BreezeOfChange


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Telegram


تغییر جز لاینفک حیات بشر است.
این کانال وقایع در سطح آبفای استان را لایه‌برداری و با شفاف‌سازی روشن می‌کند.
تماس با ادمین
@Ali_xia

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Telegram
Statistics
Posts filter


✅ ترامپ یا بایدن ؟

حداقل پنج دلیل وجود دارد که نشان می دهد پیوستگی و تداوم برتری جو بایدن نسبت به دونالد ترامپ در نظرسنجی‌ها، کلید ورود وی به کاخ سفید را تضمین نمی‌کند.

چراکه بطور خلاصه:

اول، نشانه هایی وجود دارد حاکی از اینکه پایگاه اصلی حامیان ترامپ - سفیدپوستان فاقد مدرک دانشگاهی - نسبت به پایگاه‌های اجتماعی مهم دموکرات، از انرژی و تعهد بیشتری برای رای دادن در انتخابات پیش رو برخوردار هستند. و همچنین شواهدی وجود دارد که نظرسنجی‌ها این مسئله را منعکس نمی‌کنند.

دوم، لاتین‌تبارها، که در نتیجه نهایی چندین ایالت مهم - به عنوان مثال آریزونا و فلوریدا - نقش کلیدی دارند، حمایت کمتری از بایدن نسبت به نامزدهای پیشین حزب دموکرات نشان داده‌اند. به نظر می رسد بسیاری از رأی دهندگان اسپانیایی‌تبار در برابر هر کارزاری که آنها را به عنوان "مردم رنگین پوست" تعریف کند، مقاومت نشان می‌دهند.

سوم، انتظار می رود رای‌گیری غیرحضوری در میان دموکرات‌ها به مراتب بیشتر از جمهوری خواهان مورد استقبال واقع شود و این آراء بسیار بیشتر از آراء حضوری در معرض خطر ابطال قرار دارند.

چهارم، در نظرسنجی آرای کنگره‌ای دموکرات-جمهوری‌خواهان -پرسش درباره تمایل افراد برای به رای دادن به نامزد جمهوری‌خواه یا دموکرات در انتخابات کنگره- از اوایل ماه جولای دموکرات‌ها با بیش از ۱۰ واحد درصد از جمهوری‌خواهان پیش بودند، اما از آن زمان تا کنون این برتری به تنها ۶ واحد درصد کاهش یافته است.

پنجم، مناظره‌های انتخاباتی در روزها و هفته‌های آینده، توانایی جو بایدن برای مقاومت در برابر حملات ناجوانمردانه و فریبکارانه دونالد ترامپ را در سه نبرد ۹۰ دقیقه‌ای به بوته آزمایش خواهد گذاشت.

علاوه بر این‌ها عوامل دیگری نیز وجود دارد از جمله احتمال اینکه حزب جمهوری‌خواه با اهرم‌های خود برای سرکوب موثر بخشی از رای‌دهندگان انجام دهد، یا اینکه ترامپ و مشاورانش به سازوکارهای جدیدی برای هموار کردن راه پیروزی چنگ بیاندازند.

باید توجه داشت در اکتبر ۲۰۱۹، نزدیک به ۱۲ ماه پیش، نظرسنجی مشترک ان‌بی‌سی نیوز و وال‌استریت ژورنال بایدن را با 9 واحد درصد بالاتر از ترامپ -۵۰ به ۴۱- نشان داد. چند روز پیش، در ۲۰ سپتامبر سال ۲۰۲۰، نظرسنجی مشترک همین دو رسانه بایدن را ۸ واحد درصد بالاتر از ترامپ -۵۱ به ۴۳- نشان می دهد.

همین الگو در نظرسنجی‌های ملی در حومه شهرهای کشور -که از نظر بسیاری کارشناسان صحنه واقعی نبرد انتخاباتی ۲۰۲۰ است- صادق بوده است.

رابرت گریفین، مدیر تحقیق در گروه مطالعه رأی‌دهندگان صندوق دموکراسی، داده هایی را در مورد روند حومه شهرها به روزنامه نیویورک‌تایمز ارائه کرد که نشان می‌دهد از ژانویه گذشته تا ماه سپتامبر برتری بایدن نسبت به ترامپ نوسان ناچیزی دارد؛ -حدود ۹.۷تا ۱۲ واحد درصد.

طبق نظرسنجی‌های اخیر Quinnipiac و Monmouth حدود ۳۸ درصد از رای دهندگان اسپانیایی‌تبار در ۱۰ ایالت کلیدی (میدان نبرد) ممکن است حتی درمورد رای دادن هم دچار تردید و دوگانگی باشند. حداقل تاکنون، به نظر می رسد این گروه بزرگ از لاتین‌تبارها دلایل کمی برای انتخاب بایدن به جای رئیس جمهور ترامپ دریافته‌اند.

پروژه افکارسنجی مشترک صندوق دموکراسی و موسسه UCLA Nationscape پیش‌بینی می‌کند که رای‌دهندگان انتخابات ۲۰۲۰ با نسبت یک به ۳ (حدود ۳۷درصد) از طریق آراء پستی در انتخابات شرکت کنند. همچنین میزان کل مشارکت در سراسر ایالات متحده بیش از ۱۵۵ میلیون نفر برآورد می‌شود.

با فرض اعمال نرخ ابطال ۶.۴ درصد روی بیش از ۵۷ میلیون رأی غیرحضوری، یعنی حدود ۳.۶ میلیون رأی در سراسر کشور رد خواهد شد.

و البته نظرسنجی ان‌بی‌سی و وال‌استریت‌ژورنال نشان می‌دهند در میان رأی‌دهندگان غیابی میزان آرای بایدن به ترامپ ۷۴ به ۲۰ درصد باشد، این بدان معناست که تقریباً ۲.۷ میلیون رأی از آرای جو بایدن ابطال خواهند شد؛ در حالی که این تعداد برای آرای دونالد ترامپ تنها ۷۳۵ هزار مورد خواهد بود...

✍️ توماس ادسال / نیویورک‌تایمز
📌تلخیص:مجمع فعالان اقتصادی


✅ تحصیل بی‌ثمر

46 % از واجدین شرایط کنکور پارسال از انتخاب رشته نهایی صرف نظر کرده‌اند. امسال حتما اوضاع وخیم تر است. کافی است این خبر را در کنار دیگر آماری بگذارید که از صندلی‌های خالی‌مانده دانشگاه‌ها در چند سال اخیر خبر می‌دهند و به آن بیفزایید آمار دانش‌آموختگانی را که پس از چندین سال تحصیل و رویاپردازی! حالا مدرک به دست پشت درهای بازار کار مانده‌اند.

جای شگفتی نبود که نتایج کنکور نشان داد پس از چند سال مازاد ظرفیت پذیرش در رشته‌های ریاضی-فنی و مهندسی، حالا نوبت به علوم انسانی رسیده که دیگر مشتری ندارد. پدیده‌ای که تحلیلگران آن را ناشی از بازدهی اقتصادی پایین تحصیل در رشته‌های زیرمجموعه این گروه‌ها دانستند. داوطلبان تحصیل در رشته‌های تجربی اما، هنوز هم چشمگیرند شاید به این دلیل که مشتاقان عبور از دروازه‌های رویایی دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی به مطب‌های پردرآمدشان پس از فارغ‌التحصیلی امید دارند. پزشکی هنوز هم فریبنده است زیرا به نظر پولساز می‌آید.

این اما، تنها یک روی داستان است. روی دیگر ماجرا آماری است که نشان می‌دهد سهم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از بیکاری در کشور 5 /40 % است! سال گذشته معاون آموزشی وزارت علوم ضمن اظهار نگرانی از نرخ بیکاری در میان دانش‌آموختگان دانشگاهی یادآور شد سالانه 15 هزار فارغ‌التحصیل دکترا وارد جامعه می‌شوند در حالی که شرایط مناسبی برای به‌کارگیری و اشتغال آنها وجود ندارد.

بعید است به اطلاعات دیگری نیاز داشته باشیم. کشوری که تعداد دانشگاه‌هایش پنج برابر کشورهای پیشرفته دنیاست و صندلی‌های دانشگاهی‌اش خالی مانده، حجم عظیمی دانش‌آموخته مدرک به دست را راهی بازارهای کار کرده است؛ کسانی که پس از گذشتن از سد کنکور، پشت سدهای سخت‌تر اشتغال گرفتار شده‌اند. از تورم اقتصاد که گریبان همه را گرفته بگذریم، حالا جامعه با «تورم مدرک»روبه‌رو است! و تحصیلات عالی که قرار بود روزی مطمئن‌ترین راه برای افزایش درآمد و خروج از تله فقر باشد حالا سال‌های پرثمر جوانی افراد را می‌بلعد بی‌آنکه بتواند گشایشی در شرایط اقتصادی و اجتماعی‌شان ایجاد کند.

سازمان‌های توسعه، در چند دهه گذشته، همواره کشورهای کم‌درآمد یا با درآمد متوسط را تشویق می‌کردند که روی آموزش کودکان در مقطع دبستان و نیز آموزش مهارت‌های شغلی متمرکز شوند. تصور بر این بود که دانشگاه‌ها در بازگشت سرمایه عمومی نقش کمرنگی دارند و تنها نخبگان را منتفع می‌کنند بی‌آنکه به محرومان جامعه سودی برسانند. این پارادایم در مدت 10 سال گذشته تغییر کرد. نهادهای بین‌المللی به تدریج پذیرفتند که کشورها به افراد متخصص آموزش‌دیده‌ای نیاز دارند که نیروی انسانی بخش‌های مختلف بازار کار از خدمات عمومی گرفته تا نوآوری‌های تکنولوژیک را تامین کنند و چالش‌های توسعه محلی و ملی را از میان بردارند.

این روزها پدران و مادران بسیاری درگیر یافتن شغل‌اند و آنها که کاری دارند نگران توانایی تامین نیازهای خانوار و فرزندانی که می‌بینند والدینشان حتی با مدارک دانشگاهی معتبر در اولین قدم‌ها برای رفع نیازهای مالی و مادی درجا می‌زنند نگران‌اند یک دهه بعد خود پایشان را جای پای والدین‌شان بگذارند. در سال 2014 مطالعه‌ای که در ایالات متحده انجام گرفت نشان داد فقرای آمریکایی «تحصیل‌کرده‌ترین» فقرا در طول تاریخ این کشور هستند. و اگر باور داشته باشیم که فقر به نسل‌های بعدی به ارث می‌رسد، این ناامیدکننده‌ترین یافته تاریخ است!
بر مبنای پژوهش مشاغل مستقل در آمریکا، 93 % از افراد شاغل در این حرفه‌ها با چهار سال تحصیل دانشگاهی می‌گویند تنها مهارت‌هایی که آموخته‌اند به درد شغلشان می‌خورد. این یافته پیام مهمی دارد. تغییرات سریع تکنولوژیک همراه با افزایش هزینه‌های تحصیل، نظام سنتی آموزش را به گذرگاه پرریسک و حتی بی‌موردی تبدیل کرده است.

از خاطر نبریم بیشتر دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها به دلیل پایین بودن کیفیت برنامه‌ها و محتوای درسی، بی‌انگیزگی استادان و دانشجویان و نبود نظام ارزشیابی موثر، بدون مهارت‌های مورد نیاز با انبوهی از محفوظات بی‌فایده راهی بازار کار می‌شوند. این افراد اغلب میدان بازی را به رقبای ماهرتری که مدارک دانشگاهی هم ندارند واگذار می‌کنند. شاید کمی زود باشد که در مورد سیاست‌های مقابله با این پدیده صحبت کنیم. اما این همه، واقعیت‌هایی است که نباید در سیاستگذاری از نظر دور بماند. اگر روزی شواهد اثبات کند که تحصیلات دانشگاهی بیش از آنکه راهی برای گریز از تله فقر باشد خود به تله تبدیل شده است، برای اصلاح سیاست‌های آموزشی دیگر دیر است. پیش از ورشکستگی نظام آموزش عالی باید به داد آن رسید.

✍️ مولود پاکروان
📌تلخیص:مجمع فعالان اقتصادی


✅ هدیه به همکاران محترم
این برنامه بر اساس هوش مصنوعی کار می‌کند و ظرف چند سال از دقت بالایی در اعلام ضربان، فشار، اکسی پالسیمتری خون، اسپیرومتری، شنوایی‌سنجی، بینایی‌سنجی و همچنین پدومتری و معرفی انواع ورک‌اوت برخوردار شده است.
حتما نصب کنید:
Measure blood pressure,heart rate,vision,hearing,SpO2,breath rate only by phone..
Google Play: http://play.google.com/store/apps/details?id=comm.cchong.HealthMonitorLite
You can get 1 USD by registering. Click this link http://hdch.io/download
#hdch @hdch_io
It can measure your health, and make money for you every day.
البته از لینک دوم نصب کنید
با گوگل‌پلی نصب نمی‌شود




✅ امروز امورکارکنان برای شاغلین دارای فرزند دختر و پسر بالای ۱۸ سال نامه با ادبیات تهدید آمیز نوشته بود که اگر ازدواج یا شاغل یا سرباز دانشجو هستند فورا خبر دهند و الا ال بل:
می‌پرسیم؛
- خیلی گل و بلبل شده و ارزانی که کسی در مخیله‌اش فکر ازدواج داشته باشد؟
- مگر مجنون باشد که آنهم دیر زمانی‌ست از یاد رفته و قصه‌ مانده است!
- شاغل باشد که آنهم حرف چرندی‌ست حتی کارآفرین!
- مگر آقازاده باشد و تیول جایی برده باشد!؟ که در اشل شرکت نداریم یا اگر هست فعلا طفل خرد است تا که نشو کند!
- پس یا دانشجو‌اند یا سرباز و بیشتر بیکار
- چشم‌کور تا هستند باید حق اولاد را بدهید!
بیخود هم زبان تهدید نگشائید
نفر بمیرد ظرف کمتر از ۲۴ ساعت حساب بانکی‌ش مسدود می‌شود!
حال چطور است که ثبت احوال نمی‌تواند ثبت ازدواج را اعلام کند!؟
مگر ازدواج غیر رسمی هم داریم؟


✅ به مناسبت هشتم مهر، سال‌روز مولانا


مولوی


اقبال ایرانیان و بلکه جهانیان به مولوی، از پدیده‌های امیدبخش در جهان امروز است. در میان انبوه صداهای دلخراش و مهیبی که از گوشه و کنار ایران و جهان به گوش‌ها می‌رسد، مولوی ما را به دیدن و شنیدن و عشق ورزیدن فرامی‌خواند. او آموزگاری بزرگ و مهربان است. در مهربانی او، همین بس که با ساده‌ترین زبان ممکن با ما سخن گفته است، و نشانۀ بزرگی او، دلربایی از فرزانگان شرق و غرب عالم است. او بودای اسلام، افلاطون شرق و کنفسیوس ایران است. دل کندن او از علوم رسمی و مقامات علمی، سخت‌تر از دل کندن بودا از دنیا بود. او بیش از افلاطون و افلوطین، جهان اشراقی ما را گسترش داد و بیش از کنفسیوس، در دامان ما حکمت و معرفت ریخت. دشمنان او هر قدر هم که بی‌انصاف باشند، نمی‌توانند بیش از چند بیت از 60 هزار بیت او را پیراهن عثمان کنند؛ اما دوستانش می‌توانند همۀ عمرشان را در جزیرۀ تنهایی، با مثنوی و غزلیات او بگذارنند و زیان نکنند.

صمیمت مولوی با ما، هم در مثنوی و هم در غزلیات، شگفت‌انگیز است. هیچ کس با ما این‌گونه ساده و صمیمی و نغز سخن نگفته است. در مثنوی، دربارۀ فخر رازی می‌گوید:
فخر رازی علم را لیتی کند
پیش مرغان ریزد و تی‌تی کند
اما آن که نان معرفت را برای گلوی تنگ و نازک ما نرم و لیته می‌کند، خود او است. عقل گیتی‌نورد او، همچون پدری مهربان، ما را بر دوش خود سوار می‌کند تا با ستاره‌ها بازی چوگان کنیم و دست بر سر و روی خورشید بکشیم:
بهر طفل نو پدر تی‌تی کند
گر چه عقلش هندسه‌یْ گيتی کند
کدام شاعر بزرگ را می‌شناسید که چنین ساده و صمیمی و بی‌هیچ تکلفی ما با سخن گفته باشد؟ نه در بند آرایه‌ها بود و نه در قید هنرنمایی و فضل‌فروشی؛ اگرچه آراسته‌ترین و نغزترين سخن‌ها نیز از اوست. کمتر از هر سخن‌گویی، ما را نصیحت کرده است؛ اما بیش از هر سخنوری دست در دل و جان ما برده است. حق داشت که آن همه از وزن و قافیه بنالد؛ اگرچه وزن و قافیه هم نتوانست میان ما و او فاصله اندازد. ذره‌ای به سنگینی و وقار نمی‌اندیشید؛ وگرنه در بازار به سماع برنمی‌خاست و کلمۀ رکیک در شعر نمی‌آورد و حکایت‌های ساده درنمی‌انداخت و جدّ را به زبان هزل نمی‌گفت. در میانۀ دفتر سوم مثنوی، ناگاه داستان «عاشق صدر بخارا» را رها می‌کند و از بدگویی دیگران دربارۀ او و شب‌های مثنوی‌اش در قونیه، خبر می‌دهد. می‌‌گوید: شنیده‌ام که در شهر کسی گفته است:
این سخن پست است؛ یعنی مثنوی
قصۀ پیغمبر است و پیروی
نیست ذکر بحث و اسرار بلند
که دوانند اولیا آن سو سمند
پاسخ مولوی به آنان، پاسخ او به همۀ کسانی است که از قدیم تا ‌اکنون زبان به طعن مثنوی دراز کرده‌اند. می‌گوید: وقتی قرآن نیز نازل شد، دربارۀ آن گفتند «اساطیر اولین = افسانه‌های کهن» است. اما بدانید که زیر این ظاهر ساده، باطنی قاهر است که در چشم‌های ظاهربین شما نمی‌گنجد. اگر مثنوی بر شما آسان می‌نُماید، این گوی و این میدان!

رفتار و گفتار بی‌نهایت صمیمی و دلربای مولوی در مثنوی و دیوان شمس، همان‌قدر که برای ما راهگشاست، راهزن است. او چون سخاوت‌مندانه بر ما تابیده است، گمان کرده‌ایم که حدّ و اندازۀ او همین است که ما بیتی یا غزلی از او را در لحظه‌های عاشقی زمزمه کنیم، یا کتاب و مقاله‌ای دربارۀ او بنویسیم يا سخن خود را به شعری از او بياراييم. ما مولوی را دست‌ کم گرفته‌ایم؛ چون دست مهربانش را بر شانۀ ما انداخته و چونان رفیقی همراه و بردبار، هم‌گام ما شده است. این همراهی و هم‌گامی، ما را خام کرده است. پس «هم‌سری با انبیا برداشتیم/ اولیا را همچو خود پنداشتیم.» پیشۀ شاعری و شیوۀ سخنوری و قصه‌گویی او، ما را به این گمان خام انداخته است که می‌توانیم با این غول معرفت، هم‌بازی شویم و هم‌عنان با او بتازیم و دعوی عرفان کنیم. این‌گونه نیست. مولوی، اگر زبان شاعری برگزید، از سر ناگزیری بود. می‌دانست که «چون سر و کار تو با کودک فتاد/ پس زبان کودکی باید گشاد.» و چون سر و کار تو با مردم فتاد/ پس زبان شاعری باید گشاد. وگرنه او همان است که می‌گفت:

رَستم از این نفس و هوا، زنده بَلا مرده بَلا
زنده و مرده وطنم نیست به‌‌جز فضل خدا

رَستم از این بیت و غزل، ای شه و سلطان ازل
مفتعلن مفتعلن مفتعلن کشت مرا

قافیه و مغلطه را گو همه سیلاب ببر
پوست بود پوست بود درخور مغز شعرا

او با ما ساده و صمیمی است؛ اما ژرفای مغزآشوب او را هم باید دید. مولوی، درخشان‌ترین امید برای جهان اسلام است. برگ برندۀ ما در گفت‌وگو با جهانیان است. بدون او و همانندان او که از شمار انگشتان یک دست کمترند، از ما جز داعش و داعش‌صفت، چه باقی می‌ماند؟ مولوی، دین یا پیامبر ما نیست؛ اما خدا و دین و پیامبر به روایت او، بس شنیدنی است. او هدیۀ خدا به مسلمانان است؛ اگر قدرش را بدانند.

#رضابابایی


✅ با توجه به ایجاد ساختارهای جدید
تلنگر ویروسی عجیب
کشور و نظام در حال پوست‌اندازی‌ئی می‌شود که حداقل دو دهه است به تعویق افتاده بود!
بواسطه شتاب قادر به کشیدن ترمز نبودند!
این تغییر سازمان‌ها، نهادها، دستگاه‌های‌اجرایی را درمی‌نوردد و شکلی نو خواهد ساخت.
چه کسی فکر می‌کرد مدارس و دانشگاه‌های کشور تعطیل شوند و بتوان زیرساخت آموزش از راه دوری که معطل مانده بود، به قوت و ضعف کار نداریم، راه‌اندازی شود!
بدون شک اینجا ما مستثنی نیستیم و همین الان مدیران در فکر و اندیشه طرح‌های جدید نیرو انسانی هستند!
در حال فکر خواهند کرد چرا #باب‌اسفنجی و امثال ذالک ساختیم؟
چرا حوزه‌های آبی را جابجا و نابجا کردیم و انتقال‌های غلط انجام دادیم.
تا کمتر از چند صباح اثر مثبت ویروس و برکت آن کل نظام را در آغوش خواهد گرفت و کشور از قید و بند مسائل لاینحل آزاد خواهد شد.
در حال حاضر موسسه کارکرد ندارد
استخر، غذاخوری، سالن جلسات با آن بازسازی دوباره، سالن مراسم جشن و مجموعه هنگام تعطیل شده است.
کرونا، ماسک، بهداشت عمومی دیگر جا خوش کرد و حالا از آن دست کشیده نخواهد شد چون نفع عام دارد.
آبفا و روابط مرید و مرادی و سلطان و پاشایی رو به افول خواهد گذاشت.
ویروس را دست کم نگیرید ما همه به او مدیونیم.
کاری که یک جمعیت نتوانست پیش برد پیشبرد.


✅ سالروز بزرگداشت مقام #مولانا جلال‌الدین بلخی

من طربم طرب منم زهره زند نوای من
عشق میان عاشقان شیوه کند برای من

عشق چو مست و خوش شود بیخود و کش مکش شود
فاش کند چو بی‌دلان بر همگان هوای من

ناز مرا به جان کشد بر رخ من نشان کشد
چرخ فلک حسد برد ز آنچ کند به جای من

من سر خود گرفته‌ام من ز وجود رفته‌ام
ذره به ذره می زند دبدبه فنای من

آه که روز دیر شد آهوی لطف شیر شد
دلبر و یار سیر شد از سخن و دعای من

یار برفت و ماند دل شب همه شب در آب و گل
تلخ و خمار می طپم تا به صبوح وای من

تا که صبوح دم زند شمس فلک علم زند
باز چو سرو تر شود پشت خم دوتای من

باز شود دکان گل ناز کنند جزو و کل
نای عراق با دهل شرح دهد ثنای من

ساقی جان خوبرو باده دهد سبو سبو
تا سر و پای گم کند زاهد مرتضای من

بهر خدای ساقیا آن قدح شگرف را
بر کف پیر من بنه از جهت رضای من

گفت که باده دادمش در دل و جهان نهادمش
بال و پری گشادمش از صفت صفای من

پیر کنون ز دست شد سخت خراب و مست شد
نیست در آن صفت که او گوید نکته‌های من

ساقی آدمی کشم گر بکشد مرا خوشم
راح بود عطای او روح بود سخای من

باده تویی سبو منم آب تویی و جو منم
مست میان کو منم ساقی من سقای من

از کف خویش جسته‌ام در تک خم نشسته‌ام
تا همگی خدا بود حاکم و کدخدای من

شمس حقی که نور او از تبریز تیغ زد
غرقه نور او شد این شعشعه ضیای من


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔺کنایه‌های تند سریال آقازاده/ با ادعای نوکری میاین، بلافاصله ارباب می‌شین!


✅ می‌گویند در کنکور مافیا است!!!
چند سوال از سازمان سنجش
- به چه علت یک شب قبل از شروع انتخاب رشته دفترچه را صادر می‌کند و ۳ روز وقت می‌دهد!
- چرا کسی چیزی از آن سر در نمی‌آورد گویا به زبان هیروگلیف نوشته شده است!
- ۲۳۰ صفحه پخش و پلا
- همزمان از n روز قبل با سوابق
- ب بسم‌الله دفترچه هیروگلیف را جلو می‌گذاری مگه پیدا می‌کنی! الفبایی است صد صفحه بالا بعد پایین وسط بالا چپ راست
تو خودت مافیایی رفیق
بعد پیامک انواع و اقسام ژانگولر
استاد فلان استاد بهمان
بعد اینا سن‌شون ربع تو هم نیست
فقط یک حدس میشه زد آقازاده‌ن یا سرشون تو آخور سنجش و آموزش پرورشه
لذا اگر کنکوری دارید گول نخورید
با حوصله انتخاب رشته کنید فقط نذارید بچه‌ها بگن سال بعد
شده آزاد غیرانتفاعی کوفت زهرمار جایی بخونند!
هر بچه‌ای هم گفت سال بعد کتاب‌های مزخرف کنکور را دورش بذارید
یک ساعت اتاق زندانیش کنید
حالش بهم می‌خوره
نقل است میگن سوالای زیست شناسی کنکور را خود دبیران نخبه زیست هم نمی‌تونند بزنند
کتاب ۲۰۰ صفحه‌س ۲۰۰۰ صفحه توضیح و کتاب و تست ازش در آوردند
اگه مافیا نیست چیست!
البته #ساختمان‌باب‌اسفنجی کماکان هیچ‌وقت تمام نمی‌شود!


Forward from: کمپین پیگیری مطالبات رزمندگان و جانبازان کشور
مقررات اداری، مالی و نظام اجرایی

 

شرط اصلی استفاده از جانبازان از حکم اعاده به خدت موضوع: بند (چ) ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه، عدم استفاده از سنوات ارفاقی است (دادنامه شماره 2325 مورخ 30/7/1398 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری)

 



شرط اصلی استفاده از جانبازان از حکم اعاده به خدت موضوع: بند (چ) ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه، عدم استفاده از سنوات ارفاقی است (دادنامه شماره 2325 مورخ 30/7/1398 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری)

ابطال بندهای «الف» و «ب» نامه شماره 152؍53011؍540-1؍3؍1396 معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران 

شماره دادنامه: 2325

تاریخ دادنامه: 30؍7؍1398

شماره پرونده: 97؍3710

مرجع رسیدگی: هیأت عمومی دیوان عدالت اداری

شاکی: آقای علی اکبر منتی پور

طرف شکایت: بنیاد شهید و امور ایثارگران 

موضوع شکایت و خواسته: ابطال بندهای «الف» و «ب» نامه شماره 152؍53011؍540-1؍3؍1396 معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران 

 گردش کار: شاکی به موجب دادخواستی ابطال بندهای الف و ب نامه شماره 152؍53011؍540-1؍3؍1396 معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران را خواستار شده و در جهت تبیین خواسته توضیحاتی ارائه کرده که خلاصه آن به قرار زیر است:

 " با التفات به نامه شماره 55؍11816-29؍6؍1387 اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و به استناد قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت، با حدود 28 سال سابقه خدمت و با 2 سال و 2 ماه و 28 روز سنوات ارفاقی بازنشسته شده است. در حالی که بند (چ) ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه که مقرر می دارد جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده اند، با رعایت شرط سنی کمتر از 65 سال، می توانند به خدمت اعاده شوند و تا 35 سال خدمت نمایند لیکن در بند (الف) مورد اعتراض سنوات ارفاقی ناشی از محاسبه ایام حضور در جبهه لحاظ نشده و از این جهت خلاف بند (چ) ماده 87 قانون برنامه ششم می باشد. همچنین بند (ب) نامه مورد اعتراض به دلالت بند 5 اصل 43 و 40 قانون اساسی، بر خلاف قانون و عدالت تصویب شده است. " 

 متن مقرره مورد اعتراض به قرار زیر است:

 " مدیرکل محترم اشتغال و کارآفرینی

 سلام علیکم

 احتراماً بازگشت به نامه شماره 446؍540؍53011-9؍2؍1396 در خصوص «بند (چ) ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه که اشعار می دارد: جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده اند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می توانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازنشستگی نائل آیند.» به آگاهی می رساند: موضوع در جلسه کمیسیون تدوین و تنقیح و مستندسازی قوانین و مقررات شورای هماهنگی امور حقوقی بنیاد طرح و پس از بررسی ابعاد حقوقی و جمع بندی موضوع به شرح زیر اعلام می شود:

 الف) جانبازانی که به هر نحوی از سنوات ارفاقی ناشی از اجرای قانون نحوه بازنشستگی جانبازان، معلولین و شاغلین مشاغل سخت و زیان آور – مصوب 1367 و اصلاحات و الحاقات بعدی آن و قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت –مصوب 1386 و سنوات ارفاقی ناشی از محاسبه ایام حضور در جبهه استفاده نموده اند مشمول این بند نمی باشند.

 ب) جانبازانی که به صورت عادی و طبیعی و قبل از رسیدن به 35 سال خدمت، بازنشسته گردیده اند مشمول این بند می باشند." 

 در پاسخ به شکایت مذکور، مدیرکل امور حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران به موجب لایحه شماره 838؍850؍5407-8؍2؍1398 توضیح داده است که:

 " الف) بند (چ) ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه که مورد استناد شاکی قرار گرفته تصریح نموده «جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده اند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می توانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازنشستگی نائل آیند.»

 ب) همان گونه که بیان شد بر اساس نص صریح بند فوق شرط اصلی و اساسی جهت اعاده به کار جانبازان و آزادگان عدم استفاده آنها از سنوات ارفاقی در زمان بازنشستگی می باشد.

 ج) شرط مذکور در بند (چ) ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه یعنی عدم استفاده جانبازان از سنوات ارفاقی جهت اعاده به کار این عزیزان، مطلق بوده و بدون هیچ گونه قیدی بیان شده است، بنابراین صرف استفاده جانبازان از سنوات ارفاقی به هر میزان باعث خروج این افراد از شمول قانون مذکور می گردد.

 با عنایت به مراتب فوق بندهای (الف) و (ب) نامه مورد اعتراض در مقام تبیین و توضیح قانون ( و نه تفسیر آن) برای مجریان بر آمده و هیچ گونه مخالفتی با نص صریح قانون ندارد. "

 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ 30


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
✅ #اسطوره
#اکبر‌عبدی
می‌گه که:
"راجع به کارایی که نکردند جلسه می‌ذارن!"
#قوربان‌علی
#سرگرم‌کننده
#عاشقتم


✅ الان ماسک مورد تایید نظام ۳ لایه ساده است.
جدیدا ماسک‌های تزئینی و بعضا اغواگرانه می‌بینیم که مدیران باید مواظب باشند در دام پرستو‌گری نیفتند!
مخصوصا #شلشون
در مراسم معارفه بالا نیز یک N95 دیده شد. تذکر دادند.


✅ معمولا این تصاویر را در خود تارنما کمتر کسی نگاه می‌کند.
معارفه #رضاپوررجب
در حافظه آبفا هست که ایشان بعد از ابلاغ چارت جدید شرکت‌های آب و فاضلاب یکی از کاندیدهای جایگزینی بوده‌اند ولی خب نشد و الان ابلاغ پست سرپرستی معاونت را دارند می‌گیرند.


✅ مسجد دانشگاه تهران از آنجا مسجد شد که #آیت‌الله طالقانی به فرمان امام اولین امام جمعه تهران شد و در این مسجد اقامه نماز کرد و شد مرکز انقلاب و شور و هیجان که تا امروز هیچ مسجدی حتی بعد از ساخت مصلی با آن برابری نکرده است.
یکی از جاذبه‌های انقلاب که مردم در خیابان‌های اطراف نماز خواندند و حتی در پیاده‌رو؛ شهرداری مجبور به ساخت ابنیه‌ای کرد تا وضو گرفتن سهل شود و هنوز آثار آن هست و در برهه‌هایی ممکن است هنوز از جاذبه آن استفاده شود.
اما این مسجد #پارس‌گستره در دل شرکتی خدماتی کارکردش چیست؟
بفرض که همه اجبارا دعوت به جماعت شوند بعد چی؟
دنبال چه منظوری هستید!؟
نمونه مسجد یکی در شهرک زمزم هست؟
غیر از این است که خاک می‌خورد و هر سال هزینه نگهداری دارد!؟
مسجدهای فرمایشی زیاد هست ولی حداقل کارکرد مجالس ختم دارند مثل مسجدالرضا، حجه‌ابن‌الحسن(عج)، الجواد، الغدیر، امیر و مدرن‌تر
شاید مسجد النبی، نظام مافی، لرزاده، قبا، علوی، سپهسالار، جامع تهران هر کدام ویژگی‌هایی داشته باشند
مثلا مجالس ختمی که رهبری در مسجد عالی‌مطهری یا سپهسالار برگزار می‌کنند.
تنها مسجد دستگاه اجرایی معنادار مسجد بلال صدا سیماست آن‌هم بیشتر بخاطر تشییع و ختم و احترام به جامعه هنر باشد.
مسجد آب و فاضلاب را برای کی می‌سازید شما که حرمت و کرامت بازنشستگان و کارکنان هم ندارید برای ختم و تشییع که می‌سازید؟
حداقل نمازخانه فعلی یادگار #مهندس‌حجت فقید است.
آن راحفظ کنید
و پول در جیب #پارس‌گستره نریزید!


✅ تلقی درست یا نادرست ازین نظرسنجی چیزی را عوض نمی‌کند
این نشاندهنده جنگ دائم بین دو گروه است!
جنگ برخوردار و کم‌بر‌خوردار
واقعیت تلخی‌ست!


✅ آیا رابطه #پاشایی مرید و مرادی در شرکت جدا از رابطه اداری وجود دارد؟
Poll
  •   بلی
  •   خیر
30 votes


آیا ادغام‌؛ شرکت را از ماموریت اصلی خود در اساسنامه دور نمی‌کند؟
Poll
  •   بلی
  •   خیر
28 votes


✅ ما چون در دفتر #حجم‌کار بالا رفته و قرار شده برنامه ۱۰۰۰ ساله آبفا را بنویسیم و بخشی از آن را حتما دوستان در قالب بنرهای بزرگ چسبیده بر دیوار اتاق جلسه دیده‌اند لازم است مثل کارگران سیگار برگ پیچ کوبایی یک نفر ته راهرو برای‌مان روزنامه پراودا (کیهان) بخواند چون واقعا از اخبار و اوضاع عقب مانده‌ایم.
قول #فقیه‌عالیقدر یکبار در جواب #دبیری که پرسیده بود انگیزه شما از کار کردن در آبفا چیست؟
جواب داده بودند:
"خشنودی و رضایت شما"
حال نیز ما به آن درد مبتلا شده‌ایم!


✅ وزارت صنعت معدن تجارت
وزارت میراث فرهنگی گردشگری صنایع دستی
وزارت ورزش و جوانان
را بهم سنجاق کردند و شد آنچه که امروز هیچ کدام متولی خاص ندارد و در گزارش‌ها بخوانید دعواست سر تعیین وزیر صمت بیشتر سر اینکه دوباره منفک شوند.
یا وزارت ورزش و جوانان تمام آرزوهای جوانان برای ازدواج را پرپر کرد و شد آنچه کسی دنبال نمی‌رود و نرخ رشد طلاق و ازدواج سپید بالا و رشد ازدواج و جمعیت به شدت کم شد!
یا هر روز میراثی کوبیده می‌شود و ساخته می‌شود و صنعت فرش به زوال رفت!
حال ما دوباره سنجاق شدیم به منابع آب و روستایی باش تا صبح دولت بدمد ۵ سال دیگه چه عرض کنم تا سال آینده معلوم می‌شود چه ... خوردید.

20 last posts shown.

182

subscribers
Channel statistics