ایستارتاپس | حسین مرادی


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


📚داستان موفقیت و
الگوی فکری کارآفرینان و بزرگان
در ©ایستارتاپس (استارتاپهای شرق)
eastartups= East Startups
زیرنظر دکتر حسین مرادی؛
موسس استارت‌آپ یواسپیس
(پلتفرم خدمات بوم گردی)
www.Uspace.ir
تبلیغات @eastartup

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


💥 شرکت‌های بد در بحران نابود می‌شوند.
شرکت‌های خوب از بحران‌ها نجات پیدا می‌کنند.
شرکت‌های ممتاز با بحران‌ها بهتر می‌شوند.»

👤 اندی گرو، مدیرعامل پیشین اینتل


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


Forward from: تبلیغات مدیریت
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔜پنجمین دوره جنآب منابع انسانی ( جذب، نگهداشت، آموزش و بکارگیری )

💎 تنها دوره پیشرفته و تخصصی مدیریت منابع انسانی به پشتوانه بیش از 20 سال سابقه اجرایی در :

💼 بانک ملت
💼 شاپرک
💼 گروه صنعتی گلرنگ
💼 شرکت ملی نفت ایران

از جناب آقای دکتر سعید شهباز مرادی .

⏳ ۴۸ ساعت آموزش تخصصی حضوری و آنلاین

📝به همراه امتیاز حضور در گردهمایی های تخصصی مدیران

🥇با ارائه گواهی معتبر مدیریت منابع انسانی از سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای کشور

💰 پرداخت بصورت نقد و اقساط

📍برای دریافت مشاوره مستقیم به آیدی زیر پیام ارسال نمایید:
@maanahomee
@maanahomee

📨 جهت کسب اطلاعات بیشتر و با خبر شدن از دوره های بعدی:
@khanehmaana
@khanehmaana


#تبلیغ


💥سعی کنید گذشته خوبی داشته باشید!

عصر در مسیر رفتن به آرایشگاه، مصاحبه‌ی جن‌سون هوانگ، بنیانگذار و مدیرعامل انویدیا، رو گوش می‌دادم.

فارغ از اینکه کارآفرین هستید یا کارمند یا تازه وارد بازار کار شدید، اکیدا توصیه می‌کنم که حداقل ۱۰ دقیقه‌ی اولش رو ببینید.

یه جمله داشت که من خیلی دوست داشتم:
«از گذشته‌تون نمی‌تونید فرار کنید، پس گذشته‌ی خوبی داشته باشید»

می‌گفت ظرف‌شویی که می‌کردم، خوب بودم. شاید بهترین ظرف‌شور اون رستوان بودم. بعدا که به شرکت ال‌اس‌آی لاجیک رفتم هم یکی از بهترین کارمندان اونجا بودم.
همین باعث شد که وقتی قصد راه‌اندازی انویدیا رو داشتم، مدیر اونجا تلفن رو برداشت و به دن ولنتاین (بنیانگذار شرکت سرمایه‌گذاری جسورانه‌ی سکویا) زنگ زد که این بهترین کارمند من بوده، روی شرکتش سرمایه‌گذاری کن.

https://www.youtube.com/watch?v=lXLBTBBil2U

منبع: @ghanemzadeh


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 چالش NEET‌ ها در ایران

️️️️ اخیرا توجهم به مفهوم نیت جلب شد.NEET که مخفف عبارت " Not in Education, Employment, or Training " است، فردی است که بیکار است و آموزش یا آموزش حرفه ای دریافت نمی کند. این طبقه بندی در اواخر دهه 1990 در انگلستان آغاز شد و استفاده از آن به درجات مختلف به کشورهای دیگر از جمله ژاپن ، کره جنوبی ، چین ، صربستان ، کانادا و ایالات متحده گسترش یافت. دسته NEET شامل افراد بیکار (افراد بدون شغل و جویای کار) و همچنین افراد خارج از نیروی کار (بدون کار و غیر جویای کار) می شود. معمولاً حذف افراد در دوران بازنشستگی دارای محدودیت سنی است.

این مطلب را خواندم:

جوانانی که نه درس می‌خوانند، نه به‌ دنبال شغل‌اند و نه مهارتی می‌آموزند، طی سال‌های اخیر به‌دلیل افزایش جهانی جمعیتشان با عنوان «نیت‌ها» (NEET) مشهور شده‌اند.
نیت در تعریف جهانی به جوانانی گفته می‌شود که نه در فهرست آماری مشغول به تحصیل قرار دارند و نه در آمار شاغلان و مهارت‌آموزان جامعه محاسبه می‌شوند.
ایران طی سال‌های اخیر با رشد چشمگیر این گروه از جوانان، رتبه‌ بالایی در آمارهای جهانی کسب کرده است و همین امر نگرانی جامعه‌شناسان را در پی داشته است.
اگرچه در جوامع مختلف بازه سنی نیت‌ها متغیر است، اما در نمودارهای جهانی به‌طور معمول افرادی نیت خوانده می‌شوند که در محدوده سنی ۱۶ تا ۲۴ قرار دارند که نه تمایلی به تحصیل دارند و نه علاقه‌ای به یافتن شغل مناسب برای خود. این موضوع تامین هزینه‌های زندگی آنها را بعهده والدین می‌گذارد.
آنچه این پدیده را در ایران مورد توجه قرار داده افزایش آماری آن طی سال‌های اخیر است. براساس برخی آمارها در سال ۱۳۹۷ دست‌کم ۳۰ درصد از جوانان ۱۵ تا ۲۴ساله در این گروه قرار داشتند.
آمار منتشرشده نشان می‌دهد که ایران پس از برخی کشورهای آفریقایی بالاترین آمار نیت‌ها را دارد.
نرخ ۳۰درصدی نیت‌ها در ایران از آن نظر قابل تامل است که در جوامع توسعه‌یافته این عدد تنها ۲ تا ۱۰ درصد جوانان ۱۶ تا ۲۴ را دربر می‌گیرد.
نرخ نیت‌ها در میان مردان ایرانی در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ حدود ۱۵ تا ۱۷ درصد و در میان زنان از ۴۷ درصد در سال ۱۳۹۴ به ۳۹ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
مطابق آمارها، در سال ۱۳۹۴ از ۵.۷ میلیون زن در گروه سنی ۱۵ تا ۲۵ سال، تعداد ۲.۷ میلیون نفر آنان نه مشغول تحصیل بودند و نه به دنبال شغل یا مهارت‌آموزی. این آمار در سال ۱۴۰۰ به یک میلیون و ۹۸۵ هزار نفر رسیده است.
سهم ۱۳.۲ درصدی جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله از پنجره جمعیتی ایران باعث می‌شود افزایش این پدیده موجب تشدید برخی بحران‌های اجتماعی همانند احساس بی‌آیندگی، تجرد قطعی، رخوت اجتماعی و افسردگی شود.
داریوش معمار

  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 زنجیره ارزش هوش مصنوعی

منبع: SoltaniBusiness



💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎞 پیش‌بینی‌های درست انجام شده در سال ۱۹۸۷ درباره پیشرفت علم و فناوری روزمره در سال ۲۰۲۴


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 گردش مالی عجیب صرافی‌های ارز دیجیتال: روزی 1800 میلیارد تومان!


به گزارش «اقتصاد 120»، براساس مطالعه ایران بروکر، میانگین حجم معاملات روزانه صرافی‌های برتر ارز دیجیتال کشورمان طی سال گذشته حدود 1814 میلیارد تومان بوده است.

برای تصور درشتی این عدد کافی است آن را با تسهیلات اعطایی برخی از بانک‌های کشور در سال 1402 مقایسه کنیم.

حجم 1814 میلیارد تومانی معاملات روزانه صرافی‌های ارز دیجیتال کشور درحالی‌است که براساس آمارهای بانک مرکزی مجموع تسهیلات اعطایی غیرامهالی بانک سرمایه طی کل سال گذشته حدود 1688 میلیارد تومان بوده است.

این مقدار برای بانک ایران و ونزوئلا 4.7 همت، بانک دی 7.5 همت، بانک گردشگری 11.7 همت، بانک ایران زمین 12.4 همت و بانک آینده و موسسه ملل نیز به ترتیب 13.1 و 13.8 همت بوده است.


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 بهشت مالیاتی چیست؟

اشخاص و شرکت ها برای به حداقل رساندن بار مالیات خود و حفاظت از ثروت شان از بهشت های مالیاتی استفاده می کنند. در اینفوگرافی، 10 بهشت مالیاتی نخست جهان که بیشترین ثروت خارجی را به خود جذب کرده اند به همراه میزان ثروت خارجی وارد شده به هر یک نشان داده شده است.

هنگ کنگ با 2.8 هزار میلیارد دلار در صدر است و پس از آن، سوییس و سنگاپور به ترتیب با 2.6 و 1.6 هزار میلیارد دلار قرار دارند.

در بهشت های مالیاتی میزان مالیات برای خارجی ها صفر یا بسیار اندک است و محیط از لحاظ اقتصادی و سیاسی امنیت و ثبات بالایی دارد.

اشخاص و شرکت ها می توانند بطور قانونی ثروتی را که خارج بدست آورده اند به بهشت های مالیاتی منتقل کنند تا از مالیات بالاتر در آمریکا یا دیگر کشورها دور بمانند. در فهرست نام بحرین، ماکائو و پاناما هم وجود دارد.


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


Forward from: ایستارتاپس | حسین مرادی
💥 کمک به حل مسأله های سازمان،
خدمت یا خیانت؟!

پیتر دراکر می گوید که «نتایج با بهره‌برداری از فرصت ها حاصل می شود، نه با حل مسایل».

در این سخن کوتاه، درسی ظریف است برای آنان که اهل اندیشه اند.

در حالی که حل مسأله های فعلی سازمان، یک رویکرد گذشته نگر و واکنش گرا (reactive) دارد، بهره برداری از فرصت ها، نگاهی آینده نگر و پیش دستانه (proactive) دارد.

فراموش نکنیم که اگر بخشی از راه‌حل نیستیم، ممکن است بخشی از مسأله باشیم. به عبارت دیگر، اگر یکی از نیروهای کلیدی سازمان هستیم، دقیقا در همان زمانی که با تعصب روی حل مسایل اشتباهی متمرکز شده ایم و منابع و انرژی سازمان را تلف می کنیم، با نیت خیر، جاده جهنم را برای سازمان خود آسفالت کرده ایم....

✍ حسین مرادی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 به هر شخصی متخصص گفته نمی شود.

شخصی که دانش دارد را دانشمند (ساینتیست) گویند...
شخصی که مهارت دارد را ماهر (تکنیسین) گویند....
شخصی که تجربه دارد را مجرب گویند....

شخص دانشمند ماهر مجرب را متخصص گویند....


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 اندیشه‌های نسل زد

طبق نتایج گالوپ، آخرین اولویت‌ نسل z در زندگی، شروع کردن یک کسب‌وکار است و هفت اولویت اول آنها، حول زندگی شاد و راحت می‌چرخد.

این نظرسنجی که توسط یکی از معتبرترین موسسات نظرسنجی دنیا انجام شده است، پیام‌های مهمی برای والدین، جامعه و دولت‌ها دارد...
/صنعت و اقتصاد


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥‏«شوخ طبعی، بیش از هر چیزی می‌تواند فرد را برای بالا رفتن و مسلط شدن بر هر موقعیتی، توانگر کند.»

ویکتور فرانکل


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎞 موزه صنعت و فناوری تویوتا

وقتی از آموزش و فرهنگ‌سازی صحبت میکنیم، منظور چنین چیزی است
نه آنچه در ایران رایج است...


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥چرا با افزایش سن احساس می‌کنیم که زمان نیز سریع‌تر می‌گذرد؟

این احساس عجیبی است که هر چه پیرتر می‌شویم، فکر می‌کنیم که گذر زمان نیز سریع‌تر می‌شود. بطور مثال وقتی به رویدادی مربوط به سه سال فکر می‌کنیم، احساس می‌کنیم که همین دیروز بوده است.

یکی از دلایل چنین احساسی این است که ما هنوز همان لباس‌های سه سال پیش را می‌پوشیم، مول مویمان عوض نشده، در همان مکان زندگی می‌کنیم و همان عادات غذایی سه سال پیش را داریم.

در واقع هیچ چیزی زمان حال ما را از آنچه سه سال پیش اتفاق افتاده، متمایز نمی‌کند. در حالی که در زندگی یک کودک یا نوجوان، طی سه سال تغییر و تحولات زیادی روی می‌دهد.

ادامه مطلب: https://tinyurl.com/59a8e5bd



💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 سرابی به نام کمّی‌گرایی؛ ظلمی بر جامعه به نام سنجش عملکرد

✍ علی بابایی

برخی از صاحبنظران، سریال «شنود» که براساس زندگی واقعی سازندگان آن ساخته شده است را یکی از بزرگ‌ترین سریال‌های مستند فرهنگی عصر حاضر می‌دانند؛ و البته دلیل خوبی هم برای این نظر خود دارند. ماجراهای این سریال، در شهر بالتیمور آمریکا رخ می‌دهد و به بررسی چند نهاد اصلی جامعه در این شهر – یعنی پلیس، مدرسه، شهرداری، و مطبوعات - می‌پردازد. این سریال توانست مخاطبانی گسترده از سراسر جهان جذب کند چراکه در جوامع غربی، موضوعات مرتبط با سوء عملکردهای چنین سازمانهایی مخاطبان فراوانی دارد.

▫️یکی از اصلی‌ترین موضوعات سریال شنود، برجسته کردن نقش مخرب شاخصها (metrics) است: یعنی سنجش عملکرد سازمانها با استفاده از شاخصهای کمّی به عنوان سنجش «مسئولیت پذیری» آنها. یکی از قسمتهای  اصلی مستند، مربوط به کارآگاهان فداکاری است که به دنبال تشکیل یک پروندۀ جنایی پیچیده علیه رئیس یک باند بزرگ مواد مخدر هستند. اما به دلیل این که تشکیل چنین پرونده‌ای، ممکن است ماه‌ها و یا حتی شاید سال‌ها طول کشد، مقامات بالاتر آن‌ها را از انجام چنین کاری نهی می‌کنند. درواقع مقامات بالاتر، بیشتر مایلند پلیس با دستگیری تعداد زیادی از فروشندگان خرده فروشِ مواد مخدر، شاخص عددیِ تعداد دستگیری‌ها را افزایش دهد؛ حتی اگر در اکثر موارد، دستگیرشدگان بلافاصله آزاد شوند. همچنین شهردار مایل است تا پایان سال، میزان جرم و جنایت 5 درصد کاهش پیدا کند؛ که البته هدفی است که تنها با نادیده گرفتن جرایم واقعی حاصل می‌شود؛ البته هر دو مورد فوق فقط به یک معناست: تمرکز بر امور کمتر مفید، به جای جلوگیری واقعی از وقوع جرم.

▫️بازی با شاخصهای کمّی، در هر حوزه‌ای رخ می‌دهد: در حوزۀ پلیس، در حوزۀ آموزش، در حوزۀ پزشکی، در حوزۀ سازمان‌های غیرانتفاعی، و در حوزۀ کسب‌وکار. متاسفانه مشکل وقتی تشدید می‌شود که این شاخصها، پایه و اساس تخصیص پاداش و جریمه برای سازمانها و افراد قرار می‌گیرند. در این میان و به شکل تقریباً اجتناب ناپذیری، افراد به مهارت دستکاری شاخص‌های کمّی دست می‌یابند و یاد می‌گیرند که موارد منفی را گزارش ندهند، به جعل داده پردازند، یا صرفا کارهایی را انجام دهند که شاخص‌های عملکردشان را ارتقاء دهد. از همه مهمتر، گره زدن پاداش به شاخصهای کمّی عملکرد، در نهادهایی که کارکنان آن‌ها متمایل به یک آرمان والا هستند، عملا موجب تخریب حس تعلق آنها می‌گردد. حتی مبتنی بر قانون «كمپبل»، هر چه از شاخص‌های كمّی بیشتری برای تصمیم‌گیری اجتماعی استفاده شود، این تصمیمات، بیشتر مستعد تحریف و تخریب بود.

▫️علاوه بر این، تلاش برای وادار کردن افراد به تطبیق دادن کارهای خود با اهداف عددیِ ازپیش‌تعریف‌شده، موجب از بین رفتن نوآوری و خلاقیت می‌شود. همچنین این موضوع به طور اجتناب ناپذیری باعث می‌شود به جای اهداف بلندمدت، اهداف کوتاه‌مدت مورد تمرکز قرار گیرند. در برخی مواقع نیز، وقتی هیچ دستاورد واقعی برای نمایش وجود ندارد، تلاش برای گردآوری و انتشار داده‌ها، که نام آن را می‌توانیم «پیشرفت شاخص به جای پیشرفت واقعی» بگذاریم، به مهمترین تلاش برای شبیه‌سازیِ کاذب موفقیت تبدیل خواهد شد.

▫️حتی جالب اینجاست که اگرچه بسیاری از سیاستمداران، وفاداری خود را به سرمایه‌داری اعلام می‌کنند، اما اتخاذ و پیاده‌سازی رویکرد سنجش عملکرد مبتنی بر شاخصهای کمّی توسط آنها، درواقع تکرار بسیاری از نواقص ذاتی نظام شوروی سابق است: درست همانند برنامه‌ریزان اتحاد جماهیر شوروی که اهداف تولیدی را برای هر کارخانه تعیین می‌کردند، بوروکرات‌ها نیز برای عملکرد مدارس، بیمارستان‌ها، نیروهای پلیس و شرکت‌ها، اهداف قابل‌ اندازه‌گیری تعیین می‌کنند؛ و درست همان‌طورکه مدیران بنگاه‌های شوروی سابق، با تولید کالاهای بُنجُل به اهداف عددیِ تعیین‌شده از سمت برنامه‌ریزان بالادستی واکنش نشان دادند، مدارس، نیروهای پلیس و کسب‌وکارها نیز در حال تولید خدمات و کالاهای بُنجُل برای تحقق اهداف تعیین‌شده هستند.

▫️آنچه در پاراگرافهای بالا خواندید، بخشهایی از کتاب «در نقد شاخص‌های کمّی و سنجش عملکرد؛ ظلم و انحرافی که تمرکز بر شاخص‌های کمّی بر جامعه روا داشته است» و به بهانۀ ترجمه و چاپ آن در این هفته بود. این کتاب تحسین شده، چالش برانگیز و پرفروش در سطح جهانی را، به طور ویژه تقدیم می‌کنیم به همۀ عزیزانی که اساسا معتقدند «آنچه را که نمی شود اندازه‌گیری کرد، نمی‌توان مدیریت کرد» و یا عزیزانی که باور دارند (و حتی اینگونه مشاوره میدهند) که رؤسای جمهور، وزرا و مدیران شرکتها میتوانند صرفا از طریق کنترل داشبوردی از شاخصهای کمّی، به مدیریت مجموعه‌های ذیل خود بپردازند.
https://shorturl.at/2a5ry


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎞 همه چیز بیشتر از آنچه شما فکر می‌کنید هم زمان می‌برد، هم هزینه.

ری دالیو


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 کاسبیهای عجیب

شرکتها روش های زیادی برای پول در آوردن دارند ولی برخی شرکتهای بزرگ با روشهای عجیب و غیرتصور همگانی کسب درآمد می کنند که تعدادی از آنها بشرح زیر است:

مک دونالد: آنها بیشتر از اینکه از فروش همبرگر پول دربیاورند، از فروش «حق امتیاز» شعبه های خود کسب درآمد می کنند. امروزه مک دونالد، یکی از موفق ترین کمپانی های حوزه املاک به شمار می رود.

تویوتا: زمانی بود که بخش فروش قطعات و تجاری تویوتا بیشتر از فروش خودروهایش درآمد عایدش می کرد. مثلا اتوموبیل های مسابقه ای MG، هزینه قطعاتشان از خود خودرو بیشتر بود.

کمپانی Best Buy: که ظاهرا در حوزه فروش وسایل الکترونیکی فعالیت دارد، حاشیه سود بسیار کمی از این کار می برد. در عوض، عمده سود کمپانی از بخش مالی، گارانتی های طولانی مدت، بیمه، و تعمیرات حاصل می شود.

شرکت های هواپیمایی ارزان قیمت: معمولاً از فروش بلیت، حتی زیان هم می کنند. ولی با استفاده از فروش غذا در هواپیما، هزینه حمل چمدان اضافه، و سیستم رزرو صندلی کسب درآمد می کنند.

آمازون: از فروش کتابخوان های کیندل، سود بسیار کمی دارد. سود اصلی اش از فروش «محتوا» برای کیندل هاست که خود آمازون، اصلی ترین فروشنده ی آن است.



💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥این از اون جمله‌هایی‌ست که دوست دارم هر روز با خودم تکرار کنم؛ گرچه متاسفانه این کار رو نمی‌کنم.

خودفریبی یکی از دردسرهای آدمه: توی کار و زندگی.
/مدیر ممتاز


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎞 تمایز بين روایت (narrative) و اطلاعات (information)

این ويدوي كوتاهي از آرش حيدري، جامعه شناس را ببینید تا علت بسیاری از سوءتفاهم‌ها در روابط را بهتر متوجه شوید...


💖  ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯

20 last posts shown.