Paskoocheh | پس‌کوچه


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


بازارچه فیلترشکن!
مکانی امن برای دسترسی آسان به هر آنچه که برای عبور از #فیلترنت می‌خواهید.کاری از بچه‌های اصل۱۹
ادمین @PaskAdmin_bot
روبات تلگرام @PaskoochehBot
توییتر twitter.com/PasKoocheh
فیسبوک fb.com/BiaPaskoocheh
اینستاگرام Instagram.com/paskoocheh

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔵اپلیکیشن «شیطون» سرویسی برای #دوست‌یابی ایرانیان در سراسر دنیاست. این اپلیکیشن بیش از ۵۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده است.

🔵در صفحه #گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده این سرویس که حال اتصال ایرانیان در سراسر جهان است، تاکنون بیش از ۱۰ میلیون نفر را به یکدیگر متصل کرده است. آخرین به‌روزرسانی این اپلیکیشن یک جولای ۲۰۲۴ بوده است.

🔵در سند حریم خصوصی اپلیکیشن #شیطون نوشته شده که این سرویس ممکن است اطلاعاتی را از کاربران جمع‌آوری کند که منجر به شناسایی آن‌ها می‌شود، از جمله نام، آدرس ایمیل و اطلاعات شخصی ایمیل. اما طیف اطلاعات دریافتی این سرویس فقط محدود موارد ذکر شده نیست و توضیحی هم در مورد اطلاعات غیر قابل شناسایی کاربر داده نشده است.

🔵طبق موارد نوشته شده در سند #حریم_خصوصی شیطون، از کاربر خواسته می‌شود که به اپ شیطون اجازه دهد هنگام دانلود یا استفاده از سرویس، اطلاعات موقعیت مکانی او جمع‌آوری شود. علاوه بر این، ممکن است هر‌گونه اطلاعات شخصی که هنگام استفاده از سرویس ارائه می‌دهید، ذخیره شود که شامل اطلاعات شناسایی، مانند نام، آدرس، آدرس ایمیل و شماره تلفن باشد.

🔵همچنین سازندگان این سرویس به پیام‌هایی که با سایر کاربران شیطون رد و بدل می کنید، دسترسی دارند و پیام‌ها رمزنگاری سرتاسری نمی‌شوند.

جزییات بیشتر را در بلاگ #پس‌کوچه بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید. شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن #فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های
آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


🛡️کمپین سانسورشکن؛ اپلیکیشن تست کنید و جایزه بگیرید!

❣️ما در حال آغاز یک مسیر جدید برای بهبود عملکرد اپلیکیشن‌های‌ مرتبط با دور زدن فیلترینگ در ایران هستیم و در این راه به همراهی شما نیاز داریم!

🤝با شرکت در کمپین «سانسورشکن»، اپلیکیشن تست کنید و به ما و سازندگان اپلیکیشن‌ها در شناخت وضعیت فیلترینگ ایران و بهبود عملکرد ابزارها برای دسترسی بهتر به اینترنت آزاد کمک کنید.

🎁 هر ماه، شرکت‌کنندگان فعال، یک حساب VPN ممتاز و کاربردی به نشانه قدردانی از ما دریافت خواهند کرد.

🔸برای همراهی ما در این مسیر، کلمه تست را به @Paskadmin ارسال کنید.

🔗جزئیات بیشتر و دقیق‌تر را در تلگراف بخوانید👇
https://telegra.ph/paskoocheh-anti-censorship-campaign-2024-04-08

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار پیوست درباره بازگشت #طرح_صیانت به مجلس، ابتدا گفت: تا حالا که نیامده! وقتی او متوجه اطلاعات خبرنگار شد و با سوال «صحبتی از بازگشت طرح شده؟ اسم طرح چیست؟» روبرو شد با اظهارنظرهایی عجیب به سوالات پاسخ داد. او گفت که این طرح تحت عنوان صیانت نیست و مشابه قانون جوامع غربی است؛ یعنی دسترسی به اینترنت سطح‌بندی شود. او در ادامه گفت که این همان چیزی است که غربی‌ها انجام می‌دهند ولی ما فضا را رها کردیم.

🔴پزشکیان با وعده رفع #فیلترینگ و محدودیت‌ها پا به عرصه گذاشت و توجه‌ها را جلب کرد ولی با رسیدن به مسند رویکرد او تغییر کرد و دیگر خبری از مطالبه نبود. او در اولین حضور در جلسه #شورای_عالی_فضای _مجازی دستور مقابله با فیلترشکن‌ها را داد.

🔴هنوز در میان اعضای دولت صحبت از تلاش‌ برای رفع فیلترینگ می‌شود، اما در لایه‌های پنهان می‌بینیم که عده‌ای تلاش می‌کنند همین دسترسی کج‌دار و مریز را محدود‌تر کنند و با لحن طلبکارانه چشم‌اندازی را جلوی مخاطب قرار می‌دهند که گویی کسی تا به‌حال از اینترنت استفاده نکرده و نمی‌داند وضعیت چطور است!

🔴حسینعلی حاجی دلیگانی درباره تداخل این اقدامات با وعده‌های رفع فیلترینگ می‌گوید که نباید اجازه دهیم مردم سقوط کنند! جمهوری اسلامی همواره با رویکرد قیم‌مآبانه شهروندان را صغیراتی می‌پندارد که قدرت تصمیم‌گیری ندارند و باید جای آن‌ها تصمیم بگیرد. البته که این فقط جنبه اغنایی دارد و واقعیت امر محدود کردن دسترسی به اطلاعات و کنترل فعالیت‌های شهروندان است.

🔴تلاش برای راه‌اندازی #اینترنت_طبقاتی در ایران به چندین دولت برمی‌گردد و هر دولتی تلاش داشته به شکلی این موضوع را پیش ببرد و نباید دسترسی یک استاد دانشگاه با یک کودک یکی باشد، کلید واژه‌ای است که از دولت احمدی‌نژاد سینه به سینه به دولت‌های بعدی رسیده و بازگو شده است. برخی اساتید دانشگاهی، شرکت‌های دانش‌بنیان و خبرنگاران اکنون به اینترنت بدون فیلتر دسترسی دارند. اینترنت طبقاتی نه تنها #تبعیض_دیجیتال تلقی می‌شود، بلکه روشی است برای کنترل شهروندان و رصد کردن فعالیت‌های آن‌ها.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴فیلترشکن «Ram VPN»؛ غیر شفاف، مشکوک و ناشناس!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Ram VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔻«ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات دولت #پزشکیان در همایش بانکداری نوین از حاضران پرسید چند نفر شما از فیلترشکن استفاده می‌کنید؟ او در واکنش به جمعیت زیادی که دست خود را بالا بردند، گفت: «این را از ما نمی‌پذیرند. بر اساس آمار ایسپا روی ۸۳.۵ درصد گوشی‌های موبایل #فیلترشکن نصب است.»

⚠️بعد از آن ستار هاشمی درباره رابطه بین افزایش استفاده از فیلترشکن‌ها و افزایش #حملات_سایبری صحبت کرد. او در این باره گفت:« این قدر این ارتباط معنی دار است که غیرقابل انکار است!»

⚠️مسیر رسیدن به این پاسخ اما اشتباه است! #ستار_هاشمی می‌خواهد از این مسیر به این نتیجه برسد که استفاده از #وی‌پی‌ان مضر است و به زیرساخت‌های کشور آسیب می‌زند؛ حال آنکه واقعیت این است: جمهوری اسلامی با #فیلترینگ نه تنها دسترسی کاربران را مسدود کرده بلکه امنیت دستگاه‌های کاربران و امنیت زیرساخت‌های کشور را هم به خطر انداخته است.

⚠️به بیان دیگر نباید مخاطب ستار هاشمی شهروندان عادی باشند، او باید سیستم #سانسور را مخاطب قرار دهد. وقتی که منابع امن دانلود اپلیکیشن مسدود شدند و کانال‌های گمنام و ناشناخته به منبع دانلود اپلیکیشن تبدیل شده‌اند، دور از ذهن نیست که اپلیکیشن‌های با امنیت ناشناخته به دستگاه‌های کاربران نفوذ کند؛ آن هم در کشوری که حکومت آن تلگرام طلایی می‌سازد و اطلاعات کاربران را جمع‌آوری و از آن‌ها استفاده می‌کند!

⚠️بعد از جنبش زن، زندگی، آزادی فیلترشکن‌های گمنام و بی‌نام‌ونشان افزایش چشمگیری داشتند. در سال‌های اخیر پس‌کوچه بارها درباره خطرات احتمالی استفاده از وی‌پی‌ان‌های ناامن و نشانه‌های وی‌پی‌ان‌های ناامن هشدار داده است.

⚠️تحقیق درباره سازندگان سرویس، بررسی مجوزهای دسترسی و بررسی سند حریم خصوصی به منظور اطلاع از داده‌های دریافتی از کاربران و نحوه استفاده از آن‌ها، قبل از استفاده از یک وی‌پی‌ان ضروری است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


🔴اپل به‌روزرسانی iOS 18.1.1 را منتشر کرده که یک #به‌روزرسانی اضطراری است. این به‌روز‌رسانی دو نقص امنیتی بزرگ را که هکرها از آن‌ها سوءاستفاده می‌کردند، برطرف می‌کند. برای محافظت از کاربران، #اپل جزئیات مربوط به آسیب‌پذیری‌ها را منتشر نکرده است.

🔴برای دستگاه‌های قدیمی یا کاربرانی که آماده تغییر به iOS 18 نیستند، اپل iOS 17.7.2 را نیز منتشر کرده است که همان دو #آسیب پذیری_امنیتی را برطرف می کند.

🔴آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) به کاربران هشدار داده است که این به روزرسانی‌ها را فوری نصب کنند. به گفته CISA، این آسیب‌پذیری‌ها به هکرها اجازه می‌دهد تا کنترل دستگاه‌های آسیب‌دیده را در دست بگیرند.

❓این آسیب پذیری‌ها چه کاری انجام می‌دهند؟

🔴نقص CVE-2024-44308 (آسیب پذیری JavaScriptCore) به مهاجمان اجازه می‌دهد تا کدهای مضر را روی دستگاه شما اجرا کنند، شما را به وب‌سایت‌های جعلی هدایت یا توکن‌های نشست‌ها را سرقت کنند.

🔴نقض CVE-2024-44309 (آسیب پذیری WebKit) که در موتور سافاری یافت می شود، امکان حملات اسکریپت بین سایتی را فراهم می‌کند. هکرها می‌توانند کد مضر را به وب‌سایت‌ها یا برنامه‌های قابل اعتماد تزریق کنند و اطلاعات شخصی شما را فاش کنند.

🔴اپل تایید کرد که هر دو آسیب‌پذیری ممکن است مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشند، به خصوص در سیستم های مبتنی بر #اینتل.

🔴تا زمانی که به‌روزرسانی‌ها را نصب نکرده‌اید، در کلیک کردن روی پیوندها یا بازدید از وب‌سایت‌های ناشناس محتاط باشید. این نقص‌ها به اندازه‌ای شدید هستند که اپل به‌روزرسانی اضطراری منتشر کرده، بنابراین در اولین فرصت به‌روزرسانی را انجام دهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


⛔️به‌روز‌رسانی منظم نرم‌افزارها، اپلیکیشن‌ها و سیستم عامل‌های خود برای افزایش امنیت و حفظ #حریم_خصوصی در فضای دیجیتال بسیار اهمیت دارد.

⛔️به‌روز‌رسانی‌ها اغلب شامل وصله‌هایی برای برطرف‌ کردن آسیب‌پذیری‌های امنیتی هستند که به‌تازگی کشف شده‌اند. با به‌روز نگه داشتن نرم‌افزارها و سیستم عامل، خطر #هک و سوء‌استفاده توسط عوامل مخرب کاهش می‌یابد و اشکالات یا خطاهای نرم‌افزاری مرتفع می‌شوند.

⛔️به‌روزرسانی‌ها می‌توانند ویژگی‌های جدید و بهینه‌سازی‌هایی را به همراه داشته باشند که سبب بهبود عملکرد نرم‌افزار می‌شوند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
⏳به‌روز‌رسانی ۳ آذر ۱۴۰۳

❌ فیلترینگ در ایران توسط همه دولت‌ها پیگیری و توسعه داده شده و در عین حال هیچ دولتی هم مسئولیت آن را نمی‌پذیرد. از حسن روحانی گرفته تا رییسی و #پزشکیان، همه وعده رفع #فیلترینگ دادند و در حرف با فیلترینگ مخالف بودند ولی در قامت رئیس شورای عالی فضای مجازی و رییس دولت هیچ گامی برای بهبود وضعیت اینترنت برنداشتند.

❌فیلترشکن «GEM VPN» سرویسی است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی روبرو شده و تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده است. این #فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد و از ۲۲ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در سند حریم خصوصی این #وی‌پی‌ان نوشته شده که هنگام دانلود یا استفاده از سرویس، اطلاعاتی شامل آدرس آی‌پی، زمان استفاده از برنامه و اطلاعات سیستم عامل کاربر ثبت می‌شوند.

❌فیلترشکن «Nexis VPN – Fast & Simple VPN» هم این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن محتوای حافظه و تغییر و حذف محتوا را دارد. در سند حریم خصوصی این سرویس نوشته شده که «این برنامه از خدمات شخص سوم استفاده می‌کند که ممکن است اطلاعات مورد استفاده برای شناسایی شما را جمع‌آوری کند.» در مورد شرکت سازنده، میزان و مدت زمان ثبت داده‌های دریافتی از کاربران چیزی در سند حریم خصوصی نوشته نشده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


🔴بر اساس گزارش‌های اخیر نهادهای فعال در حوزه امنیت دیجیتال، هکرهای مورد حمایت جمهوری اسلامی حملات جدید #فیشینگ را آغاز کرده‌اند که مستقیماً حساب‌های ایمیل سازمان‌ها و فعالان حقوق بشری را هدف قرار می‌دهد.

🔴مهاجمان خود را به‌عنوان کارکنان سازمان‌های معتبر حقوق بشری مانند دیده‌بان حقوق بشر (HRW) یا مرکز سیاست خارجی فمینیستی (CFFP) معرفی کرده و قصد فریب قربانیان خود را دارند.

🔴این هکرها از نام واقعی کارکنان این سازمان‌ها استفاده کرده و حساب‌های ایمیلی ایجاد می‌کنند که شباهت زیادی به آدرس‌های اصلی و معتبر دارند و خود را مایل به بحث‌ و مشارکت در امور مرتبط با مسائل #حقوق_بشر نشان می‌دهند.

🔴این #حملات_سایبری اغلب با لحن رسمی و محترمانه برای جلب اعتماد همراه هستند و با شناخت کافی از قربانیان و اشاره مستقیم به تخصص فرد مورد حمله در مسائل حقوق بشر صورت می‌گیرد.

🔴اگر ایمیلی از فرد یا سازمانی ناشناس دریافت کردید، مراقب باشید. از کلیک روی لینک‌ها خودداری کنید. دامنه ایمیل را بررسی کنید تا مطمئن شوید به سازمانی معتبر تعلق دارد و برای تایید اطلاعات از طریق وب‌سایت یا کانال‌های رسمی دیگر اقدام کنید.

🔴نشانگر ماوس را روی یک لینک نگه دارید تا آدرس واقعی وب‌سایتی که به آن متصل می‌شود، نشان داده شود. اگر آدرس با چیزی که ادعا می‌شود مطابقت ندارد، ممکن است لینک مخرب باشد. لینک‌های مشکوک را در ابزارهایی مانند Google Safe Browsing بررسی کنید.

🔴از ارتباط با فرستنده خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث تشویق فرد جعل‌کننده به ادامه ارتباط شود. اگر از طریق لینک‌های ارسال‌شده رمز عبوری ارائه کرده‌اید، توصیه می‌کنیم #رمز_عبور خود را فوراً تغییر دهید.

🔴احراز هویت دومرحله‌ای را برای حساب‌های کاربری و ایمیل فعال کنید.

🔴از گزینه اپلیکیشن #احراز_هویت یا کلید امنیتی سخت‌افزاری به‌جای دریافت پیامک استفاده کنید، زیرا امنیت بیشتری دارند.

🔴در صورت نگرانی درباره حساب گوگل، درخواست اضافه شدن به برنامه حفاظتی پیشرفته گوگل را بدهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


📊بر اساس گزارش یکتانت که به تازگی منتشر شده، بیشترین مواجهه افراد با تبلیغات در تلویزیون و کمترین مواجهه با #تبلیغات را در بیلبوردها دارند. البته اعداد در نسل‌های مختلف، متفاوت است.

📊نسل Z (متولدین دهه ۸۰ و ۹۰ شمسی) بیشتر در معرض تبلیغات در #شبکه‌های_اجتماعی و نسل Y (متولدین دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی) و X بیشتر در معرض تبلیغات تلویزیونی قرار دارند. اینفلوئنسرها بیشترین مسیر انتقال برندها به نسل Z را دارند و نسل X (متولدین دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی) کمترین تعامل با اینفلوئنسرها را دارد.

📊بیش از ۳۰ درصد کاربران نسل Z اعلام کرده‌اند که تبلیغات را از شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند و نزدیک به ۳۰ درصد از نسل X اعلام کرده‌اند که تبلیغات را دنبال نمی‌کنند!

📊در مورد باورپذیری تبلیغات هم نتیجه جالب و شکاف بین نسل X و Z مشهود است! نزدیک به ۳۰ درصد کاربران نسل Z گفته‌اند که تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی برای آن‌ها باورپذیر است ولی حدود پنج درصد از کاربران نسل X تبلیغات شبکه‌های اجتماعی را باورپذیر می‌دانند.

📊نزدیک به ۳۰ درصد کاربران نسل X به سوال تبلیغات در کدام پلتفرم‌ها رسانه‌ها برایتان باورپذیر است، جواب هیچ کدام داده‌اند! به نظر می‌رسد نسل X رابطه خوبی با نمایش تبلیغات ندارد!

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید. شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن #فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های
آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


❓#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

❓چگونه اعلان‌های مزاحم را در #اندروید، #آی‌او‌اس و #ویندوز خاموش کنیم؟

🖼جواب را در تصاویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


🚨فیلترشکن Verde VPN به‌عنوان یکی از فیلترشکن‌هایی که در میان کاربران ایرانی محبوبیت زیادی کسب کرده بیش از ۵۰۰ هزار دانلود از #گوگل‌پلی دارد.

🚨بررسی‌های دقیق‌تر پس‌کوچه نشان می‌دهد که کاربران باید بسیار مراقب استفاده از این #وی‌پی‌ان باشند. این #فیلترشکن با دسترسی‌های غیرضروری، سیاست‌های #حریم_خصوصی مبهم و توسعه‌دهنده‌ای که اطلاعات شفافی ارائه نمی‌دهد، تهدیدی جدی برای حریم خصوصی و #امنیت_دیجیتال کاربران به شمار می‌رود.

🚨فیلترشکن Verde VPN توسط شرکتی به نام Azul Software ارائه می‌شود که در صفحه گوگل‌پلی، به‌عنوان "F1 TIRE AND CAR SERVICES" معرفی شده است. این شرکت که ظاهراً در قطر مستقر است، نه‌تنها به‌عنوان توسعه‌دهنده نرم‌افزار شناخته نمی‌شود، بلکه به حوزه‌ای نامرتبط یعنی خدمات خودرو متعلق است.

🚨یکی از نکات خطرناک در مورد Verde VPN، دسترسی‌های گسترده‌ای است که این برنامه از کاربران درخواست می‌کند. این برنامه به محتوای حافظه دستگاه، فایل‌ها، تصاویر، و حتی قابلیت تغییر یا حذف آن‌ها دسترسی دارد. همچنین، به دوربین دستگاه نیز دسترسی پیدا می‌کند و می‌تواند بدون اطلاع کاربر، تصاویر و ویدیوها را ضبط کند.

🔗جزییات بیشتر را پس‌کوچه بخوانید

🔗در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh


⛔️در ماه‌های اخیر بیش از ۹۰ بدافزار اندرویدی که در مجموع بیش از پنج میلیون بار دانلود شده‌اند، در #گوگل‌پلی شناسایی شده است. این بدافزارها که بیشتر آن‌ها در قالب اپلیکیشن‌های کاربری منتشر شده‌اند، در ابتدا امن به نظر می‌رسند، اما پس از دریافت به‌روزرسانی، کدهای مخرب فعال می‌شوند.

⛔️یکی از این بدافزارها Anatsa نام دارد که یک #تروجان بانکی محسوب می‌شود و می‌تواند اطلاعات بانکی کاربر را به سرقت ببرد. دو #بدافزار دیگر که تحت عنوان اپلیکیشن‌های کاربری منتشر شدند، «PDF Reader & File Manager» و «QR Reader & File Manager» هستند که بلافاصله گوشی شما را آلوده نمی‌کنند و پس از دریافت آپدیت از کاربران سوءاستفاده می‌کنند.

⛔️هنگامی که این بدافزارها با موفقیت دستگاه کاربر را آلوده کردند، با سرور خود ارتباط می‌گیرند و با اسکن دستگاه، هرگونه اپ بانکی نصب‌شده را شناسایی می‌کنند. اگر موردی یافتند، یک صفحه ورود جعلی برای برنامه‌های بانکی ایجاد و ارسال می‌شود. اگر کاربر اطلاعات خود را وارد این صفحه #جعلی کند، هکرها می‌توانند از آن برای ورود به برنامه‌های بانکی استفاده کنند.

⛔️طبق تحقیقات موسسه Zscaler، این دو اپلیکیشن در مجموع ۷۰ هزار بار نصب شده‌اند. یکی از مواردی که به این اپلیکیشن‌ها کمک می‌کند تا از شناسایی فرار کنند، مکانیسم دانلود چندمرحله‌ای آن‌هاست.

⛔️در مورد بقیه اپلیکیشن‌های مخرب اطلاعات چندانی منتشر نشده و فقط گفته شده که بیشتر آن‌ها مربوط به اپ‌های شخصی‌سازی، ابزارهای #عکاسی، #سلامت و #تناسب_اندام بوده‌اند و از گوگل‌پلی حذف شدند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh










⛔️برای برخی افراد دسترسی به پیام‌ها و اطلاعات موجود در حساب #تلگرام مهم است. به همین دلیل اگر نگران اطلاعات و پیام های خود هستید، پشتیبان‌گیری از آن‌ها ایده خوبی است. توجه کنید امکان گرفتن خروجی از اطلاعات فقط در نسخه دسک‌تاپ تلگرام امکان‌پذیر است.

⛔️وارد منو همبرگری شوید و از آنجا به بخش Advanced بروید. گزینه Export Telegram Data را انتخاب کنید. در این مرحله گزینه‌‌هایی که میخواهید از آن‌ها بک‌آپ بگیرید، انتخاب کنید و در آخر برای گرفتن خروجی، روی گزینه EXPORT بزنید و با فرمت مد نظر خود دریافت کنید.

⛔️می‌توانید پیام‌هایی که می‌خواهید از آن‌ها خروجی بگیرید را با زدن تیک انتخاب کنید و با با نزدن تیک، پیام‌هایی که نمی‌خواهید را دریافت نکنید. توجه داشته باشید که بیشتر شدن تعداد پیام‌ها بر حجم فایل و زمان پردازش تاثیر دارد.

🖼️تصاویر را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

20 last posts shown.