"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


مرجع رسمی اخبار و دید گاههای آذر منصوری
در تلگرام
در اینستاگرام:azar_mansoori43
در کلاب هاووس ! https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858:
در توئیتر:
https://twitter.com/
MansooriAzar?s=0

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

خطر سرمازدگی حکمرانان

✍️دکتر مسعود نیلی، اقتصاددان

❇️طی چند ماه اخیر، تعدد و تنوع مشکلات بزرگ به‌شدت افزایش پیدا کرده و از مرحله نگرانی عبور کرده‌ایم. آنچه درباره وقوع آن در آینده هشدار داده می‌شد، در زمان حال محقق شده است. در اینجا به فهرستی از این مسائل اشاره می‌کنم:

مسائل خارجی:

❇️احتمالا ترامپ محدودیت‌هایی را که در دوره بایدن در زمینه صادرات نفت کشور کاهش پیدا کرده بود، تشدید کند و بازار ارز و بودجه و تولید و تورم ما را تحت تاثیر جدی قرار دهد.

❇️همچنین در صورت تحقق مکانیزم ماشه، وضعیت سال آینده دشوارتر هم خواهد شد.

❇️اتفاقاتی در خاورمیانه، باعث رودررویی مستقیم نظامی بین ما و رژیم اسرائیل شده که مطمئنا، پیامدهای اقتصادی تعیین‌کننده‌ای خواهد داشت.

❇️تحولات سوریه نیز، احتمالا رابطه ایران و ترکیه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

مسائل اقتصادی:

❇️بحران انرژی، در شرایطی که دمای هوا هنوز کاملا زمستانی نشده، نیمی از کشور را به تعطیلی کشانده است.

❇️آلودگی هوا، که برآمده از اقتصادی است که در تولید درجا می‌زند؛ در حال تخریب حال و آینده کشور است و بی‌رحمانه نسل‌کشی می‌کند.

❇️فرونشست‌های خاک، آینده سرزمینی ایران را در معرض تخریب قرار داده است.

❇️ابعاد کسری بودجه برای دولتی که در درون خود، بار سنگین ورشکستگی نظام بازنشستگی را هم به دوش می‌کشد، هشدار‌دهنده است.

❇️در نهایت نوسانات بزرگ و مخرب بازار ارز، همراه با تورم بالا، علامت بی‌ثباتی و عدم قطعیت می‌دهد.

مسائل اجتماعی:

❇️افزایش ۱۰میلیونی به جمعیت زیر خط فقر که در سال‌های اخیر اتفاق افتاده، واقعه‌ای بسیار مهم است. پیامد این اتفاق بزرگ را می‌توان در اعتیاد و طلاق و وقوع انواع جرم‌ها دید.

❇️انتشار اطلاعاتی درباره فساد در زندگی مقامات کشور یا فرزندان آنها، در کنار بنگاه‌داری‌های رانتی غیرخصوصی و غیردولتی، همراه با فشارهای سنگین اقتصادی به زندگی مردم، بنیان سرمایه اجتماعی نظام حکمرانی را از این هم سست‌تر می‌کند.

❇️گسست‌های اجتماعی- فرهنگی موجود میان جامعه به‌ویژه در میان جوانان، کاملا هشدار‌دهنده و آتش زیرخاکستر است.

جمع‌بندی

❇️از نظر نگارنده، بزرگ‌ترین آفت نظام حکمرانی ما، وجود تحلیل‌های متفاوت راهبردی، همراه با دادن وزن‌های کاملا متفاوت به موضوعات، در میان مقامات اصلی تصمیم‌گیرنده کشور است.

❇️نظام سازمانی حکمرانی در کشور ما طوری است که مرکز و نهادی برای بررسی یکجای همه این مسائل در آن پیش‌بینی نشده است.

❇️فهرست ذکرشده در این نوشته، به معنی واقعی کلمه، لرزه بر اندام انسان می‌اندازد و خواب را از چشم‌ها می‌رباید. هر مقام مسوولی تا مطمئن نشود که چگونگی عدم مواجهه با برخی از موارد از طریق دور راندن آن و چگونگی مواجهه با برخی دیگر از طریق عبور از آن مشخص شده است، نباید آرام گیرد.

❇️اما پررونق‌ترین بازار در کشور ما، همچنان، بازار دعواهای سیاسی است. در میانه این همه مشکلات هول‌انگیز، گروهی، همه تلاش خود را صرف ترغیب تصمیم‌گیرندگان به افتادن در عرصه درگیری‌های نظامی می‌کنند.

❇️گروهی دیگر، در تلاش برای برکناری فلان مقام مسوول و استعفای فلان مقام دیگر مسوول هستند و عده‌ای دلواپسِ تاخیر در ابلاغ قانون حجابند.

❇️از طرف دیگر، در سطوح بالای دولت، هنوز راجع به رشد ۸درصدی و اجرای برنامه هفتم صحبت می‌شود و مجلس با جدیت در حال بررسی بودجه‌ای است که احتمال محقق شدن فروض اصلی آن بسیار پایین است.

❇️شدت دور بودن دغدغه‌های اکثر حکمرانان ما از مسائل مهم ذکرشده بعضا به اندازه‌ای است که گویی آنها در کشوری دیگر مسوولیت دارند.

❇️سیاستمداران ما شبیه به کوهنوردانی شده‌اند که در سرمای کوهستان، گرفتار سرمازدگی شده‌اند و در پی آن، به خواب رفته‌اند.

❇️مردم حق دارند بدانند که نظام تصمیم‌گیری برای مواجهه با شرایطی که احتمال وقوع آن بسیار زیاد است و زندگی آنها را کاملا تحت تاثیر قرار می‌دهد، چه برنامه‌ای دارد.

❇️اگر به همین صورت پیش برویم، جامعه دچار پاندمی یأس خواهد شد. لحظه به خواب رفتن در حالت سرمازدگی، مرگ قطعی را در پی خواهد داشت.
@azarmansouri


Forward from: فردای بهتر (مصطفی تاجزاده)
✍🏻محسن اسدی لاری

✅این ساعت‌های آخر که به سالگرد فاجعه جنایت سرنگونی پرواز ۷۵۲، شلیک دو‌ موشک به هواپیمای مسافری با ۱۷۶ مسافر بی‌پناه و کادر پرواز، و آسمانی شدن عزیزانم، نزدیک می‌شویم، دچار عوارض جسمی و روحی بیشتری شده‌ایم.

✅چگونه برای‌ما متصور بود که حتی یکروز از زینب عزیزم غافل باشیم، چگونه ممکن بود همسرم روز را به شب برساند و صدای نازنینشان را نشنود؟ چگونه ممکن بود محمدحسین عزیز گزارش روزانه ندهد؟

✅از نگرانی‌ها و شادمانی‌ها، از موفقیتها و شکستها، از امتحانات و پروژه‌ها، از درس و از ابتکارات اجتماعی، از ملاقاتها با افراد تاثیرگذار در محافل علمی جهان، از سازماندهی جوانان تا مشارکت سازنده در آکادمی‌ها و سازمانهای جهانی، شرکت در کنگره‌ها، برنامه‌ریزی برای زندگی شخصی، از عشق و شور و مهربانی، از برنامه‌های آتی، از همه چیز برای مادر تعریف میکردید، و او هم با حساسیت مادرانه و عالمانه گوش جان می‌سپرد و گهگاه من هم مداخله‌ای داشتم و بهره‌ها از وجودتان میبردم؛

✅باورم نمیشود که پنج‌سال گذشته و در حسرت یک کلام از زبان شما، یک نفس گرم شما، یک آغوش پر از محبت پدرانه، سوختم و هرلحظه آه و حسرت از یکسو، و نفرین و ناله علیه جنایتکاران و آمران، از سوی دیگر.

✅با آنکه هرروزمان مشغول کاری برای ارتقاء شش مدرسه بنام عزیزانم در مناطق محروم بلوچستان، محمدشهر کرج و منطقه ۱۷ تهران با ۲۴۰۰ نونهال دبستانی هستیم، و دو مرکز جامع خدمات سلامت در پرند که به یُمن حمایت همه‌جانبه خیرین و نیک‌اندیشان و خادمان مردم محروم راه‌اندازی شدند.

✅دائم در درون میسوزیم که تاکی به امر آمران و مباشران، سعی در خاموش کردن ندای مظلومان دارند؟؟ تا کی تلاش برای دست کردن در چشم مردم و تبلیغ واهی بر در و دیوار شهر و از پول اکثریت مردم معترض؟ تاکی میخواهند ظلم بزرگِ قتل فرزندان ایران را لاپوشانی کنند؟ و تاکی میخواهند آمران و مباشران جنایت سرنگونی هواپیمای نخبگان را تحت لوای امنیتی خودشان، نگهدارند؟

✅ما اکثرَ العِبر و اقلَّ الاعتبار: سرنوشت دیکتاتور سوریه در جلوی چشم صغیر و کبیر است؛ دیر نخواهد بود که جنایات مکتوم، بر همگان ظاهر شود و آنگاه اثری از ظلم و ظالم نخواهد ماند و هیچ توبه‌ای پذیرفته نیست (نساء-۱۸)

@MostafaTajzadeh


Forward from: چشم‌انداز ایران
🔸پزشکیان و وفاق ملی یا چالش‌های وفاق ملی

🖊 میزگرد با حضور
محمدحسین بنی‌اسدی، آذر منصوری و لطف‌الله میثمی

✅وفاق چیست؟ آیا باید طرفداران کاندیداهای شکست‌خورده نیز به تناسب آرایشان در دولت سهم داشته باشند؟

✅پاسخ به پرسش‌هایی از این دست موضوع گفتگوی لطف‌الله میثمی با محمدحسین بنی‌اسدی، دبیرکل نهضت آزادی و آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت است.

منصوری: ما هم در بخش خدمات اجتماعی و رفاهی با ناترازی‌های بی‌شماری مواجه هستیم، هم در بحث بودجه، هم در گاز و نفت و برق و آب با ناترازی‎های جدی مواجه هستیم. فرونشست‌هایی که سال ‌به‌ سال تعداد آن بیشتر می‌شود و سوءمدیریت حکمرانی صحیح آب و در کنار آن نداشتن دیپلماسی آب برای اینکه بتوانیم یک نسبتی در این زمینه با کشورهای شمال و جنوب و شرق و غرب خودمان برقرار کنیم و ظرفیت‌هایی از این دست را فعال کنیم. همه این‌ها در کنار شکاف عمیق بین حاکمیت و مردم است که به‌رغم آمدن ما در این انتخابات و فراخوانی که دادیم و چهره‌های ملی که آمدند و اعلام حمایت کردند بیشتر از نیمی از جمعیت واجد شرایط رأی دادن در این انتخابات شرکت نکردند؛ یعنی اتفاقاً در بحث شکاف دولت و ملت که انباشتی از ناترازی‌ها می‌تواند موجبات این شکاف را فراهم کرده باشد ما با یک ناترازی غیر قابل مقایسه با ادوار گذشته مواجه هستیم. هم در سیاست خارجی این ناترازی موج می‌زند و هم در سیاست داخلی در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی این ناترازی به ابعاد غیر قابل مقایسه‌ای با دوره‌های گذشته رسیده است.

✅میثمی: پس از سه سال دستگاه دیپلماسی ما نتوانست کوچک‌ترین قدمی برای رفع تحریم‌ها بردارد و فرصت برجام هم همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد از دست رفت. ناکامی در سیاست خارجی از یک‎سو و سیاست داخلی و اعتراضات 1401 و پیامدهای پس از آن از سوی دیگر، کشور را در یک وضعیت به‌شدت بحرانی قرار داد، حتی اگر در این انتخابات تصور بر این بوده که تأیید صلاحیت آقای پزشکیان می‌تواند فضای انتخابات را رقابتی کند و این رقابت موجب افزایش مشارکت سیاسی مردم در این انتخابات شود خود این برداشتن یک گام است و یک تغییر رویکرد در حاکمیت است برای اینکه بخواهد فضا را از این بن‌بستی که در آن قرار گرفته است خارج کند و همین را باید به فال نیک بگیریم.
وفاق ملی شعار اصلی آقای پزشکیان است. در این شعار آقای پزشکیان می‌گوید من نمی‌خواهم با آدم‌ها صفر و یکی مطلق برخورد کنم و با اشتراکات آن‌ها برخورد می‌کنم، در حد اینکه اگر با یکی اشتراک دارم فعالش می‌کنم. این نگاه جدیدی است. در دستگاه امنیتی شاه و دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی همیشه نگاه صفر و یکی بوده است که با نقاط ضعف آدم‌ها برخورد می‌کنند.

✅بنی‌اسدی: شعار وفاق با «دعوا نکنیم» مطرح شد. دعوا نکنیم آغاز وفاق است. وفاق یک فرآیند است. امروز مردم هم وفاق کافی ندارند، حتی اگر هم داشته باشند این وفاق حالت فعال و تشکل ندارد و سازمان‌یافته نیست. اینجاست که پای احزاب به میان می‌آید. به نظر من یکی از مشکلات اساسی ما این است که تجربه شکست دائماً تکرار می‌شود. از مشروطیت تا الآن بارها مبارزات مردم ناکام مانده است. هر بار یک قدم جلو رفته، دو قدم به عقب آمده است. اینکه چرا این‌طور است خیلی مهم است. یکی از دلایل آن ضعف تشکل در زندگی و در احزاب و بین احزاب و در جامعه مدنی ماست. دانش کافی نداریم و وقت لازم صرف آن نمی‌کنیم و به اینکه در این راه اجماع و وفاق چقدر می‌تواند مؤثر باشد کمتر توجه داریم.

میثمی: آقای منتظری به حق شهروندی صورت‌بندی قرآنی و فقهی داده است. این شرط اصلی وفاق است. اگر بتوانیم در جامعه مرکب ما که اقوام و نژادهای مختلفی هستند حق شهروندی را نهادینه کنیم، عملاً قانون‌گرایی نهادینه می‌شود، چون جوهر قانون حق شهروندی است. فکر کنم این نسبت به وفاق مسئله عمیق‌تری است.

✅منصوری: اگر اصل 4 و اصل 110 را کنار هم بگذاریم با هم تناقض دارند؛ از یک‌سو گفته ‎شده ولایت مطلقه فقیه و از سوی دیگر آمده طبق اصل 110 اختیارات و وظایف مقام رهبری محدود است. یک‌عده که به این اختیارات محدود قائل هستند به غیرخودی بودن متهم می‌شوند. تا این ایراد هست به نظر من خیلی از مسائل حل نمی‌شوند؛ یعنی دولت‌ها بیایند و بروند، ولی درنهایت آن صخره ستبری که آقای خاتمی می‌گفت بن‌بست است همچنان باقی می‌ماند.

✅بنی‌اسدی: نگرانی‌ای که گروه‌های امنیتی از وفاق و گفت‌وگوی بین مردم دارند باید رفع شود. آنان باید بدانند امنیت پایدار در مشارکت واقعی و پشتیبانی خود مردم است و مردم پشتیبانی نمی‌کنند مگر اینکه حداقل آزادی‌هایی که در قانون اساسی آمده است برای آن‌ها فراهم بشود، بنابراین فرآیند وفاق، فرآیندی است که با گفت‌وگو شروع می‌شود و از طریق این گفت‌وگوست که مسائل کشور تعریف و حل می‌شود.

🎯 متن کامل این گفتگو را اینجا در سایت چشم انداز ایران بخوانید.

@cheshmandaz_iran


Forward from: شفیعی کدکنی
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
نونِ حلال


Forward from: شورای اصلاح‌طلبان آ.شرقی
.
نامه سرگشاده جبهه اصلاحات استان آذربایجان‌شرقی خطاب به مجمع نمایندگان استان

بنام خدا
امروز ایران عزیز ما با معضلات متعدد داخلی و خارجی دست به‌گریبان است تحریم‌های همه جانبه، فساد و رانت، تورم، بیکاری، گرانی، کاهش ارزش پول ملی، کاهش تولید، کسری بودجه، وضعیت نامطلوب شاخصهای کلان اقتصادی، مشکلات صندوق‌های بازنشستگی، ناترازی‌های  انرژی، بحران‌های زیست محیطی، وضعیت خطرناک دریاچه ارومیه، موج مهاجرت ایرانیان و ده‌ها مشکل دیگر که سرمایه اجتماعی را تضعیف و زندگی مردم را با مشکل مواجه کرده است.
اینک که دولتی برخاسته از اعتماد دوباره مردم، با شعار وفاق ملی، مصمم به اقداماتی در جهت رفع این مشکلات است؛ انتطار می رود نمایندگان  مجلس برای حل این مشکلات، تعامل سازنده با دولت داشته باشند و تمام انرژی و توان خود را صرف طرح‌ها و برنامه‌هایی کنند که بتواند بخشی از مشکلات انباشته کشور را مرتفع نماید.

نمایندگان محترم استان!
در شرایط خطیر کنونی که تقویت انسجام ملی و تعامل با دولت یک ضرورت حیاتی است با توجه به اینکه خاستگاه رییس جمهور محترم نیز استان آذربایجان شرقی می‌باشد؛ همراهی و  تعامل مضاعف با دولت و استفاده از ظرفیت تاریخی پیش آمده، برای توسعه و تعالی کشور؛ خصوصا رفع مشکلات و ارتقاء شاخص ها و توسعه زیرساختهای استان از بدیهی ترین انتظارات مردم می باشد؛ رصد فضای سیاسی اجتماعی نشان می دهد همراهی و حمایت نمایندگان استان از دولت دکترپزشکیان مورد انتظار افکار عمومی نیز‌ می باشد؛ اما به نظر می‌رسد برخی نمایندگان برخلاف وظایف و شان نمایندگی، تمام انرژی خود را صرف فشار بر دولت برای انتصابات جهت‌دار کرده‌اند؛ انتصاباتی که معنایی جز  تبدیل کردن ادارات کل به ستادهای انتخاباتی نمایندگان را به  اذهان متبادر نمی سازد.
نمی‌توان هم دولت را مجبور به انتصاب گزینه‌های خاص کرد و هم با عملکرد آن گزینه‌ها، سازمان‌های دولتی را  ملزم به پاسخگویی نمود و مورد ارزیابی قرار داد.
اگر نظارت نمایندگان مجلس تبدیل به دخالت در اجرا شود؛ مغایر با اصل تفکیک قوا و قانون اساسی و نظر رهبری ست که به صراحت فرموده‌اند: "نمایندگان مجلس نباید در انتصابات دخالت کنند"

علی ایحال دخالت برخی نمایندگان استان در انتصابات دولتی از آموزش و پرورش گرفته تا فرمانداری‌ها و سازمان های اقتصادی و مراکز صنعتی و... باعث نگرانی شدید نهادهای مدنی و افکار عمومی، ایجاد فضای بدبینی نسبت به مجلس و ناامیدی از دولت منتخب می گردد.

جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی
از نمایندگان محترم انتظار دارد به اصل تفکیک قوا بیش از پیش پایبند بوده و انتصابات در ارگانهای دولتی را که وظیفه ذاتی دولت است به خود دولت واگذار و از دخالت و فشار بر دولت پرهیز و مطابق قانون اساسی نسبت به انجام وظایف نظارتی و قانون‌گذاری خویش همت مضاعف نمایند.

جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
.


Forward from: جبههٔ اصلاحات ایران
❇️ جبهه اصلاحات ايران عملکرد رییس جمهور را رصد مى كند

🔺به موجب تصميم مجمع عمومى جبهه اصلاحات ايران، كميته پايش و داورى اين جبهه مأموريت يافته تا عملكرد رئيس جمهور مسعود پزشكيان به عنوان نامزد اختصاصى خود در انتخابات را پايش و رصد كرده و پيگير اجراى وعده هاى داده شده وى باشد.

🔹قرار است این پایش با هدف ارائه مشاوره و همفکری جهت بهبود عملکرد رئيس دولت چهاردهم، بر مبناى میثاق‌نامه اعلامى ميان جبهه اصلاحات ايران و نامزد منتخب خود انجام شود.

🔹اعضاى مجمع عمومى جبهه اصلاحات ايران مطابق بندهاى ٤، ٥ و ٦ ميثاقنامه مذكور از رئيس جمهور انتظار دارند كه:
-دولت او همه توان خود را برای تأمین حقوق کلیه شهروندان جامعه ایران از جمله؛ حق حاکمیت ملی، حق آزادی بیان، حق استفاده از فرصت‌های برابر، فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب، گرایش سیاسی و اصلاح ساختارها، سیاست‌ها و عملکردها بکار گیرد.
-برای قدرتمند شدن جامعه مدنی ایران که از لوازم دولت توانمند است، بکوشد.
-حل مشکلات معیشتی و تامین رفاه و کاهش آلام مردم ایران را با اصلاح اقتصاد سیاسی کشور و نیز تعامل سازنده با جهان در رأس اولویت‌های دولت خود قرار دهد.

🔹كميته پايش و داورى جبهه اصلاحات ايران براى همين امر يعنى نظارت بر عملكرد رئيس جمهورى يك دستورالعمل اجرايى تدوين كرده كه به تصويب مجمع عمومى اين جبهه رسيده است. بر اساس اين دستورالعمل به زودى كارگروه تخصصی پایش جهت ارزیابی عملکرد مقامات بلندپایه دولتی و حاکمیتی منتسب به جریان فکری اصلاح طلب تشکیل می شود. اين کارگروه می تواند از حضور صاحبنظران ذی‌ربط با اولویت اعضای احزاب اصلاح طلب و شخصیت های درون جریانی بهره مند شود.

🔹اين كارگروه موظف است ضمن ارتباط مستمر و سازنده با دولت چهاردهم، اجرا و تحقق برنامه های وعده داده شده رئيس جمهور را پيگيرى كرده و گزارش آن را به مجمع عمومى ارائه دهد. همچنين گزارش های مردمی درباره تخلفات و شکایات احتمالی را با همکاری دبیرخانه و اعضای مجمع عمومی جبهه و جبهه هاى اصلاحات استان ها گردآوری و تنظیم و پس از بررسی و اطمینان نسبی از وقوع آن، از طريق دبیرخانه جبهه برای رییس جمهور ارسال کند.

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
X:jebheheslahat
instagram:jebheheslahatiran




Forward from: امتداد
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت که می‌توانید آن را ببینید.

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet


Forward from: امتداد
#اختصاصی

✅دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت به روایت رسانه‌ها؛
استقبال رسانه‌ای از پیام رئیس‌جمهور اصلاحات به «کنگره اتحاد»/ بازتاب واکنش خاتمی به قانون عفاف و حجاب و مواضع خانم دبیرکل در مورد کلان موضوعات مهم ایران/بخش دوم

✍امتداد-گروه خبر:
دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت، روز پنجشنبه(ششم دیماه) با حضور اعضای اصلی و ناظر این حزب در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

🔹برگزاری این کنگره در حالی مورد توجه رسانه‌ها و پایگاه‌های خبری همراه بود که بسیاری از چهره‌های سیاسی و فعالین عرصه سیاست در کشور در آن حاضر بوده و پیام سید محمد خاتمی، رئیس‌جمهور اصلاحات نیز خطاب به این کنگره قرائت شد. در بخش دوم این گزارش، نگاهی تیتروار داشتیم به آنچه اصحاب رسانه و ارباب جراید از دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت در پیشگاه مخاطبین خود منتشر کردند.

🔹روزنامه دیرپای «ابرار» از جمله روزنامه‌هایی بود که با انتشار پیام سیدمحمد خاتمی به کنگره دهم اتحاد ملت با عنوان «برگ برنده دولت، بهبود معیشت ملت» به این گردهمایی سیاسی پرداخت. ابرار به سخنان رئیس‌جمهور اصلاحات پرداخته و به نقل از خاتمی، یادآور شده؛ «معنای دموکراسی آن است که منشا قدرت را در مردم بدانیم و ثانیا؛ مردم را در خود خلاصه نکنیم و بدانیم در جامعه با دیگری سر و کار داریم.»

🔹همچنین، پایگاه خبری-تحلیلی «انتخاب» نیز، دیگر رسانه‌ای بود که به انعکاس اخبار پیرامون کنگره حزب اتحاد ملت پرداخته و سخنان آذر منصوری و همچنین پیام سید محمد خاتمی به این کنگره را منتشر کرد. البته، پایگاه خبری «جماران» نیز، دیگر رسانه‌ای بود که اخبار پیرامون این کنگره را به صورت ویژه مورد توجه و عرضه به مخاطبین خود قرار داد.

🔹خبرگزاری «خبرآنلاین» از جمله رسانه‌هایی بود که به صورت ویژه به پوشش اخبار دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت پرداخته و انتخاب مجدد و قاطع آذر منصوری برای سومین بار به عنوان دبیرکل حزب و همچنین انتخاب سید عمادالدین خاتمی، فرزند رئیس دولت اصلاحات از سوی اعضای حزب به عنوان عضو شورای مرکزی را مورد توجه قرار داد.

🔹روزنامه «ستاره صبح»، دیگر رسانه‌ای بود که در صفحه نخست خود با تیتری به نقل از پیام سید محمد خاتمی، خطاب به کنگره حزب اتحاد ملت با عنوان «وضعیت خوب نیست» به سراغ این گردهمایی بزرگ اصلاح‌طلبانه رفت و نوشت: «در این موقعیت خطیر قانونی به نام قانون عفاف و حجاب مطرح می‌شود که خوشبختانه بسیاری ازجمله تعدادی از علماء بزرگوار سخت از آن انتقاد کردند. خوشبختانه باتدبیر و تفاهمی که بود فعلاً این طرح متوقف‌شده است، به‌هرحال می‌توان به دولت تذکر داد. اجمالاً قبول دارم که وضع، خوب نیست.»

🔹همچنین، پایگاه خبری «منیبان» نیز، دیگر رسانه‌ای بود که به صورت ویژه به انعکاس اخبار مربوط به کنگره دهم حزب اتحاد ملت پرداخت و به نقل از آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات نوشت: «۶۰ درصد مردم مخالف حجاب اجباری هستند». این رسانه‌، همچنین به روایتی از پیام رئیس جمهور اصلاحات پرداخته و از قول سید محمد خاتمی، تصریح کرد؛ «دست هائی در کار است که مشکل ها را بیشتر کند مانند قانون عفاف و حجاب.»

🔹گفتنی است که دیگر رسانه‌ها از جمله پایگاه خبری بامدادنو، دیدارنیوز، عصر ایران، شهرما، دیده‌بان ایران، اسکان‌نیوز، اصلاحات‌نیوز و رویداد۲۴ نیز به پوشش اخبار این گردهمایی بزرگ اصلاح‌طلبان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی پرداختند.

#امتداد
@emtedadnet


✍️انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی: در داستان سوریه فریب روسیه و ترکیه را خوردیم /اسد چمدان فرارش را بسته بود اما به او می گفتیم بماند

❇️فریبی که از ترکیه و روسیه در ماجرای سوریه خوردیم، علیرغم حضور در نقاط مختلف سوریه متوجه خریده شدن ارتش این کشور نشدیم، در طول ۱۰ سال فعالیت تروریست‌ها در اِدلب آنهم در قامت یک دولت و همراهی‌های همه‌جانبه‌ای که دولت ترکیه با آنها برای آماده شدن جهت تسخیر سوریه می‌کرد سادگی کردیم و به وعده‌های پوچ مسکو و آنکارا در اجلاس‌های آستانه دل خوش کردیم.

❇️در روزهای فرو ریختن پایه‌های حکومت خاندان اسد و در حالی که بشار اسد چمدان‌هایش را برای فرار به مسکو می‌بست به او توصیه می‌کردیم بماند، رسانه ملی ما کارشناسان تکراری و سفارشی را برای ارائه تحلیل‌های بیگانه از واقعیت به شبکه‌های مختلف تلویزیونی می‌آورد تا بگویند بشار قطعاً می‌ماند ولی درست در همان زمان او راهی روسیه شده بود و تروریست‌ها به دروازه‌های دمشق رسیده بودند.

❇️اینهمه اشتباه و خطا گویا هنوز هم ما را متوجه اشتباهاتمان نکرده است.
@azarmansouri


Forward from: KhatamiMedia
🖋 امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد

سید محمد خاتمی در دیدار جمعی از اعضاء حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با تأکید بر درس گرفتن از اشتباهات و پیدا کردن شجاعانه رویکردهای درست در وضعیت خطیر فعلی کشور گفت: من به عنوان شهروند کوچک جامعه، در سالهای گذشته پیام های غیر رسمی و شخصی به مسئولان بالای کشور داده‌ام و زمانی هم رسماً اعلام کردم. مدتی پیش هم بیانیه ۱۵ ماده ای نوشتم و منتشر شد و روح آن بیانیه این بود که جمهوریت را با حاکمیت، به جامعه ایران برگردانیم؛ چون بنا بوده است که «جمهوری اسلامی» داشته باشیم.

🔘 حزب اتحاد ملت با همه فرازونشیب ها و حساسیت هایی که جامعه ما داشته، توانسته است به صورت معقول و خوب کار خود را انجام دهد تا نمایندگی‌اش از سوی مردم خدشه دار نشود و در عین حال ثبات و امنیت کشور محفوظ بماند و با توجه به اینکه توجهش به سمت بهبود تدریجی کشور بوده و نیز نسبت به حاکمیت و هم مردم رفتار معقولی داشته است، باید از این جهت از اعضای این حزب تقدیر و تشکر کرد.

🔘 معنای دموکراسی این است که اولاً منشاء قدرت را مردم بدانیم و ثانیاً مردم را در خودمان خلاصه نکنیم و بدانیم در جامعه با دیگری سروکار داریم. «دیگری» یعنی غیر از ما است و ما باید بدانیم چگونه می توانیم برای آنکه جامعه ای منسجم داشته باشیم با دیگری تعامل و تفاهم کنیم

🔘 امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد؛ گفت‌وگوی میان خودمان، گفت‌وگو با دیگرانی که در عرصه هستند، گفت‌وگو با جهان، گفت‌وگو با حاکمیت.

🔘 بیش از آن انتظار از حکومت است که به مسأله اختلاف نسلی توجه کند و برای جانشینی نیروهای در صحنه در عرصه مدیریت، سازوکار حضور نیروهای تازه نفس و جوانتر را در نظر گیرد و این کار را بکند.

🔘 راجع به اوضاع و احوال کشور اجمالاً بگویم که در وضعیت خیلی خطیری قرار داریم

🔘 اگر تدبیر و هماهنگی و تفاهم در جامعه وجود داشته باشد، فرصت هایی هست که می توان از آن استفاده کرد و اگر نیست ما باید فرصت ها را بسازیم

🔘 اگر بنا باشد اشکالی از نظام بگیریم، این است که آیا از این فرصت‌ها استفاده کرده یا اینکه عملاً در مسیری قرار گرفته است که تهدیدها بیشتر شده است؟

🔘 حکمرانی خوب این است که بتواند آنها را بشناسد و از فرصت هایی که در کنار تهدیدات وجود دارد استفاده کند و حتی تهدیدها را به فرصت مبدل بسازد

🔘 مهم این است که در این وضعیت خطیر بتوانیم از گذشته و از اشتباهاتی که بوده است درس بگیریم و شجاعانه رویکردهای درست را پیدا کنیم و فرصت ها را ببینیم و یا حتی بسیاری از تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم و حتی درس بگیریم که چرا این تهدیدها به وجود آمد؟

متن کامل سخنان سیدمحمد خاتمی را اینجا بخوانید

🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia


Forward from: حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥کلیپ پایانی دهمین کنگره‌ی حزب اتحاد ملت

اتحاد برای ایران


🔻کانال تلگرام حزب:
@ETEHADMELLATIRAN




Forward from: خبرنامه شعبه تهران حزب اتحاد ملت
♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران
⏱️ جمعه ۷ دی ۱۴۰۳

✳️ اخبار حزب

♦️روز پنجشنبه ششم دی‌ماه کنگره سالانه حزب اتحاد ملت ایران اسلامی به شکلی منظم، باشکوه و امیدوارکننده برگزار شد. بالغ بر سیصد عضو مجمع عمومی حزب از سراسر کشور در این مراسم حاضر بودند. (صفحه اول هم‌میهن:: اعتماد ::‌ سازندگی)

♦️دهها تن از مقامات و چهره‌های سیاسی و مدنی به عنوان میهمان در افتتاحیه کنگره حضور یافتند و سخنان سیدمحمد خاتمی در دیدار اعضای شورای مرکزی نیز در کنگره قرائت شد. بدین ترتیب در سالن اجلاس سران، یاد و خاطره کنگره افتتاحیه حزب برای اعضا زنده شد و انرژی تازه‌ای را برای ادامه فعالیت‌های تشکیلاتی فراهم کرد.

♦️آذر منصوری در این کنگره با رای ۲۴۷ نفر از اعضا برای سومین دوره به عنوان دبیرکل حزب برگزیده شد. وی در نطق افتتاحیه کنگره، آخرین مواضع حزب را تشریح کرد. (متن :: صدا :: فیلم)

♦️در مجمع عمومی دیروز حزب، اعضای شورای مرکزی جدید (فهرست) و اعضای هیات بازرسان (فهرست) برای ششمین دوره‌ی دوساله، با رای اعضای کنگره انتخاب شدند.

♦️تغییرات در ترکیب اصلی شورای مرکزی بدین شرح بود که از اعضای اصلی، ریحانه طباطبایی و هادی عظیمی کاندیدا نشدند؛ محدحسین خلیلی اردکانی، مجتبی گلسرخ و ندا مرادی هم رای کافی نیاوردند و علی‌البدل شدند. به جای اینها پوریا موسوی، هادی یزدانی (اصفهان)، کریم عابدی (تبریز)، سارا خوشخوی (بلوچستان) و مریم ثروتی (بجنورد) وارد ترکیب اصلی شورای مرکزی شدند. از ویژگی‌های دوره جدید، افزایش حضور اعضای غیر‌تهران‌نشین در ترکیب شورای مرکزی است.

♦️هیات بازرسان حزب که در این کنگره هم ترکیب اکثریت آن تغییر نکرد، برای اولین بار گزارش خود به کنگره را از قبل به صورت مکتوب در اختیار همه اعضا قرار داد. علاوه بر گزارش حضور و غیاب اعضای شورای مرکزی، دفتر سیاسی و هیات اجرایی، در این گزارش به عملکرد حوزه مالی و پشتیبانی هم انتقادهای متعددی وارد شده است.

♦️طبق اساسنامه، راهبردهای سالانه حزب هم در کنگره دیروز با این محورها مصوب شد: ارتقاء سطح و کیفیت گفتمان حزب با توجه به مطالبات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جامعه به ویژه طبقات متوسط و کم‌برخوردار؛ توسعه ارتباطات و تعاملات حزب در راستای ایجاد اصلاحات در سیاست‌ها، رویکردها و ساختارهای حاکمیت به منظور تحکیم اراده ملت؛ تقویت ارتباط با بدنه اجتماعی و تلاش برای قدرتمند شدن جامعه مدنی؛ تلاش مستمر برای رفع تبعیض علیه زنان، اقوام و مذاهب؛ تقویت فرصت فراهم‌آمده بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری به نفع اهداف ملی و اصلاح‌طلبانه، بررسی و نقد مستمر سیاست‌های دولت و حاکمیت و کمک به آنان با ارائه راهکارهای مناسب در راستای تقویت گفتمان توسعه پایدار، تلاش در جهت ارتقاء قدرت و بازدارندگی ملی و دفع خطر جنگ از کشور با تاکید بر دیپلماسی فعال، مبتکرانه و اثربخش؛ و ارتقاء فعالیت‌های کمی و کیفی حزب

♦️در مورد انتخابات شوراها ۱۴۰۴ هم راهبرد حزب بدین شرح مصوب شد که: ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت تحقق مفهوم انتخابات به معنای رقابتی، سالم و اثربخش بودن، حزب تلاش می‌کند که انتخابات شوراهای آینده را به بستری برای افزایش مشارکت سیاسی و تقویت جامعه مدنی بدل کند. جزئیات نحوه حضور در انتخابات، ارائه برنامه و معرفی فهرست نامزدها در هماهنگی با جبهه اصلاحات ایران خواهد بود. ارکان مرکزی و شعب استانی حزب موظف‌اند ضمن آسیب‌شناسی تجربه‌های پیشین و بررسی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود، زمینه را برای موفقیت نیروهای اصلاح‌طلب و توسعه‌گرا در این رقابت انتخاباتی فراهم کنند.


✳️ اظهارنظرهای حزبی

♦️عقلانیت فعالیت حزبی
✍️حسین نورانی‌نژاد

♦️عدالت جنسیتی؛ پیش‌شرط عدالت اجتماعی
✍️زهرا بهروزآذر

♦️جدیت رئیس‌جمهور در عمل به وعده‌ها
✍️علی شکوری راد

♦️تأملی در رفع فیلتر واتس‌اپ؛ ۲۰ میلیون ایرانی را نادیده نگیریم
✍️محمد رهبری

♦️ادامه تراکم‌فروشی در تهران
✍️محمود میرلوحی


✳️ اخبار تهران و حوزه شهری

♦️الزام‌های تمرکززدایی از تهران
✍️شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور

♦️سرب هوای تهران با کودکان چه می‌کند/ مصاحبه دنیای اقتصاد با حسین ایمانی جاجرمی

♦️انتقادهای تند شهردار رباط‌کریم به سوءمدیریت زاکانی

♦️اختیارات شوراها افزایش می‌یابد/ معاون پارلمانی رئیس‌جمهور

♦️مستاجران فقیرتر شدند/ اکوایران

وزارت کشور به دنبال برگزاری تمام‌الکترونیک انتخابات شوراها/ زینی‌وند


✳️ دیگر خبرها و مطالب

♦️مصاحبه مهم حهانگیری درباره روزهای سخت پیش رو (متن :: فیلم)

♦️ارزیابی مهندس بیطرف از ابعاد ناترازی برق/ اقتصادآنلاین

♦️فرشاد مومنی: چرا اصل ماجرای قطعی برق را به مردم نمی‌گویید؟/ شبکه راوی

♦️ایران ۱۸ میلیون بی‌سواد و کم‌سواد دارد و ۹۰۰ هزار بازمانده از تحصیل/ تسنیم

♦️مدرسه در مثلث خطر/ گزارش تحلیلی شرق

♦️حبس ۲۵ ساله برای فرزندان معاون اول قوه قضاییه به اتهام فساد مالی/ هم‌میهن


Forward from: امتداد
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت که می‌توانید آن را ببینید.

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet


🎧صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت که می‌توانید آن را گوش کنید

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet


Forward from: امتداد
صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet


Forward from: امتداد
صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

18 last posts shown.