ﻣﺎﻧﺎ ﻧﻴﺴﺘﺎﻧﻲ Mana Neyestani


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


ﺳﻌﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻛﺎﺭﻫﺎﻳﻢ ﺭا اﺯ اﻳﻦ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ اﻳﻨﺠﺎ ﻫﻢ ﺑﮕﺬاﺭﻡ.
Iranian cartoonist and comic artist.

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


دیکتاتور سوریه سقوط کرد، زندانی های سیاسی آزاد شدند، سوری ها شاد شدند. بار دیگر ثابت شد سقوط دیکتاتور دیر و زود دارد سوخت و سوز نه! مردم سوریه از دیکتاتوری خانواده اسد رهایی یافتند، یکی از آخرین بازوان منطقه ای جمهوری اسلامی هم قطع شد تا نظام بماند و مردمانش که تکلیف را بالاخره با آن و آینده روشن کنند. اما آیا سوریه به طور کامل از قید دیکتاتوری رها شده است؟ می‌شود به حضور اسلامگرایان افراطی در سطوح بالای انقلابیون نگاهی انداخت و بدبینانه گفت خیر، تمامیت خواهی به پایان نرسیده، می‌شود هم امید داشت که سوریه و انقلابیونش با درس گرفتن از وضع ایران به سمت تحمل گروهها و تجمیع آرا بروند و از تسلط یک گروه و فرقه بر تمام مملکت اجتناب کنند. آنچه که مسلم است عامل رهایی مردم سوریه و تمام ملت هایی که درگیر دیکتاتوری و تمامیت خواهی اند، پایان دادن به اندیشه «قدرت مقدس برتر» یا «قهرمان برتر» است که خواه‌ناخواه، دیکتاتوری را در اندیشه های مردم و انقلابیون بازیافت می‌کند. اگر مردم سوریه بتوانند از سلطه ایدئولوژی و فرد بگذرند و به نهادهای مردمی قدرتمند و حاکمیت قانون - نه احکام ظالمانه با ظاهر قانونی!- برسند، آینده ای بهتر دور از دسترس نخواهد بود. همچنین برای ما!
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#نه_به_دیکتاتور


به بهانه سقوط اسد: نگذاریم دیکتاتور بازیافت شود!
منتشرشده در دویچه وله فارسی
@mananey
مانا نیستانی


Forward from: DW Persian دویچه‌‌وله فارسی
📸 کاریکاتور هفته

روندهای منفی پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران یا پس از "بهار عربی" که به برقراری دیکتاتوری‌های جدیدی انجامیدند یا حتی منشا جنگ ‌داخلی و هرج و مرج شدند دغدغه بزرگی برای فعالان سیاسی و مدنی آزادی‌خواه در کشورهای منطقه است و این فکر و ذکرها را دامن زده که چگونه می‌توان مسیرهایی را رفت و اقداماتی را انجام داد که یک نظام دیکتاتوری جدید جانشین دیکتاتوری کهنه نشود.

حالا هم که رژیم استبدادی بشار اسد در سوریه سرنگون شده شادی ناشی از آن با میزانی از نگرانی توأم است، به‌خصوص که اسلام‌گرایان دارای سوابق افراطی در میان نیروهای حاکم جدید دست بالا را دارند. کاریکاتور این هفته مانا نیستانی به همین معضل محتمل در برچیدن رژیم‌های دیکتاتوری در منطقه اشاره دارد.  

@dw_farsi


کاش عبرتی وجود داشت


Forward from: Vahid Online وحید آنلاین
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
زینب سلیمانی، دختر قاسم سلیمانی، ۱۶ دی ۹۸:
ترامپ خیال نکن با شهادت پدرم همه‌چیز تمام شد.
عموی عزیزم سید حسن نصرالله ☠️
اسماعیل هنیه ☠️
و بشار اسد ☠️
هر کدام به تنهایی چون پدرم برای نابودی امثال تو کفایت می‌کنند.
via hafezeh_tarikhi

📡 @VahidOnline


Forward from: Iranwire
🔹 سه‌شنبه‌های نه به اعدام، نه به جمهوری اعدامی

کاریکاتور از #مانا_نیستانی

#نه_به_اعدام

@Farsi_Iranwire


Forward from: Iranwire
📸 بعدی

🔹 کاریکاتور از مانا نیستانی

#سوریه #سقوط_بشار_اسد #دیکتاتوری

@Farsi_Iranwire


دوهزار و دوازده این طرح را درباره اسد کشیدم . دوازده سال بعد، گام آخر را برداشت و تمام. مسیر طنابی را که پوتین و خامنه ای برایش نگه داشته بودند طی کرد و به مقصد نهایی دیکتاتورها رسید. دیر و زود دارد، سوخت و سوز ندارد.
مانا نیستانی
@mananey

10k 2 376 609

Forward from: Iranwire
🔹 قانون حجاب و عفاف‎

کاریکاتو از #مانا_نیستانی

#قانون_حجاب_و_عفاف #حجاب_اجباری

@Farsi_Iranwire


Forward from: Iranwire
📸 ⁨قانون حجاب در یک تصویر‌

🔹 کاریکاتور از مانا نیستانی

#قانون_حجاب_و_عفاف #حجاب_اجباری

@Farsi_Iranwire


نه!
#حسین_رونقی
منتشر شده در دویچه وله فارسی
@mananey
مانا نیستانی


Forward from: DW Persian دویچه‌‌وله فارسی
📸کاریکاتور هفته

حسین رونقی، فعال مدنی در ایران پس از جان باختن کیانوش سنجری با تأکید بر خواست‌های او اعلام کرد که با لبان دوخته شده در نقاط مختلفی از تهران تحصن می‌کند.

او در پیامی در شبکه ایکس، نوشت: «سه‌شنبه شش آذر با لب‌های دوخته در همراهی با زندانیان سیاسی و عقیدتی کشورمان که هیچ‌‌کدام نباید به‌خاطر بیان، اعتراض یا فعالیت سیاسی اجتماعی در زندان باشند و با فریاد "نه به اعدام"، مقابل زندان اوین به تحصن خواهم نشست.»

این فعال مدنی همچنین گفت: «در مقابل دیکتاتوری و استبداد حاکم لبم را می‌دوزم چرا که با آنان حرفی ندارم جز یک کلام: «نه». رونقی خواست‌هایش را "همان خواسته‌های کیانوش" سنجری اعلام کرد و خواهان "آزادی نسرین شاکرمی، فاطمه سپهری، آرشام رضایی، و توماج صالحی" شد.

کاریکاتور این هفته مانا نیستانی برای دویچه وله به همین اعتراض حسین رونقی اختصاص یافته است.

@dw_farsi


Forward from: Iranwire
📸 ⁨انتقام از بچه های اکباتان

🔹 کاریکاتور از مانا نیستانی

#بچه_های_اکباتان

@Farsi_Iranwire


Forward from: بنیاد مردم
بخش دوم

در نتیجه‌ی آنچه اتفاق افتاد اما‌ پای #حسین_رونقی، زیر بار آنهمه فشار روانی در فضای مجازی، به زندان باز شد. پروژه‌ی بدنام‌سازی و تخریب او، مثل مورد #توماج_صالحی یا نام‌های دیگر، ادامه دارد و تا زمانی که او را به عنوان یک مهره‌ی فعال خنثی نکند، ادامه خواهد داشت.
آنچه برای رونقی اتفاق افتاد را بهانه می‌کنیم تا مسئله‌ی مهمی را مطرح کنیم:

کارزار تخریب بر یک نقطه ضعف جمعی دست می‌گذارد: ایده‌آل‌گرایی؛ ایده‌آل‌گرایی در شرایطی که «ایده‌آل» تعریف واحدی ندارد؛‌ ایده‌آل‌گرایی وقتی یکی از دل جامعه‌ی غیرایده‌آل ما، به درد می‌آید و سر بلند می‌کند؛ ایده‌آل‌گرایی، وقتی جامعه امکان و فرصت پرسش و تحقیق و سنجش ندارد. در مقابل چنین حربه‌ای تنها نگاه عملگرانه ممکن است کارساز باشد؛ نگاه عملگرایانه‌ای که نتیجه‌ی کنش فرد را به جای شایعات مد نظر قرار می‌دهد. نگاهی که می‌تواند با خودش بگوید: «من تفکر حسین رونقی را دوست ندارم، من به حسین رونقی مشکوکم، اما کنشش را شجاعانه می‌دانم و فکر می‌کنم در نهایت به نفع آن تلنگر است».
باید از خودمان بپرسیم که تا کی می‌توانیم پتانسیل نیروهای انسانی این جنبش را فدای این «ایده‌آل‌گرایی» مسموم و عملیات‌های تخریبی متصل با آن کنیم؟ چطور می‌توانیم به پذیرش یکدیگر برسیم و تندروها را، برچسب‌زنانی که به نام وطن با حکومت همکاری می‌کنند را سر جایشان بنشانیم؟

#بازنشر


Forward from: بنیاد مردم
بخش اول - تا انتها بخوانید

پیش‌درآمد: دیدن تصاویری که از لحظات قبل از پریدن #کیانوش_سنجری از ساختمان منتشر شده را به شما توصیه نمی‌کنیم. ضمن احترام به حق انتخابش بر این باوریم که عادی‌سازی این انتخاب و یا ترویجش اشتباه است.

— آنچه در تصاویر پیداست اما با توییت‌های منتسب به کنایوش تطبیق دارد. انسانی را می‌بینیم که تصمیمش را گرفته و مصمم است به شیوه‌ی خودش تلنگری به مخاطب بزند. انسانی که انتخابش بی‌شباهت به سرنوشت «آرش» افسانه‌ای نیست؛ وقتی جانش را برای ایران در تیر می‌کند و به ابدیت پیوند می‌خورد. با این حال باید مراقب باشیم که به دام شاعرانه‌کردن، تلطیف، یا زیباسازی این مرگ نیفتیم و به واقعیت برگردیم: جمهوری اسلامی جان عزیز او را هم گرفت. آنچه اینجا باید مرکز توجه مخاطب کیانوش قرار بگیرد، نه انتخاب کیانوش که «تلنگر» است؛ تلنگری که نیروی سایبری جمهوری اسلامی تلاش کرد با کمک یک عده خودکامه‌ای که نام خودشان را «مبارز» و «وطن‌پرست» گذاشته‌اند، به حاشیه بکشاندش؛ تلنگری که باید منجر به «مقاومت کردن»، «تلاش کردن»، «مبارزه کردن»، «همکاری کردن» و «سازماندهی کردن» شود.

ادامه دارد


خوان اعدام گسترده است
منتشر شده در دویچه وله فارسی
@mananey
مانا نیستانی


Forward from: DW Persian دویچه‌‌وله فارسی
📸 کاریکاتور هفته

اعمال گسترده مجازات اعدام از نظر نهادهای حقوق بشری یکی از شاخصه‌های جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته بوده است به گونه‌ای که نام ایران پیوسته در میان دو سه کشوری قرار گرفته که بیشترین شمار اعدام در سال را دارند.

اتکا به اعدام از نظر منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی از جمله اهرمی برای سرکوب مقاومت‌ها و اعتراض‌های مدنی بوده است با این تصور که جامعه دچار ارعاب شود و مقاومت و اعتراضی شکل نگیرد.

خبری که اخیرا در ایران منتشر شد و از صدور حکم قصاص برای ۶ جوان متهم در "پرونده اکتابان" خبر می‌دهد هم، نمونه دیگری از دستیازی مکرر جمهوری اسلامی به مجازات اعدام برای انتقام و خاموش‌کردن صدای مخالفان تلقی شده است.

در پرونده اکتابان که به مرگ یک طلبه بسیجی در شهرک اکباتان در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» می‌پردازد به گفته وکلای پرونده هیچ شاهد و دلیل محکمی برای مشارکت متهمان در این قتل وجود ندارد و پروسه دادرسی نیز دچار اشکالات اساسی متعددی است.

مانا نیستانی کاریکاتور این هفته برای دویچه وله فارسی را به این موضوع اختصاص داده است.
@dw_farsi


Forward from: Iranwire
📸 حرکت ظاهرا پوچ‎

🔹 کاریکاتور از مانا نیستانی

#مبارزه

@Farsi_Iranwire


Forward from: Iranwire
📸 عدالتی که نصیب روشنک شد‎

🔹 کاریکاتور از مانا نیستانی

#روشنک_مولایی #حجاب_اجباری

@Farsi_Iranwire


روشنک‌ مولایی

20 last posts shown.