دیده بان ایران


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Adult


این کانال تحلیلی،خبری با باوربه کلیت انقلاب اسلامی۵۷،قانون اساسی ودرجهةمنافع ملی بانگاهی نقادانة وبدون تعصب به نقد نظام(ازصدرتاذیل)واصولگرایان،اصلاحطلبان وتناقضات آنهامیپردازد
ارتباط باادمین:
https://t.me/Harfinobot?start=de775ba480f38e

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Adult
Statistics
Posts filter


🔴 افزایش قیمت‌ها روز به روز شدیدتر می‌شود/ شرایطی کنونی را حتی در دوران جنگ شاهد نبودیم/ در صورت تداوم وضع موجود، هر روز قیمت دارو افزایش پیدا می‌کند/ فشار مالی به بیماران را دوچندان نکنید

🔹محمدرضا واعظ مهدوی رئیس انجمن اقتصاد سلامت ایران در پاسخ به این سوال که در سال آینده در زمینه قیمت داروها با چه وضعیتی روبرو خواهیم شد؟ گفت: به‌طور کلی این خط‌مشی که دولت و وزارت بهداشت در پیش گرفته، خط‌مشی غلطی است. یک خط مشی بحران‌آفرین است و روز به روز مشکلات وزارت بهداشت و دولت را افزایش می‌دهد. این خط‌مشی نتیجه‌اش هم این است که هر روز قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کند. قیمت دارو افزایش پیدا می‌کند
./ ایلنا


👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴ترامپ ۹۰دقیقه با پوتین صحبت کرد وگفت روسیه سرزمینهایی که از اکراین را تصرف کرده حق دارد نگهدارد وضمیمه کند ووزیر دفاعش هم دراجلاس ناتو مهرتاکید بر آن زد

روسیه کی وکجا را به ترامپ فروخت تا چنین هدیه عظیمی گرفت؟!
یادمان باشد در سوریه پدافندش حتی یک موشک برای ما شلیک نکرد‌
.



👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴 «خبرنامه امیرکبیر» شامگاه جمعه۲۶بهمن از «آزادی موقت۴دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران باپافشاری دانشجویان» خبر داد

👈 وزیرعلوم شنبه۲۷بهمن همزمان باتجمع ‌دوباره دانشجویان در اعتراض به کشته شدن یک دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان اقدام به عذرخواهی کردومدیر خوابگاه دانشجویی نیز استعفا کرد
بنا برگزارشهای منتشره،حسین سیمایی صراف،وزیر علوم،ضمن عذرخواهی ازمردم در پی حادثه کشته شدن دانشجوی دانشگاه تهران ادعا کرد که در جریان تجمع جمعه شب دانشجویان در کوی دانشگاه، هیچ دانشجویی بازداشت نشده

دادستان تهران از دستگیری چند مظنون در رابطه با قتل این دانشجو خبر داده.
صالحی، دادستان تهران گفته:«افراد مظنون در این رابطه دستگیروتحقیقات در این زمینه درحال انجام است. کارهای فنی واطلاعاتی در دست اقدام است.تلاش داریم در اسرع وقت مرتکب این بزه را دستگیر کرده و به سزای اعمالش برسانیم»
منابع دانشجویی می‌گویند دانشجویان دانشگاه تهران همچنان برای ادامه تجمع برنامه دارند و جو پردیس مرکزی دانشگاه امنیتی است ونیروهای امنیتی در ورودی‌ها حضوری گسترده دارند
همچنین پیکر این دانشجودر زهدگاهش خراسان جنوبی دفن شده است

🇮🇷
@Didehban_Iran 🇮🇷


🔴 «امروز اگر داد نزنی، خالقی فردا تویی»

👈 این شعاری است که دانشجویان دانشگاه تهران، در تداوم اعتراضشان سر داده‌اند.

دانشجویان دانشگاه تهران هم اکنون در پردیس مرکزی دانشگاه تهران تجمع کردند و نیروهای حراست  ورود به دانشگاه را محدود کرده و همراه با تجمع در حال حرکت هستند‌.

نیروهای لباس شخصی که در دانشگاه حضور گسترده دارند با دانشجویان درگیر شده و یکی از دانشجویان دختر را مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند و نیروهای حراست در حمایت از نیروهای لباس شخصی با دانشجویان درگیر شدند.

👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴 نمازجمعه؛ از دیروز تا امروز

👈 محمدجواد ر
وح

✍ آیا ماجرای صدیقی و نمازجمعه امروز یک پدیده یا اتفاق است؟ آیا اینکه به خطیبی که از سوی بخش قابل‌توجهی از جامعه مورد نقد است تریبون داده شود تا هرچه می‌خواهد دل تنگش بگوید، امر جدیدی است؟ شاید بتوان گفت به این ابعاد، آری. اما در کلیت امر، خیر. اتفاق جدیدی رخ نداده است.

✍ اصولا نمازجمعه همیشه تریبون دفاع از خودی‌ها و حمله به غیرخودی‌ها بوده. حتی اگر نمازجمعه‌های آیت‌الله طالقانی را تاحدی استثنا کنیم (که مربوط به دوران ماقبل تاسیس و تثبیت نظم سیاسی است) یا از موارد خاصی چون آیت‌الله طاهری اصفهانی و تاحدی آیت‌الله منتظری در مقاطعی بگذریم؛ تفاوت امروز با دیروز، تنها در سطح تحلیل و بیان است که مثلا بین آقای هاشمی با خطبای کنونی فاصله بسیار است.

✍ تفاوت نمازجمعه‌های موثر دهه۱۳۶۰ و اوایل دهه۱۳۷۰ با امروز درعین‌حال این بود که گفتمان مستقر و رسمی دارای پشتوانه جدی و اکثریتی در جامعه بود و حتی مخالفان هم، آن سخنرانان را جدی می‌گرفتند. وضعیتی که به‌تدریج از اواخر دولت هاشمی و به‌ویژه پس از دوم‌خرداد افول پیدا کرد.

✍ یادمان نرفته شیخ محمد یزدی در همین نمازجمعه چطور به روزنامه‌های پس از دوم‌خرداد می‌تاخت یا نمازجمعه‌های خود آقای هاشمی در دفاع از دولت سازندگی و پاسخ به جناح چپ؛ چه در زمان ریاست‌جمهوری‌اش و چه در مقطع انتخابات مجلس‌ششم.

✍ یا سخنان پیش از خطبه مصباح‌یزدی که اصولا تریبونی بود علیه اکثریت حامی دوم‌خرداد.

✍ بنابراین، در نگاهی کلان باید گفت که ترکیب ائمه جمعه برمبنای خودی/ غیرخودی جدی درون روحانیت سیاسی شکل گرفته است. نماد بارز آن هم حذف هاشمی پس از ۱۳۸۸ و امام جمعه نشدن خاتمی و روحانی است.

✍ در واقع، رویکردی که به نمازجمعه امروز صدیقی انجامید، همان است؛ اما سطح افراد به‌شدت پایین آمده است.

رسانه ما باشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷 https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴 در باره راه حل حسین شریعتمداری برای حل مشکل ارز

✍ رحمت‌اله بیگدلی

👈
حسین شریعتمداری: نیروهای امنیتی برای حل مشکل ارز ورود کرده و آن را حل کنند!

▪️پیشنهاد: طبق رهنمود برادر حسین، نیروهای امنیتی سریع، فوری و انقلابی همه ارزها بالاخص پوند و دلار را بازداشت کنند و با بازجویی فنی از آنان علت بالارفتن نرخشان را جویا شوند و با حکم رئیسی علت را سرکوب کنند!

🇮🇷 https://t.me/didehban_iran 🇮🇷


در صورت برگزاری رفراندوم کدامیک انتخاب شماست؟
Poll
  •   ۱. اصرار به هسته ای و موشکی با شیوه فعلی، در نتیجه ادامه سالها تحریم توسط قدرتها
  •   ۲. هسته ای و موشکی با پذیرفتن محدودیت قدرتها، پیشرفت با شیوه مالزی و امارات و ...
  •   ۳. نظری ندارم
33 votes


🔴 اگر این رفتار با زندگی ملت غیر شرافتمندانه نیست پس چیست؟ 

👈 افزایش حقوق‌ها از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۳

1391 = 15%
1392 = 20%
1393 = 25%
1394 = 14%
1395 = 11%
1396 = 10%
1397 = 6%
1398 = 18%
1399 = 15%
1400 = 25%
1401 = 10%
1402 = 20%
1403 = 20%

جمع افزایش حقوق در ۱۳ سال «۲۰۹» درصد با میانگین سالانه حدود ۱۶ درصد و بصورت مرکب (نقطه به نقطه) می‌شود ۶۴۶درصد

تورم سالیانه براساس اعلام مرکز آمار و بانک مرکزی از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۴۰۳
1391 = 41%
1392 = 32%
1393 = 16%
1394 = 12%
1395 = 10%
1396 = 10%
1397 = 31%
1398 = 41%
1399 = 49%
1400 = 40%
1401 = 39%
1402 = 41%
1403 = 45%

جمع افزایش تورم در ۱۳ سال «۳۹۷» درصد با میانگین سالانه حدود ۳۱ درصد و بصورت مرکب (نقطه به نقطه از ۱۳۹۱تا۱۴۰۳) می‌شود ۲،۸۷۲درصد

یعنی؛ نه تنها افزایش حقوقی اتفاق نیفتاده بلکه قدرت خرید حقوق بگیران در این ۱۳ سال، حدودا از عدد ۱۰۰ به عدد۲۲  تنزل پیدا کرده
۶۴۶÷۲,۸۷۲ = ۲۲.۵
___
♻️در سال‌های اخیر، افزایش حقوق و دستمزدها با توجه به نرخ تورم در کشور ما واکنش‌های متعددی را به همراه داشته است. مقایسه اعداد و ارقام بیانگر این است که در طی ۱۳ سال از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۳، جمع افزایش حقوق‌ها کمتر از نیمی از نرخ تورم بوده و این وضعیت باعث کاهش محسوس قدرت خرید افراد شده است.

بررسی اعداد نشان می‌دهد که حقوق‌ها به طور کل در این سال‌ها تنها حدود ۲۰۹ درصد افزایش یافته‌اند. این در حالی است که نرخ تورم از سوی دیگر با جمعی نزدیک به ۳۹۷ درصد و میانگین سالانه حدود ۳۱ درصد، حقیقت تلخی را رقم زده است. با یک نگاه ساده به اعداد و ارقام، می‌توان به وضوح دید که این افزایش حقوق‌ها نه تنها باعث بهبود شرایط معیشتی مردم نشده، بلکه به صورت قابل توجهی از قدرت خرید و توانایی مالی آن‌ها کاسته است.

از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۳، به طور میانگین، پایداری و ثبات اقتصادی به شدت تحت تاثیر عوامل مختلف قرار گرفته و معیشت افراد تنها به خاطر عدم تطابق درآمدها با هزینه‌های زندگی رو به تنزل رفته است. برای مثال، افزایش تورم به شدت بیشتر از میزان افزایش حقوق بوده، به طوری که در اوج تورم برخی سال‌ها، قدرت خرید دستمزدها به رقمی نزدیک به ۲۲ درصد رسیده است. به تعبیر دیگر، اگر یک شخص در سال ۱۳۹۱ با درآمد ۱۰۰ در زندگی خود شروع کرده باشد، در سال ۱۴۰۳ همین فرد به لحاظ قدرت خرید به عددی معادل ۲۲ باید بسنده کند.

این کاهش شدید قدرت خرید بدین معنا است که قشر کارگر و کارمند در حال حاضر از افزایش قیمت‌ها و کاهش ارزش پولی که در دست دارند رنج می‌برند. تمامی این عوامل موجب اضطراب و نارضایتی کثیری از مردم از شرایط اقتصادی و اجتماعی شده است. به علاوه، عدم توجه به معیارهای واقعی زندگی و رفاه اجتماعی و بی‌توجهی به شرایط اقتصادی مردم می‌تواند به یک بحران اجتماعی منجر گردد.

در نهایت، می‌توان ادعا کرد که تداوم این روند و عدم توجه به افزایش حقوق‌ها متناسب با نرخ تورم، نه تنها ادامه‌دار نخواهد بود بلکه آینده‌ای تاریک برای طبقات پایین و متوسط جامعه ایجاد خواهد کرد. توسعه پایدار و رفاه اجتماعی نیازمند دقت در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و توجه ویژه به شرایط معیشتی مردم است. از این رو، لازم است که مسئولین اقتصادی و دولتمردان بر روی ایجاد یک نظام اقتصادی عادلانه و پایدار کار کنند تا بتوانند قدرت خرید و شرایط معیشتی شهروندان را بهبود بخشند و از این رو بحرا‌ن‌های بیشتر اجتماعی جلوگیری نمایند.



👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


خانواده‌ها با مصیبت برای بچه‌های دانشجویشان لپ تاپ تهیه می‌کنند، برای همین این جوان تا آخرین نفسش از لپ‌تاپش دفاع کرده است.
دزدان هم در گذشته یک مرام‌هایی داشتند، تف به این شرایط نامردی و نامردمی.


✍hossein yazdi



👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا کرد/ نصب کیوسک پلیس اطراف کوی دانشگاه

وزیر علوم:

🔸عزادار یک حادثه خیلی تلخ هستیم، یکی از فرزندان خود من دچار حادثه شد و خانواده اش داغدار شدند.

🔸رییس جمهور به من مأموریت ویژه دادند موضوع را پیگیری کنم لذا از جانب همه دستگاه هایی که قصور یا تقصیری داشتند از همه مردم و جامعه دانشگاهی عذرخواهی و اظهار شرمندگی می‌کنم.

🔸این که برخی خودسرانه به بهانه احساس مسوولیت رفتارهای نادرستی از خود نشان دهند، قابل قبول نیست، اجازه نمی‌دهیم مسئله دانشگاه به بیرون دانشگاه کشیده شود.

🔸جلسه‌ای با حضور مقامات کشور، مسوولان قضایی و انتظامی برگزار شد و تصمیماتی اتخاذ شد، مدیریت خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا دادند و عذرخواهی کردند.

🔸دانشگاه تهران مکاتباتی با کلانتری منطقه و شهرداری برای تأمین امنیت و روشنایی داشته که اقداماتی نیز صورت گرفته و به جد به‌دنبال تامین امنیت هستیم.

🔸هم‌اکنون دو کیوسک نیروی انتظامی در نقاط مورد نیاز جانمایی شده و نصب می‌شود، پایه‌های روشنایی نصب می‌شود و کار نصب دوربین برای تأمین امنیت طی یکی دو روز آینده انجام می‌شود.


👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


روایتی از نحوه دردناک قتل مرحوم خالقی دانشجوی دانشگاه تهران/ چاقو خورده دنبال موتور دوید اما از نفس افتاد

🔹محمدجواد اکبری دانشجوی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه مرحوم خالقی اهل روستای درمیان خراسان جنوبی بوده است، گفت: روز گذشته خانواده مرحوم به تهران آمدند و به قدری مظلوم هستند که حتی نمی‌توانستند از حق خود دفاع کنند.

🔹طبق فیلم‌های موجود، دزدان در کوچه جنت خواستند لپ‌تاپ مرحوم خالقی را از او بگیرند که آن مرحوم مقاومت کرده و مجرمین با چاقو به مجرای تنفسی و قلب او آسیب زده‌ و فرار کرده‌اند‌. حتی مرحوم خالقی با همان وضعیت دنبال موتور دویده و نهایتا پس از چند ثانیه از پا افتاده است.

🔹روابط عمومی دانشگاه در ابتدا اعلام کرد حادثه قتل مرحوم خالقی، در اتوبان جلال اتفاق افتاده است تا این طور نشان دهند که حادثه ربطی به دانشگاه تهران نداشته است! دانشجویان بسیار به این کار دانشگاه اعتراض داشتند و معتقد بودند که دانشگاه می‌خواسته در همان قدم اول، قضیه را از سر خود باز کند‌./ جماران


👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴 کارگران شهرداری ایرانشهر: بعد از ۱۶ سال به ما عیدی بدهید!

🔹جمعی از کارگران شهرداری ایرانشهر از شهرداری درخواست کردند بعد از گذشت ۱۶ سال برای اولین بار به آن‌ها عیدی پرداخت کنند.😢

👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


#عصرانه_


👈 مادربزرگم می گفت غماتون رو نشمرید، هی روش می یاد،
یهو یادم می افته به مادربزرگ خودم که سیاه نمی پوشید،
می گفت فلک رو گول بزنیم دیگه بلا نفرسته،
میدونم کارمون از فریب دادن تقدیر غریبمون گذشته،
اما خدا رو چه دیدین،
شاید مادربزرگا یه چیزی می دونستن که ما نمی دونیم.


✍️ ب _ آ


👈👥 🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷 https://t.me/Didehban_iran 🇮🇷


🔴 نه به خودتون و بورس تون و رئال تون

👈یکی از مسئولین چند وقت پیش گفت مردم فلان قدر دلار خانگی دارن یعنی مردم دلار خریدن ونگه داشتن و نظرش این بود که دولت با یه ترفندی این دلارهارو ازمردم بگیره و وارد بازار سرمایه کنه

وطبق کارشناسی خودش میگفت اگه این کار انجام بشه قیمت دلار میشه 40تومن

استاد مگه سال 98 واسه مردم همین نسخه رو نپیچیدین ؟ مگه مردم به شما اعتماد نکردن ؟ هزاران میلیارد پول مردم وارد بورس شما کردن که کشور رونق بگیره شرکتها رشد کنن ، فناوری وارد کنید کسب وکار رابیفته

شما چکار کردین ؟ پول مردمو کردین پشکل

بورس رو بخاطر منافع خودتون آبشاری ریختین ومردمو به خاک سیاه نشوندین

چه کسانی که باتوصیه شما طلا وملک وماشینشونو فروختن والان هنوزم بعد چند سال نتونستن خسارتی که شما بهشون زدین رو جبران کنن

بازم به نظرتون طلا و دلار میاد پایین ؟

نه به خودتون نه به بور
ستون ونه به ریالتون دیگه کسی اعتماد نداره

هر اصلاح خوبی در دلار و طلا فرصت خریده و این دومینویی که راه افتاده فعلا در ابتدای مسیر هست

👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرا
نیان
🇮🇷 https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


‏۲۶ بهمن ۱۲۹۸ زادروز محمد بهمن بیگی نویسنده، بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری در ایران و یکی از خادمان صدیق فرهنگ ایران در شهر شیراز از ایل قشقایی. کتاب بخارای من ایل من، به اجاقت قسم و اگر قره قاج نبود از مشهورترین آثار اوست.

👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴 کارآمدی بمب اتم احتمالی ما

👈 چندی پیش شیرین هانتر عضو شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا در باره تصمیم جمهوری‌اسلامی به مذاکره نکردن با ایالات‌متحده چند گزاره برتر ارائه داد، که دو موردش بسیار تکان دهنده است:
۱- رفتن به دنبال بمب اتمی تنگنای امنیتی ایران‌ را حل نمی کند؛
۲- حتی چنان چه جمهوری‌اسلامی چند بمب هم بسازد، باز توانایی پاسخگویی به حمله دوم را نخواهد داشت.

در فضای پیچیده و فرا دقیق جنگ هسته‌ای، مفهوم «حمله دوم» حیاتی است. این استراتژی بازگو کننده توانایی یک کشور در انجام حمله تلافی‌جویانه پس از دریافت ضربه اول است. هدف استراتژیک حمله دوم‌  جلوگیری و بازماندگی از حمله اول است. بنیاد دکترین حمله دوم‌ بر ۶ پایه نهاده شده و اغلب دکترین است که از سوی کشورهای برتر برگزیده می شود:

۱-توانایی بازماندگی
نخست آن‌که حکومت باید ۱۰۰٪ مطمئن باشد که پس از حمله اول پابرجا مانده و توانایی پاسخ تلافی جویانه به حمله اول دشمن را داراست. چنین اطمینانی مستلزم وجود سیستم‌های هشدار اولیه نسل پنجمی، پناهگاه‌های مستحکم برای همه شهروندان، پرسنل و تجهیزات و ارتباطات  است؛

۲- سیستم‌های پرتابی گوناگون
  حکومت های گزیننده حمله دوم، در جهت افزایش توانایی بازدارندگی و بازماندگی، ناگزیرند دارای سیستم‌های پرتابگر گوناگون و کارآمدی باشند. مانند موشک‌های بالستیک قاره‌پیما (ICBMs) زمین به زمین، موشک‌های بالستیک آبی-خشکی (SLBMs) و انواع بمب‌افکن‌های استراتژیک مانند B.2, F.23 و... پراکندگی و استتار این سیستم‌ها، توانایی نابودی آنها را در حمله اول کاهش نی دهد؛

۳- دکترین هسته‌ای
همان‌ گونه که پیشتر آمد، کشورهای برتر دکترین «حمله دوم» را بر می گزینند. چنین گزینشی به رغم‌ خطرات دریافت عواقب مهیب حمله اول، ناشی از اطمینان ۱۰۰٪ به بازماندگی ناشی از حمله اول است؛

۴-اطلاع از حمله اول
گرچه تشخیص دقیق کمتر از ۶۰ ثانیه ای از حمله اول برای انجام‌ عملیات حمله دوم چالش محسوب می شود، ولی توانایی سیستم‌های هشدار اولیه چنان‌ است که از لحظه اقدام و پرتاب آگاهی کسب خواهد شد. زیرا در همین‌ مدت ناچیز سیستم ها افزون بر هشدار باید قادر به تشخیص و تحلیل سریع نوع، حجم، ابعاد و اندازه مقابله به مثل باشند؛

۵- تصمیم‌گیری سریع

استراتژی حمله دوم  به دلیل حیاتی بودن واکنش به حمله اول، نیازمند ساختارهای کارآمد و برتر فرماندهی و کنترل و توانایی ارزیابی سریع وضعیت است.

۶- پیامدهای پیش‌بینی ناپذیر
بهره گبری از تسلیحات هسته‌ای، قرین است با پیامدهای پیش‌بینی ناپذیر و دوزخ گونه آخرالزمانی، به ویژه برای کشورهای شروع کننده.
به گمانتان‌ جمهوری اسلامی از حد توانایی برخوردار است؟! آیا توانایی دستیازی به‌حمله دوم‌ را خواهد داشت؟!

✍ #یدالله_کریمی_پور

👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴گورستانی که هزار سال مانده بود اما لودرهای شهرداری زاکانی نابودش کرد

🔷پروژه «بام ری» موجب تخریب بیش از ۷۰ درصد از گورستان هزارساله و نابودی کامل آثار ۱۱۸ برج‌آرامگاه شناسایی‌شده در این محوطه تاریخی شده است
.
 
🔹شهرداری بدون مجوز میراث‌فرهنگی اقدام به دیوارکشی بتنی در گورستان تاریخی زیرین کرده و روزانه صدها کامیون خاک روی این محوطه ارزشمند ریخته می‌شود.

🔷باوجود شکایت وزارت میراث‌فرهنگی و توقف موقت پروژه بام ری، شهرداری مجدداً عملیات عمرانی در این منطقه را آغاز کرده و بخش‌های تاریخی بیشتری را تخریب کرده است.


👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴 قابل توجه فرقه شعار

‏👈 GDP امارات سال 2010 : 300 میلیارد دلار
‏GDP امارات سال 2024 : 512 میلیارد دلار
‏جمعیت : 9.5 میلیون
‏رشد: 70 درصد

‏GDP ایران سال 2010 : 486 میلیار دلار
‏GDP ایران سال 2024 : 408 میلیارد دلار
‏جمعیت : 85 میلیون
‏رشد : منفی 17 درصد

‏توسعه اقتصادی نه به برج است، نه به مال، نه به جاده، نه به ادعا و نه به حرف، به عدد است، عدد !
‏عددها حرف می‌زنند نه ادعا و لاف و برج و مال
!

✍ سیامک قاسمی

👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


"پزشکیان: چندبرابر کشورهای ثروتمند اروپایی مصرف داریم."

این حرف دروغ محضه
.
مردم ما نه تنها چند برابر کشورهای ثروتمند برق مصرف نمی‌کنند، بلکه مصرفشون خیلی هم معقوله.
این لیست چند کشور بر اساس مصرف سرانه‌ست.
اون بالاها رو کار ندارم، ولی اون پایین بریتانیا رو ببنید، مصرف سرانه‌اش ۴۳۳۳ kWh.
حالا مصرف سرانه ایران رو ببنید، ۳۴۸۵ kWh تازه ‏دولت حدود ٪۳ برق کشور رو صادر می‌کنه و کمتر از یک سوم این مقدارو وارد می‌کنه.
یعنی در مجموع حدود ۲ و خرده‌ای درصد از برق تولیدی کشور صادر می‌شه.
منتها باز می‌گن مردم ما از اروپاییها هم بیشتر مصرف می‌کنند، اورِ چه پایی؟
انگلیس و آلمان و فرانسه و سوئد و نروژ که همه بالاتر از مان.

در ضمن اینکه ایران سیستم گرمایشش برخلاف انگلیس گازیه قبول، ولی سیستم سرمایشش برقیه، کشوری که بیشتر مناطقش در منطقه گرم و خشکه و در تابستان بدون کولر فلج میشه.
در حالیکه در بریتانیا کمتر از ۵ درصد خونه‌ها در تابستان کولر روشن می‌کنند.



👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷


🔴ترامپ بازار بزرگ انرژی هند را از دست ایران و روسیه و اعراب خارج می‌کند

ترامپ در دیدار با نخست وزیر هند:
ما چیزهای مهمی برای صحبت داریم، اول از همه هند بجای‌خرید نفت و گاز زیاد از دیگران، از ما خواهد خرید.

آنها به نفت نیاز دارند، ما مقدار زیادی از آن داریم.

👈👥 🗣 رسانه ماباشید
دیده بان ایران، رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://t.me/Didehban_Iran 🇮🇷

20 last posts shown.