#مهم تر از هر توییت دیگرمان
مقدمه:
ما سعی داریم تا فضای ذهنی شما رو آشنا کنیم با اونچیزی که در دالان های کنگره ی امریکا رخ میدهد و تصمیماتی که فراتر از بعضا سرگرمی های توییتری هستند،تصمیماتی بسیار مهم که ارتباط مستقیم با امروز و اینده ی #ایران دارد و علت ناکامی برخی اتفاقات و موفقیت اپوزوسیون جعل میباشد.
«موضوع #فاند_گیت است که امروز به اپوزوسیون جعل و نمایندگان اصلاحات بیشتر پرداخت میشود!»
اگر بودجه ی موسسه ی
Global engagement center
قطع بشه و فعالیت های این مجموعه متوقف گردد،چه رخ خواهد داد؟
۱-کاهش نفوذ دموکراتها در جریانهای داخلی و انقلاب ایران:
به زبان ساده تر،اگر #فاند_گیت دیگر توان پرداخت فاند و گرنت ها رو به ایرانیان به ظاهر مخالف حکومت نداشته باشه و نایاک،
مریم معمار صادقی،مسیح علینژاد،موسسه ی سیامک پورزند،موسسه ی عبدالرحمن برومند،مهدی یحیی نژاد،فاطمه حقیقت جو،ایرانیان دیاسورا کالکتیو،ایرانیان دموکراسی کانسیل،ایران وایر،
و ده ها ارگان دیگر فعالیتشان کم و یا محدود شود،در نتیجه ملی گرایان میتوانند عملا با استقلال فکری و عدم وجود موانع و لابی های متصل به دموکرات ها و حافظین رژیم ملایان،ابتکار عمل را بدست گیرند.
۲-تقویت گفتمان مستقل و ملی
تعطیلی GEC فرصتی برای فعالان داخلی و خارجی فراهم میکند که به جای تبعیت از استراتژیهای غرب، گفتمانهای مبتنی بر منافع ملی و فرهنگی ایران را شکل دهند.
وابستگی به ارگانهای خارجی میتواند استراتژی جنبشها را به سمت منافع آن کشورها منحرف کند.
حذف این وابستگی باعث میشود جریانهای اعتراضی برنامهریزی مستقلتر و واقعیتری داشته باشند.
۳-تقویت جنبش های براندازانه
تمرکز بر براندازی واقعی بدور از حواشی جنسی و ارتباطات نامربوط به خیزش مردمی،مثل پیکان آرت-انقلاب جنسی-انقلاب رنگی-لخت شدن های بی ربط-روزهای هفته ی سفید و سیاه و آزادی های یواشکی و امثالهم را کاملا همسو با جریان اصلاحات کمرنگ و جنس جنبش را بی هیچ انحراف موثری به ریل اصلی بازگرداند.
۴-کاهش بهانهجویی حکومت برای سرکوب مخالفان
جمهوری اسلامی سالهاست که از ابزار "اتهام وابستگی به بیگانگان" برای سرکوب مخالفان استفاده کرده است. وجود ارگانهایی مانند GEC به رژیم ایران کمک میکند که با نشانهگیری فعالیتهای خارجی، اعتراضات داخلی را غیرمشروع جلوه دهد.
اگر این ابزار حذف شود، حکومت نمیتواند بهسادگی ادعای "دستنشانده بودن" مخالفان را مطرح کند.
این ممکن است باعث شود مردم ایران اعتماد بیشتری به جنبشهای داخلی پیدا کنند.
۵-عدم حمایت های تجزیه خواهانه و فرقه ی رجوی:
در الویت های این ارگانGEC مشهود بوده که حمایت از فرقه های ترور و جدایی طلب مطلقا قبیله گرا،نوعی بی اعتمادی در جامعه رخ داده و وحشت روی کار امدن تروریست های مجاهد و احزاب ضد کرد و ضد بلوچ و ...آتش براندازی را کم سو گشته که با تعطیلی GEC میتوان شاهد بود که اطمینان به ملت ایران در اعتماد به جامعه ی برانداز،افزون میگردد.
۶-جلوگیری از نفوذ و اولویتدهی خارجی:
هر نهاد فاند گیر مرتبط با این ارگان که از خارج کشور فعالیت کند، به نوعی منافع خود را در اولویت قرار میدهد. GEC هم احتمالاً بخشی از سیاست خارجی آمریکا است و با عملکردش نشان داده اهدافی فراتر از حمایت از آزادی مردم ایران داشته است.
این نفوذ میتواند جریانهای داخلی را به ابزار سیاستهای خارجی تبدیل کند.
تعطیلی این ارگان، امکان نفوذ بیشتر و مستقیم مردم ایران در تعیین مسیر حرکت خود را فراهم میکند.
۷-دور شدن از دو و یا چند قطبیسازی در جامعه:
وجود فاندهای خارجی، بهویژه از سوی کشورهای غربی، ممکن است به شکلگیری دوقطبی میان "حامیان غرب" و "منتقدان غرب" دامن زده که در نتیجه این امر شاهد شکاف میان نیروهای مختلف اپوزیسیون بصورت روز افزون و عمیقتر هستیم که
تعطیلی GEC میتواند به کاهش این شکاف کمک کند.
پ ن:
مطلوب واقع شدن تعطیلی GEC بیشتر بر پایه این ایده است که هر جنبش واقعی برای تغییر، باید در داخل کشور و با اتکا به توان مردم و نخبگان داخلی شکل بگیرد. هرچند حمایتهای خارجی میتوانند مفید باشند، اما اگر این حمایتها به شکل مستقیم از نهادهایی چون GEC باشد،آسیب به اصالت و مشروعیت جنبش منتهی به مصادره کردن خواست غرب و لیبی و سوریه شدن ایران میشود.
#
پسرعاقل_نوح
@octriallawyer
@elonmusk@C_B_SHAHZADEH