فرنگ‌نامه


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified



Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


⭕️ تاملی بر دین اجتماعی آمریکا:
🖌 کتایون گلرخ
✔️ @farangnameh

◀️ از منظر دیگر هم می شود این دین اجتماعی را بررسی کرد و آن اسطوره شناسی است، زیرا اساطیر منبع اوّلیّه ادیان به حساب می آیند. آمریکا فارغ از اقوام بومی آن، هیچ پیشینه اسطوره ای و تاریخی ندارد. انسان هایی با فرهنگ های گوناگون در سرزمینی تازه به مثابه (wonderland سرزمین عجایب یا Neverland ناکجا آباد و اتوپیا) دور هم جمع شدند، اقوام بومی آن سرزمین را قتل عام کردند و کسانی را که ماندند مجبور به فراموشی فرهنگ خود کردند. آنان وارد سرزمینی شدند که نه از اسطوره ها و ادیان خاصّ آن اطلاّع داشتند و نه می توانستند اسطوره های فرهنگی و دینی خود را در آن جا داشته باشند زیرا هم از کشور و سرزمین آباء و اجدادی خود بریده بودند و هم از لحاظ فرهنگی و دینی و حتّی نژادی یک دست نبودند، چنان که بعدها مهاجرانی از چین هم وارد آن سرزمین شدند. به همین دلیل برای تاریخ سازی سرزمین تازه (دینی، فرهنگی، اجتماعی و... ) مجبور به دو کار مهّم بودند :

◀️ اوّل سعی کنند اسطوره سازی کنند. این کار را با بنیان گذران سرزمین جدید شروع کردند یعنی آنان را تبدیل به شخصیت های قابل احترام و کم کم قابل اسطوره شدن کردند.

◀️ دوم سعی کردند فرهنگ ها و اسطوره ها و ادیان متفاوت را در یک منظومه جمع کنند. این منظومه با اختراع دوربین فیلم‌برداری و بعد هم صنعت سینما بهتر شکل گرفت و ساخت آن هنوز هم ادامه دارد. ساخت شخصیّت های ماندگار علمی ـ تخیّلی یا فانتزی ـ تخیّلی مانند مرد عنکبوتی، سوپرمن، بتمن، ایکس من ها، چهار شگفت انگیز همه در راستای اسطوره سازی برای این جامعه و تمدّن به شدّت جوان آن است. ساخت هر نوع شخصیِت دیگری از این دست را بگذارید به پای اسطوره سازی های هالیودی برای این تمدّن جوان و ماجراجو.

◀️ آن دین اجتماعی نیاز به اسطوره دارد. اسطوره هایی که بشود بر شخصیّت های آنان تکیه کرد. این شخصیّت ها مانند ایندیانا جونز همیشه راه حلّی برای همه مشکلات دارند و بر خلاف پیروان ادیان دیگر دست روی دست نمی گذارند و دعا نمی کنند، بلکه به قول قدیمی ها دست بر زانو می زنند و با نام خدا به دنبال یافتن راه حلّ مشکلات خود هستند.

◀️ حالا ترامپ دارد تبدیل به یک شخصیت ضدّ قهرمان در این دین اجتماعی می شود کسی مثل ابلیس، در ادیان الهی، تاریکی در زرتشت یا کسی مثل دجّال . همان طور که دجّال با تکیه بر ارزش های دین اجتماعی یک جامعه آن ها را تبدیل به ضد ارزش می کند و سپس بر موج خشونت های حاصل از کرده خود سوار شده و جامعه را به سمت نیستی می برد ترامپ هم با ضد ارزش وانمود کردن ارزش های جامعه آمریکا از آن ها چماقی ساخت و بر فرق دین اجتماعی جامعه خود کوبید. بعدها اسطوره سازان این دین اجتماعی، اسطوره او را به خوبی خواهند ساخت.
به نظر من ترامپ نمی تواند خدشه چندانی به این دین اجتماعی وارد کند فقط روند رشد آن را کند می کند همین.

✔️ @farangnameh


⭕️ترامپ، دجال دین مدنی آمریکایی
📝نوید مقدم


◀️ شاید در هیچ کشوری مردم مانند آمریکا نگاه اسطوره ای به قانون اساسی، نویسندگان آن و رئیسان جمهور پیشین نداشته باشند. در آمریکا نقل قول های پدران بنیانگذار به مانند احادیث بزرگان دینی نقل قول می شود و در میانه بحث های سیاسی مبنی استدلال قرار می گیرد.این نگاه آمریکاییان به تاریخ سیاسی و مدنی خود بخشی از جامعه شناسان را بر آن داشت تا مفهوم دین مدنی آمریکایی را تبیین کنند.

◀️ دین مدنی آمریکایی تئوری جامعه شناختی است که می گوید نوعی ایمان شبه دینی در ایالات متحده آمریکا وجود دارد که مرتبط با سمبل های مقدسی در تاریخ ملی این کشور است. جامعه شناسان معتقد به این تئوری معتقدند که این ایمان به شکل نیرویی پیوند دهنده و مجموعه ای از ارزش ها، درهم آمیزی اجتماعی و فرهنگی ملتی مهاجر با منشاهای گوناگون را تسریع می کند. به نظر می رسد برای این جامعه شناسان، متن قانونی اساسی آمریکا، در کنار بیانیه استفلال و اعلامیه حقوق بشر سنگ زیربنای این دین سیاسی یا دین مدنی باشد.

◀️ گویی آمریکایی ها در کنار دین شخصی خود دینی مدنی را که دارای عقاید بنیادی، ارزشها، تعطیلات مذهبی و رسوم خاصی است را گرامی می دارند. در این میان انقلاب استقلال آمریکا و شخصیت ها آن نقشی بنیادی در این دین دارند، این انقلاب دارای رهبری شبیه حضرت موسی در نجات بنی اسرائیل از دست فرعون (جورج واشنگتن)، پیامبران (توماس جفرسون و توماس پن)، حواریون ( توماس جفرسون و جان آدامز)، شهیدان ( قتل عام بوستون)، شخصیت های شیطان صفت و خیانتکار (بندیکت آرنولد)، مکان های مقدس ( دره فورج)، رسم و رسوم ( افراشت درخت آزادی)، پرچم، تعطیلات مذهبی ( 4ام جولای) و در نهایت متون مقدس ( بیانیه استقلال و قانون اساسی) است.

◀️ از زمان جورج واشنگتن، رئیسان جمهور نقش بنیادی در این دین مدنی ایفا کرده اند و نقش رهبری را در این ایمان جمعی داشته اند. چنانکه لیندر می گوید، کسانی مانند آبراهام لینکلن در این میان حتی به نقش پیامبری شهید ارتقا مقام یافته است. رئیس جمهور مانند پیامبر این دین مدنی عملکرد ملت را با ارزش های بنیادین دین می سنجد و آنان را به فداکاری در راه آن ارزش ها در زمان بحران هایی مانند جنگ فرا می خواند. رئیس جمهور به عنوان شخصیتی دینی الهام بخش معنوی ملت می شود و ماموریت دینی آنان را گوشزد می کند.حتی در مورد رئیس جمهوری مانند جورج بوش که به عنوان شخصی مسیحی و بنیادگرا شناخته می شود در صورت دقت در استعاره های دینی مورد استفاده در سخنانش بیشتر از هر مذهب مسیحیت شاید شاهد زبان مذهبی دین مدنی آمریکایی خواهید بود.

◀️ و اکنون در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ به نظر می رسد که ارزش های این دین مدنی مانند نگاه به مهاجرت و آزادی عقیده دست خوش طوفان های سهمگینی از طرف ریاست جمهور شده است، حتی مفهوم آمریکایی بودن موضوع بحث و مجادله قرار گرفته است. دین مدنی آمریکایی که چپ و راست را به هم متصل می کرد اکنون به سمت دوپاره شدن پیش می رود. بسیاری آمریکایی ها هنوز با پذیرش ترامپ به عنوان رئیس جمهور مشکل دارند، به نظر می رسد در کنار اعتراض به نحوه انتخاب او آنچه بیشتر مطرح است نگاه به او به عنوان پیامبری دروغین و ضد دین در خط سیر رئیس جمهور-پیامبران این دین مدنی باشد. دجالی که در پیش گوی پیامبرانه متون مقدس اولیه نیز از او یاد شده بود چنانکه همیلتون در رساله فدرالیست 68 از خطر به قدرت رسیدن مردی که “ استعداد پست عوام فریبی و کمی هنر معروفیت “ داشته باشد گفته بود.

✔️ @farangnameh


⭕️ اعتماد عمومی و رشد اقتصادی

◀️ در طی مطالعه صورت گرفته توسط دو اقتصاددان در بانک جهانی، Steve Knack و Phil Keefer در مورد سطح اعتماد عمومی در بین مردم چند کشور، آنها دریافتند که میزان سطح اعتماد عمومی در بین شهروندان کشورهای با درآمد پایین به مراتب کمتر از سطح اعتماد عمومی در میان شهروندان جوامع مرفه است و همچنین جوامع با سطح اعتماد عمومی پایین تر سرعت رشد اقتصادی کمتری نیز دارند.
گرچه این نتایج حاصل از تحقیقی قدیمی است ولی نتایجی قابل تامل می‌باشند.

➖منبع:
WHO, World Health Report 2003, Annex 2

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخابات برای کسب ۵۷۷ کرسی مجلس ملی فرانسه آغاز شد.


◀️ مرحله اول انتخابات برای گزینش اعضای مجلس ملّی فرانسه روز یکشنبه ۱۱ ژوئن آغاز شد. بیش از ۵۰ هزار نیروی پلیس و ژاندارمری امنیت این رای گیری را بر عهده گرفته‌اند. امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، برای تصویب قوانین لازم به منظور اجرای برنامه‌های خود، نیازمند اکثریت قاطع در پارلمان است.

دفاتر رأی‌گیری روز یکشنبه ۱۱ ژوئن‌، در ساعت هشت صبح گشوده شد و تا ساعت ۱۸ در اکثر شهرها و ساعت ۲۰ در شهرهای بزرگ به روی رأی‌دهندگان باز خواهد بود.

مجلس ملی فرانسه دارای ۵۷۷ کرسی است که یازده کرسی آن مربوط به نمایندگان فرانسوی‌های مقیم خارج از کشور است. این چنین تقریبا برای هر ۱۲۰ هزار نفر فرانسوی یک نماینده و یک حوزۀ انتخابیه وجود دارد.

انتخاب نمایندگان مجلس ملّی فرانسه بصورت «تک نفرۀ اکثریتی در دو مرحله» صورت می گیرد. در مرحله اوّل کسب اکثریّت مطلق و در مرحلۀ دوم بدست آوردن اکثریت نسبی برای برگزیده شدن ضروری است. این چنین برای پیروزی در مرحلۀ اول دریک حوزه انتخابیه، باید حداقل ۵۰ درصد آرا را بشرط آنکه حداقل به ۲۵ درصد شمار واجدین رای دهیِ ثبت نام شده در همان حوزه برسد، کسب کرد. در غیر این صورت، کلیۀ نامزدهایی که رأی آنان بیش از ۱۲.۵ درصد تعداد افراد واجد شرایط رأی دهی در آن حوزه انتخابیه است، و بهر حال دو نامزدی که بیشترین شمار آراء را بدست آورده اند، به مرحله دوم انتخابات راه می‌یابند. در مرحلۀ دوم نامزدی که اکثریّت نسبی را، فارغ از میزان شرکت‌کنندگان در انتخابات و همچنین درصد آرا، بدست آورد به مجلس ملّی راه می یابد. دور دوّم رای گیری در روز یکشنبه هجدهم ژوئن برگزار می شود.

انتظار می رود چهره مجلس ملّی آینده فرانسه بعد از انتخابات کنونی تا حدود بسیاری تغییر کند، زیرا بیش از دویست نماینده کنونی خود را برای مجلس آینده نامزد نکرده‌اند.

جنبش سیاسی امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، که از فردای انتخابات ریاست جمهوری فعالیت خود را با عنوان "جمهوری در حرکت" ادامه می‌دهد، اغلب نامزدهای خود را از میان جامعه مدنی فرانسه انتخاب کرده است.

در مجموع ۷۸۸۲ نفر نامزد بدست آوردن مقام عضویّت مجلس ملّی فرانسه شده‌اند که میانگین سنی آنان ۴۸.۵ سال است.

همچنین بیش از ۴۲ درصد نامزدهای انتخابات پارلمانی فرانسه را زنان تشکیل می‌دهند. این درحالی است که زنان در مجلس کنونی فرانسه ۲۶.۹ درصد کل نمایندگان را تشکیل می‌دهند.

➖منبع: رادیو فرانسه

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ واکنشِ نشریه یِ اکونومیست به انتخاباتِ اخیرِ بریتانیا: «یک قمارِ اشتباه»

✔️ @farangnameh


⭕️ خلاصه ای از برنامه ها و مواضعِ احزابِ بریتانیا قبل از انتخابات
[ترجمه از یورونیوز]

◀️ دو حزب اصلی در بریتانیا حزب محافظه کار و حزب کارگر است. احزاب دیگر شامل حزب راست میانه لیبرال دمکرات، حزب سبز، حزب اتحادگرای دمکراتیک (DUP) در ایرلند، حزب ملی گرا اسکاتلند (SNP) و حزب استقلال بریتانیا (UKIP) هستند.

✔️ @farangnameh

1️⃣حزبِ کارگر:
جرمی کوربین رهبر حزب کارگر است. یکی از مهمترین محورهای برنامه انتخاباتی این حزب افزایش حداقل دستمزد از ۷.۵ به ده پوند در ساعت، ایجاد بانکی با سرمایه گذاری پانصد میلیارد یورو برای تقویت اقتصاد کشور پس از خروج از اتحادیه اروپا، لزوم رای پارلمان برای تایید توافق نهایی برکسیت با کشورهای اتحادیه اروپا است. این حزب در برنامه انتخاباتی اش خواستار افزایش مالیات شرکتهای بزرگ برای تامین بودجه سامانه خدمات درمانی کشور شده است. در زمینه سیاست خارجی، آقای کوربین وعده می دهد تا دولت فلسطین را بی درنگ به رسمیت بشناسد، فروش تسلیحات به عربستان سعودی را معلق کند. این حزب با وجود اختلاف نظر درونی در مورد موشکهای قاره پیمای اتمی موسوم به ترایدنت سرانجام بر سر برنامه بازسازی آن به توافق رسید و بر پایبندی به تعهدات مالی بریتانیا به پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو تاکید کرده است.

2️⃣حزبِ محافظه کار:
حزب محافظه کار به رهبری ترزا می وعده داده است که تا سال ۲۰۲۵ کسری بودجه کشور را حل کند.یکی از قولهای مهم خانم می که با تحولات سیاسی و اقتصادی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بی ارتباط نیست، کاهش مالیات شرکتهای تجاری به ۱۷ درصد است. ترزا می که بدنبال استعفای ناگهانی دیوید کامرون، از ژوئن گذشته عهده دار مقام نخست وزیری شده است گفت که در صورت عدم توافق با ۲۷ کشور اروپایی در مذاکرات برکسیت، بریتانیا به هر حال از این نهاد خارج خواهد شد. در زمینه سیاست خارجی او به پرداخت سهمیه بودجه نظامی بریتانیا به ناتو و تجدید برنامه موشکی ترایدنت (موشکهای قاره پیمای اتمی) متعهد شده است.

3️⃣حزبِ لیبرال دموکرات:
حزب میانه رو لیبرال دمکرات به رهبری تیم فارن تنها حزبی است که وعده برگزاری همه پرسی دوباره خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را داده است. در گامی که یک چرخش بنیادی از اقدامات سختگیرانه دولت محافظه کار محسوب می شود، حزب لیبرال دمکرات می گوید در صورت بقدرت رسیدن بودجه هفت میلیارد پوندی وزارت آموزش و پرورش را ابقا کرده و یک میلیارد پوند در خدمات بهداشت روانی سرمایه گذاری کند. موضع این حزب در مورد مذاکرات برکسیت متضمن حق رفت و آمد آزادنه شهروندان اروپایی و تداوم عضویت در بازار مشترک اروپایی است.

4️⃣حزبِ سبز:
حزب سبز تنها حزب با دو رهبر، کارولین لوکاس و جاناتان بارتلی پرداخت یارانه سراسری را در راس برنامه های انتخاباتی خود قرار داده است. حزب سبز می خواهد بانکها و سامانه حمل و نقل عمومی را دوباره ملی کند. افزایش حداقل دستمزد به میزان ده پوند در ساعت، ایجاد یک میلیون شغل با هدف ایجاد تعادل اقتصادی بین اقشار مختلف و تلاش برای برقراری هفته ای چهار روز کار برای همه از شعارهای انتخاباتی مطرح شده در بیانیه حزب است. حزب سبز گفته است با پرداخت ودیعه مختصر در ازای شیشه و کاغذهای پسماند برای تشویق شهروندان، بسوی برنامه بازیافت گسرتده تر حرکت می کند.

5️⃣حزبِ استقلالِ بریتانیا (UKIP):
حزب استقلال بریتانیا (یوکیپ) به رهبری پل ناتل، وعده می دهد تا در پنج سال آینده مهاجرت به بریتانیا را به صفر رسانده و ورود کارگران غیرماهر را نیز ممنوع می کند. در همین زمنیه مانیفست حزب تاکید کرده است که همسران اتباع بریتانیایی پیش از گرفتن حق اقامت باید ثابت کنند چرا ازدواج کرده اند. در این بیانیه آمده است که شرکتها ملزم خواهند بود نیروی کار مورد نظر خود را ابتدا از بریتانیا استخدام کنند. این حزب گفته است محور گفتگوهای برکسیت با اتحادیه اروپا نه ماده ۵۰ پیمان لیسبون که مورد توافق همه کشورها است، بلکه قانون ۱۹۷۲ جامعه اروپایی خواهد بود. این حزب گفته است پوشیدن بورقع و نقاب را ممنوع خواهد کرد.

6️⃣حزبِ ملی گرایِ اسکاتلند (SNP) :
یکی از محورهای اصلی برنامه انتخاباتی حزب ملی گرای اسکاتلند به رهبری نیکولا استرجن، مبارزه برای برگزاری همه پرسی دیگر برای جدایی اسکاتلند از بریتانیا است. این حزب خواستار حضور خود در مذاکرات برکسیت با اتحادیه اروپا شده است و تاکید می کند که پس از خاتمه این مذاکرات، توافق حاصل شده باید دوباره به همه پرسی گذاشته شود. این حزب خواستار باقی ماندن اسکاتلند در اتحادیه اروپا و بازار مشترک اروپایی است و به اتخاذ سیاستهای مهاجرتی مستقل از انگلستان اعتقاد دارد. در زمینه سیاستهای مهاجرتی این حزب ملی گرا با ورود مهاجران مخالفتی ندارد. در مورد برنامه های مالیاتی، حزب اس ان پی به رهبری خانم استرجن طرفدار افزایش نرخ مالیات بر درآمدهای بالا است.

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ترزا می، پس از دیدار با ملکه از تشکیلِ دولتِ تازه خبر داد. می در ادامه از اداره یِ کشور در دولتی ائتلافی با حزبِ DUP (حزب اتحادگرایِ دموکراتیک و منبعث از ایرلندِ شمالی) خبر داد.

ترزا می با بیانِ اینکه اکنون کشور نیاز به ثبات دارد و او کناره گیری نخواهد کرد. وعده داد که کشورش را به سمت مذاکراتِ خروج از اتحادیه اروپا هدایت کند، مذاکراتی که از ۱۰ روز آینده آغاز می شود. / یورونیوز


✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ واکنشِ نشریه یِ سان به ناکامیِ ترزا می در کسبِ اکثریتِ کرسی هایِ پارلمان: «هراس ترزا»

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ بنا به آمار ۶۸.۹ درصد رای دهندگان واجدان شرایط در این انتخابات شرکت کردند. موسسات پژوهشی نظرسنجی بر شرکت گسترده جوانان و دانشجویان تاکید کرده اند. / یورونیوز


✔️ @farangnameh


⭕️ گروگانگیری در نیوکاسلِ انگلستان

◀️ مردی با چاقو در نیوکاسل، کارکنانِ یک مرکزِ کاریابی را به گروگان گرفته است / یورونیوز

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ نتایجِ رسمیِ انتخابات و تعیینِ تکلیفِ 649 کرسی از مجموعِ 650 کرسیِ پارلمان نشان می دهد که محافظه کاران علاوه بر حزبِ لیبرال - دموکرات امکانِ ائتلاف با حزبِ DUP (حزب اتحادگرایِ دموکراتیک و منبعث از ایرلندِ شمالی) را نیز دارند.

مطابق با آخرین نتایج، محافظه کاران موفق به کسبِ 318 کرسی شده اند و برایِ رسیدن به عددِ 326 تنها به 8 کرسیِ دیگر احتیاج دارند. بر اساسِ نتایجِ مذکور حزبِ لیبرال دموکرات با 12 و حزبِ DUP با 10 کرسی در اولویتِ تشکیلِ دولتِ ائتلافی هستند.

در صورتِ کسبِ یک کرسیِ باقی مانده از سویِ محافظه کاران و یا حزبِ شین فین که تا کنون 7 کرسی را کسب کرده است؛ رویِ کاغذ احتمالِ ائتلاف با این جریان وجود دارد که با توجه به چپ گرا بودنِ شین فین چنین احتمالی قلیل می نماید. همانطور که احتمالِ ائتلاف با حزبِ ملیِ اسکاتلند با 35 کرسی، نیز به علتِ رویکردِ سیاسیِ هویت طلبانه یِ این حزب تقریباً منتفی خواهد بود.


https://t.me/farangnameh/314

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ آخرینِ نتایجِ رسمیِ و تعیینِ 649 کرسی از مجموعِ 650 کرسیِ پارلمان. / منبع: نیویورک تایمز

محافظه کاران تا کنون 318 کرسی را از آنِ خود کرده اند.

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ آخرینِ نتایجِ رسمیِ انتخابات و تعیینِ تکلیفِ 647 کرسی از مجموعِ 650 کرسیِ پارلمان و پراکندگیِ آن در سطحِ بریتانیا. / منبعِ تصویر : نیویورک تایمز

✔️ @farangnameh


⭕️انتخاباتِ بریتانیا

◀️ ترزا می پس از عدمِ کسبِ حداکثرِ کرسی‌هایِ انتخاباتِ زود هنگام، اعلام نمود قصدِ استعفا ندارد و برای تشکیل دولت تلاش خواهد کرد. / آسوشیتدپرس

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ آخرینِ نتایجِ رسمیِ انتخابات و تعیینِ تکلیفِ 646 کرسی از مجموعِ 650 کرسیِ پارلمان. / منبعِ تصویر : نیویورک تایمز

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ پیش‌بینی می‌شود محافظه کاران به رهبریِ ترزا می، نخست‌وزیرِ بریتانیا ۳۱۶ کرسی بدست بیاورند که اکثریت نخواهد بود و با توجه به این پیش بینی ها فشارها بر نخست وزیر برایِ کناره گیری از قدرت بیشتر شده است. / یورونیوز

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ واکنشِ روزنامه یِ دیلی تلگراف: این روزنامه یِ نزدیک به محافظه کاران نیز در نسخه یِ روزِ جمعه، نتایجِ اولیه را برایِ ترزا می یک شوک تلقی کرده است.

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ محافظه کاران اعلام کرده اند که نتایج اولیه غیرِ قابلِ اتکاست و به باور آنها نتیجه‌ای که در ساعت ۳ بامداد اعلام می گردد با نتایج غیرقطعی تفاوت عمده‌ای خواهد داشت. / یورونیوز به نقل از اسکای نیوز

✔️ @farangnameh


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ مقایسه یِ نتایج غیرقطعیِ انتخاباتِ 2017 با وضعیتِ قبلِ از انتخابات در پارلمان

✔️ @farangnameh

➖ لینکِ خبر در:

http://www.politico.eu/article/uk-election-results-2017-live/


⭕️ انتخاباتِ بریتانیا

◀️ روزنامه یِ فایننشال تایمز می گوید: معمولاً نتایجِ اولیه یِ انتخاباتِ بریتانیا درست بوده است / یورونیوز

✔️ @farangnameh

20 last posts shown.

51

subscribers
Channel statistics