ادبیات کودکان


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


کانال اطلاع رسانی مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان در تلگرام.
تبلیغات نداریم. ☺️
سفارش کتاب
@hodhod_book
مسؤل کارگاه‌ها
@amoozak_support
ادمین کانال
@iranak_info
مدیر IT
@children_literature
اینستاگرام
instagram.com/koodaki_org

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔺«آن‌ها آموزگاری را پیشه و حرفه خود نمی‌دانستند بلکه رسالتی برای رهایی کودکان روستایی و در حاشیه از نادیدگی یا عدم حضور به دیده شدن و حضور می‌دیدند. گواه آن کاری است که منصور یاقوتی در زمستان و برای رسیدن به کودکان روستایی که دانش‌آموز او بودند، انجام داده است. «برف بسیار سنگینی آمده و راه‌ها را بند آورده بود. در بازگشت برای این كه خودم را به مدرسه برسانم تک و تنها نزدیک به شصت كیلومتر توی برفی كه گاه تا زانو و سینه می‌رسید پیاده‌روی كردم با ساكی پر از كتاب برای بچه‌ها و در عبور از آن گردنه‌ها و دره‌های سهمناک و برهوت برف و هر جا رد پهن و عمیق پنجه‌های گرگ‌ها...» تصور چنین چیزی را فقط می‌توان در دنیای فانتزی داشت. شصت کیلومتر در برف با کوله‌باری از کتاب برای کودکان. اما این‌ها واقعیت زندگی این آموزگار-نویسندگان در دهه ۱۳۴۰-۵۰ بود که شوق به تغییر درونشان را به التهاب و ناآرامی کشیده بود. مؤثرترین کاری که از آن‌ها به یادگار خواهد ماند باز کردن پای کودکان روستایی و در حاشیه به دنیای ادبیات بود.»

#تاریخ_کودکی

در کتابک بخوانید:
🔹منصور یاقوتی، آموزگار- نویسنده‌ای که جرئت نگریستن به خویش را داشت

🌿🌳
@koodaki_org


🔺«پسر دیرآموز من»، کتابی نوشته مهوش کیان‌ارثی روزنامه‌نگار است که خاطرات و تجربه‌هایی خود را درباره پسرش پویا نوشته است با دو هدف عمده، نخست این‌که والدین خانواده‌ها هم آن‌ها که کودک معمولی و هم کسانی که کودکانی دیرآموز دارند ویژگی‌های این پدیده را بشناسند و دومین هدف ارائه راهکارهای فردی و جمعی به والدین و کارشناسان از آموزگار تا مربی و دانشجویان روان‌شناسی و علوم تربیتی و اجتماعی است تا با بازخوانی تجربه‌های او شاید بتوانند از پس رفتارهای درست و سنجیده و البته گاهی بسیار پیچیده با این کودکان و البته در مسیرهای بعدی زندگی تا بزرگسالی آن‌ها برآیند.

#گروه_گزارش_کتابک

در کتابک بخوانید:
🔹پسر دیرآموز من

🌿🌳🪴
@koodaki_org


Forward from: کارگاه‌های مؤسسه تاریخ ادبیات کودکان
ثبت‌نام کارگاه «ادبیات کودکان و کتاب های تصویری» آغاز شد.
تسهیل‌گر: #مریم_اخگری
آغاز کارگاه: ۱۵ #دی به مدت یک ماه

در این کارگاه با تفاوت‌های متن ادبی و غیر ادبی، ادبیات کودک و ویژگی‌ها و کارکردهای آن و چند گونه از ادبیات کودک و نوجوان به شیوه تعاملی آشنا می‌شوید، عناصر داستان را می‌شناسید و...

🔹 این کارگاه شامل سه بخش و دو نشست آنلاین است که در سامانه آموزش آنلاین آموزک در دسترس قرار می‌گیرند.

🔸 برای گذراندن هر بخش از کارگاه یک تا دو ساعت در روز زمان نیاز دارید و می‌توانید هر ساعتی از روز برای گذراندن آن وارد سامانه شوید.

🔸 نشست آنلاین در روز و ساعت مشخصی برگزار می‌شوند که باید در آن زمان در سامانه حضور داشته باشید.

برای شرکت در کارگاه باید دو مرحله زیر را طی کنید
1️⃣ ابتدا عضو سامانه آموزش آنلاین آموزک شوید:
https://lms.amoozak.org/login/signup.php
2️⃣ سپس در کارگاه ثبت‌نام کنید:
https://lms.amoozak.org/enrol/index.php?id=51

☎️ پشتیبانی ۰۹۹۱۷۰۴۲۶۲۲ شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶
@khanak_org
👩🏻‍🏫📱📝🖥
@amoozak_org


Forward from: با من بخوان
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
زندگی سراسر چالش است و رویارویی با چالش‌ها برانگیزاننده‌ی احساسات و عواطف ماست. هرچه بهتر احساسات‌ خود و دیگران را بشناسیم زندگی فردی و اجتماعی بهتری داریم. مسیر شناخت عواطف از کودکی آغاز می‌شود و ادبیات هم‌راهی بی‌نظیر برای پیمودن این مسیر است. کودکان در داستان‌ها و متل‌ها و شعرها جهان‌هایی رنگارنگ و تجربه‌هایی بدیع می‌یابند. اگر سهیم شدن کتاب‌های باکیفیت با موضوع احساسات و هیجان‌ها را با فعالیت‌های گوناگون هم‌چون گفت‌وگوهای گروهی، فعالیت‌های هنری و نمایش و ... پیوند بزنیم می‌توانیم به آموخته‌های کودکان لذت و عمق بیش‌تری ببخشیم.

در این فیلم فعالیت‌هایی برای آشنا کردن کودکان خردسال با هیجان‌ها به شما معرفی می‌شود.

📌 شما چه فعالیت‌هایی را برای دیگر گروه‌های سنی پیشنهاد می دهید؟

👈🏼 کتاب‌ها و بازی‌هایی با موضوع شناخت احساسات در سایت کتاب هدهد

#شناخت_احساسات
#شناخت_هیجان‌ها

🔻
@khanak_org


🔺«کارسون عقیده دارد حس شگفتی ما از طبیعت می‌تواند تا پایان عمر دوام بیاورد و الهام‌بخش وجودمان باشد. او به خوبی نشان می‌دهد که برای رمزگشایی حس شگفتی دنیای اطراف کودکان به مصاحبت و همراهی دست کم یک بزرگ‌سال نیاز است.»

به قلم #سید_مهدی_اعتصامی

در کتابک بخوانید:
🔹«حس شگفتی»، کتابی که شگفت‌زده‌مان می‌کند!

از کتاب هدهد تهیه کنید:
🔹حس شگفتی– مجموعه کودک و تجربه‌ی طبیعت


🌿💚☘️
@koodaki_org


ما برای رسیدن روشنی، چشم به راه نمی‌مانیم و با امید به شکستن تیرگی شب بلند، بال بر آسمان می‌گشاییم و به پیشباز خورشید می‌رویم.

موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان
شب یلدای ۱۴۰۳

تصویرگر: سلیمه باباخان


✨🍉🍬🪄
@koodaki_org


Forward from: موزه کودکی ایرانک
📌موزه کودکی ایرانک در روز چهارشنبه ۲۱ و پنجشنبه۲۲ آذر‌ ماه به دلیل آلودگی هوا تعطیل است.

📌برنامه باستان‌شناسان فقط در روز جمعه اجرا خواهد شد.

💚@iranak_org💚




🔺«از متل‌ها چه یاد گرفته و در یاد داریم؟ چرا این ترانه‌ها هنوز در ذهن ما جاری هستند؟ گویی با هر بار خواندن‌شان دوباره کودک می‌شویم و بازی بده‌بستان را تمرین می‌کنیم؛ چیزی به زمین می‌دهیم و زمین چیزی به ما. طبیعت بخشنده است، پاسخ ‌می‌دهد. آب بدهی سبز می‌شود و رویاننده، خوراک بزی را می‌دهد و بزی شیر به تو. در نهایت به زمین وابسته‌ایم و به دستان یک‌دیگر تا آب و نان از خاتونان بستانیم و دوان‌ دوان چرخ زندگی را بچرخانیم. ما ساخت این متل را از همان کودکی با شنیدن و تکرارش بلد شدیم؛ داد و ستد. این ترانه‌ها برای آموزش مفاهیم سروده نمی‌شدند، گفتار آهنگینی بودند برای بازی با کودک و آرام‌کردنش و حرف در دهن کودک می‌گذاشتند، واژه واژه و نرم‌نرم.»

به قلم #آزاده_خلیفی

در کتابک بخوانید:
🔹نگاهی به بازآفرینی‌های محمدهادی محمدی در ترانه‌متل‌ها: بازآفرینی در چرخه کمال

از کتاب هدهد تهیه کنید:
🔹مجموعه متل‌های ایرانی

🌟🍄🐾🌳
@koodaki_org


Forward from: با من بخوان
📣 ۷ دسامبر، که امسال برابر با ۱۷ آذرماه است، جشن روز جهانی کامی‌شی‌بای در کشورهای گوناگون جهان برگزار می‌شود. موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه‌ی «با من بخوان» هر سال این مناسبت را گرامی می‌دارند و هم‌راه با انجمن بین‌المللی کامی‌شی‌بای ژاپن از والدین، کتابداران، ‌آموزگاران، مربیان و ترویج‌گران ادبیات کودک دعوت می‌کنند با اجرای کامی‌شی‌بای برای کودکان و انجام فعالیت‌هایی در پیوند با آن، این روز را جشن بگیرند.

در سال‌های گذشته تعداد عناوین کامی‌شی‌بای که در ایران منتشر شده‌اند افزایش یافته است. از این رو بر آن شدیم برای معرفی بیش‌تر این شیوه و چشاندن لذت قصه‌گویی با کارت‌های تصویری به کودکان، امسال نه یک روز، که یک ماه (ماه آذر) را به کامی‌شی‌بای اختصاص دهیم و هم‌راه با کودکان به دنیای قصه و تصویر سفر کنیم.

📌در کتابک بخوانید:

👈🏼 روز جهانی کامی‌شی‌بای را با هم جشن می‌گیریم!

🔸آیا با عناوین کامی‌شی‌بای‌ انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (کتاب تاک) آشنا هستید؟


▫️بزرگ شو! بزرگ شو! بزرگ شو!
▫️وپر، غول مهربان
▫️به به لیمو و کاکلی
▫️گنجشک که بال و پر داشت!

🔻
@khanak_org
⭐️
@koodaki_org


Forward from: با من بخوان
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
قصه‌گویی به روش کامی‌شی‌بای نیاز به مشارکت کودکان دارد. این کارت‌ها هم‌چون صفحه‌ی تلویزیون نیستند که کودکان ساکت در برابر آن بنشینند. یک قصه‌گوی خوب پیوسته واکنش کودکان را برمی‌انگیزد و از آن‌ها می‌خواهد که در قصه مشارکت کنند.

«بزرگ شو! بزرگ‌شو! بزرگ شو!» اثر نوریکو ماتسویی از عناوین کامی‌شی‌بای‌ انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (کتاب تاک) است که با رعایت کپی‌رایت، و با پیشنهاد و همکاری انجمن بین‌المللی کامی‌شی‌بای ژاپن ترجمه و منتشر شده است.

این کامی‌شی‌بای که برای کودکان گروه سنی خردسال طراحی شده است با رویکردی بازی‌گونه و هیجان‌انگیز کودکان را با مفهوم اندازه آشنا می‌کند و آنان را به اظهارنظر و سخن گفتن تشویق می‌کند.

در این کلیپ نمونه‌ای از اجرای این کامی‌شی‌بای را در موزه کودکی ایرانک می‌بینید.😍


#سواد_شکوفایی
#کامی_شی_بای
#kamishibai


🔻
@khanak_org
⭐️
@koodaki_org


🔺روزانه میلیون‌ها دانش‌آموز به سر کلاس می‌روند تا چیزی بیاموزند که در آینده به دردشان بخورد. آن‌ها به مدرسه نمی‌روند که چیزی بیاموزند که در آن روز یا روزهای کودکی و نوجوانی گره‌ای از مشکلات‌شان بگشاید. آینده همان قدر که مفهومی فریبنده و جذاب است گنگ و ترسناک هم هست. این آینده چون نامعلوم و تعریف نشده است، همه ضعف و ناتوانی نظام آموزش و پرورش را می‌توان در هزارلای آن گم و گور کرد. اگر از معمولی‌ترین والدین در شهر و روستا پرسیده شود برای چه به جای این که کودک و نوجوان‌شان در کشتزار یا در خانه یا در جای دیگری کار کند می‌گذارید که به مدرسه برود با سادگی تمام می گویند می‌خواهیم که آینده‌دار شود. بنابراین آینده تنها زمانی نیست که هنوز به آن نرسیده‌ایم، بلکه بخشی از دارایی هرکدام از ما شده است. اما آیا این دارایی واقعی است یا ساختگی؟

به قلم #محمدهادی_محمدی

در آموزک بخوانید:
🔹مدارس، خنگ‌مان می‌کنند! نقشه پنهانی مدارس اجباری

از کتاب هدهد تهیه کنید:
🛍🛒مجموعه کودک و تجربه‌ی طبیعت

🌿🪴☘️
@koodaki_org

3k 0 54 1 29

🔺«باورهای‌مان اندیشیده و فکرشده است یا میراث‌دار و دنباله‌روی افکار دیگران‌ایم؟ «گربه یا چگونه جاودانگی‌ام از دست رفت؟» درباره همین پرسش است.
گربه، شمایلِ فکر و پرسش و چون و چرا است در این کتاب. گربه‌ای خیابانی، پرسه‌زن، آزاد و رها، گربه‌ای برخاسته از ناخودآگاه، که از دختر هشت‌ساله داستان می‌خواهد که کورکورانه همه چیز را نپذیرد و باور نکند و حساب و کتاب بلد باشد. از زمانی که دختر گربه را می‌بیند و با او حرف می‌زند، تضادها به سراغش می‌آیند، تضادهایی که در ذهن دختر بود و گویا تنها از زبان گربه می‌توانست بلند بگوید و صدای خودش را بشنود.»

به قلم: #آزاده_خلیفی و #عادله_خلیفی

در کتابک بخوانید:
🔹اندیشه در ادبیات کودکان و نوجوان رمزگشایی از داستان «گربه یا چگونه جاودانگی‌ام از دست رفت؟»

🐈‍⬛☀️🐈
@koodaki_org


Forward from: با من بخوان
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔸آیا می‌دانید کامی‌شی‌بای چیست و چگونه باید آن را با کودکان سهیم شوید؟

کامی‌شی‌بای یا «کارت‌های تصویری قصه‌گویی» گونه‌ای از قصه‌گویی دیداری است که از دهه‌ی ١٩٣٠ در ژاپن رواج یافت و اینک در سراسر جهان مخاطبان بسیاری دارد.
موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان از سال ۱۳۹۷ به انجمن بین‌المللی کامی‌شی‌بای ژاپن پیوسته است و هر ساله در ماه آذر همگام با این انجمن از علاقه‌مندان دعوت می‌کند به مناسبت روز جهانی کامی‌شی‌بای، کودکان را با اجراهای جذاب کامی‌شی‌بای در لذت قصه‌گویی سهیم کنند.

در این کلیپ به شما نشان می‌دهیم که چطور با استفاده از جعبه‌ی نمایش کامی‌شی‌بای یا بدون آن، داستانی را برای کودکان روایت کنید.

🔸آیا با کامی‌شی‌بای‌های انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (کتاب تاک) آشنا هستید؟ ☺️

▫️بزرگ شو! بزرگ شو! بزرگ شو!
▫️وپر، غول مهربان
▫️به به لیمو و کاکلی
▫️گنجشک که بال و پر داشت!

#کامی_شی_بای
#kamishibai

🔻
@khanak_org
⭐️
@koodaki_org


Forward from: با من بخوان
روز جمعه ۲۵ آبان ماه مراسم اهدای پنجمین دوره‌ی جایزه‌ی دوسالانه‌ی «جبار باغچه‌بان، هم‌زاد سیمرغ» در موزه‌ی کودکی ایرانک برگزار شد و ده نفر از ترویج‌گران برتر برنامه‌ی «با من بخوان» از مناطق مختلف ایران جایزه‌ی باغچه‌بان سال ۱۴۰۳ را دریافت کردند.

جایزه‌ی «جبار باغچه‌بان، هم‌زاد سیمرغ» که از سوی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، با پشتیبانی مالی و فرهنگی گروه توسعه‌ی کسب و کار آذرستان پایه‌گذاری شده است، هر دو سال یک بار به ترویج‌گران، کتاب‌داران، مربیان و آموزگارانی اهدا می‌شود که توانسته‌اند در برنامه‌ی «با من بخوان» نقشی بسزا در ترویج کتاب‌خوانی و تقویت بنیان‌های سواد پایه از راه ادبیات در میان کودکان و نوجوانان داشته باشند و این برنامه را با ابتکار و تلاش ژرفا ببخشند.

📚درباره‌ی این جایزه و برگزیدگان این دوره در کتابک بیش‌تر بخوانید:

👈🏼 برگزیدگان پنجمین دوره‌ی جایزه‌ی جبار باغچه‌بان معرفی شدند!


🔻
@khanak_org
⭐️
@koodaki_org


ثبت‌نام کارگاه حضوری ادبیات کودکان و بلندخوانی 😍

در این کارگاه چه می‌آموزید؟
👩🏻‍🏫 در این کارگاه با ادبیات کودک و ویژگی‌ها و کارکردهای آن و گونه‌ها به شیوه تعاملی آشنا می‌شوید، عناصر داستان را می‌شناسید با ویژگی‌های #کتاب_باکیفیت آشنا می‌شوید و هم‌چنین می‌آموزید چگونه فعالیت‌های پیش، هنگام و پس از بلندخوانی را انجام دهید.

کارگاه برای چه کسانی است؟
👥 این کارگاه ویژه مربیان، معلمان، ترویج‌گران و والدین طراحی شده است.

🏢 مکان کارگاه: موزه کودکی ایرانک
📅 روزهای کارگاه: سه شنبه ۱۳ و ۲۰ آذر ۱۴۰۳
⏰ مدت زمان کارگاه: از ساعت ۱۵ تا ۱۹
📜 گواهی شرکت در دوره به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.

مهلت ثبت‌نام تا ۱۲ آذر ۱۴۰۳
لینک ثبت‌نام کارگاه ادبیات کودکان و بلندخوانی

☎️ تلفن ثبت‌نام و پشتیبانی: ۰۹۹۱۷۰۴۲۶۲۲
⭐️
@koodaki_org
📚
@khanak_org
🎎🧸🪆
@iranak_org

لطفا برای دیگران ارسال کنید. 😊

4k 0 47 9 11

🔺پس از بیش از یک دهه پژوهش سرانجام یکی دیگر از بسته‌های زبان‌آموزی از راه ادبیات به نام «فارسی‌آموز آرش کمان‌دار ۱» منتشر شد. این بسته، یکی از بسته‌ها در زنجیره‌ی زبان‌آموزی به کودکان و بزرگ‌سالان است. سبب پژوهش و نگارش آن هم برآمده از نیازی همگانی بود. چه در ایران و میان فارسی‌زبان‌ها یا کسانی که با زبان فارسی آشنایی دارند و چه برای کسانی که بیرون از مرزهای ایران زبان فارسی را نمی‌دانند اما می‌خواهند آن را بیاموزند. از جمله نوجوانان و جوانانی که شیفته‌ی نام سرزمین مادری و زبان آن هستند یا دانش‌جویان زبان‌های خارجی و جهان‌گردانی که دوست دارند با زبان فارسی آشنا شوند. هم‌چنین مهم‌تر از همه بخش بزرگی از جامعه‌ی بزرگ‌سال ایران هم‌چنان در بی‌سوادی مطلق به سر می‌برند. این گروه که شمار آن‌ها بنابر آخرین آمار فراتر از ده درصد جمعیت ایران است، یا انگیزه‌ای برای گذار از مرز بی‌سوادی به باسوادی نداشته‌اند یا امکان این کار برای آن‌ها فراهم نبوده است.

#گروه_آموزک

در آموزک بخوانید:
🔹فارسی‌آموز آرش کمان‌دار، پویشی نو در سوادآموزی بزرگسالان

از کتاب هدهد تهیه کنید:
🔹خرید فارسی‌آموز ادبی آرش کمان‌دار ۱

🌞🏹🐆
@koodaki_org


🔺«در کودکی طراح خوبی بودم. چون توجه هم‌کلاسی‌ها و آموزگاران را به خود جلب می‌کردم در بازی‌های متداول شرکت نمی‌کردم. بیشتر دوست داشتم خودم بازی ابداع کنم. من شیفته نقاشی کردن، خواندن کتاب و ساختن و شکل دادن بودم. وقتی در نزدیکی محل‌مان کتابخانه کانون ساخته شد، با دنیایی دیگر روبه‌رو شدم. دنیای متفاوت با دنیای رسمی وخشک مدرسه، دنیایی که با من هماهنگ بود. رفتن به کانون برایم مثل قدم گذاشتن به فضایی فانتزی بود، دنیایی که در آن خیال و خلاقیت رسمیت پیدا می‌کرد. در این زمان بود که من از طریق کتاب‌ها و فضای کانون، آن بزرگسالی را که خردمند بود و به دنیا و فرهنگ کودک اهمیت می‌داد، کشف کردم.»

#گروه_کتابک

در کتابک بخوانید:
🔹من شیفته نقاشی کردن، خواندن کتاب و ساختن و شکل دادن بودم - گفت‌وگو با علی خدایی

آثار علی خدایی را از کتاب هدهد تهیه کنید:
🔹مجموعه آثار علی خدایی

🪴📝💫
@koodaki_org


Forward from: با من بخوان
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
هر کدام از ما برای رعایت، ترویج و آموزش حقوق کودک چه کارهایی باید انجام بدهیم؟ چگونه می‌توانیم فعالیت‌های جالب و اثربخشی در خانه، کلاس، کتابخانه و دیگر مراکز آموزشی اجرا کنیم که مروج و تحکیم‌کننده‌ی حقوق کودک باشند؟

در این ویدئو کتاب «حقوق کودک را بشناسیم و با آن زندگی کنیم» از انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان را به شما معرفی کرده‌ایم که دستنامه‌ا‌ی است بسیار کاربردی برای آموزش و پیاده کردن حقوق کودک.

با خواندن دقیق این کتاب و اجرای فعالیت‌های آن، درخواهید یافت که تا چه میزان آسیب‌های امروز محیط‌های آموزشی ما ناشی از بی‌توجهی به حقوق دانش‌آموزان، و جای خالی آموزش حقوق کودک در برنامه‌های درسی بوده است، و چطور می‌توان تا حدی این خلا را پر کرد.

بسته‌ی «بازی و فعالیت با کارت های حقوق کودک» هم در پیوند با این کتاب تهیه و تولید شده است که می‌توان با کمک کارت‌های آن فعالیت‌هایی را با موضوع «نقض حقوق کودک» و «آشنایی با حقوق کودک به زبان تصویر» به اجرا درآورد.

#حقوق_کودک

🔻
@khanak_org

3k 0 32 3 13

Forward from: کارگاه‌های مؤسسه تاریخ ادبیات کودکان
ثبت‌نام کارگاه‌ آنلاین «بلندخوانی، شیوه‌ها و کارکردها» آغاز شد.

تسهیل‌گر: #سپیده_آرمین
آغاز کارگاه: ۱ #آذر به مدت یک ماه

در این کارگاه با ویژگی‌های #کتاب_باکیفیت آشنا می‌شوید و هم‌چنین می‌آموزید چگونه فعالیت‌های پیش از بلندخوانی، هنگام #بلندخوانی و پس از بلندخوانی را انجام دهید.

🔹 این کارگاه شامل چهار نشست غیرهم‌زمان و دو نشست آنلاین هم‌زمان است. نشست‌ها در سامانه آموزش آنلاین آموزک در دسترس قرار می‌گیرند.

🔸 برای گذراندن هر یک از نشست‌ها غیرهم‌زمان یک تا دو ساعت در روز زمان نیاز دارید و می‌توانید هر ساعتی از روز برای گذراندن این جلسه‌ها وارد سامانه شوید.

🔸 نشست‌های آنلاین هم‌زمان در روز و ساعت مشخصی برگزار می‌شوند که باید در آن زمان در سامانه حضور داشته باشید.

برای شرکت در کارگاه باید دو مرحله زیر را طی کنید
1️⃣ ابتدا عضو سامانه آموزش آنلاین آموزک شوید:
https://lms.amoozak.org/login/signup.php
2️⃣ سپس در کارگاه ثبت‌نام کنید:
https://lms.amoozak.org/enrol/index.php?id=23

☎️ پشتیبانی ۰۹۹۱۷۰۴۲۶۲۲ شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶
@khanak_org
👩🏻‍🏫📱📝🖥
@amoozak_org

20 last posts shown.