VahidOOnline وحید اون‌لاین


Channel's geo and language: Iran, Persian


مطالب #وحیداونلاین خودکار منتشر می‌شوند.
نرم‌افزاری نوشتم که مطالب بعضی از رسانه‌های فارسی زبان رو بخونه و بعضی‌هاشون رو اینجا پست کنه.
اون نرم‌افزار رو برای رصدگری نوشتم برای همین ممکنه یک خبر چند بار از چند منبع تکرار بشه.
👈 کانال اصلی من: @VahidOnline

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Statistics
Posts filter


موسی ابومرزوق، عضو ارشد دفتر سیاسی حماس، در گفت‌وگو با نیویورک تایمز گفت که حماس آماده مذاکره درباره آینده تسلیحات خود در غزه است.

او افزود: اگر می‌دانستم که حمله هفت اکتبر چنین ویرانی‌ به بار خواهد آورد، با آن مخالفت می‌کردم.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


ایالات متحده به همراه روسیه به قطعنامه سازمان ملل که تجاوز مسکو را محکوم می‌کند و از تمامیت ارضی اوکراین حمایت می‌کند، رأی منفی داد. در یک تغییر موضع چشمگیر از سوی قدرتمندترین متحد غربی اوکراین، آمریکا به قطعنامه‌ای که مجدداً به تعهد برای «پیشبرد صلح جامع، عادلانه و پایدار در اوکراین» تاکید می‌کرد و خواستار کاهش تنش‌ها بود، رأی مخالف داد. آمریکا به همراه روسیه، بلاروس، کره شمالی و ۱۴ کشور دیگر به این قطعنامه رأی منفی داد. این اقدام، که برعکس حمایت‌های همیشگی آمریکا از قطعنامه‌های مشابه در حمایت از اوکراین در سال‌های اخیر است، به شکاف رو به گسترش بین واشنگتن و کی‌یف پس از بازگشت دولت ترامپ اشاره دارد.
روابط بین دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی به نظر می‌رسد در روزهای اخیر بدتر شده باشد، پس از آنکه آمریکا مذاکرات صلحی با روسیه بدون مشارکت اوکراین برگزار کرد.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine


مراسم سومین سالگرد جنگ اوکراین در غیاب آمریکا برگزار شد

در سومین سالگرد تهاجم روسیه به اوکراین، رهبران اروپایی به کی‌یف رفتند تا حمایت خود را از اوکراین اعلام کنند. این در حالی‌بود که مقامات ارشد دولت آمریکا از حضور در مراسم کی‌یف خودداری کردند.

به گزارش رویترز، ولودیمیر زلنسکی رییس‌جمهور اوکراین که از اروپا خواسته ارتش مخصوص خود را ایجاد کند و در عین حال از واشینگتن خواسته برای حل بحران اوکراین عملگرا باشد، دوشنبه از تعدادی از رهبران اروپایی و دیگر مقامات در نشستی در کی‌یف استقبال کرد.

این نشست در سومین سالگرد آغاز جنگ اوکراین که بزرگترین درگیری در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم به شمار می‌رود، برگزار شد.

زلنسکی گفت: «امسال باید سال آغاز یک صلح واقعی و پایدار باشد. پوتین نه این صلح را به ما هدیه خواهد کرد و نه در ازای آن، چیزی به ما خواهد داد. ما باید با قدرت، خرد و اتحاد - با همکاری خود صلح را به دست آوریم.»

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

اورسولا فون در لاین، رییس کمیسیون اروپا، آنتونیو کاستا، رییس شورای اروپا و رهبران کانادا، دانمارک، ایسلند، لتونی، لیتوانی، فنلاند، نروژ، اسپانیا و سوئد از جمله حاضران در این نشست بودند.

به گزارش رویترز، رهبران آلبانی، بریتانیا، کرواسی، جمهوری چک، آلمان، ژاپن، مولداوی، هلند، لهستان، سوئیس و ترکیه از طریق ارتباط ویدیویی در این نشست صحبت کردند. اما هیچ نماینده‌ای از ایالات متحده در این نشست وجود نداشت.

فون در لاین در شبکه اجتماعی نوشت: «در این مبارزه برای بقا، این تنها سرنوشت اوکراین نیست که در خطر است، بلکه سرنوشت اروپاست.»

رهبران اروپایی در سخنرانی‌های خود از کشورهای این قاره خواستند حمایت خود را از کی‌یف افزایش دهند و برخی از آنان از نیاز فوری به افزایش بودجه‌های دفاعی صحبت کردند.

مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک در این اجلاس گفت: «ما باید به عنوان اروپایی‌ها رشد کنیم، باید سرعت دهیم. حدس من این است که چند ماه فرصت داریم تا همه تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم. در غیر این صورت خیلی دیر خواهد شد.»

واشینگتن به صراحت اعلام کرده که در صورت دستیابی به توافق صلح اوکراین، نیروهای خود را به عنوان تضمین امنیتی مورد نظر کی‌یف به اوکراین اعزام نخواهد کرد. چنین سیاستی، بار تضمین امنیتی برای اوکراین را بر دوش قدرت‌های اروپایی می‌اندازد.

حاضران در نشست کی‌یف به سربازان اوکراینی کشته شده در جنگ ادای احترام کردند و در سکوت، مقابل بنای یادبودی متشکل از پرچم‌های اوکراین در میدان مرکزی کیف ایستادند.

همزمان با برگزاری نشست، آژیرهای حمله هوایی به صدا درآمد، هر چند که حمله هوایی یا موشکی اتفاق نیفتاد.

یک روز پیش از سومین سالگرد جنگ، روسیه حمله پهپادی گسترده‌ای را علیه اوکراینانجام داد.

در شرایطی که دونالد ترامپ، زلنسکی، را یک «دیکتاتور بدون انتخابات» خوانده، کی‌یف اعلام کرد که در حال کار بر روی مراحل نهایی توافق با واشینگتن برای دسترسی به معادن اوکراین است.

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

زلنسکی دوشنبه گفت که اوکراین و ایالات متحده به طور سازنده روی یک توافق اقتصادی کار می‌کنند که نقش کلیدی در پایان دادن جنگ اوکراین دارد.

او این اظهارات را در کی‌یف و طی یک سخنرانی از طریق ارتباط ویدیویی با رهبران کشورهای گروه هفت از جمله دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا، بیان کرد و طی آن تکرار کرد که اروپا و اوکراین باید در روند صلح اوکراین مشارکت داشته باشند.

زلنسکی پیشتر از امضای پیش‌نویس آمریکا برای این توافق معدنی خودداری کرد. در آن پیش‌نویس، واشینگتن به دنبال پانصد میلیارد دلار ثروت طبیعی بود. کی‌یف اعتراض کرد که این میزان از کمک‌های آمریکا را دریافت نکرده و این پیش‌نویس فاقد ضمانت‌های امنیتی مورد نیاز اوکراین است.
[...]

ادامه مطلب در منبع:
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


واتیکان در بیانیه‌ای اعلام کرد که پاپ فرانسیس روز دوشنبه هیچ بحران تنفسی نداشته و وضعیت کلی او در حال بهبود است.
مقامات واتیکان تاکید کردند که او همچنان تحت مراقبت پزشکی قرار دارد و بهبودی او تحت نظارت دقیق پزشکان ادامه دارد.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
یک شهروند با ارسال ویدئویی از مرز بازرگان از عدم ترخیص خودروهای وارداتی در گمرک انتقاد می‌کند.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine


محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی گفت: «دشمن همیشه قوی‌تر از گذشته و از هر روز قوی‌تر از دیروز تلاش می‌کند که جمهوری اسلامی ایران را ساقط بکند و هرگز هم پشیمان نشده و نخواهد شد.»
او افزود: «دشمن از پا ننشسته و اگر چه زخمی شده ولیکن هار‌ تر و گستاخ‌تر هم شده است.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


خبرنگار ایتالیایی خبر داد؛ فردا روز سرنوشت‌ساز استقلال و ماتزاری

نیکولو اسکیرا، خبرنگار ایتالیایی در شبکه اجتماعی ایکس درباره حضور ماتزاری روی نیمکت استقلال نوشت: «استقلال منتظر پاسخ نهایی والتر ماتزاری ظرف ۳۶ ساعت آینده است. آنها پیشنهاد مالی قابل توجهی ارائه دادند تا او را برای پیوستن به این باشگاه متقاعد کنند. فردا روز سرنوشت‌ساز خواهد بود»

علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال چند روز قبل از توافق نهایی با والتر ماتزاری خبر داد. هرچند گفت که مراحل حقوقی باقیمانده است.

از سوی دیگر سهراب بختیاری‌زاده سرمربی موقت استقلال پس از بازگشت این تیم از قطر و پیروزی مقابل الریان، از سمت خود استعفا کرد.

با این حال علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره استقلال مدعی شده که «بعضی نمی‌خواهند ماتزاری به ایران بیاید و به او می‌گویند ایران امن نیست.»
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
شهروند مخاطب ایران‌اینترنشنال با ارسال ویدیویی خطاب به علی خامنه‌ای می‌گوید: «تو که برای حل مشکلات مردم خودت، آن‌ها را به دعا و قرآن خواندن سفارش می‌کنی، چرا برای مردم لبنان چنین نسخه‌هایی نمی‌پیچی؟»

این انتقاد در واکنش به سخنان علی خامنه‌ای مطرح شده که پیش‌تر، مردم ایران را به دعا و توسل برای رفع مشکلات اقتصادی توصیه کرده بود.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
♦️امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، صبح روز دوشنبه، ششم اسفندماه، برای شرکت در تماس تلفنی نشست سران گروه ۷ وارد کاخ سفید شد. مکرون برای دیدار با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده به واشنگتن سفر کرده است. در ویدیویی که از لحظه ورود مکرون به کاخ سفید منتشر شده است، ترامپ که معمولا برای استقبال از رهبران جهان به بیرون می‌آید و آنان را تا اندرونی کاخ مشایعت می‌کند، این‌بار برای استقبال از مکرون بیرون نیامد. این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که نگرانی‌ها در اروپا نسبت به سخت‌تر شدن مواضع ترامپ در قبال اوکراین و نزدیکی به مسکو افزایش یافته است.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


♦️با تشدید بحران کمبود سوخت و انرژی در ایران، مقامات استان‌های تهران، گلستان، سمنان، فارس، مازندران، گیلان، قم، مرکزی، البرز، خراسان جنوبی، شمالی و رضوی، آذربایجان غربی و شرقی، فارس و زنجان اعلام کردند که کلیه مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، ادارات و بانک‌ها روز سه‌شنبه، هفتم اسفند، تعطیل خواهند بود. این تصمیم در حالی اتخاذ شده که نگرانی‌ها درباره تامین انرژی در کشور به‌شدت افزایش یافته است.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
♦️به گزارش رویترز، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا و آنتونیو کوستا، رئیس شورای اروپا صبح دوشنبه ششم اسفندماه وارد پایتخت اوکراین شدند. این سفر هم‌زمان با سومین سالگرد حمله گسترده روسیه به اوکراین صورت گرفته است.
زلنسکی و همسرش اولنا زلنسکا میزبان رهبران ۱۳ کشور اروپایی، از جمله نخست‌وزیر کانادا جاستین ترودو، بودند که با گذاشتن شمع در کنار پرچم‌های سربازان کشته‌شده، یاد آنان را گرامی داشتند.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، بار دیگر از متحدان غربی خواست تا تعهدات خود در ارسال تسلیحات، به‌ویژه برای مقابله با حملات هوایی روسیه، را اجرایی کنند.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


مکرون برای دیدار با ترامپ به کاخ سفید رفت

امانوئل مکرون، رییس‌جمهور فرانسه، دوشنبه برای گفتگو با دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده، به کاخ سفید رفت. انتظار می‌رود آن‌ها درباره راه‌های پایان دادن به جنگ اوکراین گفتگو کنند، اگر چه این دو رهبر درباره راه‌حل این مساله تفاوت‌های آشکاری با هم دارند.

مکرون اولین رهبر اروپایی است که از زمان بازگشت ترامپ به قدرت، به دیدار او می‌رود. این دو رهبر قرار است مذاکرات دوجانبه داشته باشند، در یک تماس تلفنی با گروه هفت شرکت کنند و سپس در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک، که برای ساعت ۲ بعد از ظهر به وقت واشینگتن برنامه‌ریزی شده، شرکت کنند.

نخست‌وزیر بریتانیا کی‌یر استارمر هم قرار است اواخر این هفته به دیدار ترامپ برود. اروپا نگرانی‌هایی درباره موضع‌گیری سخت‌ ترامپ نسبت به اوکراین و تمایلش به سمت مسکو دارد.

انتظار می‌رود مکرون و استارمر تلاش کنند ترامپ را متقاعد سازند که برای توافق آتش‌بس با ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه، عجله نکند، اروپا را در مذاکرات صلح سهیم کند و ارائه تضمین‌های نظامی به اوکراین را بررسی کند.

ترامپ و تیم او در حال مذاکره برای توافقنامه‌ای با اوکراین هستند تا بخشی از پولی را که دولت جو بایدن به صورت تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده بود، پس یگیرند.

ترامپ آخر هفته گفت معتقد است توافق با کی‌یف، که بر سهیم‌شدن آمریکا در بهره‌برداری از معادن باارزش اوکراین متمرکز است، به زودی حاصل شود.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین چهارشنبه گذشته درخواست‌های ایالات متحده برای دریافت ۵۰۰ میلیارد دلار ثروت معدنی از اوکراین به‌عنوان بازپرداخت کمک‌های زمان جنگ به واشینگتن را رد کرد.

او گفت که کمک‌های ایالات متحده به اوکراین نزدیک این مقدار نبوده و آمریکا هیچ تضمین امنیتی مشخصی در این توافقنامه به اوکراین ارائه نداده است.

مکرون در تلاش است تا از رابطه‌ای که در دوره‌های پیش با ترامپ ساخته، بهره‌ ببرد. او گفته یک معامله بد به معنای تسلیم اوکراین خواهد بود و به دشمنان ایالات متحده، از جمله چین و ایران، پیام ضعف می‌رساند.

مکرون در یک جلسه پرسش و پاسخ یک ساعته قبل از دیدار دوشنبه‌اش در کاخ سفید گفت: «به او خواهم گفت: در عمق وجودت نمی‌توانی در برابر رییس‌جمهور (پوتین) ضعیف باشی. این تو نیستی ... و این به نفع تو نیست.»
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


برنامه راتکلیف برای درآمدزایی شیاطین سرخ؛ اخراج بیش از ۲۰۰ کارمند در برنامه منچستریونایتد

جیم راتکلیف، مالک باشگاه منچستریونایند و شرکت اینئوس قصد دارند در راستای بهبود پایداری مالی و افزایش کارایی، بیش از ۲۰۰ نفر از کارکنان منچستریونایتد را اخراج کنند. این تصمیم پس از قطع حقوق سالیانه سرالکس فرگوسن توسط اینئوس گرفته شده است.

این اخراج‌های جدید در حالی انجام می‌شود که بررسی‌ها برای کاهش بیشتر هزینه‌ها همچنان ادامه دارد. پیش از اینکه راتکلیف در اوایل سال گذشته ۲۵ درصد از سهام باشگاه را خریداری کند، منچستریونایتد ۱۱۱۲ کارمند داشت که این تعداد بسیار بیشتر از سایر باشگاه‌های لیگ برتر و به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از سایر تیم‌های «بیگ سیکس» بود.

این اقدام با هدف آزادسازی منابع مالی برای روبن آموریم انجام می‌شود تا بتواند بودجه لازم برای تقویت تیم اصلی را در اختیار داشته باشد و باشگاه را به دوران اوج خود بازگرداند. با وجود درآمدهای رکوردشکن، منچستریونایتد در سه سال گذشته ۳۰۰ میلیون پوند ضرر کرده است.

پیش از این گروه اینئوس برای کاهش هزینه‌ها حقوق ۲.۱۶ میلیون پوندی سرالکس فرگوسن، مربی پرافتخار باشگاه منچستریونایتد را که به عنوان سفیر این باشگاه دریافت می‌کرد را قطع کرد.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی دولت پزشکیان گفت: «روند تامین و توزیع کالاهای اساسی با نظم و برنامه‌ریزی دقیق در حال انجام است و هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد.»
او اضافه کرد: «در برخی محصولات مانند روغن و برنج، سیاست‌های تشویقی برای حمایت از تولید در نظر گرفته شد.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه که به آمریکا سفرکرده، هنگام ورود به کاخ سفید با استقبال دونالد ترامپ مواجه نشد.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine


اختلاف در نهادهای فدرال آمریکا پس از دستور ماسک درباره الزام گزارش کار هفتگی کارکنان

به گزارش رویترز، دستور ایلان ماسک، رییس اداره بهره‌وری دولت ترامپ، به کارکنان غیرنظامی نهادهای فدرال آمریکا برای ارائه گزارش کار خود به صورت هفتگی از طریق ایمیل، اختلاف‌هایی را در دولت دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا ایجاد کرده است.

بر اساس این گزارش، کارمندان دولت فدرال در ایالات متحده که کارشان در یک ماهه اخیر تحت تاثیر بازگشت دونالد ترامپ به قدرت با چالش مواجه شده، دوشنبه با ابهام بیشتری در مورد ادامه کار خود روبه‌رو شدند.

ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی، در دولت ترامپ مسئولیت کاهش هزینه‌های فدرال از طریق کوچک‌تر کردن دولت را دارد.

بر اساس گزارش رویترز، نهادهایی از جمله اداره مبارزه با مواد مخدر و کمیسیون ارتباطات فدرال به کارمندان خود گفته‌اند این دستور ماسک را رعایت کنند، اما بسیاری دیگر از جمله وزارتخانه‌های دفاع، امنیت داخلی، آموزش، بازرگانی و انرژی به کارکنان خود دستور داده‌اند پاسخی به این درخواست ندهند.

وزارت بهداشت و خدمات انسانی به کارکنان خود گفت با ماسک همکاری کنند، اما بعدا اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی دست نگه دارند.

کارکنان دفتر حمایت مالی مصرف‌کننده نیز ایمیل ماسک را دریافت کردند، این در حالی است که آنان پیشتر دستور توقف کار خود را دریافت کرده بودند.

پیشتر ایلان ماسک، رییس اداره بهره‌وری دولت در کابینه ترامپ، تهدید کرد هر کارمند فدرالی که نتواند توضیح دهد در هفته گذشته چه کاری انجام داده است، اخراج خواهد شد. او ساعاتی پس از این تهدید، گفت گزارش عملکردهای زیادی از سوی کارمندان دریافت کرده است.

دولت ترامپ شامگاه شنبه چهارم اسفند ایمیل‌هایی به کارکنان دولت فدرال آمریکا ارسال کرد و از آنها خواست تا دستاوردهای کاری خود در هفته گذشته را تا آخر وقت اداری دوشنبه ۶ اسفند گزارش دهند و هشدار داد در غیر این صورت، ممکن است شغل خود را از دست بدهند.

این ایمیل‌ها اندکی پس از آن ارسال شد که ایلان ماسک در رسانه اجتماعی ایکس نوشته بود که پاسخ ندادن به ایمیل دولت، به منزله استعفا تلقی خواهد شد.

ماسک صبح یک‌شنبه پنج اسفند در توضیحی روی این پست ایکس خود نوشت: «تعداد زیادی پاسخ مثبت دریافت شده است. برای این افراد باید ترفیع در نظر گرفته شود.»

ترامپ، به تازگی در همایش بزرگ محافظه‌کاران آمریکا (سیپک)درباره سیاست داخلی آمریکا گفت که هیچ‌کس پیش از این چیزی مانند تلاش‌های گسترده دولتش برای اخراج هزاران کارمند فدرال و کوچک کردن دولت ندیده است.

رییس‌جمهور آمریکا گفت: «بیش از ۷۵ هزار و ۵۰۰ کارمند فدرال اخراج شده‌اند.» او ایلان ماسک را «یک وطن‌پرست» خواند که در اداره بهره‌وری دولت آمریکا «کار بزرگی انجام می‌دهد.»

ماسک که ثروتمندترین فرد جهان است وظیفه کوچک کردن دولت و کاهش هزینه‌های دولت فدرال آمریکا را برعهده دارد.

رییس‌جمهوری آمریکا وعده داد: «ما یک اکثریت سیاسی جدید و پایدار ایجاد خواهیم کرد که سیاست آمریکا را برای نسل‌های آینده به پیش خواهد برد».

کوچک‌سازی دولت آمریکا موجی از شکایت‌ها از جمله از سوی اتحادیه‌های کارمندی و گروه‌های کارگری برانگیخته است.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


♦️وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد. این تحریم‌ها افراد مرتبط با شرکت پایانه‌های نفتی ایران و نهادهای مرتبط با صنعت نفت کشور را هدف قرار می‌دهد.
در فهرست تحریم‌های جدید، نام چند مقام ارشد صنعت نفت جمهوری اسلامی دیده می‌شود، از جمله: عباس اسدروز، مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران، حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، غلامحسین گرامی، رئیس پایانه میعانات گازی پارس جنوبی، علی میری، سرپرست پایانه نفتی خارگ و علی معلمی، سرپرست پایانه نفتی شمال.
علاوه بر این، شرکت پایانه‌های نفتی جمهوری اسلامی و شرکت پتروپالایش کنگان نیز در فهرست تحریم‌های جدید دولت آمریکا قرار گرفته‌اند.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


⭕️ «پیشرفت در مذاکرات برای تبادل پیکر دو گروگان اسرائیلی با زندانیان فلسطینی در ساعات آینده»

♦️منابع آگاه به شبکه تلویزیونی «ای ۲۴» گفتد که در مذاکرات میان اسرائیل و گروه‌های فلسطینی برای تبادل پیکر دو گروگان اسرائیلی با تعدادی از زندانیان فلسطینی، پیشرفت حاصل شده است. این تبادل قرار است در ساعات آینده انجام شود.
خبرگزاری اسرائیلی «وای نت» به نقل از یک مقام اسرائیلی، گزارش داد که اسرائیل به کشورهای میانجی توافق آتش‌بس با حماس گفته است که اگر این گروه شبه‌نظامی فلسطینی امروز دوشنبه چهار جسد را تحویل دهد، ۶۰۲ زندانی را که قرار بود روز شنبه آزاد کند، تحویل خواهد گرفت.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


واکنش عراقچی به نگرانی‌ها از برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی: این یک بحث انحرافی است

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، نگرانی جامعه بین‌المللی از احتمال دستیابی حکومت ایران به سلاح اتمی را «بحث انحرافی» خواند و گفت جهان باید نگران تسلیحات اسرائیل باشد.

عراقچی دوشنبه ششم اسفند در همایش خلع سلاح هسته‌ای سازمان ملل متحد در ژنو سوئیس اعلام کرد جمهوری اسلامی «فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود را تحت نظارت ان‌پی‌تی انجام می‌دهد و بیشترین همکاری را با بازرسان آژانس انجام داده است».

او افزود: «برخلاف آن‌چه در مورد برنامه هسته‌ای ایران مطرح می‌شود، تهدید واقعی امروز در اختیار کشورهای دارای سلاح هسته‌ای است که بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای دارند.»

در هفته‌های اخیر، گمانه‌زنی‌ها درباره سرنوشت پرونده هسته‎‌ای جمهوری اسلامی و احتمال حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات اتمی در ایران بالا گرفته است.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دوم اسفند هشدار داد تهران می‌گوید به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست، اما برای اثبات این موضوع، با آژانس بین‌المللی همکاری نمی‌کند.

داگ برگم، وزیر کشور آمریکا، چهارم اسفند اعلام کرد دولت دونالد ترامپ دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای را «تهدیدی وجودی» می‌داند.

برگم افزود: «چنین اتفاقی جهان را تغییر خواهد داد و این دولت، همراه با متحدان خود، اطمینان حاصل خواهد کرد که چنین چیزی رخ ندهد.»

واشینگتن‌ پست ۲۴ بهمن گزارش داد احتمال می‌رود اسرائیل در ماه‌های آینده تاسیسات فردو و نطنز را در حمله‌ای پیشگیرانه هدف قرار دهد تا پروژه هسته‌ای تهران را به‌مدت چند هفته و حتی شاید چند ماه به تاخیر بیندازد.

عراقچی: این اسرائیل است که باید تحت نظارت‌های بین‌المللی قرار بگیرد:

وزیر خارجه جمهوری اسلامی در ادامه سخنان خود در ژنو، اسرائیل را به داشتن سلاح‌های هسته‌ای متهم کرد و گفت این موضوع «تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی» است.

عراقچی از تلاش اسرائیل و برخی دیگر از کشورها برای «افزایش تعداد و کیفیت کلاهک‌ها و انواع جدید سلاح‌های هسته‌ای و همچنین تهدیدات استفاده از این سلاح‌ها در دکترین‌های امنیتی خود» ابراز نگرانی کرد و افزود: «به نظر می‌رسد این یک بحث انحرافی است که می‌خواهند توجهات را به ایران جلب کنند.»

او بر لزوم اقدام برای پاسخ‌گو کردن کشورهای دارای تسلیحات هسته‌ای در قبال «تعهدات بین‌المللی» خود تاکید کرد و گفت جهان باید اسرائیل را به «امحای کامل و غیرقابل برگشت تسلیحات هسته‌ای خود و قرار دادن کلیه فعالیت‌های هسته‌ای تحت نظارت‌های جامع آژانس بین‌المللی» وادار کند.

اسرائیل تاکنون به‌صورت رسمی درباره برخورداری این کشور از تسلیحات هسته‌ای اظهار نظر نکرده است.

اظهارات عراقچی در حالی مطرح می‌شوند که شماری از مقام‌های جمهوری اسلامی در ماه‌های اخیر از احتمال تغییر «دکترین هسته‌ای» تهران خبر داده‌اند.

کمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی و مشاور علی خامنه‌ای، ۱۱ آبان گفت اگر جمهوری اسلامی در معرض «تهدیدی وجودی» قرار بگیرد، ممکن است دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهد.

او افزود جمهوری اسلامی از «توانایی لازم» برای ساخت سلاح اتمی برخوردار است و در این زمینه با «مشکلی» مواجه نیست.

احمد نادری، عضو هیات رییسه مجلس، هم ۲۶ آبان با تاکید بر ضرورت تغییر دکترین هسته‌ای حکومت ایران، اذعان کرد جمهوری اسلامی باید به سمت آزمایش بمب اتمی برود.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


رییس پلیس امنیت عمومی از برخورد با ۱۵ نفر از برگزارکنندگان جلسات «بلایند دیت» خبر داد

مجید فیض‌جعفری، رییس پلیس امنیت عمومی فراجا، از شناسایی و برخورد با ۱۵ نفر از برگزارکنندگان اصلی جلسات بلایند دیت (قرارهای ناشناس) در فضای مجازی خبر داد.

فیض‌جعفری دوشنبه ششم اسفند اعلام کرد ۱۵ نفر از تهیه‌کنندگان، سازندگان و برگزارکنندگان اصلی این جلسات در سراسر کشور شناسایی و در سه روز گذشته با هماهنگی مراجع قضایی احضار و جلب شده و یا مورد تذکر قرار گرفته‌اند.

این مقام انتظامی جمهوری اسلامی خبر داد که محتوای مرتبط با فعالیت‌های این افراد پاک‌سازی و صفحات مربوط به آن‌ها در فضای مجازی توقیف شده‌اند.

او افزود: «برخورد با این نوع برنامه‌ها تا پاکسازی کامل فضای مجازی از چنین محتواهایی ادامه خواهد داشت.»

این نخستین‌ بار نیست که جمهوری اسلامی اقدام به احضار یا بازداشت کاربران فضای مجازی و مسدود کردن صفحات آن‌ها می‌کند.

در یکی از این نمونه‌ها، رسانه‌های ایران ۳۰ بهمن خبر دادند صفحه اینستاگرام «وینی ویدز»، بلاگر و یوتیوبر با بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دنبال‌کننده، با دستور قضایی مسدود شده است.

این یوتیوبر پیش‌تر برنامه «بلایند دیت ایرانی» را اجرا کرده‌ بود و دلیل این محدودیت «انتشار محتوای مجرمانه و معارض با عفت عمومی» عنوان شد.

در فروردین سال جاری نیز قوه قضاییه جمهوری اسلامی اعلام کرد که صفحه اینستاگرام «وینی» گرداننده یک‌ برنامه پر مخاطب «بلایند دیت» در یوتیوب از دسترس خارج شده است.

همان زمان صفحه اشکان شادکامی، یک بلاگر دیگر که در این برنامه شرکت داشت هم بسته شد.

در برنامه‌های «بلایند دیت» یا «قرارهای ناشناس» که در یوتیوب و اینستاگرام پخش می‌شود، دختران و پسرانی که پیش‌تر همدیگر را ندیده‌اند، در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.

آن‌ها در این برنامه‌های تلاش می‌کنند پس از پاسخ به تعدادی سوال در مورد ادامه یا عدم معاشرت با یکدیگر تصمیم‌گیری کنند.

قوه قضاییه، مهرماه سال جاری صفحه اینستاگرام زینب موسوی، کمدین ایرانی و خالق شخصیت «امپراطور کوزکو» را مسدود کرد.

در آذر ۱۴۰۲ نیز مقام‌های قضایی صفحه اینستاگرام یک شهروند اهل رشت معروف به «صادق بوقی» را که در بازار این شهر آواز می‌خواند و می‌رقصید، مسدود کردند.

در سال‌های گذشته و در واکنش به موج برخوردهای قضایی و بازداشت برخی از این افراد، کاربران شبکه‌های اجتماعی، جمهوری اسلامی را «دشمن شادی و امید» خواندند.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، طی سال‌های گذشته بارها فضای مجازی را «وِل»، «رها» و «بی‌ قید و بند» خواند و خواستار کنترل آن در ایران شد.

مسعود پزشکیان نیز شهریور امسال با اشاره به دیدار هیات دولت با رهبر جمهوری اسلامی، به وزرای خود دستور داد که بر اساس سخنان خامنه‌ای، «مدیریت صحیح فضای مجازی» را به شکل جدی مورد توجه قرار دهند.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline

20 last posts shown.