دختر هیس!


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Edutainment


حجابتو رعایت کن ضعیفه !
چرا؟ منم ادمم !
خفه شو اگر حجابتو رعایت نکنی
امنیتت به خطر میوفته
پس حجابتو رعایت کن تا امنیتتو بخطر ننداختم...!
...
!(( با فوروارد کردنه پستا برایه دوستا یا خانوادتون ازما حمایت کنید ))!♡

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Edutainment
Statistics
Posts filter




دوس دارم نظرتون رو راجب موضوع برابری بدونم ، چه دختر و چه پسر نظرتون رو بنویسید،بعضیاشو میزارم چنل بقیه هم ببینن✨👌
https://t.me/BiChatBot?start=sc-718302b0ac
لینک ناشناس👆


برابری!
@DOKHTAR_HIS


عشق فمینیستی چیست؟ عشق فمینیستی بر قدرتمند بودن و لطیف بودن اصرار دارد، زیرا مجموع آن آزادی است. عشقی که آزاد است، قدرتمند و لطیف است. لطیف نه ضعیف عشق رها شده از موانع هنجارها و انتظارات مردسالارانه انقلابی است. یک عشق انقلابی ما را در جنگ علیه مردسالاری نگه می دارد. هنگامی که یک عشق قدرتمند و لطیف انقلاب را به حرکت در می آورد، تخیل ما گسترش می یابد و ما را با اطمینان از اینکه آنچه در پیش است بهتر خواهد بود به حرکت در می آورد.
› مونا الطحاوی
  @DOKHTAR_HIS ₎:


کتک زدن ، چشم کبود ، بدن کبود فقط خشونت علیه زنان نیست .
نظر دادن های بیجا، قضاوت های نادرست و هر چیزی که باعث آزار روانی یک خانوم بشه یعنی خشونت علیه زنان .
"هاوین حسینی"
@DOKHTAR_HIS


Forward from: جامعه‌شناسی زن روز
❤️ جامعه به این نتیجه رسیده که حجاب امری شخصی است

✍مهدیه بهارمست
✍️گفتگو با دکتر سیمین کاظمی

ارزش‌ها و هنجارهای اجتماعی در هر جامعه‌ای تغییر می‌کند. در ایران هم تغییر کرده است. در حال حاضر برداشتن روسری و لباس زنان دغدغه جامعه نیست و جامعه به این جمع‌بندی رسیده که حجاب امر شخصی است و تنظیم پوشش کار دولت نیست. از دولت انتظار می‌رود به وظایف حیاتی خود در قبال جامعه رسیدگی کند تا جامعه به رفاه، آرامش و برابری دست یابد، نه اینکه برکنترل پوشش زنان متمرکز شود.

⬅️افکار عمومی ممکن است به این جمع‌بندی برسد که این قانون قدرت‌نمایی یک جریان فکری خاص است که می‌خواهند اراده و سلیقه خود را بدون رجوع به نظرات جامعه حاکم کنند.

🌸حتی اگر تمام بندهای این قانون به گونه‌ای اجرا شود که هیچ زنی در عرصه عمومی بی‌حجاب ظاهر نشود، ما نمی‌توانیم آن را موفقیت بدانیم چون این قانون برآیند خواست جامعه مخصوصا زنان نیست و هر وقت قانون به دلایلی تضعیف شود زنانی که به ضرب و زور قانون با حجاب شده‌اند بازهم آن را کنار خواهند گذاشت.

ما تجربه کشف حجاب در دوره پهلوی را پشت سر گذاشته‌ایم که به محض کنار رفتن‌اش بسیاری از زنان دوباره حجاب بر سر کردند بنابراین پوشش زنان را به عنوان یک امر دینی و فرهنگی باید به خودشان واگذاشت و دخالت قهرآمیز دولت‌ها نتیجه بخش نخواهد بود.

⬅️مهم‌ترین ایراد، اسم این قانون و فهم نادرست قانونگذاران از خانواده و مسائل آن است. اسم قانون حجاب را گذاشته‌اند «حمایت از خانواده» و ارجاع هم داده‌اند به اصل دهم قانون اساسی ولی این ارتباط دادن استحکام خانواده به بی‌حجابی واقعا مبنای پژوهشی ندارد. یک فهم سنتی و عامیانه از مساله خانواده را مبنای این قانون قرار داده‌اند که با واقعیات جدید درباره خانواده قرابت ندارد.

⬅️ایراد دیگر بخش تنبیه و مجازات‌های مندرج در آن است که نامتناسب با حقوق انسانی و شهروندی است.

این قانون همه زنان و کسب‌وکارها و حتی مسوولان ادارات را به طور بالقوه به مجرم تبدیل می‌کند و کنترل و نظارت دولتی را توسعه می‌دهد. حجاب را به امتیازی تبدیل می‌کند که آزادی، کار و تحصیل و تحرک زنان را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و شایستگی‌های زنان را بی‌اهمیت می‌کند. با حمایت از محجبه‌ها و تنبیه بی‌حجاب‌ها تضادهای اجتماعی را تشدید می‌کند.

مشکل دیگر این است که حجاب به عنوان امر شرعی معرفی می‌شود ولی برای نقض آن جریمه تعیین شده است. پرسش این است که مگر برای سایر دستورات و توصیه‌های شرعی مثل نماز و روزه و حج و … جریمه دولتی گذاشته شده که بی‌حجابی مشمول جریمه می‌شود. این تعیین جریمه نقدی برای بی‌حجابی، سرمایه‌دارها و ثروتمندان را قادر می‌کند به این قانون عمل نکنند و در ازای پرداخت پول حجاب را رعایت نکنند ولی فقرا و زنان بی‌پول به علت ناتوانی مالی و بر‌خلاف میل‌شان حجاب داشته باشند.

این قانون در واقع به طبقاتی شدن حجاب منجر می‌شود.


🌸نکته جالب درباره قانون حجاب و عفاف این است که در حالی که این قانون اسم «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ حجاب و عفاف» را بر خود دارد اما تشکیلات معاونت امور زنان و خانواده در آن کمترین نقش را دارد و تشکیل ستاد و وظیفه نظارت و هماهنگی برای اجرای این قانون به وزارت کشور محول شده است یعنی اینکه حتی زنانی که در دولت هستند واجد صلاحیت برای مدیریت این موضوع که به زنان اختصاص دارد شناخته نشده‌اند.

🌸زنان راه مقابله را می‌دانند

بندهای مختلف این قانون قبل از تصویب هم کمابیش اجرا می‌شده ولی زنان راه مقابله با آن را می‌دانند.

در واقع آنها برای گریز از این محدودیت‌های قانونی راه‌هایی آموخته یا خلق کرده‌ یا تبعات آن را قبول کرده‌اند. حتی اگر واهمه‌ای ایجاد کند تداوم ترس به نحوه اجرای قانون بستگی خواهد داشت.


#حجاب
#قانون_عفاف_و_حجاب


ادامه مطلب

✈️ @Zane_Ruz_Channel


در این روز یادآوری کنیم که دعوای خانوادگی معنی نداره و خشونت خانگی، یک امر خصوصی و خانوادگی و شخصی نیست، یک معضل اجتماعیه و چرخه‌ی این خشونت میتونه گریبان تک تک افراد جامعه رو بگیره
پس نسبت به خشونت در خانه‌ی خودتون یا اطرافیانتون بی تفاوت نباشید

انقدر گزارش بدین تا ازارگر بترسه و دست از خشونت برداره

🔗 havin_hosseiny
› #شانزده_روزنارنجی
› #نه_به_خشونت_علیه_زنان

  @DOKHTAR_HIS ₎:


پنجم آذر ۱۴۰۳، مصادف با ۲۵ نوامبر روز بین‌المللی مبارزه با خشونت علیه زنان است.

› #شانزده_روزنارنجی
› #نه_به_خشونت_علیه_زنان

  @DOKHTAR_HIS ₎:


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
چه سالی بود برای ما زنان😣😣

  @DOKHTAR_HIS ₎:





11 last posts shown.