه است که به دیکتاتوری و مقام مادام العمر رای می‌دهند که از آن به بعد حق رای را نه تنها از خودشان بلکه حتی از نسل آینده صلب کنند؟! اینجاست که دچار تناقض عقلی می‌شویم.

«انسانی که به آزادی اعتقاد داشت و آزاد بود، آزادانه انتخاب

‏کرد که برده باشد و چون آزادانه انتخاب کرد که برده باشد پس خود را "برده‌ی آزاد" می‌نامید»! واژگان آزادی و برده در کنار هم یک تناقض معنایی‌ست.

پس اگر درک کرده باشیم فرضیه انتخاب آزادانه یک دیکتاتوری و یا یک مقام مادام‌العمر با آرای اکثریت؛ بی‌معنی، غیر معتبر و دچار تناقض است

‏حال که صحبت از تناقض شد، خوب است بدانیم ما باید تفکراتمان را با اولویت‌بندی معیارهای ارزشی‌، از تناقضات رها کنیم. اگر در جایی سنت‌گرایی و عقل‌گرایی در تضاد هم قرار گرفت، عقلانیت را انتخاب کنیم. اگر درجایی فرهنگ و یا باورهای دینی در تصاد با دموکراسی قرار گرفت، دموکراسی را

‏انتخاب کنیم. در مقابل هرآنچه که اصول دموکراسی [آزادی، عدالت، برابری] را نقض می‌کند، محکم بایستیم و با تناقض و ارزش‌های دوگانه زندگی نکنیم. من نمی‌توانم بگویم که هم به «اصل آزادی» معتقدم و هم به حجاب اجباری. من نمی‌توانم بگویم هم به «اصل برابری» معتقدم و هم به مقام موروثی.

‏نمی‌توانم به قوانین حقوق بشر و «اصل عدالت» معتقد باشم و در عین حال حق حاکمیت نسل آینده را با انتخاب یک مقام مادام‌العمری، صلب کنم.

ما در یک بزنگاه تاریخی قرار گرفته‌ایم که باید تکلیفمان را با این ارزش‌های دوگانه مشخص کنیم. امیدوارم به مدد آگاهی، میان بنیادگرایی


ای کاش که یلدای وطن را سحری بود




🇸🇾⚡جولانی؛ رهبر شبه‌نظامیانی که حکومت بشار اسد را سرنگون کردند، گفت: سرنگونی حکومت اسد «پروژه» حکومت ایران در منطقه را 40 سال به عقب بازگرداند.


🇸🇾🇹🇷⚡اردوغان طی دو هفته آینده به دمشق سفر می کند.


🔴 بلومبرگ: واشنگتن 9 کشتی و 8 شرکتی را که می‌گوید در تجارت نفت ایران دخیل هستند را به فهرست تحریم‌ها اضافه می‌کند.


هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد

سیف فرغانی


🔴نماینده اسرائیل در سازمان ملل؛

حماس - برچیده شد.
حزب الله - تحقیر شده.
رژیم اسد - سقوط کرد.
اکنون باید از فرصت تاریخی نادری که به ما داده شده است استفاده کنیم و جهان را از شر رژیم قاتل ایران رها کنیم.


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
سلبریتی صداوسیمای رژیم در برنامه‌ای می‌گوید من نمی‌فهمم چرا عده‌ای می‌افتن دنبال عفو و بخشش اعدامی‌ها؟
اعدامشون کنید بره پی کارش!

رویا میرعلمی، سلبریتی حکومتی که عمده معروفیت خود را در صداوسیمای رژیم به دست آورده؛ در یک برنامه زنده تلویزیونی، برای اعدام تبلیغ میکند


خدا اصل نیست.
دین اصل نیست.
اصل انسانیت است.
تا اسلام هست، در هیچ
جای این گیتی، امنیت
نیست.

شب چله جشن باستانی ایران زمین بر همه هموطنان مبارک باد 🌸🌺🌼

https://t.me/gfddafvvfddcb


‏خود بابا نوئل هم الان دنبال اناره خوبه ساوس برای شب یلدا بعد یه سری هموطن از درختای کاج آویزونن

20 last posts shown.