عضو مجمع مدرسین قم: فقر، گرسنگی و نادانی خطرناک است، نه فضای مجازیمحمدتقی فاضل میبدی:
🔹 «بستن فضای آزاد مجازی کاری مغایر با عقل و فکر است. ممکن است انسانها در هر رشته و موضوع فکری با خلافهایی رو به رو شوند، اما این به مفهوم لزوم و ضرورت قطع یک جریان یا لزوم بسته شدن این جریان نیست. در یک کارخانه قالی بافی ممکن است از هر ۱۰۰ قالی یک قالی هم اشتباه بافته شود و نقصی داشته باشد. اما به خاطر آن یک قالی باید کل کارخانه را تعطیل کرد؟ اتفاقا برعکس، باید روی بهبود مدیریت تمرکز کرد.
🔹آقای پزشکیان در مانورهای تبلیغات انتخاباتی خود قول داده بود مسئله فیلترینگ را حل میکند و اگر نتواند این کار را انجام دهد، به اعتقاد من به بدقولی بدی دچار شده است.
🔹همه آنانی که با رفع فیلترینگ مخالفت میکنند دغدغههای شخصی دارند، نه مذهبی و اعتقادی و نه حتی ملی. اگر اینها دغدغهمند بودند، اتفاقا اجازه میدادند جریان تفکر آزاد در همین فضای مجازی وجود داشته باشد. استفاده آزاد از فضای اینترنت مساویست با ارتباط با دنیا.
🔹«آنهایی که میگویند فضای مجازی باعث میشود جوانها به انحراف کشیده شوند، از اساس حرف نادرستی میزنند. هزاران عامل برای به انحراف کشیده شدن جوانها وجود دارد که بعضا نادیده انگاشته میشود.
🔹آن قدر که یاس و ناامیدی اقتصادی و عدم شرایط رفاه، در به انحراف کشیده شدن جوانان موثر است، فضای مجازی نیست. قول دادن به مردم و انجام ندادن، وعده دادن به مردم و محقق نکردن، از مصادیق ایجاد انحراف در جامعه است.
🔹 آیا این کار درستی است که عدهای برای عبور از فیلترینگ و به اصطلاح فیلتر شکستن، شروع به فروش فیلترشکن کرده و سود کلانی هم از سرمایههای مردم به جیب بزنند؟ با این رفتارها که مشکل مملکت حل نمیشود. من معتقدم فیلترشکنها به جز بدنامی برای نظام تصمیم دیگری ندارد.»
🔹نمیشود فضای مجازی را فقط منفی نگاه کرد. سوءاستفاده در هر فضایی رخ میدهد، اما آیا تعطیل میشود؟ مگر در جادههای کشور تصادف رخ نمیدهد؟ مگر خودروهای داخل کشور عامل تصادفات و بعضا مرگ نیستند؟ آیا کارخانهها و جادهها را تعطیل کرده ایم؟ میزان تلفات جادههای کشور ما چندین برابر فضای مجازی است، اما چرا در نمییابیم؟»
👉
@khabarvijehtaybad