بشکن Beshkan


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


@beshkan_admin تماس با ادمین
دریافت فیلترشکن
beshkan@tavaana.org
پرسش های تکنیکی
tech@tavaana.org
اینستاگرام
instagram.com/beshkan.tt

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
- استارلینک تو ایران کار می‌کنه؟؟

+ بلههههه!

- وقتی تو ایران ایستگاه زمینی نداره چطور میشه ازش استفاده کرد؟

+ با تکنولوژی لیزری بین ماهواره‌ای، استارلینک بدون نیاز به ایستگاه زمینی محلی وصل می‌شه!

ویدئو: نس‌نت

@beshkan


میخوای بدونی چه کسی از عکس پروفایل اینستاگرامت دیدن میکنه؟!

تبلیغاتی که شاید مشابه آن را در کانال‌های واتس‌اپ و تلگرامی مشاهده کرده‌اید. فروش یا دانلود این برنامه‌ها(بدافزارها) چه منفعتی برای سازندگان آن دارد؟

بدافزارهایی تحت عنوان استاکرویرها (Stalkerware) پس از نصب روی دستگاه قربانی، به شکل مخفیانه اقدام به جمع‌آوری اطلاعات شخصی، ردیابی موقعیت مکانی، مشاهده چت‌ها، تماس‌ها، وب‌سایت‌های بازدید شده، و حتی فعال کردن دوربین و میکروفون می‌کنند.

آنچه وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند، وجود نرم‌افزارهایی با عملکرد مشابه است که به نام ابزارهای نظارتی والدین برای کنترل فرزندان تبلیغ می‌شوند. این نرم‌افزارها، که معمولاً تحت عنوان "نظارت والدین" یا "کنترل فرزندان" در کانال‌های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی تبلیغ می‌شوند، ممکن است در ظاهر باعث کنجکاوی کاربران یا مفید به نظر برسند؛ اما دقیقا همان قابلیت‌هایی را دارند که استاکرویرها ارائه می‌دهند. به همین دلیل، این ابزارها اغلب در مرز میان نظارت قانونی و جاسوسی از کاربران قرار می‌گیرند.

همچنین اپلیکیشن‌هایی که وعده می‌دهند "ببینید چه کسانی از پروفایل شما دیدن کرده‌اند" نیز در همین دسته‌بندی از تهدیدات قرار می‌گیرند.

این برنامه‌ها اغلب تحت عنوان ابزارهای فریبنده و جذاب تبلیغ می‌شوند، اما در عمل، به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را به سرورهای ناشناس ارسال می‌کنند.

این اپلیکیشن‌ها نه‌تنها اطلاعاتی که ادعا می‌کنند را هرگز ارائه نمی‌دهند، بلکه به مکالمات خصوصی، مخاطبین و حتی پیام‌های شما دسترسی پیدا می‌کنند. به‌عنوان مثال، برخی از برنامه‌های جعلی مرتبط با اینستاگرام یا واتس‌اپ که به کاربران وعده شناسایی بازدیدکنندگان پروفایل را می‌دهند، در واقع جاسوس‌افزارهایی هستند که برای سرقت اطلاعات شخصی و حتی هک حساب‌های کاربری طراحی شده‌اند. استفاده از این نوع برنامه‌ها نه‌تنها امنیت شما را به خطر می‌اندازد، بلکه حریم خصوصی دیگران را نیز نقض می‌کند.

#بدافزار

@beshkan


ابزار ناامن Turbo VPN

این ابزار که بیش از ۱۰۰ میلیون بار دانلود شده است و توسط بسیاری از کاربران در جهان استفاده می‌شود یکی از ابزارهای نسبتا ناامن به شمار می‌آید که توصیه می‌کنیم حتی در صورت داشتن عملکرد سریع در عبور از فیلترینگ از آن استفاده نکنید.

توروبو وی‌پی‌ان توسط شرکت Innovative Connecting، مستقر در سنگاپور توسعه یافته است. این شرکت رابطه نزدیکی با دولت چین دارد و اطلاعات کاربران را با مقامات دولت چین به اشتراک می‌گذارد.

با توجه به گزارشات برخی از کارشناسان، این وی‌پی‌ان آلوده به برخی بدافزارها و حتی جاسوس‌افزارهایی است که اطلاعات کاربر را جمع آوری می‌کند. همچنین نسخه رایگان این ابزار دارای بدافزارهای تبلیغاتی است و این عامل باعث ردیابی شما توسط سایر شرکت‌های تبلیغاتی می‌شود.

همچنین برخی آنتی ویروس‌ها به دلیل وجود فایل‌های مخرب، پیکربندی ضعیف این برنامه، اجازه نصب آن در دستگاه کاربر را نمی‌دهند.
این ابزار از لحاظ نگهداری اطلاعات شخصی و حریم خصوصی یکی از ضعیف ترین و بدترین نوع وی‌پی‌ان‌ها به‌شمار می‌رود.

قابلیت Kill switch که در اغلب وی‌پی‌ان‌های امن و رایگان وجود دارد، تنها در نسخه پولی این ابزار وجود دارد.
(در صورت روشن‌کردن گزینه Kill switch در فیلترشکن، قابلیتی برای دستگاه شما فعال می‌شود که پس از قطع یا خاموش‌شدن فیلترشکن، به‌طور خودکار اتصال دستگاه را هم به اینترنت قطع می‌کند.
در حقیقت این امکان از نظر امنیتی به شما کمک می‌کند که پس از قطع‌شدن فیلترشکن، آی‌.پی‌آدرس و اطلاعات دیگر شما قابل شناسایی نباشد.)
این ابزار از لحاظ حریم خصوصی و حفظ اطلاعات کاربر، از ۱۰ رتبه ۲.۵ را به خود اختصاص داده است.

دسترسی‌ها و اطلاعاتی که این ابزار جمع آوری می‌کند:

۱- آدرس ایمیل

۲- سرور VPN که به آن متصل می شوید، موقعیت مکانی شما، موفقیت اتصالات VPN، میزان داده های منتقل شده و اطلاعاتی از ارائه دهنده خدمات اینترنت شما (ISP) را جمع آوری می‌کند.

یکی از جنبه‌های نگران‌کننده خط‌مشی رازداری Turbo VPN این است که «ممکن است مجبور شود داده‌های شما را در جایی که با حکم دادگاه معتبر ارائه شده است، افشا کند» و این با توجه به روابط نزدیک شرکت سازنده با دولت چین و روابط نزدیک چین با جمهوری اسلامی، موضوعی نگران کننده است.
با توجه به اطلاعات موجود، استفاده از این وی‌پی‌ان را توصیه نمی‌کنیم.

#ناامن #هشدار

@beshkan


حملات تعویض سیم‌کارت یا هک سیم‌کارت چیست؟

حملات تعویض سیم‌کارت یا هک سیم‌کارت، که به آن SIM Swapping یا SIM Hijacking هم می‌گویند، یک نوع کلاهبرداری امنیتی است که در آن فرد مهاجم سعی می‌کند با جایگزینی سیم‌کارت قربانی با سیم‌کارت تحت کنترل خود، به شماره تلفن او دسترسی پیدا کند. این کار عمدتا برای به‌دست‌آوردن پیامک‌های تایید دو‌مرحله‌ای (2FA) حساب‌های کاربری و سایر اطلاعات حساس انجام می‌شود که به مهاجم این امکان را می‌دهد تا به حساب‌های آنلاین قربانیان از قبیل حساب‌های بانکی و رمز ارزها دسترسی پیدا کند.

۳ راه برای حملات تعویض سیم‌کارت

۱. فریب کارمندان اپراتور تلفن همراه

مهاجم با برقراری تماس با پشتیبانی اپراتور و ادعای اینکه خود قربانی است، تلاش می‌کند آن‌ها را متقاعد کند که شماره تلفن را به سیم‌کارت جدیدی که او کنترل می‌کند، انتقال دهند. این معمولا به وسیله استفاده از اطلاعات شخصی قربانی که از قبل دزدیده شده یا از طریق فیشینگ به دست آمده است، برای اثبات هویت انجام می‌شود.

۲. استفاده از اطلاعات به‌دست‌آمده به شیوه‌های غیرقانونی

مهاجمان ممکن است از اطلاعات شخصی و حساس قربانیان که از طریق نقض داده‌ها، فیشینگ یا روش‌های هکینگ به دست آمده باشد، بهره بگیرند تا خود را به جای صاحب اصلی آن جا بزنند و از اپراتور بخواهند سیم‌کارت را تعویض کنند.

۳. حملات از طریق نهادهای امنیتی یا حکومتی:

یک روش دیگر که ممکن است برای روزنامه‌نگاران، وکلا، فعالان مدنی و کاربران ایرانی اتفاق بیفتد، این است که از طریق نهادهای امنیتی یا حکومتی که دسترسی‌های خاصی به شرکت‌های مخابراتی و اپراتورها دارند، انجام پذیرد.

اگر مهاجم یا هکر در تعویض سیم‌کارت موفق شود، به تمام پیام‌ها و تماس‌های ورودی مربوط به شماره تلفن قربانی دسترسی خواهد داشت، شامل کدهای تاییدی که برای تایید دو‌مرحله‌ای استفاده می‌شوند. این امر مهاجم را قادر می‌سازد که از این اطلاعات برای بازنشانی رمز عبور و دسترسی به حساب‌های آنلاین قربانیان استفاده کند.

ادامه مطلب:

https://tech.tavaana.org/digital-security/sim-hijacking/

#آموزشی #هک #سیمکارت

@beshkan


کلاهبرداری با عنوان "خدمات هک"

این روزها شاید شما هم در تلگرام یا در کامنت‌ها و پست‌های اینستاگرامی، تبلیغاتی مانند "خدمات هک" را مشاهده کرده باشید.
افراد سودجو و کلاهبرداری که با روش‌های مختلف درصدد کلاهبرداری مالی از کاربران هستند. برخی از این افراد، با دادن وعده‌های دروغین برا هک اکانت نزدیکان، دوستان و اطرافیان شما در واتس‌اپ، اینستاگرام یا تلگرام، درخواست مبلغی به عنوان پیش پرداخت می‌کنند. در حقیقت تعدادی از این کلاهبرداران با هدف دریافت این مبلغ فعالیت می‌کنند و در صورت دریافت آن، اقدام به بلاک و پاسخ ندادن به قربانی می‌کنند.
برخی دیگر از این افراد، در نوبت‌های مختلف و با دادن اطلاعات غلط، اسکرین‌های ساختگی و فایل‌های جعلی، از دیگران کلاهبرداری می‌کنند.

نکته مهمی که لازم به یادآوری آن است، ادعای هک شدن حساب‌های کاربری افراد توسط این کلاهبرداران، کذب محض است. در برخی مواقع ممکن است افرادی با سهل‌انگاری و عدم رعایت موارد مهم در امنیت حساب کاربری( مانند فعال نکردن قابلیت تایید هویت دومرحله‌ای) قربانی حملات هک شوند، اما در صورت رعایت موارد امنیتی، این احتمالات تقریبا به صفر می‌رسد.

برای مثال، برای امنیت بیشتر حساب کاربری در اینستاگرام، این موارد را حتما رعایت کنید:

۱-ایجاد پسوردهای قوی و ایمن
۲- فعال کردن تایید هویت دومرحله ای
۳-عدم ورود و کلیک بر روی لینک های ناشناس
۴- خودداری از نصب برنامه های جانبی(مانند آنفالو یاب و ....)

مطالب مرتبط درباره امنیت حساب‌های کاربری:

آیا حساب اینستاگرام من هک شده؟
https://tech.tavaana.org/educational-videos/instahack/

فعال‌کردن تایید هویت دو مرحله‌ای در اینستاگرام
https://tech.tavaana.org/digital-security/how_instagram_twofactorauthentication/

#هک #خدمات_هک #اینستاگرام #کلاهبرداری

@beshkan




Video is unavailable for watching
Show in Telegram
کلاهبرداری از طریق آگهی استخدام و پیشنهاد کار

این روزها برخی از کاربران، گرفتار یک نوع کلاهبرداری در مسیر کاریابی شده‌اند تاجایی که کارشان به دادگاه و تشکیل پرونده علیه‌شان رسیده است. در حالی که آنها فقط دنبال یه شغل و کار بودند.

وب‌سایت:
https://tech.tavaana.org/digital-security/job-seek-scam/

یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=c33MzSMiw9k

#ویدئو_آموزشی #کلاهبرداری

@beshkan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
راهکارهای افزایش سرعت عملکرد ویندوز

برای همه ما پیش آمده که با کاهش سرعت لپ‌تاپ یا کامپیوتر خود مواجه شده باشیم در حالی که دستگاه ما از نظر سخت‌افزاری مشکلی ندارد. بنابریان مشکل پایین‌بودن سرعت تنها به مشکل سخت‌افزاری خلاصه نمی‌شود.

وب‌سایت:

tech.tavaana.org/fa/video-tutorials/rahkarhay-afzaysh-srt-mlkrd-wyndwz
یوتیوب:

youtube.com/watch?v=-4LJg0Hsjes

#ویندوز #ویدئو_آموزشی

@beshkan




Video is unavailable for watching
Show in Telegram
چک لیست امنیت دستگاه‌های iOS

- از آخرین نسخه iOS استفاده کنید.

- اپ‌ها را از اپ‌استور دانلود و به‌روز کنید.

- قفل صفحه نمایش،touch ID و یا face ID را فعال کنید

- دسترسی اپ‌ها به گوشی را مدیریت کنید

- مطمئن شوید حساب اپل Apple ID متصل به گوشی امن است و تایید هویت دومرحله‌ای آن فعال است

سایت تواناتک:

https://tech.tavaana.org/fa/resources/chios

#چک_لیست #آموزشی #آیفون

@beshkan


دسترسی به آیفون شما برای دیگران دشوار است، اما غیرممکن نیست و امکان این که این اتفاق بیوفتد، وجود دارد. در این مقاله به نحوه بررسی این موضوع که آیا کسی ممکن است از دستگاه شما جاسوسی کند می‌پردازیم و ۸ اقدام ضروری برای محافظت از آیفون در برابر حملات هک و جاسوسی را بازگو می‌کنیم.

۵ نشانه‌ امکان جاسوسی از آیفون و هک‌شدن

۱- کاهش سریع باتری: اگر باتری شما سریع‌تر از حد معمول خالی می‌شود، ممکن است نشان‌دهنده فعالیت پس‌زمینه‌ای از نرم‌افزارهای جاسوسی باشد.

۲- افزایش مصرف داده: افزایش ناگهانی مصرف داده می‌تواند علامت ارسال اطلاعات از گوشی شما به منبع خارجی باشد.

۳- مشکلات عملکردی: عملکرد ضعیف یا خرابی مکرر برنامه‌ها می‌تواند نشانه نرم‌افزارهای مخرب باشد.

۴- فعالیت‌های غیرمعمول و مشکوک: دریافت پیام‌ها یا تماس‌های عجیب و غریب یا عملکرد نامعمول برنامه‌ها می‌تواند نشانه دسترسی غیرمجاز به دستگاه باشد.

۵- فعالیت دوربین یا میکروفون: اگر دوربین یا میکروفون به طور ناگهانی فعال شود، ممکن است نشان از این باشد که کسی آن‌ها را از راه دور کنترل می‌کند.

ادامه مطلب:

https://tech.tavaana.org/digital-security/iphonesec/

#آیفون #امنیت_دیجیتال

@beshkan


چک‌لیست امنیتی: ذخیره امن فایل‌ها

برای اطمینان از اینکه فایل‌های خود را به طور امن در دستگاه خود ذخیره می‌کنید، حتما مواردی که در این چک‌لیست آمده را به‌دقت بررسی کنید.

استفاده از رمز عبور قوی و پیچیده
فعال‌سازی قابلیت رمزگذاری برای فایل‌ها
رمزگذاری فایل‌ها قبل از بارگذاری در فضای ابری
ذخیره فایل‌ها در فضای امن و خصوصی
ذخیره‌نکردن اطلاعات حساس روی دستگاه‌های عمومی
اجتناب از ارسال رمز و فایل در پیام‌ها
استفاده از ابزارهای مدیریت رمز عبور
حذف فایل‌های حساس غیرضروری
پشتیبان‌گیری منظم از فایل‌های مهم
به‌روزرسانی منظم نرم‌افزارهای مربوطه

وب‌سایت:
https://tech.tavaana.org/digital-security/storage-of-files/

#چک_لیست #فایل

@beshkan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
کلاهبرداری با پیامک جعلی نقل و انتقال پول

شاید شما هم شنیده‌اید که گاهی کلاهبردارها با ارسال پیامک واریز توانسته اند از افراد کلاهبرداری کنند. اما این‌نوع از کلاهبرداری چگونه انجام می‌شود؟

#کلاهبرداری #ویدئو_آموزشی #پیامک

@beshkan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
روش تشخیص لینک‌های آلوده با Virus Total

کلیک روی لینک‌های آلوده امنیت و حریم خصوصی شما را به خطر می‌اندازد. در این ویدیو با روشی برای شناسایی این لینک‌ها آشنا می‌شویم.

وب‌سایت:
tech.tavaana.org/fa/video-tutorials/How_Virustotal

یوتیوب:
youtube.com/watch?v=F10qTIi-Als

بات تلگرامی بشکن برای دریافت پروکسی و وی‌پی‌ان:

t.me/beshkantechbot

#اسلاید_شو #چگونه #ویروس #امنیت_دیجیتال

@beshkan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
اکانت‌های نا‌امن

اکانت ناامن چیست، چه نشانه‌هایی دارد و چه خطراتی برای دیگر کاربران ایجاد می‌کند؟

یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=qW2mP6ubmQo

#اسلاید_شو #اکانت_ناامن #امنیت #حریم_خصوصی

@beshkan


پرسش و پاسخ

چگونه می‌توانیم دسترسی‌های غیرضروری یک اپلیکیشن که قبلا نصب کرده‌ایم را مسدود کنیم؟

پاسخ:
در تنظیمات یا Settings گوشی، به قسمت برنامه‌ها یا Apps بروید.
روی برنامه مورد نظر تپ کنید.
در صفحه اطلاعات اپ (App info)، روی گزینه Permissions(مجوزها)تپ کنید
و دسترسی های غیرضروری را خاموش کنید.

#آموزشی #حریم_خصوصی #امنیت_دیجیتال

@beshkan




Video is unavailable for watching
Show in Telegram
بهترین مدیر امنیت صفحه اینستاگرام

شاید شما هم تبلیغاتی را دیده باشید که به شما قول می‌دهند با استخدام یک مدیر امنیت صفحه، تمام نگرانی‌های امنیتی صفحه اینستاگرام‌تان رفع شود. یا حتی ممکن است دیده باشید برخی از به اصطلاح سلبریتی‌ها می‌گویند که مدیر امنیت پیجشان فلان شخص است. یعنی افرادی رسما خودشان را به عنوان کارشناس امنیت صفحات در شبکه‌های اجتماعی معرفی می‌کنند.
اما تا به حال فکر کردید که اصلا آیا این شغل واقعا وجود داره؟ اما بهترین مدیر امنیت صفحه اینستاگرام کسی نیست غیر از خود شما!
در این ویدیو ببینید.

یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=4Jh7DVwhXfI

وب‌سایت:
https://tech.tavaana.org/digital-security/best-instagram-security-manager/

#ویدئو_آموزشی #اینستاگرام

@beshkan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
مراقب این‌گونه کلاهبرداری‌ها باشید

به هیچ‌عنوان پیامک‌های دریافتی در تلفن همراه خود مانند رمز پویا و... را در اختیار افراد دیگر قرار ندهید. با توجه به اینکه این افراد ممکن است به اطلاعاتی از شما دسترسی داشته باشند و با ارائه آن باعث اعتماد شما شوند احتمال فریب خوردن افراد غیرمطلع زیاد است. در موادی هم کلاهبردار از فرد می‌خواهد که مبلغی را ارسال کند تا جایزه را برایش بفرستند و یا واریز کنند.
این‌گونه تماس‌های تلفنی کلاهبرداری است.

#کلاهبرداری #حساب_بانکی #پیامک #رمز_پویا #جایزه

@beshkan


چگونه پسوردهای ذخیره شده در مرورگر کروم را ببینیم؟

#ترفند #کروم

@beshkan

20 last posts shown.