Art World


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Art


This is Art World!
اینجا مطالبی از دنیای هنر های تجسمی و دیزاین با شما به اشتراک میگذاریم که احتمالا در کمتر جایی خواهید یافت!
پس با ما همراه باشید...
تمام پست ها پس از بررسی های متعدد منتشر می‌شود!😍
• Support by: @IRGraphicMaster
• Channel Admin: @Mrj523

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Art
Statistics
Posts filter


Forward from: خِرَد روزمره! by MRJavid
پس از خواندن این مطلب دیگر همان فرد قبلی نخواهید بود! محتوای حاضر بر کارکردهای روان‌شناختی و ناخودآگاه مغز استوار است. پیش از مطالعه و عمل به آن‌چه خواسته شده، اسپویلر را فعال نکنید؛ نتیجه قابل بازگشت نیست!

❞ عملکرد تثبیت کارکردی (Functional fixedness) یک سوگیری شناختی است که توانایی فرد برای خلاق بودن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تثبیت کارکردی برای توصیف موقعیتی به کار می‌رود که فرد نمی‌تواند یک وسیله را با بیش از یک روش به کار بگیرد. در واقع تثبیت کارکردی با فلج کردن خلاقیت، تنها اجازه‌ استفاده از وسیله را به روش سنتی-همیشگی می‌دهد.
مغز ما در طول روز به طور پیوسته الگوهای ویژه و منحصر به فردی را ایجاد می‌کند، الگوهایی که با هم ترکیب می‌شوند و مدل‌های ذهنی ما را می‌سازند؛ این کار در اصل فرضیه سازی توسط مغز است و به ما کمک می‌کند تا کارآمدتر و سریع‌تر عمل کنیم. همین که مغز تکه‌ای از اطلاعات را به عنوان بخشی از یک الگوی از پیش موجود تشخیص می‌دهد، تفکر سریع بر تفکر آهسته چیره می‌شود و ما با تثبیت معنا در ذهن، دیگر احتمالات را نادیده می‌گیریم.

روش دیگر عملکرد تثبیت، این‌گونه است که مغز، خودش برخی چیزها را جبران می‌کند. به مجموعه سه خط زیر با زاویه ۹۰ درجه نگاه کنید (تصویر پیوست)؛ این خطوط آن‌قدر همه‌جا هستند که تقریباً هیچ روزی را بدون دیدن آن‌ها نخواهید گذراند. آیا می‌توانید معنای آن را تشخیص دهید؟ کمی تلاش کنید! اگر نمی‌توانید، به این دلیل است که یک قطعه کلیدی از اطلاعات گم شده است. اگر سرنخ را به شما بگویم، دیگر هیچ‌گاه نمی‌توانید تصویر را دوباره به شکلی که هست ببینید. آماده‌اید؟!
آن‌چه می‌بینید، شکل بزرگ پر استفاده‌ترین حرف زبان انگلیسی، یعنی حرف E است؛ حالا می‌توانید به وضوح آن را در فضای سفید ببینید. بدون شک ما E را نکشیده‌ایم و این‌ها تنها چند خط با زاویه قائم هستند؛ اما مغز شما زمانی که داده‌های کافی برای فراخوانی یک الگوی مناسب از حافظه را در اختیار گرفت، این کار را انجام داد و می‌توان اطمینان داشت که از این پس همیشه حرف E را خواهید دید! اکنون سعی کنید E را نبینید؛ به چند لحظه پیش برگردید، زمانی که بدون هیچ دانشی، ناامیدانه تلاش می‌کردید تا از این خطوط معنایی به دست آورید و از زوایای گوناگون به آن نگاه می‌کردید؛ بیش‌تر مردم هر چقدر هم که تلاش کنند دیگر نمی‌توانند دوباره حرف E را نبینند. حتی اگر برای چند لحظه آن را نبینید، مغز شما دوباره به همان معنا باز می‌گردد؛ این قدرت تثبیت کارکردی مغز است که برای خلاق بودن باید با آن مقابله کرد.

― از زمانی که روان‌شناس کارل دانکِر (Karl Duncker) در کتابش به نام در باب حل مسئله (On Problem Solving) اصطلاح تثبیت کارکردی را معرفی کرد، پژوهشگران با بهره‌گیری از نسخه به‌روز شده مسائلی که او به کار برد، کوشیدند تا شیوه‌های گوناگون دست‌یابی به تفکری که امکان شکست تثبیت کاربردی را داشته باشد بررسی کنند؛ چیزی که اغلب با عنوان بینش خلاق ناگهانی (Sudden creative insight)، یوریکا (Eureka) یا لحظه آهان (The Aha! Moment) شناخته می‌شود!

...در آینده بیش‌تر می‌نویسم ::
#Psychology #Mindset #Brain #Creativity
⭐️ @ThisIsArtWorld
☑️ @JAVIDsChan
nel


Forward from: خِرَد روزمره! by MRJavid
I can do nothing about it if my paintings don’t sell. The day will come, though, when people will see that they’re worth more than the cost of the paint and my subsistence.
❞ درباره این‌که نقاشی‌هایم فروش نروند کاری از من ساخته نیست. با این حال، روزی خواهد آمد که مردم خودشان ببینند که نقاشی‌هایم بیش از هزینه امرار معاش من و بهای رنگی که صرفشان شده می‌ارزد!

― ونسان وَن گوگ، از متنِ نامه‌ها به برادرش تئو
Source :: VangoghLetters.org

― این مرا به یاد آن نقل قول میکل‌آنژ انداخت که هنگام آفرینش شاهکار کلیسای سیستین خود را برای کار نقاشی ناتوان می‌خواند! یک تراژدی آشنا برای بسیاری از نوابغ که در آغاز جدی گرفته نمی‌شوند یا از دشواری راه دل‌ سرد می‌گردند؛ در این حال تنها چیزی که اهمیت دارد این است که با ایمان به نبوغ خود و اراده‌ای سخت ادامه دهید... گاه باید همچون ستاره‌ای در اعماق آسمان درخشید و منتظر ماند تا انوار آن، سال‌ها بعد به جهانیان بتابد.

Painting Title :: Wheatfield under Thunderclouds / Vincent van Gogh, 1890, Auvers, France
#Painting #Genius #Trust #People
⭐️ @ThisIsArtWorld
☑️ @JAVIDsChan
nel


"Living is easy with eyes closed"
(Strawberry Fields Forever. The Beatles)
*...چه آسان است زندگی با چشمان بسته!
(متن یک آهنگ مشهور از گروه موسیقی بیتلز)

❞ تصویرسازی مارکو ملگراتی از ایتالیا و کنایه‌ای به بستن چشم‌ها و بی‌خیالی در برابر بحران‌های جهانی؛ زیبایی‌های مجازی، زشتی حقیقت را مُجاز نمی‌کند!
فن‌آوری اگر چه افق دید انسان‌ها را گسترش می‌دهد، اما در بسیاری از مواقع چشم‌ها را به آن‌چه واقعاً می‌گذرد می‌بندد. ابزارهای فن‌آورانه این قدرت را دارند که حقیقت را وارونه جلوه دهند یا دروغی را به جای آن بنشانند. ما افتخار می‌کنیم که فن‌آوری مرز میان واقعی و غیرواقعی را کم‌رنگ‌تر کرده است؛ حال آن‌که سازوکار تبلیغی و روان‌شناختی که از فن‌آوری به عنوان جنگ‌افزار بهره می‌برد، گاه آن‌چنان هوشمندانه است که حتی از فریب خوردن خود مطلع نیستیم!

✎ مارکو در اغلب تصویرسازی‌هایش دغدغه‌های سیاسی و اجتماعیِ روز را به تصویر می‌کشد. ایشان مانند بسیاری از همکارانش منتقد نظام سرمایه‌داری و تمامیت‌خواهی برخی حکومت‌ها است. به اعتقاد او، ماجراجویی‌های بی‌حساب دانش و فن‌آوری تهدیدی برای آینده بشریت هستند و ابزارهای فن‌آورانه و صاحبانشان حاکمیت بر انسان‌ها را خواستارند. وی در بسیاری از آثارش -مانند اثر حاضر- به نمایش نوعی آیرونی یا تضاد کنایه‌آمیز روی می‌آورد تا با قرار دادن مخاطب در وضعیتی وارونه، اندیشه را از سطح، به عمق مسئله هدایت نماید و گاه نیز با نیم‌نگاهی به اسطوره‌ها و تاریخ هنر غرب، آن‌ها را با مسائل روز و معاصر ترکیب کرده و می‌کوشد تا شناخت همیشگی ما را به چالش بکشد.

© #Illustration by Marco Melgrati, Milan🇮🇹, Feb. 2024 [Footnote: M.R.Javid]
⭐️ @JAVIDsChannel
⭐️ @ThisIsArt
World !


فن‌آوری تازه که بسیاری از صنایع تصویری دنیا را به پیش و پس از آن تقسیم می‌کند؛ هوش مصنوعی حالا از همیشه طبیعی‌تر است! ❌

     ❞‌ در تازه‌ترین قدرت‌نمایی، کمپانی اُپن‌اِی‌آی (OpenAI) از یک هوش مصنوعی مولد تصاویر ویدیویی به نام Sora رونمایی کرده که می‌تواند دستورات متنی شما را به ویدیو‌هایی بسیار واقع‌گرایانه تبدیل کند. این مدل با قابلیت ساخت ویدیو‌های ۱ دقیقه‌ای، اکنون برای بررسی در اختیار برخی تیم‌های قرمز امنیت سایبری، هنرمندان تجسمی، دیزاینرها و فیلم‌سازان قرار گرفته است. سورا قادر است صحنه‌های پیچیده با شخصیت‌های متعدد، انواع حرکت‌ها و جزئیات دقیق سوژه و پس‌زمینه را بازنمایی کند. این مدل با درک عمیق خود از زبان، دستورات را مو به مو تفسیر، و قادر است تا چگونگی وجود چیزها در دنیای واقعی را درک، و سبک بصری را به دقت حفظ نماید.
     به اعتراف اُپن‌اِی‌آی ممکن است ضعف‌هایی در شبیه‌سازی دقیق فیزیک صحنه‌های پیچیده، یا جزئیات مکانی وجود داشته باشد. باید یادآور شد که این مدل هم‌چنان ابتدایی و در حال آموزش است!

• برای نمونه، ویدیو های بالا تماماً با همین مدل ساخته شده‌اند؛ ویدیو نخست مجموعه‌ای از سکانس‌ها در سبک‌های مختلف نمایشی است که توانایی تکان دهنده سورا را به رخ‌ می‌کشد. دومی یک ویدیو کاملاً واقع‌گرایانه در فضایی سورئالیستی را به نمایش می‌گذارد، سومی پویانمایی سه‌بعدی با همان کیفیات بصری مشابه پیکسار است و دست آخر دو کشتی را می‌بینیم که در فنجانی از کافه شناور هستند! هراس‌انگیز است که شما تصاویری از جهان و انسان‌هایی را ببینید که کاملاً شبیه به واقعیت و خودتان هستند اما توسط رایانه خلق شده‌اند.
     دستور اجرایی یا پرامپت موارد دوم تا چهارم به شرح زیر است ::
― P2 :: “Realistic video of people relaxing at beach, then a shark jumps out of the water halfway through and surprises everyone”
― P3 :: “Tiny potato kings wearing majestic crowns, sitting on thrones, overseeing their vast potato kingdom filled with potato subjects and potato castles.”
― P4 :: “Realistic closeup of two pirate ships battling each other as they sail inside a cup of coffee.

+ صفحه رسمی مدل در اُپن‌اِی‌آی
+ گزارش فنی و پژوهشی
#Ai #ARTandTECH
⭐️ @JAVIDsChannel
⭐️ @ThisIsArtWorld


The 'brand' word, I think, changed the game. Brand is reputation. And everyone cares about reputation.
     به نظرم واژه 'برند' بسیار تأثیرگذار و دگرگون‌کننده بوده است؛ برند به معنای اعتبار و آبرو است و همه ما به اعتبار و آبروی خود اهمیت می‌دهیم.
― جان راش‌ورث، پیشکسوت گرافیک دیزاین

     ❞‌ جان راش‌ورث به عنوان شریک پنتاگرام، یکی از غول‌های دنیای دیزاین، تأثیر شگرفی بر این عرصه داشته است. او با رویکرد ژرف و اندیشمندانه خود به دیزاین، برای طیف وسیعی از مشتریان در هر صنعتی راهکارهای گرافیکی ارائه کرده است، از پولاروید گرفته تا شرکت راه‌آهن بزرگ غرب بریتانیا. آقای راش‌ورث به لطف همکاری نزدیک با مشتریانش، می‌کوشد تا هویت بنیادین آن‌ها را درک کند و سپس از آن برندی با تمرکز راهبردی و جذابیت بصری بسازد.
     او در خانواده‌ای از طبقه کارگر یورک‌شر زاده شد و تا ۱۴ سالگی هرگز واژه «دیزاین» به گوشش نخورده بود! تا روزی که یک آموزگار-دانشجو که تحصیل کرده این رشته بود، با ارائه تکلیفی برای دیزاین جلد یک آلبوم، چشمان جان را به این جهان گشود؛ او خیلی زود استعداد خود را نشان داده بود. سرانجام در نمایشگاه فارغ‌التحصیلی‌اش از کالج هنر، توجه گروه دیزاین کانران را جلب کرد و یک سال بعد، درست همزمان با جشن دهمین سال‌گرد پنتاگرام، به آن‌ها پیوست. در سال ۱۹۸۷ نخستین دستیار این استودیو شد و دو سال بعد، به عنوان اولین کارمند به شراکت دعوت شد.

• جان راش‌ورث که برای بیش از ۴ دهه در پنتاگرام دیزاین فعالیت می‌کند، اطلاعات ارزشمندی را درباره زندگی، مسیر حرفه‌ای و فلسفه‌اش در دیزاین ارائه می‌کند. او مسیری را پیموده که طی آن بسیاری از چیزها تغییری چشم‌گیر یافته و برخی نیز کاملاً ثابت باقی‌مانده‌اند!
     پادکست "دیزاین یور لایف" به گفت‌و‌گو با آقای راش‌ورث درباره کسب‌و‌کار دیزاین، تأثیر رایانه و هوش‌مصنوعی بر فرآیندهای آن و سایر آموخته‌ها و تجارب ایشان پرداخته است. برای شنیدن آن، ایـن پـیـونـد را باز کنید.
DESIGN YOUR LIFE, 13.02.2024
#Design #Branding
☑️  @JAVIDsChannel
☑️  @ThisIsAr
tWorld !


گزارش 📰 | همکاری دانشگاه چینهوا با انجمن بین‌المللی دیزاین (آیکو-دی) برای تاسیس آزمایشگاه آموزش دیزاین! آیکو-دی، ۲ فوریه ۲۰۲۴

❞ آیا موسسات آموزش دیزاین آماده رویارویی با چالش‌های آینده هستند؟ آغاز به کار آزمایشگاه بین‌المللی آموزش دیزاین فرصت‌هایی را برای دانشجویان و آموزگاران فراهم می‌کند تا چالش‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست‌محیطی پیش‌بینی شده تا ۲۰۵۰ م. را از منظر دیزاین آزموده، و در آن به کنکاش بپردازند.
نسل بعدی دیزاینرها ناگزیر به راهبری و تمرین در جهانی پیچیده‌تر هستند؛ از این رو مدارس دیزاین باید تلاش کنند تا ابزارهای لازم برای تغییر را فراهم و در اختیار دانشجویان بگذارند. اغلب شیوه‌ها و آموزه‌های کنونی دیزاین، گرفتار الگوهای قدیمی مصرف‌گرایی و بازار، چشم‌انداز بسیار محدود از تاریخچه دیزاین و نیز وابستگی به اولویت‌های کوتاه‌مدت شرکتی هستند. در سوی دیگر اما این آزمایشگاه متعهد به نگاه تاریخی به دیزاین و در نظر گرفتن تاریخ دیزاین به عنوان تاریخ بشریت و در راستای منافع همگانی انسان‌ها است. ...در این آوردگاه حساس که همه ما با بحران‌های زیست‌محیطی و تنش‌های اجتماعی فزاینده رو‌به‌رو هستیم، دیزاینِ خوب آینده بهتری را نوید می‌بخشد.

"The distinctive challenges anticipated in the approaching decades until 2050, encompassing the climate transition, technological advancements, demographic shifts, and innovations in materials and industrial processes, present an intriguing realm of possibilities for designers to envision and construct new futures."
"چالش‌های مشخص پیش‌بینی شده در دهه‌های پیش‌رو تا سال ۲۰۵۰، شامل دگرگونی‌های اقلیمی، پیشرفت های فن‌آوری، تغییرات جمعیتی و نوآوری‌ها در مواد و فرآیندهای صنعتی، قلمرو و امکانات جذابی را برای دیزاینرها فراهم می‌سازد تا آینده‌های تازه‌ای را تصور و به وجود آورند!"

✎ آن‌چه گزارش آیکو-دی به دست‌ می‌دهد حاکی از این واقعیت است که موسسات آموزش دیزاین در دنیا با افق دیدی بسیار آینده‌نگرانه، در صدد بهره‌گیری از توانایی نهفته در رشته‌های دیزاین، برای پاسخ‌گویی به بزرگ‌ترین چالش‌های بشری هستند. این در حالی رخ می‌دهد که دانشگاه‌های ما در ایران، طی سال‌ها پیشرفت چندانی به خود ندیده‌اند و با بازگشت به گذشته، هم‌چنان در حال پرداختن به رویکردهای منسوخ و قناعت به میراث بازمانده از دهه‌های ییشین هستند! نتیجه آن‌که اغلب حتی چنین چشم‌اندازهای تازه‌ای در سطح جهانی، برای دیزاینرهای جوان ایرانی، عجبب و نا‌آشنا می‌نماید!

• مشاهده گزارش کامل در وب‌سایت آیکو-دی
• پایگاه رسمی آکادمی پژوهش‌های نوآوری علم و هنر چینهوا (تی‌اِی‌اس‌اِی)
#Our_World #Design #Educational #News
☑️ @JAVIDsChannel
☑️@ThisIsArt
World !


چشم‌انداز شیخ محمد از تمدن کشورش تنها به بلندای آسمان‌خراش‌های دبی نیست! 🇦🇪‌ همکاری امارات‌متحدعربی با شریک استودیو دیزاین پنتاگرام برای توسعه برند شهری "شارجه" با تاکید بر هویت پویای فرهنگی و هنری آن

     ❞‌ به نظر می‌رسد تلاش پیشتازانه مکه برای تبدیل شدن به قطب تازه گردشگری جهانی، دیگر رقبای منطقه‌ای را هشیار کرد تا عملکرد خود را در زمینه فرهنگ و گردشگری بیش از پیش بهبود بخشند؛ از این رو اداره رسانه‌های دولتی شارجه، از شریک پنتاگرام، ثمر ماکارون دعوت کرد تا هویت برند تازه‌ای را برای این شهر طراحی کند که بر میراث غنی و چشم‌انداز سرزنده فرهنگی هنری آن تأکید می‌ورزد.

✎ ثمر و همکارانش «طاق» را به عنوان نقطه آغاز زبان گرافیکی ضمیمه شهر در نظر گرفتند که نمادی از معماری غالب شارجه و نیز یک‌پارچگی ساختاری است و موتیف گرد شده آن به زیبایی جایگزین دو حرف کوچک می‌شود؛ عنصری برآمده از گذارها و معبرها که به نوبه خود انگاره‌هایی از دگرگونی، پیشرفت و سفر را تجسم می‌بخشد.
     نشان‌واژه (Wordmark) شارجه به گونه‌ای طراحی شد که در هر دو زبان انگلیسی و عربی به یک اندازه خوب و تمام و کمال باشد. به ویژه هنگام هماهنگی زمانی، که این دو واژه با یک‌دیگر ظاهر می‌شوند. موتیف طاق در انگلیسی جایگزین حرف کوچک a گردید و در زبان عربی به جای حرف تاء آخر (ة) قرار گرفت. به این ترتیب در هر زبان طاق مکان مناسب خود را یافته و دو نشان‌واژه هماهنگ ایجاد می‌کند که به‌جای تکرار، هم‌قافیه هستند!
     ره‌آورد این طراحی دو زبانه، دو نشان‌واژه است که بدون توجه به زبانشان از دی‌اِن‌اِی یکسان، اندازه مساوی، تاثیر برابر و در نهایت چهره‌ای یک‌نواخت برخوردارند. از نظر بصری، برابر بودن x-height [اصطلاح فنی در تایپوگرافی، فاصله خط کرسی و میانگین] و عرض نوشتار بدان معنی است که هر دو زبان را می‌توان در کنار هم استفاده کرد. این در یک دیزاین دو زبانه کمک می‌کند تا به جای انباشت متداول یک زبان بر روی دیگری که پیامد آن همواره چیرگی یکی از آن‌ها، و یا عدم مشاهده‌شوندگی کافی و مالکیت‌پذیری در هر دو آن‌هاست، موقعیتی برابر برای هر دو زبان وجود داشته باشد.

...توضیحات بیش‌تر از این پروژه دیزاین و فلسفه شهری شارجه را از پیوند زیر، در وب‌سایت استودیو پنتاگرام، ایالات‌متحده، دنبال نمایید »
🔗 Pentagram.com/work/sharjah-city-brand/story
☑️ @JAVIDsChannel
☑️ @ThisIsArtWorld

1.2k 0 12 14 11

اهمیت و تأثیر لی‌اوت مناسب و هوشمندانه :: شیطنت گرافیکی نشریه تندروی اروپای جدید و تشبیه دونالد ترامپ به آدولف هیتلر! 🚩‌

❞ پس از مشاهده تصویر زیر، پیام در کسری از ثانیه به بار می‌نشیند؛ آقای ترامپ همان هیتلر است! اما چرا این اتفاق می‌افتد؟
باید پذیرفت که جای‌گذاری تایپ به شکل سبیل مشهور هیتلر ایده گویایی است، اما زمینه‌های دیگری نیز وجود دارد که این پیام را رسا و قدرتمند می‌سازد. دیزاینر یک تصویر گِری‌اسکیل و پُر کنتراست را انتخاب کرده، درست مثل تصاویر قدیمی تا نشان دهد که با شخصیتی تاریخ گذشته رو‌به‌رو هستیم. افزون بر آن آقای ترامپ در ذهن بسیاری از ما شخصیتی یکه‌تاز و خودکامه است و از این منظر با هیتلر قابل قیاس است. عبارت «دوباره نه» نیز بر دو معنا دلالت دارد؛ آغاز یک هیتلر دیگر، یا آغاز دوباره پرزیدنت ترامپ؟ زمانی که چند هم‌پوشانی معنایی رُخ می‌دهد، ذهن به این نتیجه نزدیک می‌گردد که هر دو آن‌ها یکی هستند و هر یک را به جای دیگری می‌گذارد؛ در این‌جا ترامپ، هیتلر است و هیتلر، ترامپ!
وجه برتری ممتاز اثر اما نه به خودش، بلکه به اندیشه دیزاینر آن باز می‌گردد که کاملاً متمایز و غیرقالبی به موضوع نگریسته است. اگر از شما یک تصویرسازی درباره آقای ترامپ بخواهند، احتمالاً خیلی زود بر روی موهای طلایی رنگ ایشان به‌عنوان ویژگی اصلی سوژه متمرکز خواهید شد؛ ایده‌ای که تبدیل به یک کلیشه در میان دیزاینرها و مدیران هنری سراسر جهان شده و همه یک‌پارچه از آن تقلید می‌کند. در این اثر اما نگاه دیزاینر فراتر از خصوصیات ظاهری، به عمق شخصیتی سوژه پرداخته و کوشیده است تا به یاری گرافیک، شخصیت دیگری را در آن بازیابی کند؛ چشم اگر چه رخسار پرزیدنت فقید را می‌بیند، اما ذهن شخص دیگری را مجسم می‌کند. بنابراین، پاسخ به این پرسش که آیا ویژگی‌های غیرظاهری نظیر شخصیت هم قابلیت بصری‌سازی را دارند، مثبت خواهد بود! این امر از طریق اشتراکات معنایی ممکن است.

✎ جمع‌بندی این که یک دیزاین عالی، برای ادراک پیام به مخاطب التماس نمی‌کند و به جای دست‌آویز قرار دادن رنگ‌ها و فرم‌های متعدد، با کم‌ترین چیزی که هست حرفش را می‌زند. اگر چه مستقیم سخن نمی‌گوید، اما بیننده به ناچار مقصود آن را در لایه‌های زیرین فهم خود در می‌یابد!

© Martin Nicholls for The New European, Jan. 25-31 2024 [Footnote: M.R.Javid] #Poster #Cover #Creativity #Layout #Editorial #Design
☑️@JAVIDsChannel
☑️@ThisIsArtW
orld !

1.7k 0 22 10 14

همکاران و دیزاینرهای گرامی، لطفاً با فروارد پست‌ها از ادامه به کار چنل حمایت فرمایید؛ با رسیدن اعضا به ۱۲۰۰ مقاله‌ ترجمه‌شده اختصاصی از پرایس‌واترهاوس‌کوپرز تقدیم خواهد شد. - ارادتمند، جاوید 🌹
لینک بوست چنل ویژه کاربران پرمیوم


🔥 روی جلد نشریه اکونومیست برای پرونده ویژه‌ای که به مخاطرات انتخاب دوباره پرزیدنت ترامپ، برای تجارت آمریکایی [بخوانید هژمونی سرمایه‌داری] می‌پردازد.

     ❞ در سال ۲۰۲۱ زمانی که کاخ سفید پرزیدنت فقید دونالد ترامپ را از دست داد، مدیران شرکت‌های بزرگ و رهبران نظام سرمایه‌داری در آمریکا نفس راحتی کشیدند؛ اکنون که او با اختلاف ۳۰ امتیازی، قاطعانه در انتخابات ایالت آیووا پیروز شده است، آن‌ها در حال هضم این واقعیت هستند که سال آینده آقای ترامپ می‌تواند پشت میز رزولوت باشد! دیوانه‌ای که حاضر است با روسیه بر سر اوکراین معامله کند تا در ازای تضعیف تمدن غرب، قبض انرژی آمریکایی‌ها را کاهش دهد!
     آن‌چه مسلم است آقای ترامپ برای آغازی «آتشین» آماده می‌شود. ایشان طی یک سخنرانی در آیووا گفت که در دوره دوم ریاست‌جمهوری آن‌قدر شلوغ خواهد بود که حتی فرصتی برای تلافی علیه دشمنان خود نخواهد داشت!

سرمقاله کامل را در اکونومیست بخوانید:
― Leaders | Chaos—or opportunity? Donald Trump is winning. Business, beware
© Guillem Casasús for The Economist, Jan. 20TH-26TH 2024
#Poster #Cover #Editorial
☑️ @JAVIDsChannel
☑️ @ThisIsArt
World


Forward from: خِرَد روزمره! by MRJavid
Only in society is the beautiful of empirical interest. And if we grant that the urge to society is natural to man but that his fitness and propensity for it, i.e., sociability, is a requirement of man as a creature with a vocation for society and hence is a property pertaining to his humanity, then we must also inevitably regard taste as an ability to judge whatever allows us to communicate even our feeling to everyone else. and hence regard taste as a means of furthering something that everyone's natural inclination demands.
Someone abandoned on some desolate island would not, just for himself. adorn either his hut or himself; nor would he look for flowers, let alone grow them, to adorn himself with them. Only in society does it occur to him to be, not merely a human being, but one who is also refined in his own way (this is the beginning of civilization). For we judge someone refined if he has the inclination and the skill to communicate his pleasure to others, and if he is not satisfied with an object unless he can feel his liking for it in community with others. Moreover, a concern for universal communication is something that everyone expects and demands from everyone else, on the basis, as it were, of an original contract dictated by [our] very humanity.
― Immanuel Kant | CRITIQUE OF AESTHETIC JUDGMENT (§ 41. ON EMPIRICAL INTEREST IN THE BEAUTIFUL)

❞‌ به نحو تجربی، زیبا فقط در «جامعه» خوشایند است. اگر کشش به سوی جامعه را طبیعی انسان بدانیم و قابلیت و میل او به سوی آن، یعنی «جامعه‌پذیری» را مقتضای انسان به‌عنوان مخلوقی که سرشتش زندگی در جامعه است، و بنابراین خاصه‌ای متعلق به «بشریت» بشماریم، نمی‌توانیم از تلقی ذوق به‌عنوان قوهٔ داوری دربارهٔ هر چیزی که به‌وسیلهٔ آن می‌توانیم «احساس» خود را به همهٔ انسان‌های دیگر منتقل کنیم، و در نتیجه به‌عنوان وسیلهٔ گسترش آن‌چه که تمایل طبیعی هرکس طالب آن است، خودداری کنیم.
انسانی که در جزیره‌ای متروک، یکه و تنها رها شده باشد، نه کلبه‌اش را خواهد آراست نه خودش را، نه به جست‌وجوی گل‌ها می‌رود و نه به‌طریق اولیٰ گیاهانی خواهد کاشت تا خود را با آن‌ها بیآراید. فقط در جامعه است که به خاطرش خطور می‌کند نه فقط انسان بلکه به سلیقهٔ خود انسانی آراسته باشد (آغاز تمدن). پس از این روست که او را کسی می‌دانیم که هم مایل، هم مستعدِ انتقال لذت خود به دیگران است و به شیئی که نتواند در اشتراک با دیگران از آن احساس خرسندی کند راضی نمی‌شود. همچنین هر کس از هر کس دیگر متوقع و طالب به عنایت به انتقال کلی [لذت] است که گویی ناشی از قراردادی اولیه است که خود بشریت دیکته کرده است.
― ایمانوئل کانت | نقد قوه حکم (نقد سوم)
© Illustration by Andrea Ucini
#Aesthetics #Beauty #Society #Kant
☑️ @ThisIsArtWorld
☑️ @JAVIDsChan
nel


نگاه آیرونیک میشل باتوری، پوستر دیزاینر افسانه‌ای لهستان به موضوع «عشق»

❞ عشق مفهوم لطیفی است. لطافتی که با وجود سختی‌ها معنا می‌یابد؛ همان‌گونه که نور به لطف تاریکی، روشن‌گر است عاشق نیز به سبب سختی‌ راه، روشنی مقصد را در می‌یابد.
شاید از این روست که هنرمندان و شاعران اشتیاقِ فراوانی به توصیف مصائب عشق دارند، تا لذت‌ها و شیرینی‌های آن! عاشق حقیقی میان رنج و گنج تفاوتی نمی‌گذارد؛ حقیقت را رد می‌کند و با خوش‌بینی جنون‌آمیزش آن را به وارونگی تعبیر می‌نماید.

✎ اثر زیر با عنوان جنون (AMOK) که برای یک اجرای تئاتر در فرانسه دیزاین شده، به وضوح یک وارونه‌گویی بصری (Visual irony) عالی را به نمایش می‌گذارد؛ در هم تنیدگیِ تضاد، میان لطافت گلبرگ‌ها و تیزی تیغ. گویی آن‌چه که باید التیام بخشت باشد مایه درد و رنجت است! درون‌مایه‌ای کنایه‌آمیز که کاملاً ماهیت نام‌آشنایِ عشق را به رُخ کشیده و بازنمایی نوینی است از مفهوم هم‌نشینی گُل با خار.
آیرونی دوم در ساحت تصویر آن‌جاست که گُل در پوستر میشل، فاقد هرگونه رنگ و نمودی از لطافت است؛ حال آن‌که روح لطیف رنگ صورتی در سراسر کادر جاری است. می‌توان این‌گونه تعبیر کرد که مجنون اگر چه محبتی نبیند اما سراسر روحش همواره از محبت و عشق پر است.
© Michal Batory🇵🇱 #Poster for the Elizabeth Czerczuk Theater, Paris🇫🇷 Dec. 2023 [Footnote: M.R.Javid]
@JAVIDsChannel
@ThisIsArtW
orld !

12 last posts shown.