کانال جدید اکبر اعلمی/خط آزادگی


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Politics


✍️ناله پنهان کرده ام در ساز خویش!
⚘مرد آن باشد که حق گوید، چو باطل رخنه کرد
هم بایستد بر سر پیمان حق، تا پای جان
☘زندگی در بردگی؛ شرمندگی است
معنی آزاد بودن؛ زندگـی است
ســر كه خـــم گردد به پایِ ديگران
بر تنِ مـردان بــود بــارِ گــران
@hamid953256

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Politics
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔘 واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات عبدالعلی‌زاده مشاور رئیس جمهور

سخنگوی وزارت امور خارجه: نکاتی که توسط ایشان[#عبدالعلی‌زاده] بیان شده حتما هیچ نسبتی با موضع رسمی ما ندارد.
✍عجب شیرتوشیری شده است. بنظر می‌رسد که رییس‌جمهور پیش از هرگونه تلاشی برای ایجاد #وفاق_ملی، ابتدا باید میان کارگزاران خود وفاق ایجاد نماید!
پیش از این #عبدالعلی‌زاده مدعی شده بود؛ "حاکمیت نظام هم به این نتیجه رسیده است که با آمریکا باید مذاکره رودرو داشته باشیم"
👈لینک مرتبط:
https://t.me/alami_akbar/2741
#مذاکره_با_آمریکا #اظهارات_غیرمسئولانه

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


#پزشکیان ۲۱دی ۱۴۰۰:
چطور می‌شود فردی که در کلینیک خصوصی درآمد چندصد میلیاردی دارد در بخش دولتی به فکر خدمت به محرومین باشد ... واقعیت این است که این افراد نمی‌توانند در دانشگاه‌ها یا بخش دولتی به مردم و محرومین خدمت کنند.
..فردی که در کلینیک‌های خصوصی خارج از تعرفه‌های دولتی درآمد چندصد میلیونی دارد چطور می‌تواند در سیستم دولتی با یک حقوق پایین به فکر گره‌گشایی از محروم باشد. مشکل از آنجاست که ما نمی‌خواهیم منافع خودمان به خطر بیفتد/ایسنا


✍ #اکبر_اعلمی
جانا سخن از زبان ما می‌گویی. اینک سوال ما از جنابعالی نیز همین است؛ #شهرام_دبیری با آن تشکیلاتی که در بخش خصوصی دارد و حتی در بیمارستان تحت مدیریتش هم به برخی بیماران سرطانی نیز رحم نشده، چطور می‌تواند به عنوان معاون پارلمانی رییس‌جمهور و عضو هیات پیگیری قانون اساسی، در دولت و مجلس به فکر خدمت به مردم و محرومین و پیگیر اجرای قانون اساسی باشد؟
یا آن دیگری که در چندین شرکت خصوصی عمرانی و غیره سهیم است چگونه می‌تواند در سمت فعلی‌اش دچار تعارض منافع نشود و اگر شد، منافع فردی‌اش را بر وظایف و تعهدات حرفه‌ای‌ و دولتی‌اش ترجیح ندهد؟
و یا آن یکی...؟

@alami_akbar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
جهت اطلاع متوهمینی که فقط خود را مدافع منافع ملی و دیگران را غرب‌گدا می‌نامند!
در زمان طرح این سوال در سال۸۳، #حسن_روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، سر تیم مذاکره‌کننده ایرانی با وزرای خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان بود و این مذاکرات به #توافق_سعدآباد(آغاز بازرسی‌های گسترده‌تر از تأسیسات اتمی و تعلیق داوطلبانه تزریق گاز به سانتریفوژهای تأسیسات هسته‌ای نطنز) و #توافق_پاریس(گسترش دامنه تعلیق به کلیه فعالیت‌های اتمی ایران) منجر و حکومت ایران اجرای داوطلبانه #پروتکل_الحاقی ۲+۹۳ قبل از تصویب مجلس را پذیرفت و شخصا نسبت به موضوع و شیوه مذاکرات و نتایج آن معترض بودم.

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


پس از این پیشنهاد رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، در ۱۳دی ۱۴۰۰ (اینجا و اینجا) نوشتم: پس از سه‌طلاقه شدن #برجام، اگر قرار به وصلت با ‎#طالق است، چرا بجای ‎#مذاکره رو در رو و واکندن همه سنگ‌ها با او، اصرار دارید که ۵ محلّل را هم محرم خود کرده و در این وصلت دخالت دهید که بجز کارشکنی و به تعویق انداختن وصلت و افزایش هزینه‌های آن، عملا خاصیت دیگری ندارند!؟

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#عبدالعلی‌زاده فرد بشدت محافظه‌کاری است و حرفی نمی‌زند که برایش دردسرساز باشد.
براین اساس وقتی که او مدعیست؛ مجموع «حاکمیت نظام» هم به این نتیجه رسیده که با آمریکا باید مذاکره رودرو داشته باشیم و منظور از «نظام» و «حاکمیت» مصطلح هم کاملا روشن است، من مانده‌ام در این وسط «شاه‌قلی‌ها» چکاره‌اند که این‌همه هیاهو بپا کرده‌اند!؟

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


🔻از ۲۴مهر ۱۴۰۰ به مدت ۱۹ ماه، بطور مستند در مورد عملکرد موسسه مالی اعتباری #ملل(عسکریه) و اینکه از کجا به کجا رسیده، با تمام جزییاتش روشنگری کردم اما در طول این مدت نه بانک مرکزی و نه هیچیک از رسانه‌های کشور به آن نپرداختند و ترجیح دادند که سکوت کنند! حتی مراتب را با آقای مصباحی مقدم عضو شورای فقهی بانک مرکزی و برخی مسئولان این بانک در میان گذاشته و گزارش مفصلی را برایشان ارسال کردم اما کک هیچکس نگزید.
🔻آخوند امین جوادی و موسسه ملل دوبار علیه اینجانب شکایت کردند و وکلایشان نیز با همه توان خود پیگیر این شکایت‌ها بوده‌اند، اما روشنگری‌ها آنقدر مستند و شکایت آنها آنقدر بی‌اساس بود که هیچیک از آنها حتی به مرحله احضار و تفهیم اتهام نیز نرسید و به صدور قرار منع تعقیب منجر شد.
خوشبختانه سایت خبری تابناک سه‌سال پس از روشنگری‌های بنده تازه به خود آمده و در گزارشی با عنوان "ریخت‌وپاش ۲۲ هزار میلیارد تومانی «موسسه ملل» برای خودی‌ها"، اجمالا به گوشه کوچکی از سوءعملکرد ملل پرداخته است. 👇
tabnak.ir/005Ntp

👈عناوین روشنگری‌های اینجانب را در دو لینک زیر ملاحظه نمایید👇
t.me/alami_akbar/739
t.me/alami_akbar/1062


در اثبات اینکه قبایل سیاسی شخصیت‌محورند نه مطالبه‌محور و فقط بخاطر قدرت با هم کشمکش دارند، همین بس که در سال‌های قبل وقتی از سند همکاری‌های ۲۰ ساله ایران و روسیه رونمایی شد، چه قشقرقی به پا گردید، اما دیروز همین سند امضا شد و نه تنها صدایی از هیچکس در نیامد بلکه حتی کسی نپرسید که اصول ۷۷ و ۱۲۵ ق‌اساسی و مجلس نمایشی به چند من!؟
#اصولبازان #اصلاح‌طلبان_بدلی

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


جناب پزشکیان!
در شرایطی که دهها میلیون‌ جوان ایرانی بیکار و مجرّدند و تکیه‌کلام شما هم شده آموزه‌های نهج‌البلاغه، اینکه شما دوستان و بستگان بی‌تجربه و حتی راننده و منشی‌های دفتر در دوره نمایندگی خود را در پست‌های مختلف بگمارید و دختر و دامادتان را که ویژگی خاصی هم ندارند در سفرهای خارجی، از آمریکا گرفته تا گرجستان با خود همراه کنید، صورت خوشی ندارد!
لذا شما را برحذر می‌دارم از اینکه فریب خودشیرینی‌های شخصی را که توصیه کرده بود دخترتان «عنوان و مسئولیت دختر اول را بپذیرد و همان وظایف بانوی اول را داشته باشد!!!» را بخورید و یا شیرینی برخورد منافقانه عده‌ای بادنجان دورقاپجین و قلم‌بفروش مدّاح را بر تلخی برخورد صادقانه ترجیح دهید!
گرچه باتوجه به مدّاح‌ی‌هایی که از سوی پاچه‌خواران حرفه‌ای اکنون نثار شما می‌شود، مطمئنم که چنین یادداشت‌هایی سبب رنجش خاطر شما می‌شود و طبق معمول بی‌تفاوت لز کنارش می‌گذرید اما به عنوان یک منتقد مشفق همیشگی، برای اینکه شرمنده تاریخ و مردمی نباشم که از آنها خواستم به شما رای دهند، کماکان به تکلیف و رسالت خود عمل می‌کنم، تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال.

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


بنظر می‌رسد که بزرگترین معضل کشور و علت اصلی عقب‌ماندگی ما و عامل بسیاری از فتنه‌ و تفرقه‌ها در میان ملت، #شخصیت‌زدگی است که دستکمی از گاوپرستی در هند ندارد و قرآن آنرا از لغزشگاه‌های اندیشه می‌خواند و متاسفانه فضای مجازی و رسانه‌های ایران مملو از این #شخصیت‌زده‌ها و شخصیت‌زدگی‌هاست.
‏و همین عامل به درگیری‌های قبیله‌ای، ماله‌کشی و پاچه‌خواری و تقدیس و بت‌سازی‌های مهوّع از برخی صاحب‌منصبان، از طریق ایجاد موج‌های خبری، توسط اکانت‌های اجاره‌ای فیک و واقعی منجر گردیده و شبکه‌های مجازی به ویژه ایکس و اینستا و تلگرام را چنان به ابتذال کشیده که بوی گندش همه‌جا پیچیده است.
وحال آنکه پیامبر(ص) فرمود: «حب الشی یعمی و یصم»؛ دوستی انسان را از دیدن عیبِ محبوب نابینا و از ملامت شنیدن کر گرداند تا نه عیب دوست بیند نه ملامت در او و به قول مولانا؛ حبک الاشیاء یعمیک یصم، نفسک السودا جنت لا تختصم.
#توییت

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔘 تفاوت میان مهاجرین ایرانی و عراقی

خاطره آقای علوی بروجردی از مرحوم آیت‌الله منتظری

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


🔘 آقای شریعتمداری! «صاحب ایران»، ملت ایران است

«صاحب ایران»، ملت ایران است و رییس‌جمهور منتخب، عالیترین مقام رسمی است که به نمایندگی از ملت علاوه بر ریاست قوه مجریه، مسئول اجرای ق. اساسی است و باید خود را وقف خدمت به مردم، اعتلای کشور و حمایت از حقوق ملت نماید که تحقق آنها در گرو تامین امنیت و رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و رفاه ملت است نه قصاص این و آن!👇
در این ارتباط مدیر مسئول کیهان را ارجاع می‌دهم به مطالعه اصول؛ ۳، ۶، ۴۱، ۵۶، ۱۱۳ و ۱۲۱ قانون اساسی ج.ا.ایران.

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


🔘 چرا دروغ می بافی مردک؟!

📌حدود۲۹۰ سال پیش در ۲۸ تیرماه ۱۱۰۲، نادر برای اولین و آخرین بار در #نبرد_سامرا از فرمانده عثمانی، توپال پاشا شکست سختی خورد و در نتیجه سپاه ایران ناگزیر شد تا همدان و آق دره عقب‌نشینی کند.
نادر با احضار افسران خود به این شکست اعتراف کرده و همه تقصیرها را به گردن گرفت و به آنها قول داد که جبران کند.‌ اعتراف به این اشتباه استراتژیک‌، جایگاه نادر را نزد فرماندهان بالا برد به گونه‌ای که همه آنها تاثیر قرار گفته و به او اطمینان دادند که در رویارویی دوباره با سپاه توپال پاشا تا مرز مرگ خواهند جنگید.
📌نادر به کاتب و منشی‌اش، میرزا مهدی خان استرآبادی‌ فرمان داد که به همه ولایات، ایالات و رئیسان قبایل نامه نوشته و در خواست اعزام نیرو کند. میرزا مهدی پس از تعریف و تمجید فراوان از نادر و لشگریانش، در پایان نوشت: اندک چشم زخمی به قسمتی از سپاه سپهر دستگاه نادری رسیده است.
چون نادر نامه‌ها را دید، خشمگین شد و به تندی بر سر میرزا مهدی خان فریاد کشید؛ مردک این دروغ‌ها و یاوه‌ها چیست که از خود بافتی. ما شکست خورده‌ایم و دمار از روزگارمان در آمده و رو به فنا هستیم.
این واقعگرایی نادر و در خواست صادقانه‌اش از ایالات و قبایل مختلف با پاسخ مثبت و استقبال آنها مواجه شد. چنان که در نبرد سرنوشت ساز آق دربند در نزدیکی کرکوک، شکست سامرا را جبران و سپاه عثمانی را شکست سختی داده و ناچار به عقب نشینی کرد.*
✍ انکار و و ماله‌کشی بر روی شکست‌های پی‌درپی‌ نه تنها چهره واقعیت را تغییر نمی‌دهد، بلکه می‌تواند ناکامی‌های بیشتری را نیز به‌همراه داشته باشد. بنابراین دستیابی به موفقیت‌ و جبران هر شکستی مستلزم پذیرش آن از سوی فرمانده کل و تجدیدنظر اساسی در راهبردها و روش‌ها و اصلاح آنهاست.
*تلخیص مقاله یدالله کریمی‌پور

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar

9k 0 139 226

Forward from: کانال جدید اکبر اعلمی/خط آزادگی
🔘 لزوم بازنگری ساختاری قانون اساسی، برای دوران پسارهبری

🔻یک. مستفاد از اصول ۵، ۱۰۷ و ۱۰۹ ق.اساسی، فقیهی صلاحیت برعهده گرفتن رهبری ج. اسلامی را داراست که واجد شرایطی مانند؛ صلاحیت لازم برای افتا در ابواب مختلف فقه، تقوی و عدالت لازم برای رهبری، بینش صحیح سیاسی و اجتماعی، آگاهی به زمان، شجاعت، تدبیر، مدیریت و قدرت کافی برای رهبری باشد.
در این صورت خبرگان رهبری از میان افراد واجد شرایط فوق، اعلم‌ترین و یا مقبول‌ترین آنها را به عنوان رهبر انتخاب خواهند کرد‌.
باتوجه به تجربیات، شواهد، قرائن و امارات چند دهه اخیر، احتمال یافتن چنین شخصیتی در ایران نزدیک به صفر و در حد یک آرزوست.
🔻دو. حتی بافرض موجود بودن شخصیتی با اوصاف یاد شده،  باتوجه به رویکرد، قدرت تشخیص، معرفت فقهی، سیاسی و اجتماعی و سایر مشخصات و توانمندی‌های اعضای خبرگان رهبری و ترکیب، رویکرد، توانمندی‌ و قدرت تشخیص و گرایشات آنان، احتمال اینکه اعضای چنین مجلسی امکان و یا اجازه یافتن و انتخاب فردی با مشخصات مذکور را دارا باشند نیز نزدیک به صفر می‌باشد.
🔻سه. گرچه آقای خامنه‌ای نیز در هنگام منصوب شدن در جایگاه رهبری، فاقد برخی اوصاف مذکور بودند، اما به اعتقاد راقم در آن زمان و حتی درحال حاضر، در میان روحانیون شناخته شده که امکان و اجازه انتخاب شدنشان برای رهبری وجود داشت و دارد، از حیث؛ شهرت، سوابق قبل و پس از انقلاب، سلامت مالی، مقبولیت اجتماعی، دانش، آگاهی به زمان، تجربه، بینش سیاسی و اجتماعی، تدبیر، مدیریت و قدرت کافی برای رهبری، خیرالموجودین و شایسته‌ترین محسوب می‌شدند و می‌شوند.
با این‌همه و باوجود اینکه هنوز خطر ادامه جنگ ایران و عراق وجود داشت و امنیت و منافع ملی، وحدت و همبستگی ملی را ایجاب می‌کرد، انتخاب ایشان برای رهبری با مناقشات و واکنش‌های بسیار تندی روبرو شد و افکار عمومی و به‌ویژه نخبگان جامعه نیز نسبت به این انتخاب، چندان اقبال و روی خوشی از خود نشان نداند که در مواردی همچنان ادامه دارد.
🔻چهار. بنابراین باتوجه به شرایط داخلی و بین‌المللی و مشکلات و مناقشات داخلی و خارجی و بحران‌های سیاسی و اقتصادی فراوانی که کشورمان با آن روبروست و شکاف میان مردم و حکومت بسیار عمیقتر از گذشته شده و ذائقه سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و عقیدتی مردم و به به ویژه نسل جدید کاملا دگرگون شده است و همچنین با عنایت به اینکه در عصری زندگی می‌کنیم که در کسری از ثانیه، مردم به جدیدترین اخبار و اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند، پرواضح است که پس از آقای خامنه‌ای، احتمال اینکه همبستگی و انسجام ملی دچار گسست بیشتری شده و بر دامنه اختلافات، اعتراضات، مناقشات، یارگیری‌ها و انتظارات، بیش از گذشته افزوده شده و کشور درگیر منازعات کانون‌‌های قدرت و ثروت با یکدیگر شود بسیار بالاست، به ویژه اینکه کشور نیز در اثر اعمال سیاست‌های غلط و انحصارطلبی و خودخواهی و تخریب و حذف‌های صورت گرفته، کم و بیش با خلاء شخصیت‌ها و عوامل موجد وحدت‌، روبروست، از اینرو برای درامان ماندن از تهدیدات و پیامدهای احتمالی اشاره شده در دوره پسارهبری و بهبود وضع موجود، پیشنهاد زیر تقدیم می‌شود؛

✳️ نظر به اینکه ولایت‌ مطلقه فقیه، یک نظریه فقهی است و تجربه نشان داده که با جمهوریت و مظاهر آن و حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خود سازگار نمی‌باشد و جزء خاستگاه انقلاب و اهداف و آرمان‌های مردم و وعده‌های مؤسس نظام حاکم در نوفل‌لوشاتو نیز نبوده، تا آنجا که حتی در پیش‌نویس قانون اساسی نیز که پیوست می‌باشد و طبق شواهد موجود به تأیید شورای انقلاب و آیت‌الله خمینی رسیده بود، هیچ اشاره‌ای به ولایت‌فقیه اعم از مطلقه و مقیّده آن نشده بود و بنابر شواهد موجود و شهادت هاشمی رفسنجانی، شخص آقای خامنه‌ای و مرحوم بهشتی و رفسنجانی نیز حامی به رفراندوم گذاشته شدن همان پیش‌نویس بودند و حذف ولایت مطلقه از قانون اساسی و اصلاح نظام سیاسی مستقر به "جمهوری" یا "جمهوری اسلامی"، نه تنها هیچ خللی به شرع و اسلام وارد نمی‌سازد بلکه باعث همبستگی و انسجام ملی و گرایش بیشتر مردم به دین خواهد شد، پیشنهاد می‌کنم که آقای خامنه‌ای در زمان حیات خود زمینه بازنگری قانون اساسی و حذف ولایت مطلقه فقیه و جایگزین شدن جمهوریت با همه مظاهرش را مطابق با وعده‌های آیت‌الله‌خمینی در نوفل‌لوشاتو مهیا و وظایف و اختیارات رهبری را میان قدرت‌های انتخابی توزیع و نحوه انتخاب اعضای شورای نگهبان و وظایف و صلاحیت‌های این نهاد را مطابق با اصول ۱۴۷-۱۴۲ و اصول ۶۶، ۷۹، ۸۲، ۸۴ و ۸۶ پیش‌نویس قانون اساسی فراهم سازند‌.
البته طی تبصره‌ای می‌توان اجرایی شدن قانون اساسی بازنگری شده را به دوران پس از فقدان رهبری کنونی موکول کرد.
(۸بهمن ۱۴۰۲)

👈پیش‌نویس قانون اساسی ۱۳۵۸
t.me/alami_akbar/551

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


🔘بنیاد وفاق‌ملی یا دکان بخوربخور!؟

آقای دکتر #پزشکیان مراقب باشید که مبادا باز یک عده‌ای ابن‌الوقت، بنام شما و با بودجه عمومی و به کام خود، دکان جدیدی به نام «بنیاد وفاق ملی» ایجاد کنند که حاصلش قطعا نفاق ملی است!
#وفاق_ملی از داخل همایش‌ها و بنیادها متولد نمی‌شود، بلکه تحقق آن مستلزم برطرف شدن همه عوامل و موانعی است که به شکاف و #انشقاق_ملی منجر شده است.

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


در «روز مرد»، عطر مردانگی از گور مردان بی‌ادعایی برمی‌خیزد که چه بسا طعم پدر شدن را نچشیدند و اگر چشیدند نام پدر و تبریک روز پدر را از زبان کودکان خود نشنیدند، اما مانند «۱۷۵ غواص شهید» که در دفاع از سرزمین‌اشان با دستان بسته زنده به‌گور شدند، روزهای مرد را مردانه ساختند.
«روز مرد مبارک‌باد»

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


سالروز میلاد مسعود حضرت علی(ع) و روز پدر مبارک‌باد.

#اکبر_اعلمی
@alami_akbar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔘 قرارداد یک طرفه بی‌نظیر

یک فرد خیر کم‌نظیر این قرارداد یک طرفه را با شما منعقد کرده است. برای اطلاع از مفاد آن و طرف قرارداد حتما آن را تا آخرش مطالعه و سپس امضا نمایید.

✅ کانال اطلاع‌رسانی
@alami_akbar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔘 آقای کوچکزاده، الکی دور برندار!

✍ #اکبر_اعلمی

یکم، شما وکیل مجلسی و باید بدانی که #عبدالعلی‌زاده، نماینده رییس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور است، نه معاون او!
دوم، وی اهل ارومیه است نه تبریز. اما چه تبریزی باشد و چه اهل ارومیه، اکثریت این مردم بابت چنین اظهاراتی نه تنها به دهان عبدالعلی‌زاده و یا هرکسی که خواهان گفتگو و تنش‌زدایی با آمریکا و سایر کشورهاست، نمی‌زنند، بلکه بخاطر این واقع‌بینی از او قدردانی هم می‌کنند.
سوم، هنوز خیلی کوچولویی تا بخواهی تو دهان کسی بزنی!
چهارم، قبلا بارها تاکید کرده‌ام(اینجا، اینجا و اینجا) و خودت هم خوب می‌دانی که در حوزه سیاست خارجی به‌ویژه در رابطه با آمریکا، اختیار رییس‌جمهور تا چه حد است و تا رهبری اجازه گفتگو با آمریکا را ندهد، این امر محقق نمی‌شود، پس برای خودشیرینی الکی دور برندار و گرد و خاک هم بپا نکن!
👈لینک‌های مرتبط:
t.me/alami_akbar/2542
t.me/alami_akbar/1950
t.me/alami_akbar/2025

کانال اطلاع‌رسانی
@alami_akbar

25k 1 308 341

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
کوچک‌زاده:
راضی نیستم یک قِران از مالیات من قبل از آنکه خرج غزه شود خرج لس‌آنجلسی‌های پفیوز شود!

✍ ظاهرا این بنده خدا هم مثل بعضی‌ها جوگیر و واقعا باورش شده که دولت ایران قرار است که از نداشته‌هایش، کرور کرور خرج شهری در آمریکا بکند که حدود ۵۰۰هزار ایرانی در آن ساکنند!
کوچک‌زاده در مجلس هفتم هم گاهی جوگیر می‌شد و از این داد و بیدادها داشت!
#عصاره_فضایل_ملت #نظارت_استصوابی

#اکبر_اعلمی   
@alami_akbar


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔘 به بهانه توهم انتقال پایتخت به مکران

✍ #اکبر_اعلمی

اگر از برخی افکار واپسگرایانه و خطرناک آقای سیّدمحمّدمهدی میرباقری شاهرودی، رییس فرهنگستان علوم اسلامی قم و نماینده استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری بگذریم، شخصا معتقدم که این بخش از اظهارات وی کاملا درست و برحق است و ثروت کشور در دست یک اقلیت بسیار ناچیز قرار گرفته است و این عده هم نقشه قدرت و ثروت را مهندسی می‌کنند و هم در حال چپاول ثروت این سرزمین و عمیق‌تر کردن شکاف طبقاتی هستند.
همچنین بر این باورم ‌که برخی توهمات مطرح شده اخیر در مورد انتقال پایتخت به "مکران" نیز توسط عمّال و مزدبگیران همین ویژه‌خواران مسلط بر ثروت و قدرت در کشور دامن زده می‌شود و #پزشکیان باید مراقب باشد که در دام این صاحبان زر و زور و تزویر نیافتد!
و اما ایکاش #میرباقری به این پرسش هم پاسخ دهد که در این سرزمین #قدرت_مطلقه در اختیار کیست و سیاست‌های کلی‌نظم توسط چه کسی تعیین می‌شود؟ کدام سیستم و قوانین زمینه این بی‌عدالتی‌ها را فراهم کرده و ویژه‌خواران از طریق چه مکانیسمی وارد سیستم و قدرت حاکم شده‌اند و نقش #نظارت_استصوابی در این میان چیست؟
#مکران
   
@alami_akbar

20 last posts shown.