سرمازده


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


[در این دوزخ به جز تردید راهی تا حقیقت نیست]
می‌شنوم:
https://t.me/Harfmanrobot?start=609573028

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔴 چرا جلیلی باید بماند؟

امروز بیشتر از اینکه سعید جلیلی به حضور در انتخابات نیاز داشته باشد، نظام به حضورش نیاز داشته و انصرافش آسیب ها و خطرات زیادی دارد.

امروز نامه ای از طرف 210تن از نمایندگان مجلس خطاب به چهار کاندیدا (دکتر جلیلی، قاضی زاده، زاکانی، رضایی) منتشر شد که خواسته بودند به نفع آ.رئیسی انصراف دهند. امضا کنندگان این نامه بعید میدانم دقیقه ای به تبعات چنین اتفاقی فکر کرده باشند.
در نامه آمده است «این کناره‌گیری تلاشی برای حضور حداکثری مردم است»! شگفتا! اولین اتفاقی که با این انصراف رخ میدهد کمتر شدن مشارکت است.
بخشی از رای هرکدام از نامزدها در صورت انصراف به سمت دیگری منتقل نشده بلکه به آرای سفید یا تحریم انتخابات تبدیل میشود. بشخصه افرادی رو میشناسم که راضی شده اند به جلیلی رای دهند ولی در صورت انصراف رای نخواهند داد.

از سمتی با فضای ایجاد شده بعد از رفتار شورای نگهبان در تایید صلاحیت ها، با ذهنیتی که در مردم ایجاد شده انصراف بقیه ی کاندیداها میتواند موجب ایجاد دوقطبی شدیدتر علیه آ.رئیسی و حتا ریزش بخشی از رای ایشان بخاطر ایجاد تصور یک طرفه شدن انتخابات بشود.

در شرایطی که در اکثر نظرسنجی ها مشارکت همچنان زیر 45 درصد است، یک رای بیشتر هم یک رای است و فشار برای انصراف کاندیداهای دیگر به اسم «وحدت» و با هر توجیهی، چشم بستن به روی واقعیت و ضربه به نظام است.

آسیب دیگر عمل به نامه ی آن 210 نابغه، این است که با انصراف کاندیداهای نام برده شده باتوجه به انصراف امروز مهرعلیزاده، انتخابات عملا فقط با دو کاندید یعنی همتی و رئیسی برگزار خواهد شد.
لحظه ای به فضاحت این موضوع که اگر در این شرایط همتی هم انصراف دهد چه اتفاقی رخ خواهد داد فکر کردید؟


از ابتدا ها یکی از ایده های اصلاحات، انصراف مهرعلیزاده و همتی در اعتراض به شورای نگهبان بود که آن زمان بخاطر حضور کاندیداهای دیگر چندان اثر گذار نبود.
اما با کنار کشیدن بقیه ی کاندیداها، شاید من هم جای اصلاح طلب ها و همتی بودم با یک انصراف استراتژیک جای شکست را با نابودی و زیر سوال رفتن انتخابات عوض میکردم!
واقعا شماها ذره ای فکر کردید حین نوشتن نامه؟

حقیقت این است که حضور در #چنین_انتخاباتی اتفاقا ریسک بالایی از همه ی جهات برای سعید جلیلی داشته و دارد و امروز بیشتر از اینکه سعید جلیلی به حضور در انتخابات نیاز داشته باشد، نظام از جهاتی به حضورش نیاز دارد؛ [ و البته به عقیده ی من بیشتر از نظام ما مردم هم به چنین شخصی نیاز داریم.]
شما بجای حمله به چنین شخصی، باید از او ممنون هم باشید.


https://twitter.com/siibsaa/status/1405097218856697865?s=21


16)سوم خرداد/مسعود زریبافان رئیس ستاد انتخاباتی احمدی نژاد در گفتگو با ایسنا:
«شورای نگهبان طبق قانون باید در بررسی صلاحیت‌های خود، عدل را رعایت كند و میزان، نگرش این شورا به قانون است. حضور كاندیداهای متنوع در صحنه امكان مشاركت حداكثری مردم را در صحنه‌ی انتخابات فراهم می‌كند و شور و نشاط انتخاباتی را گسترش می‌دهد.»


17)سوم خرداد/حسین نجابت سخنگوی فراكسیون اصولگرایان:
«نامه حدادعادل به رهبری كاملا روشن است . او برای توسعه مشاركت مردمی وتحقق مشاركت حداكثری چنین درخواستی كرد و رهبر انقلاب نیز پذیرفتند.»


18)سوم خرداد/ محمود احمدی نژاد:
« تصمیم حكیمانه و مدبرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تجدیدنظر در مورد ردصلاحیت دو تن از نامزدان، شور و نشاط فضای انتخابات را افزون خواهد كرد و این امر حاكی از عمق هوشمندی، تدبیر و بلندنظری رهبری است.»


19)سوم خرداد/حداد عادل:
«اطمینان دارم با پاسخ شایسته‌ای كه شورای نگهبان به نامه مقام معظم رهبری خواهد داد، زمینه مشاركت بیشتر مردم فراهم و چشم فتنه كور خواهد شد.»


20)سوم خرداد/ احمد حنتی دبیر شورای نگهبان:
«در امتثال نظر ولایی آن مقام شریف صلاحیت آقایان مصطفی معین و محسن مهرعلیزاده اعلام میگردد.»


21) 28 خرداد/ ستاد انتخابات نتایج نهایی شمارش آرای نهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد و طبق آن اكبر هاشمی و محمود احمدی نژاد به دور دوم راه يافتند. مصطفی معین با 13.89درصد آرا نفر پنجم و محسن مهرعلی زاده با 4.38 آرا نفر آخر شدند.


22) سیدرضا زواره‌ای اولین دادستان انقلاب تهران با سابقه‌ی معاونت وزیر کشور ، دبیری شورای امنیت، نمایندگی مجلس و ۱۶سال عضویت و قائم مقامی دبیر شورای نگهبان دیگر ردصلاحیت شده‌ی انتخابات ۱۳۸۴ بود.
درحالی که زواره‌ای دوبار سال‌های ۶۰ و ۷۶ از فیلتر شورا رد شده و کاندید شده بود!


23)یازدهم خرداد/ زواره‌ای طی نامه‌ای مفصل خطاب به آ.جنتی دبیر شورای نگهبان نسبت به ردصلاحیتش اعتراض کرده، ردصلاحیتش را بر اساس پرونده‌سازی و برنامه‌ریزی شده می‌داند و سخنگوی شورای نگهبان را در‌ رابطه با عدم احراز صلاحیتش به مناظره تلویزیونی دعوت می‌کند.
در بخشی از این نامه آمده است:
«اینکه۴ماه قبل آ.ترقی عضو موتلفه شايعه ردصلاحیتم را مطرح كرده و عدم اعلام نامم در ليست مدعيان اصولگرایی برای همه جای شگفتی بود و صداوسيما مرا سانسور مطلق ميكرد تا مردم ندانند نامزد هستم، نشان از برنامه‌ريزی قبلی دارد. آينده قضاوت خود را در اينباره و مسائل مشابه خواهد داشت»


24) چهارم شهریور/ زواره‌ای کمتر از سه ماه بعد از انتخابات بر اثر سکته قلبی فوت شد.
فاتحه‌ای قرائت کنید..

@SiibSaa


💢خبر فوری: مصطفی معین، محسن مهرعلیزاده و رضا زواره ای ردصلاحیت شدند.



1) یکم خرداد/علی مزروعی عضو شورای مركزی جبهه مشاركت : تنها واكنش در مقابل سلب حق "انتخاب مردم"، عدم شركت در انتخابات است در صورت ردصلاحیت معین در انتخابات شركت نمی‌‏كنیم.

محمدرضا خاتمی دبیركل جبهه مشاركت :اگر معین نباشد، انتخابات را تحریم می‌‏كنیم.


2)یکم خرداد/ نوبخت سخنگوی ستاد هاشمی:
« همه‌ی جناح‌ها حق دارند در انتخابات کاندیدا داشته باشند.با حذف افراد مطرح در بعد خارجی تبلیغات ضد ایرانی كه از پیش در مورد عدم آزادی انتخابات در ایران منتشر می‌شود ، مستند و تقویت و انتخابات ریاست جمهوری غیر دموكراتیك معرفی می‌شود. در بعد داخلی نیز اختلافات در كشور تشدید و رییس جمهوری آینده با مشكل جدی مواجه می‌شود»


3)یکم خرداد/هاشمی رفسنجانی:
« انتظار از شورای نگهبان این است كه از نظر مقام معظم رهبری مبنی بر مشاركت عمومی و انسجام ملی حراست كند تا مردم بتوانند آزادانه نظر خود را اعمال كنند.»


4)یکم خرداد/ شورای نگهبان در ساعت 22 در اطلاعیه‌ای اسامی کاندیداهای احراز صلاحیت شده را اعلام کرد. اسامی ذیلا به ترتیب الفبا اعلام می گردد.
آقایان:
۱- محمود احمدی نژاد
۲- علی اردشیر لاریجانی
۳- محسن رضایی میرقائد
۴- محمدباقر قالیباف
۵- مهدی کروبی
۶- اکبر هاشمی بهرمانی


5)دوم خرداد/ مصطفی معین:
« این ردصلاحیت نابجا، غیرمنطقی و غیرقانونی است. در این انتخابات شركت نخواهم كرد .»


6)دوم خرداد/ محمدباقر قالیباف:
«از هر اقدامی كه در جهت مشاركت حداكثری مردم نباشد ، استقبال نمی كنم. اصلاحات همچنان تداوم خواهد یافت. رقابت در این دوره بر اساس نوع گفتمان و برنامه‌های نامزدهاست.»


7)دوازدهم خرداد/ محمدباقر قالیباف:
«از وی در مورد ردصلاحیت‌ها سوال شد كه گفت: بنده با هر اقدامی كه مانع مشاركت حداكثری شود مخالف هستم و به عملكرد شورای نگهبان هم انتقاد دارم اما این به معنی نفی موجودیت شورای نگهبان و نظارت استصوابی نیست و ما نباید كاركردها را با ساختارها خلط كنیم.»


8)دوم خرداد/علی شمخانی وزیر دفاع با انتقاد از هر اقدامی كه به كاهش مشاركت مردم منجر می‌شود، ابراز امیدواری كرد كه در آتیه با افزایش سعه صدر در كشور، زمینه‌ها برای افزایش مشاركت مردم فراهم آید.


9)دوم خرداد/ بیانیه ستاد حامیان قالیباف:
«شورای محترم نگهبان براساس كدام تحلیل و تشخیص دكتر مصطفی معین را فاقد صلاحیت جهت حضور در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری اعلام كرده است و در همین راستا این شورای محترم براساس كدام دیدگاه و بینش دكتر محمود احمدی‌نژاد را قابل صلاحیت جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری دانسته است.»


10)دوم خرداد/ بیانیه جنبش عدالتخواه دانشجویی:
«دانشجویان عدالت خواه اعلام می کنند با وجود این که با برخی از نامزدهای رد صلاحت شده سنخیت فکری چندانی ندارند، ولی محروم ساختن آن ها از نامزدشدن و محروم کردن علاقه مندان به آن ها از رای دادن را هم خلاف قانون، و هم منافی آرمان های انقلاب اسلامی می دانند.»


11)دوم خرداد/نامه ی حداد عادل به رهبری برای تایید صلاحیت مهرعلیزاده و معین:
«اینك استدعا آن است در مورد اخیر چنانكه تجدید نظر در این امر را به #مصلحت و مایه‌ی تقویت #مشاركت عمومی بیشتر ـ كه مخصوصا مورد عنایت حضرتعالی در انتخابات ریاست جمهوری بوده ـ می‌دانید، شورای محترم نگهبان را به توسیع دایره نامزدهای واجد صلاحیت، دلالت فرمائید.»


12)دوم خرداد/ نامه ی رهبری به شورای نگهبان:
«از آنجا که مطلوب آن است که همه‌ی افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخابات را بیابند، لذا به نظر می‌رسد نسبت به اعلام صلاحیت آقایان دکتر مصطفی معین و مهندس مهرعلیزاده تجدید نظر صورت گیرد.»


13)دوم خرداد/ سخنگوی محسن رضائی:
«این نامه مقام معظم رهبری در حراست از مشاركت حداكثری مردم بسیار راه گشا و مفید است و انتظار می‌رفت كه شورای نگهبان قبل از چنین دستوری این كار را انجام می‌داد. به سبب این كه در حقیقت دایره‌ی انقلاب و نیروهای انقلابی باید به مراتب روز به روز گسترده‌تر شود نه این كه نظیر قطاری باشد كه از آن مسافران پیاده می‌شوند.»


14)سوم خرداد/ نامه ی گروهی از دانشجویان بسیجی دانشگاه امام صادق(ع) به شورای نگهبان، برای تأیید صلاحیت مصطفی معین:
« امضاكنندگان این نامه با وجود حفظ احترام جناب آقای دكتر معین، به ایشان رأی نخواهند داد اما بر این باورند كه در صورت تأیید صلاحیت ایشان، پیروز میدان انتخابات، نظام و انقلاب اسلامی خواهد بود»


15)سوم خرداد/محمدرضا باهنر رئیس ستاد لاریجانی:
«اگر شورای نگهبان در تصمیم خود تجدید نظر كند و " معین" و "مهرعلیزاده" را تایید صلاحیت كند برای اصولگرایان و نظام ارزش زیادی دارد.»






[هرچه هم‌رنگ جماعت بشویم؛ باز هم وصله‌ی نا‌هم‌گونیم]
@SiibSaa


Forward from: سرمازده
کدام استقلال؟ کدام پیروزی؟!


Forward from: Solitude
▫️چون احتمالا از ساعاتی دیگه مجددا شاهد موج بارش ناپایداری از خزعبلات در توییتر خواهیم بود لازم می‌دونم کوتاه در مورد آن‌چه که احتمالا از دو طرف ماجرا به‌عنوان "منع ورود واکسن" ازش یاد میشه صحبت کنم.


▫️صرف‌نظر از قضاوت من درباره‌ی درستی یا نادرستی صحبت‌های رهبری، واکسن‌های وارداتی از مبدا آمریکا یا انگلیس برای ما به‌صرفه نبوده و نیست. چه فایزر، چه مودرنا و چه آسترازنکا.

▫️با این که شخصا واکسن مودرنا رو مرجح می‌دونم، اما معتقدم با توجه به مذاکرات انجام‌گرفته و یک حساب سرانگشتی هزینه‌اثربخشی بهترین واکسن‌ها برای ما به جهت ورود به کشور، واکسن‌های چینی و آکسفورد-استرازنکا (تولید هند) هستن.


▫️پس عملا از اول هم قرار نبوده واکسنی از "مبدأ" انگلستان یا آمریکا وارد کشور بشه. بنا بر این عملا اتفاق جدیدی نیفتاده. برنامه‌ی ورود واکسن به کشور از همون مجاری که قرار بود رخ بده، رخ خواهد داد.


▫️نکته‌ی مهم این که تا تیر ماه سال آینده امکان تولید انبوه واکسن داخلی برای ما وجود نداره. پس معقول و منطقیش اینه که واکسن برای گروه‌های حساس و کادر درمان وارد بشه.
دقت کنید صحبت‌های ایشون ربطی به منع ورود واکسن نداره. ورود واکسن به کشور لازمه.


▫️اما در مورد بی‌اعتمادی به کشورهای غربی نمی‌تونم بگم که کاملا مخالف‌ام. فقط هم خون‌های آلوده نبوده. بعضی تجهیزات دیالیز آلوده به برخی بیماری‌ها یا کیت‌های آزمایش‌گاهی آلوده که از کشورهای غربی (مخصوصا آمریکا) در سال‌های قبل‌تر وارد کرده بودیم موید این حرفه.
اما خب اون مال زمانی بوده که ما امکان آزمایش و راستی‌سنجی نداشتیم. مثلا سر ماجرای خون‌های آلوده، ما امکان سنجش آلودگی در کشور رو نداشتیم. اما حالا این امکانات رو داریم و سیستم رگولاتوری قابل قبولی که در کشور داریم می‌تونه خیلی نکات رو در مورد واکسن‌های وارداتی کنترل کنه.


▫️اما نهایتا چیزی که خارج از بحث حرفه‌ای شخص من رو کمی آزار میده اینه که مقوله‌ای مثل واکسن، چیزی نیست که رهبر انقلاب بیاد و از اعتبار خودش در این زمینه خرج کنه. متخصصین وزارت بهداشت و نهادهای مرتبط به نظرم خیلی گزینه‌های مناسب‌تری بودن برای این امر. یا این‌که شاید بهتر بود این موضوع در خفا به متولیان امر گوش‌زد می‌شد.
نمی‌دونم. به‌هرحال من خودم رو در مقام تعیین تکلیف برای ایشون نمی‌بینم.


▫️جمع‌بندی؛
اول: توصیه‌ی اول من اینه که تا ٧ روز آینده واژگان واردات و واکسن و هر چیز مرتبط رو در شبکه‌های اجتماعی میوت کنید. چون قطع به یقین شامل طوفان کوبنده‌ای از اراجیف خواهید بود که هیچ‌کدوم پایه و اساس علمی نداشته و مبتنی بر لاطائلات و توهم توطئه است.

دوم: از اول هم قرار نبوده واکسنی از مبدأ آمریکا و انگلستان وارد کشور بشه. حتی امارات هم داره رای‌زنی می‌کنه تا بتونه یک سایت تولیدی از واکسن چینی رو در خاک خودش راه بندازه و خبری از تلاش برای خط تولید باقی واکسن‌ها نیست.
چون هنوز خط تولید انبوه این واکسن‌ها راه نیفتاده.
از نظر حرفه‌ای می‌تونم این رو توجیهی بر عدم خوش‌بینی مذکور بدونم چون خود فرآیند تولید انبوه، پیچیدگی‌های فنی داره که ممکنه نهایتا به مشکلاتی برخورد کنه.
اما هم‌چنان معتقدم این مساله چیزی بود که نهایتا وزیر بهداشت باید در موردش صحبت می‌کرد.
هرچند از نگاه بدبینانه، نمی‌تونم احتمال مشاوره‌های مشاوران نادان معتقد به توهم توطئه رو (مخصوصا بعد از خزعبلاتی که دوتا از نمایندگان مجلس گفتن) نادیده بگیرم.

نهایتا، هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده عزیزان!
واکسن‌ها از همون مبادی که قرار بود وارد کشور بشن خواهند شد ان‌شاءالله و واکسن‌های تولید داخل هم به امید خدا اگر نتایج مناسبی به ما بده تولیدش در سال آینده آغاز خواهد شد.


[دم مزن و بیان مکن]
@SiibSaa


سلام
امروز درس اقتصاد و بازاریابی داریم.
اگه شما در حال تلاش برای تولید محصولی باشید که نمونه خارجیش زودتر تولید شده باشه، بهترین راه برای حفظ کامل بازار فروش‌تون تا زمان رسیدن به تولید چیه؟ آفرین، زدنِ زیرآبِ اون نمونه‌ی خارجی.
خداحافظ.
.




در این هوای سرد
یلدا که می‌رسد
در من تمام مردم بیدار خفته‌اند.
با خویش فکر می‌کنم این شامِ تیره را
در طول قرن‌ها
مردم به هم برای چه تبریک گفته اند؟!

[محمدرضا طاهری]
.


[غم نخواهد ماند؟]
@Siibsaa


Forward from: دوران
مهدی موسوی یجایی که مستاصل بوده و میخواسته تصمیم مهمی بگیره و نمیدونسته چه تصمیمی! می‌نویسه: «مانده‌ام با خودم چه کار کنم! قصد دارم به «تو» فرار کنم!»، بعد میاد در معرفی «تو» میگه «تو که از گریه‌ات کبودتری، غرق سیگارهات و دودتری، از هر آنچه که بود، بودتری! مالکیّت تر از حسودتری!!»
«تو که در چشم هات خشم و غم است تو که دیوانگیت محترم است!»
«تو که می‌خواهی و نمی‌خواهی، تو که در انتهای هر راهی، تو که دلتنگ می‌شوی گاهی...»
بعد از همون استیصال و کلافگی، از اون تصمیم اشتباه یک آن به خودش میاد و میگه «چقدر تو! تو! تو! تو!… خسته شدم باز برگشت می‌کنم به خودم.»
نمیدونم «تو» اش منم یا خستگی خودش! فقط اینو میدونم که خوب گفته.


Forward from: خَلسه
گفتم خبری نداری چیکار داره؟

گفت به منم حرفی نزده!

رفتم پیش حاجی گفتم جونم حاجی امری داشتی؟

آره سید جون، این عملیات توی خط بهت نیاز نداریم، گردان حاج همت برا گردان شما یه نیرو تازه نفس فرستاده فکر کنم پسر عموت باشه، سید حسین اومده کمک ما برای خط!

ناراحت و عصبی گفتم: حاجی منو از اصفهان کشیدی اینجا آخرش میگی نه، تو رو نمی‌خوام! من اومدم جلو امامم شرمنده نشم، هرکی رو می‌خوای نگه داری نگه دار من که نمی‌مونم!

حاج حسین رو کرد به سید حسین و گفت: می‌شه من و سید رو تنها بذاری؟

+ اره حاجی، خودمم بیرون کاری دارم بعدا خدمت می‌رسم!

- خدا خیرت بده سید.

همین که سیدحسین رفت بیرون، نامه ای که رو میز بود رو داد دستم، گفت بخون!

بسم رب الشهداء و الصدیقین

بنا بر پیشنهاد فرمانده تیپ ۱۴ امام حسین (ع) حسین خرازی، برادر سید حبیب حسینی به سمت معاونت آماد و پشتیبانی آن تیپ منصوب می‌گردد. امید است این مسئولیت مقدمه ی جایگاه رفیع شهادت گردد.

و من الله توفیق

محسن رضایی میرقائد

۲۰ خردادماه ۱۳۶۰

رو کردم به حاج حسین نتونستم خودمو کنترل کنم زدم زیر گریه گفتم حاجی این رسم جوون مردی نبود! می‌خوای بدون من بری جلو؟ این رسمش نیست!

گریه کنان از دفتر زدم بیرون!

انقدر گریه کردم بچه ها نگران شدن.

با هیچ بشری هم حرف نمی زدم.

از جیبیم قرآن رو در آوردم همین جور که برگ میزدم شروع به خوندن کنم رسیدم به صفحه ۷۲، سوره ی آل عمران شروع کردم به خوندن همین که رسیدم به آیه ی ۱۶۹ (وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلُوا في‏ سَبيلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ) دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم.

فکر اینکه چهار روز دیگه، بچه ام که به دنیا اومد چی میگه؟ اعصاب برام نداشته بود. مدام توی ذهنم مرور می‌شد « آقام بخاطر معاونت خط رو ول کرد کشید عقب»

نه نه نه، اصلا تو کتم نمیره به هیچ عنوان! قرآن رو بستم و گذاشتم جیبم، دیگه هیچی جلو دارم نبود با توپ پر رفتم سنگر حاج حسین رسیدم داخل سنگر دیدم حاجی به نمازه، صبر کردم حرفی نزدم.

یه ذره آروم تر از قبل شدم.

اما هنوز عصبی بودم، نماز تموم شد.

نشستم کنار سجاده حاج حسین، سجاده همون چفیه‌مون بود!

رو کردم به حاجی گفتم:

+ حاج حسین تو به همین نمازی که خوندی، تو رو به هر کی که می‌پرستی بذار من بیام.

- سید قسم میدی چرا؟ الان امر این هست شما معاون باشی، اگه معاون پشتیبانیم رو از دست بدم چجوری حساب شده مهمات برسونم به بچه ها؟ سید حساب این چیزا رو کردی؟

+ حاجی هم تو می‌دونی هم من، خیلیا هستن بهتر از من و تواناتر از من می‌تونن این پست رو مدیریت کنند، چرا از سید ابراهیم استفاده نمی کنی؟ چرا من؟ حاجی تو رو جدم بی‌خیال من شو بذار بیام جلو.

- سید تو حکم داری محال ممکنه بذارم بیای جلو، سیدابراهیمم حکمش اومده دیگه فرمانده گردان نیست بعدم خدا رو توی اعمالت نمی‌بینم سید، فقط داری لجبازی میکنی!

+ حاجی جان تو رو جون بچه ام تو به عزیزترین کسم قسمت میدم بذار بیام جلو!!!

- سید تو بچه نداری محاله بذارم بیای!

+ به جان بی بی بچه دار شدم دروغ ندارم بگم، یه ماهه زنم بار داره!

- چی میگی؟ تو زنت بارداره سه روز پیش از اصفهان ول کردی اومدی اینجا؟ متوجه شرایطی؟ می‌فهمی؟ همین الان میری اصفهان، دیگه اینجا نبینمت، از عملیات برگشتم اینجا بودی حکم تیرت رو می‌دم فهیمدی؟!

#داستان_حبیب
#قسمت_چهارم


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
[غمِ آزادگیِ ما، همه‌ی شادیِ ماست]


[امید رهایی نیست، وقتی همه دیواریم]
@SiibSaa


این بات توییتری برای یادآوری ساخته شده؛ زیر هر توییتی خواستید می‌تونید منشنش کنید و تاریخ بدید بهش، سر اون تاریخ با کوت و منشن یادآوری می‌کنه.
مناسب برای پیگیریِ توییت‌های دارای وعده با زمان مشخص یا تحلیل‌های مدت‌دار:))

https://twitter.com/RemindMe_OfThis

#O


Forward from: ایستاده‌بامشت
درباره حوادث آبان ۹۸ و نسبتش با جمهوری اسلامی.


Forward from: سوختن
بسم رب النور
«صورت فلکی داده‌ها»
خب تو این دنیایی که اخبار و شایعات به سرعت پخش میشه، اونی برندست که بتونه هم‌زمان با انتشار خبر، داده‌ها رو در مورد یک واقعه یا رویداد کنار هم قرار بده و قطعه‌هایی از پازل که موجود نیست رو به درست یا غلط کنار داده‌های دیگه قرار بده و تحلیل کنه.
به این اطلاعات، صورت فلکی داده‌ها میگن.
امروزه صحت اطلاعات حرف اول رو نمیزنه بلکه سرعت انتشار داده‌ها حرف اول رو میزنه.
توی کار رسانه کسایی هستند که تخصص شون مرتبط کردن وقایع و وصل کردن ستاره‌ها با خط به همدیگه و تشکیل یک صورت فلکیه که خب صحت داده‌ها اولویت شون نیست. بلکه رسیدن به هدفی که به نفع رسانه‌ی اونهاست هدفه.

یه مثال میزنم.
«واقعه: برنامه‌ی نود دو سال است که پخش نمی‌شود.
داده‌ها: ١-مدیر شبکه سه با تهیه کننده مشکل دارد.
٢-یکی از معاونین سیما از کار برکنار می‌شود.
٣-تهیه کننده دیدگاه های سیاسی غیر نظر حکومت را داراست.
نتیجه‌ها: ١-حکومت درصدد حذف کردن تهیه‌کننده‌ی است زیرا از محبوبیت او می‌ترسد.
٢- اطلاعات محرمانه‌ای از تهیه‌کننده در اختیار است که او را مجبور به سکوت کرده.
٣- مدیران جدید در پی حذف مدیران قبلی به دلیل دیدگاه های سیاسی شان هستند.
و...»


خوراک از این بهتر نمیشه برای اصحاب رسانه و طراحان صورت فلکی داده‌ها آماده کرد. چون اولا داده‌ها کامل نیست. (به این خبر میشه داده‌های دروغی اضافه کرد.)
و دوما هر دو طرف واقعه از بیان علت اصلی داستان طفره میرن.( نتیجه گیری دلخواه آسون میشه.)

کشور ما به دلیل کمبود سواد رسانه‌ای افراد صاحب رسانه، بهشت طراحان صورت‌های فلکیِ داده‌هاست. از هر اتفاق ساده‌ای میشه فشار زیادی به افراد، احزاب و حکومت وارد کرد.

20 last posts shown.

785

subscribers
Channel statistics