سبدگردان مانی


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Economics


سبدگردان مانی
وب سایت : http://manifunds.com
پشتیبانی: https://t.me/Manihelp
تلفن :۱۲-۹۸۲۱۸۸۲۰۲۷۱۱ +
ایمیل: info@manifunds.com
آدرس: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن سابق) – خیابان وحید دستگردی (ظفر غربی) – پلاک ۲۷۳ -طبقه اول شرقی

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Economics
Statistics
Posts filter


🔺رکوردشکنی صادرات نفت ایران بدون FATF

🔹باوجود تحریم‌های غرب، صادرات نفت ایران در سال ۲۰۲۴ به ۵۸۷ میلیون بشکه رسیده که ۱۰.۵۷ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۳ بوده است؛ این را سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» اعلام کرده است.

🔹«سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌ای» نهادی است که در سال‌های اخیر تمام تلاش خود را برای صفر کردن تجارت کشورها با ایران به کار بسته است.

🔹این سازمان با اشاره به اینکه چین خریدار اصلی نفت ایران است، اعتراف کرده، افزایش صادرات نشان‌دهندۀ توانایی فزاینده‌ی ایران در دور زدن محدودیت‌های بین‌المللی برای ادامۀ صادرات نفتش است.

🔹این لابی صهیونیستی در گزارش خود با اشاره به رشد چشمگیر ناوگان نفتکش‌های در سایه ایران اعلام کرد که ایران در واکنش به تحریم نفتکش‌های با پرچم خارجی، در سال ۲۰۲۴ بیشتر بر نفتکش‌های خود برای حمل نفت متکی بوده است.

🔹صادرات نفت ایران درحالی رکوردشکنی می‌کند که پرونده FATF در مجمع تشخیص بسته شده بود و ایران در لیست سیاه این نهاد قرار داشت.پتروبازار

#سبدگردان_مانی


سرانه مصرف انرژی در جهان

#سبدگردان_مانی


✅ صادرات فولاد چین در سال ۲۰۲۴ به بالاترین میزان در ۹ سال اخیر رسید‌/ رکورد واردات سنگ آهن چین شکسته شد

به گزارش پترومتالز، بر اساس آمارهای اداره کل گمرک چین که امروز منتشر شد، چین در سال ۲۰۲۴ موفق به ثبت رکوردهای تاریخی در حوزه صادرات فولاد و واردات سنگ آهن شد. افزایش صادرات فولاد چین تأثیرات چشمگیری بر بازار جهانی فولاد داشته است. افزایش صادرات فولاد چین یکی از دلایل اصلی کاهش قیمت‌ها در بازار جهانی فولاد بوده و در عین حال، به افزایش تنش‌های تجاری در این حوزه منجر شده است. در سال ۲۰۲۴، بسیاری از کشورهای تولیدکننده فولاد به دلیل نگرانی از دامپینگ، اقدام به وضع تعرفه‌های ضددامپینگ بر واردات فولاد از چین کردند.

صادرات فولاد:
صادرات فولاد چین در سال ۲۰۲۴ به ۱۱۰.۷۲ میلیون تن رسید که نسبت به سال قبل رشد ۲۲.۷ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین، صادرات ماه دسامبر ۲۰۲۴ با حجم ۹.۷۳ میلیون تن، رشدی معادل ۲۵.۹ درصد نسبت به دسامبر سال ۲۰۲۳ داشته است. این آمار، صادرات فولاد چین را به بالاترین میزان در ۹ سال اخیر رسانده است.

واردات فولاد:

واردات فولاد چین در سال ۲۰۲۴ با کاهش ۱۰.۹ درصدی نسبت به سال گذشته به ۶.۸۲ میلیون تن رسید. در ماه دسامبر نیز واردات فولاد چین ۰.۶۲۱ میلیون تن بوده که کاهشی ۵.۹ درصدی نسبت به دسامبر سال قبل داشته است.

واردات سنگ آهن:
واردات سنگ آهن چین در سال ۲۰۲۴ به ۱۲۴۰ میلیون تن افزایش یافت که رشد ۴.۹ درصدی را نشان می‌دهد. در ماه دسامبر، واردات سنگ آهن چین ۱۱۲.۴۹ میلیون تن بوده و با رشد قابل توجه ۱۱.۵ درصدی مواجه شده است.

واردات فولاد چین در سال ۲۰۲۴، برای دومین سال پیاپی رکورد تاریخی جدیدی را به ثبت رسانده است.

#سبدگردان_مانی


چین بزرگترین مازاد تجاری تاریخ خود را گزارش کرد؛ حدود ۱۰۰۰ میلیارد دلار برای سال ۲۰۲۴ میلادی
یک سخنگوی دولت چین گفت که با این اتفاق این کشور خود را بعنوان بزرگترین قدرت تجاری در جهان تثبیت کرده است.
اما این رقم خیره‌کننده ممکن است باعث شود تمایل کشورهای دیگر به وضع تعرفه و محدودتر کردن واردات از چین، بیشتر شود.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا که قرار است هفته دیگر رسما کار خود را آغاز کند، پیشتر گفته بود که پس از رسیدن به قدرت، تعرفه‌های ۶۰ درصدی و حتی بیشتر، بر کالاهای چینی وضع خواهد کرد.
مازاد تراز تجاری سال پیش چین با افزایش صادرات و رشد کندتر واردات، افزایش یافت.
این خبری خوب برای اقتصاد چین است که با ضعف تقاضای داخلی و بحران املاک مواجه است.

#سبدگردان_مانی


ادامه رشد بازار انرژی، افت طلا و نقره

بازارهای جهانی انرژی و فلزات در روز جاری شاهد نوسانات قابل توجهی بودند. افزایش قیمت نفت و گاز تحت تأثیر سرمای هوا، تحریم‌های جدید آمریکا و رکورد صادرات گاز مایع آمریکا رقم خورد، در حالی که طلا و نقره به دلیل داده‌های مثبت اقتصادی و انتظارات مربوط به سیاست‌های فدرال رزرو با کاهش قیمت مواجه شدند.

در بازارهای صنعتی نیز فولاد و سنگ آهن با افزایش تقاضا در چین روند صعودی خود را ادامه دادند.

#سبدگردان_مانی


🔸بازدهی عرضه‌ های اولیه از ابتدای سال تا کنون چقدر بوده است؟/ بازار سرمایه در انتظار ورود شرکت‌های جدید

▪️نگاه کوچکی به عرضه های اولیه از ابتدای سال 1403 تا کنون نشان می‌دهد، تعداد 13 عرضه اولیه در سال جاری انجام شده که گفته می‌شود به رونق هرچه تمام‌تر بازار کمک خواهد کرد. عرضه های اولیه 10 ماه گذشته نیز باعث کمک به صنایع و تنوع بخشی در بازار سرمایه شده است.

▪️نمادها و شرکت‌های پذیرش شده در بازار سرمایه از ابتدای سال تا 24 دی ماه به ترتیب شفام، معین، خنور، کربن، خبرنا، بپویا، دزاگرس، آواک، سیسکو، نبابک، ومپنا، غانیزان و نیشکر بوده‌اند.

▪️گفتنی است، دو نماد غانیزان و نیشکر در تاریخ 24 دی عرضه اولیه شدند و به دلیل اینکه هنوز بازگشایی نشده‌اند، در جدول قرار ندارند| تجارت‌نیوز

#سبدگردان_مانی


🎉🌿✨
سبدگردان مانی فرا رسیدن ۱۳ رجب، سالروز میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع)، اولین پیشوای شیعیان و روز پدر را به همه شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می‌نماید.

🌸 این روز خجسته را گرامی می‌داریم و برای همه پدران عزیز آرزوی سلامتی، شادی و موفقیت داریم. 🌟

مشاهده جزئیات خدمات سبدگردانی مانی


🔻پایان بورس امروز ۲۴ دی  ۱۴۰۳/ ۶۰ درصد از نماد‌های بازار سهام در محدوده مثبت معامله شدند

▪️شاخص کل بورس ۹ هزار و ۳۴۳ واحد رشد کرد.

▪️شاخص هم‌وزن یک هزار و ۸۶۲ واحد افزایش داشت.

▪️ارزش معاملات خرد ۱۳ هزار و ۲۰۵ میلیارد تومان شد.

▪️حجم معاملات خرد ۱۹.۶ میلیارد برگه سهم رسید.

▪️۴۴۴میلیارد تومان پول حقیقی به بازار تزریق شد.| تجارت‌نیوز

#سبدگردان_مانی


انتقاد رییس سازمان بورس از وجود بندهای مشروط در صورت‌های مالی شرکت‌ها

🔵 صیدی: بندهای مشروط در صورت‌های مالی باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران می‌شود


🔺حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در مراسم پانزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران، با بیان این‌که فصل آخر سال، زمان مرور عملکرد، جمع‌بندی و برنامه‌ریزی برای سال آینده است، گفت: سازمان‌ها براساس اقتضائات خود، در مدیریت مالی سیاست‌گذاری می‌کنند. مدیریت مالی در مدیریت منابع و مصارف یا گزارش مالی یا مدیریت ریسک تعریف می‌شود که در برخی سازمان‌ها برای هریک از آنها تفکیک شده‌اند.

🔺صیدی، با اشاره به این‌که مدیران هر روز با چالش و اتفاقات غیر پیش‌بینی مواجه هستند و این روند فرصت‌های رشد و توسعه را فراهم می‌کند، گفت: در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، مدیران با فضا و چالش‌های متفاوتی مواجه بودند و در آینده هم چالش‌هایی خواهند داشت.

🔺او با اشاره به این‌که ریسک‌های موجود در حوزه‌های مالی و عملیاتی در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ اهمیت بسزایی دارند، تاکید کرد: در عملیات تامین مالی و خرید مواد تا تولید و فروش مشکل داریم. در سال جاری کارخانه‌ها عملا نیمی از سال را فعال بوده‌اند .

🔺صیدی با اشاره به این‌که چالش درآمد و سودآوری، در کنار افزایش هزینه‌های تولید، بر سود شرکت‌ها تاثیر گذاشته است، گفت: چالش دیگر، انعکاس درست شرایط شرکت‌ها در گزارش‌هاست. در حالی که استانداردهای حسابداری از ظرفیت‌های زیادی در این حوزه برخوردارند، اما گزارش‌گری‌ها از سودمندی لازم برخوردار نیستند.

🔺رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در عین حال افزود: حسابداران و گزارشگران تمایل دارند که گزارش‌هایی را برای سودمندی حداکثری استفاده‌کنندگان تهیه کنند تا آن‌ها در فرایند سرمایه‌گذاری و تصمیم‌گیری از آن بهره‌مند شوند. با این حال گزارش‌های مالی، هم در طرف ارایه دهندگان و هم در سمت استفاده‌کنندگان با چالش‌هایی مواجه است.

🔺صیدی گفت: چالش فرآیندها و فناوری، موضوع دیگری است که در گزارشگری مالی مطرح است. در گزارشگری، تطبیق و رعایت که وظیفه اصلی مدیران مالی است، باید در نظر گرفته شود. هرچند ورشکستگی بنگاه‌ها یکباره صورت نمی‌گیرد اما سهل‌انگاری در درازمدت باعث نابودی آنها می‌شود.

🔺او با اشاره به این که شفافیت فرآیند پیچیده و استانداردی است که باید حداکثر سودمندی را داشته باشد، گفت: هوش مصنوعی همانند تمام نوآوری‌ها، مزایا و آسیب‌های متعددی به‌دنبال دارد. فناوری هرچند در حوزه جمع‌آوری اطلاعات مفید است، اما صحت آن اطلاعات باید توسط مدیران کنترل شود.

🔺او با بیان این که نادیده گرفتن رمز ارزها اشتباه است، ادامه داد: علاوه بر نهادهای ناظر مدیران باید تکلیف خود را با این‌ چالش مشخص کنند. در سازمان بورس با استفاده از ابزارهای مالی، تلاش شد که گزارش‌ها حداکثر شفافیت لازم را داشته باشند.

🔺رییس سازمان بورس با تاکید بر این که گزارش‌ها به شرط مشروط نبودن قابل پذیرش است، گفت: در این باره در جهان، صورت‌های مالی یا واقعا شفاف هستند یا در گزارشگری توافقاتی برای گزارش شفاف صورت می‌گیرد.

🔺صیدی، با اهمیت دانستن نظام راهبری شرکتی اضافه کرد: این نظام راهکاری است که می‌تواند باعث افزایش‌ شفافیت گزارشگری مالی و کاهش ریسک و هزینه‌ها شود.

🔺او با بیان این که کمیته‌های حسابرسی، مدیریتی و ریسک نقش‌های تعیین کننده‌ای در شرکت‌ها دارند، توضیح داد: کمیته‌های حسابرسی در حال حاضر کارآیی چندانی ندارند، مدیران مالی باید برای رفع این چالش تلاش بیشتری داشته باشند.

🔺رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: در صورت جدی گرفتن کمیته حسابرسی، به پایداری مالی دست پیدا می‌کنیم و بی‌توجهی به این مساله سبب کاهش سود شرکت‌ها می‌شود.

🔺صیدی با اشاره به این که مجموع زیان انباشته یک بانک و دو شرکت بورسی به دلیل مطلع نبودن مدیران از شرایط شرکت، به ۶۰۰ همت افزایش یافته، گفت: مدیران این شرکت‌ها تلاش دارند،به واسطه تجدید ارزیابی از زیان خارج شوند، اما مدیریت مالی نباید اجازه چنین روندی را بدهد. اگر فرآیندها در کمیته حسابرسی به درستی پیش‌ رود، بسیاری از چالش‌ها پایان می‌یابد.

#سبدگردان_مانی


پاسخ قالیباف به یک نماینده مخالف FATF: دولت از مقام معظم رهبری درخواست کرده که این لوایح مجدد در مجمع بررسی شود

مجلس در ماجرای FATF دیگر نقش قانونی ندارد. موضوع در دستور کار مجلس نمیتواند قرار بگیرد. تصمیم گیرنده مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

#سبدگردان_مانی


📌بازار متانول تا سال ۲۰۳۰ به کدام سو حرکت می‌کند؟/ چشم‌انداز رشد ارزش بازار جهانی متانول به ۶۷ میلیارد دلار

بر پایه برآورد موسسه پژوهشی «مارکتس اند مارکتس»، ارزش بازار جهانی متانول در سال ۲۰۲۳ به ۳۰.۹ میلیارد دلار رسید. پیش‌بینی این موسسه نشان می‌دهد ارزش بازار جهانی متانول تا سال ۲۰۲۸ با نرخ رشد ۴.۲ درصدی به ۵۴ میلیارد دلار، در سال ۲۰۲۹ به بیش از ۵۷ میلیارد دلار و تا سال ۲۰۳۲ هم به ۶۷ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت./سنا

#سبدگردان_مانی


🔻فهرست جدید بدهکاران بانکی با ۷۹۰همت بدهی

▪️جزییات اسامی ابربدهکاران ۲۷ بانک دولتی و خصوصی که در مجموع حدود ۷۹۰ هزار میلیارد تومان بدهی غیرجاری به سیستم بانکی دارند، منتشر شد.| تسنیم

#سبدگردان_مانی


🔹نقشه شروع بازار امروز

#سبدگردان_مانی


آیا اروپا برای آغاز مذاکرات هسته‌ای اراده دارد؟

نشست ایران و سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) در ژنو در حالی روز دوشنبه ۲۴ دی‌ ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد که اگر طرف‌های اروپایی با اراده جدی در مسیر دیپلماسی گام بردارند و از رویکردهای نسنجیده و فشارهای سیاسی فاصله بگیرند، امکان رسیدن به جمع‌بندی برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای وجود خواهد داشت.
| ایرنا

#سبدگردان_مانی


▪️گلدمن ساکس می‌گوید تشدید تحریم‌های آمریکا و بریتانیا بر نفت روسیه می‌تواند قیمت را به بالای 85 دلار برساند.

قیمت نفت در پی اعلام این تحریم‌ها در روز جمعه، افزایش یافت.

📌پیش از این اعلام شده بود که؛ آمریکا 180 کشتی حامل نفت خام روسیه، ده ها تاجر و دو شرکت بزرگ نفتی را تحریم خواهد کرد.

#سبدگردان_مانی


دلار #نیما در تاریخ 24 دی 1403 667239  ریال

#سبدگردان_مانی


🔴 تیتر یک صفحه اقتصاد وبسایت وال استریت ژورنال

🔹 اقتصاددان جدید #ترامپ از تعرفه 20 درصدی حمایت می کند

🔹 استفان میران که به عنوان مشاور ترامپ در نظر گرفته شده می گوید تعرفه بالا می تواند بهایی باشد که همپیمان ها برای بهره بردن از چتر دفاعی آمریکا پرداخت می کنند.

🔹 بحث درباره تعرفه ای که بر کالاهای وارداتی به آمریکا اعمال خواهد شد ادامه دارد و تحلیلگران تلاش می کنند مسیر دولت را در این حوزه پیش بینی کنند. مسلما میزان تعرفه ها بسیار مهم است. شرکای تجاری آمریکا به اقدامات تعرفه ای دولت جدید واکنش نشان خواهند داد و هرچه رقم تعرفه ها بالاتر باشد تنش ها بیشتر است.

🔹 در هفته های آینده برنامه های دولت ترامپ تا اندازه ای مشخص خواهد شد. تنش تجاری یک ریسک بزرگ برای اقتصاد جهان خواهد بود. از پیش تاثیر این تنش ها بر بازارها مشاهده شده است. ممکن است ترامپ واقعا رفتار غیرمنطقی داشته باشد.

🔹 اختلال هایی که از تنش های تجاری نشات می گیرند سبب رشد #تورم در جهان می شوند و فعالیت های اقتصادی قفل خواهد شد. این وضعیت تبعات سیاسی و امنیتی هم خواهد اشت.

#سبدگردان_مانی


🔻 کاهش ۶.۵ درصدی تولید فولاد ایران در ۹ ماهه نخست سال جاری‌

🔸 میزان تولید آهن اسفنجی در آذرماه نسبت به مهرماه ۴۸ درصد کاهش یافت

🔹 میزان تولید فولاد میانی ایران در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ با کاهش ۶.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۲۲ میلیون و ۹۳۳ هزار تن رسید. محدودیت‌های انرژی باعث شد تا میزان تولید فولاد کشور در ۹ ماهه نخست امسال، حدود ۱.۶ میلیون تن کمتر از مدت مشابه سال قبل باشد.

🔹 همچنین پایش و بررسی تولید آهن اسفنجی در واحدهای احیاء مستقیم توسط پترومتالز نشان می‌دهد که حجم تولید آهن اسفنجی ایران در ۹ ماهه نخست سال جاری، ۲۹ میلیون و ۳۲۸ هزار تن بوده که ۴.۳ درصد بیش از مدت مشابه سال قبل است.

🔴 محدودیت‌‌های شدید گاز باعث شد تا حجم تولید آهن اسفنجی در آذر امسال به ۱ میلیون و ۸۵۷ هزار تن برسد که ۴۸ درصد کمتر از مهر امسال است. با این وجود، مجموع تولید آهن اسفنجی ۹ ماهه امسال به دلیل بهره‌برداری از واحدهای جدید، بیش از مدت مشابه سال قبل است. بانک رفاه

#سبدگردان_مانی


🟢 رویترز : تحریم های شدیدتر ایالات متحده ، عرضه نفت روسیه به چین و هند را محدود خواهد کرد

🔶 به گفته تاجران و تحلیلگران، پالایشگاه های چینی و هندی طی ماه های آینده نفت بیشتری را از خاورمیانه، آفریقا و آمریکا وارد خواهند کرد که این امر قیمت ها و هزینه های حمل و نقل را افزایش می دهد، زیرا تحریم های جدید ایالات متحده علیه تولیدکنندگان و کشتی های روسی عرضه نفت این کشور به چین و هند را محدود خواهد کرد.

🔹 وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه تحریم هایی را علیه شرکت های نفت روسیه از جمله گازپروم نفت و سورگوت و همچنین 183 کشتی که نفت روسیه را حمل کرده اند، وضع کرد.

🔶 بسیاری از نفتکش ها برای حمل نفت به هند و چین استفاده می شوند زیرا تحریم های غرب و محدودیت قیمتی که توسط کشورهای گروه هفت در سال 2022 اعمال شد، تجارت نفت روسیه را از اروپا به آسیا تغییر داد.

🔹به گفته دو منبع تجاری چینی، صادرات نفت روسیه به دلیل تحریم‌های جدید که پالایشگاه‌های مستقل چینی را مجبور می‌کند تولید پالایشگاه خود را کاهش دهند، به شدت آسیب خواهد دید.

🔶 مت رایت، تحلیلگر ارشد حمل و نقل Kpler در یادداشتی گفت: در میان کشتی‌های تحریم‌شده جدید، 143 کشتی نفتی هستند که سال گذشته بیش از 530 میلیون بشکه نفت خام روسیه را جابجا کردند، که این رقم معادل 42 درصد از کل صادرات نفت خام این کشور از طریق دریا است.

🔷 وی افزود: از این میزان حدود 300 میلیون بشکه به چین و بخش عمده باقیمانده به هند منتقل شد.

🔸یک تاجر مستقر در سنگاپور گفت: نفتکش های تحریم شده نزدیک به 900000 بشکه در روز نفت خام روسیه را طی 12 ماه گذشته به چین ارسال کرده اند.

🔹در 11 ماه نخست سال گذشته، صادرات نفت خام روسیه به هند 4.5 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت و به 1.764 میلیون بشکه در روز یا 36 درصد از کل واردات هند رسید. حجم صادرات نفت روسیه به چین، 2 درصد افزایش یافت و به 99.09 میلیون تن (2.159 میلیون بشکه در روز) یا 20 درصد از کل واردات این کشور در مدت مشابه رسید.

🔶 واردات چین بیشتر نفت خام ESPO Blend روسیه است که بالاتر از سقف قیمت فروخته می شود، در حالی که هند بیشتر نفت اورال را خریداری می کند.

🔹 به گفته این منابع، تحریم‌های جدید چین و هند را مجبور خواهد کرد تا به دنبال واردات بیشتر نفت از خاورمیانه، آفریقا و قاره آمریکا باشند.

🔸آنها افزودند قیمت‌های نقدی برای گریدهای خاورمیانه، آفریقا و برزیل در ماه‌های اخیر به دلیل افزایش تقاضا از سوی چین و هند و گران‌تر شدن عرضه نفت روسیه و ایران افزایش یافته است.

🔹یک منبع پالایشگاهی در هند گفت تحریم‌ها علیه شرکت‌های نفتی روسیه باعث می‌شود که روسیه قیمت نفت خود را زیر 60 دلار در هر بشکه تعیین کند تا مسکو بتواند به استفاده از بیمه و نفتکش‌های غربی ادامه دهد.

🟧جاویدان سهام مانی


Forward from: سبدگردان مانی
🚀 مانی، همراه شما در سفر به سوی آینده‌ای روشن‌تر!

💼 سرویس‌های متمایز ما:

🌟 سبدگردانی اختصاصی

🌟 صندوق سرمایه‌گذاری جاویدان سهام مانی

🌟 صندوق سرمایه‌گذاری ثابت مانی

🌟 صندوق اختصاصی بازارگردانی پاینده

🔗 برای آشنایی بیشتر با خدمات ما و جزئیات هر سرویس، کلیک کنید:

مشاهده جزئیات خدمات سبدگردانی مانی

💡 مایه افتخار ماست که در رشد و مدیریت سرمایه شما سهیم باشیم.

20 last posts shown.