کفش‌های آهنی


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Politics


"كفش‌های آهنی" استعاره از پايداری و صبر

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Politics
Statistics
Posts filter


«مشکلات اقتصادی، راهکار اقتصادی ندارد بلکه راهکار دیپلماسی دارد و با مذاکره حل و فصل می‌شود.» جمله فوق با ذهنیت و ماهیت کدام یک از گروه‌های زیر منطبق‌تر است:
Poll
  •   اقتصاددان‌ها
  •   سیاستمدارها
  •   دیپلمات‌ها
  •   روسپی‌ها
28 votes


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
وقتی احمدی‌نژاد در دانشگاه کلمبیا گفت ما پر ایران همجنسباز نداریم، روشنفکران غرب‌گدای وطنی بدون استثناء عرق شرم ریختند که ای وای! این حرف‌ها باعث خجالت ملت ایران در آمریکا است.

حالا ترامپ دیشب در سخنرانی مراسم تحلیف با صدای بلند گفت ما در آمریکا همجنس‌باز نداریم.

1.3k 0 47 27 57

ترامپ، معامله‌گر است اما جنده‌باز نیست!

به بیان دیگر ترامپ با کسانی که نگاه‌شان به معامله از جنس تن‌فروشی است نمی‌تواند معامله کند. معامله درست از نگاه مردان واقعی یعنی ازدواج با عشق اما یک جنده حتی در معامله ازدواج، به دنبال فروش بخشی از جسم و روح و شرف است تا بجایش پول و امکانات بگیرد (تعریف جندگی دقیقا همین است و ربطی به مشروع یا نامشروع بودن رابطه ندارد) و یک مرد واقعی هرگز با یک تن‌فروش معامله نمی‌کند و اگر بکند احساس کراهت و بیزاری به او دست می‌دهد.

حال شما ببینید گفتمان دولت روحانی و امثال ظریف و بوقچی‌ها و بدنه هواداران آنها به دیپلماسی چگونه است؟ آنها به صراحت ایران را در جایگاه یک تن‌فروش قرار می‌دهند که باید ناموسش را بخاطر شکم بفروشد؛ این در حالیست که شکم را باید با کار و زحمت و تدبیر و اصلاح امور تامین کرد نه تن‌فروشی.

حال پرسش اینکه دیپلماسی درست ایران در برابر آمریکا چگونه باید باشد؟

پاسخ من این است که اول باید این لباس فاحشگی را از تن دراورد؛ اینکه امثال روحانی و ظریف و پزشکیان و… هر روز پشت تریبون بروند و از گرسنگی مردم دم بزنند و تمنای پول در ازای دادن چیزهایی از آمریکا بکنند شاید مورد علاقه دموکرات‌های جنده‌باز باشد (که همان‌ها هم دیگر علاقه‌ای به این روسپیان پیر نشان ندادند) اما مورد علاقه ترامپ که اهل عشق‌بازی است نیست و او حتی یک پول سیاه هم جلوی جک و جنده‌ها نمی‌اندازد.

اینکه با اقتصاد دستوری و فساد سیستماتیک کشور را به ورشکستگی بکشانیم و بعد هم انتظار داشته باشیم از راه دیپلماسی، مشکل اقتصادی را حل کنیم به وضوح خود را در جایگاه تن‌فروشی قرار داده‌ایم.

752 0 44 11 43

این پیشنهاد فائزه هاشمی مبنی بر «بازگشایی سفارت‌خانه‌های ایران و آمریکا بدون مذاکره و ‌شرط و شروط» یعنی تعطیلی برجام و ظریف و این مذاکره‌بازی‌های بی‌سر و ته و بی‌سرانجام.

این همان عادی‌سازی است که من همیشه روی آن تاکید داشتم.

لطفا مطلب بسیار مهم زیر در مورد «علاقه دیرپای ترامپ به عادی‌سازی روابط با ایران» را که چند ماه قبل نوشتم بخوانید:

https://t.me/kafshhaye_aahani/6203

698 0 13 9 16

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
اگرچه فائزه هاشمی در تمام طول این‌ مصاحبه حرف مزخرف زد اما یک جمله بسیار طلایی و یک راهکار کلیدی در مورد رابطه و مذاکره با آمریکا گفت که من تا به حال از هیچ مسوول یا کارشناسی چنین نقطه‌نظر راهبردی و عملگرایانه و دقیق را نشنیده بودم.

آن جمله طلایی این بود:
«لزومی به مذاکره با آمریکا نیست بلکه باید سفارت‌خانه‌ها را در دو‌ کشور بازگشایی و ارتباط را مثل بقیه کشورها برقرار کنیم»

اگرچه فائزه بعد از این جمله و در ادامه با توضیحات بیشتر همین جمله طلایی را هم لوث کرد. منتها نکات بسیار راهبردی در پس این حرف وجود دارد و به نظرم بهترین و شرافتمندانه‌ترین کار برای ایران همین است:

اینکه بدون مذاکره در مواردی که خود موضوع مذاکره نفی شرافت و استقلال ایران است، طرف ایرانی پیشنهاد بازگشایی سفارتخانه‌ها را قبل از شروع مذاکرات مستقیم به آمریکا بدهد. این دست ایران را برای حفظ حقوق عادی‌اش بسیار قوی خواهد کرد و دست آمریکا را در پوست گردو می‌گذارد.

651 0 22 8 19

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
خوب به این حرف‌های فائزه هاشمی گوش کنید؛ این دختر چنان آتش‌پاره و جهنمی است که از لحظه‌ای آسوده نشستن مردمان سیستان‌وبلوچستان برآشفته و به آنها گیر داده که‌ چرا دور چهار راه‌ نشسته‌اید ‌آفتاب می‌گیرید؟!

فائزه هاشمی می‌گوید یارانه نقدی را نباید به مردم بلکه باید به سیاق سابق به مولد (بخش تولید) می‌دادند تا رشد و اشتغال ضربه نخورد.
(همان تز مشترک امثال مسعود نیلی از این سو و امثال یاسر جبراییلی از آن سو؛)

مجری آش‌مال هم یک کلمه ازو‌ نمی‌پرسد چطور اگر خود تو و مهدی و فاطمه و محسن کار نکنید و مفت بچرخید ضربه به تولید و اشتغال نیست اما دادن درصد کوچکی از سهم مردم سیستان‌وبلوچستان از منابع ملی به خودشان باعث گداپروری و بیماری و بی‌عاری است؟

821 0 24 3 36

بله! ترامپ اهل معامله است اما مشکل اینجاست که شما معامله بلد نیستید.

نمی‌دانم اولین بار چه کسی این جمله را که «ترامپ، تاجر و اهل معامله است» در دهان اصلاح‌طلبان گذاشت که آنها هر جا می‌نشینند همچون فیلسوفی که با افتخار از یک نظریه جدید پرده برمی‌دارد آن را تکرار می‌کنند و نسخه معامله می‌پیچند؟

خب حالا اوکی! قبول! ما هم تایید می‌کنیم که ترامپ اهل معامله است، اما مشکل اینجاست که شما معامله بلد نیستید وگرنه می‌فهمیدید قبل از نشستن پشت میز معامله نباید اینقدر شوق و ذوق و نیاز نشان بدهید.

قطعا اگر ترامپ معامله‌گر خوبی باشد که هست، هرگز به فروشنده‌هایی که قبل از معامله اشتیاق و اضطرار و نیاز خود برای معامله را فریاد می‌زنند و هر لحظه مثل توله‌سگ‌ها دم‌ تکان می‌دهند، امتیاز نمی‌دهد که ‌هیچ، حتی متاع آنها را به نصف قیمت هم نمی‌خرد.

جای سوال دارد که این اصلاح‌طلبان اگر ملک خودشان را هم‌ بخواهند بفروشند، همینطور رفتار می‌کنند؟
قبل از معامله بالا پایین می‌پرند و‌ بلند بلند طوری که طرف مقابل بشنود می‌گویند اگر نفروشیم، چکهای‌مان را چطور نقد کنیم؟ برای پرداخت اقساط فلان چه خاکی به سرمان بریزیم؟ هر معامله‌ای بهتر از معامله نکردن است چون‌اگر معامله نکنیم به زندان می‌افتیم و بچه‌هایمان از گرسنگی می‌میرند و زن‌های‌مان فاحشه می‌شوند و….

1.8k 1 34 41 59

هشدار داده بودم که پیروزی پزشکیان در انتخابات و آمدن اصلاح‌طلبان از طریق او به دولت، همچون افتادن بختک روی ملت است.

می‌بینیم که همه چیز روز به روز بدتر می‌شود اما آنها با رسانه‌ها و مزدوران‌شان هر روز ساز و دهل پیروزی می‌زنند و ملت، مثل خواب‌زده‌ای که بختک به روی‌اش افتاده، هرچه داد می‌کشد، صدای فریادش به هیچ‌جا نمی‌رسد.

این اگر بختک نیست پس چیست؟

https://t.me/kafshhaye_aahani/6083

1.4k 1 11 10 33

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
تجار ر‌وسیه هم قرار است سر سفره انقلاب بنشینند؟

اعلام فرزین در مورد راه‌اندازی بازار روبل توافقی، با ساز و کار فعلی یعنی سوبسید ایران به کارخانه‌ها و کشاورزان روسیه؛

با توجه به اینکه نسبت روبل به دلار، یک عدد مشخص و غیرقابل تغییر توسط ایران است بنابراین راه‌اندازی تابلوی روبل در مرکز مبادله بانک‌مرکزی ایران یا به معنای رسمیت بخشیدن به نرخ ارز آزاد و ملاک قرار دادن آن است که این یعنی یک راه تازه برای دور زدن نرخ توافقی و فروش دلار با نرخ آزاد از طریق تابلوی روبل فراهم می‌شود و این خودش را در افزایش فیک و غیر واقعی صادرات به روسیه نشان خواهد داد.

یا اینکه نرخ روبل به ریال متناسب با نرخ بازار دلار توافقی تعیین خواهد شد که در این صورت، مساله توافق تجار برای تعیین نرخ روبل بی‌معنی است و این یعنی یک رانت بزرگ برای صادرکنندگان از روسیه به ایران و افزایش حجم واردات از روسیه که در واقع نوعی رانت به تجار روس است.

می‌بینید عقب‌مانده‌هایی مثل فرزین و همتی چطور گند می‌زنند به هر نوع تجارتی که کشورهای دیگر با ایران انجام می‌دهند؟
آنوقت می‌گویند مشکل از تحریم‌هاست.

1.7k 1 32 31 26

پروژه آتش‌بس از ماه‌ها پیش کلید خورد تا اینکه امروز بطور رسمی اعلام شد.

این یعنی پرونده هفت اکتبر و زنجیره وقایع و تبعات بعد از آن برای همیشه بسته شد و دیگر هیچ تهدید و برنامه و تقابلی از دل آن به بیرون امتداد نخواهد یافت؛ مگر اینکه پرونده‌ای با موضوعی تازه‌ از تنش و درگیری باز بشود که با توجه به بازگشت ترامپ (مسیح زمان) به کاخ سفید، هیچکدام از طرفین انگیزه‌ای برای چنین کاری ندارند.

ازین پس گرد و غبار فرو خواهد نشست و‌ چشم ملت‌های خاورمیانه دوباره به حقایق پیرامون خود همانطور که هست خواهد افتاد و این خبر بدی است برای رویافروشان و‌ بحران‌زیان.

بنابراین تحلیل‌هایی که مدام خبر از جنگ و بمباران در آینده نزدیک می‌دهند تا اطلاع ثانوی فاقد اعتبارند. تنش‌های نظامی کنار می‌روند و ازین به بعد تنش‌های سیاسی و اقتصادی پر رنگ می‌شوند.

روند اتفاقات با سرعت جلو می‌رود اما کسی نمی‌داند به کدام سمت و سو؟ دنیا با وجود دولت دوم ترامپ، خبرهای جذاب‌تری برای عرضه دارد و پیشبینی آینده از همیشه سخت‌تر است.

1.3k 0 24 64 31

اصلاح‌طلبان به همراه مجاهدین خلق بی‌آبروترین و منفورترین جریان سیاسی در بین عامه مردم کف جامعه هستند اما طوری نبض رسانه‌های جریان اصلی و مجازی را از طریق پول‌پاشی در اختیار دارند که اینطور بنظر می‌رسد که آنها اکثریت مردم را نمایندگی می‌کنند، در حالی که این با حقیقت میدانی، فاصله بسیار دارد و توهم آن خیلی‌ها را فریب می‌دهد و به کرنش و باج‌دهی در برابر خواسته‌های باندی و ضد ملی این جریان می‌کشاند.

این دقیقا جایی است که قدرت سیاسی می‌تواند بدون نگرانی از تبعاتش با مشت آهنین وارد شود.
با حدود 100نفر اعدامی و 2000نفر بازداشتی می‌توان این سرطان را ریشه‌کن کرد طوری که اصلا انگار هیچ‌وقت نبوده.

1.7k 1 24 28 75



بعد ازین همه سال، دوباره تاکید دارن روی تجربه شکست ‌خورده و احمقانه سبد معیشتی…!

خداوکیلی به این چهره خوب نگاه کنید؛ به قول یکی از دوستان، مشخصات سندروم داون رو‌ به وضوح میشه تشخیص داد.

2k 1 32 22 42

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
بازی برد برد به این می‌گن:
هم این بنده خدا خودشو سر زبون‌ها میندازه و‌ شهوت دیده شدنش رو به عنوان یک آدم رادیکال و تندرو ارضا می‌کنه هم ادبیات سخیف و استدلال ضعیفش در مخالفت با یک امر مذموم (تسلیم و وطن‌فروشی برای بقای سیستم فاسد) به کار طرفداران اون امر مذموم میاد تا موضع مخالفان رو‌ در افکار عمومی تخریب کنن و مساله تسلیم و سازش برای بقای سیستم فاسد رو در افکار عمومی جا بندازن.

2.1k 0 30 16 29

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
کسی که می‌خواهد برای منافع ملی مذاکره کند، مساله را به این شکل در رسانه‌ها ارائه نمی‌دهد.

این نوع طرح مساله مذاکره، فقط از نگاه کسانی است که می‌خواهند به هر قیمتی چیزهایی را بفروشند تا زمان بخرند برای اینکه مناسبات موجود را تا حد امکان، هر چه بیشتر ادامه بدهند و فرصت بیشتری برای نجات منافع شخصی از مهلکه بجورند.

اما این یک پرسش اساسی است که آیا جمهوری‌اسلامی در کلیت‌اش خود همین‌ها هستند یا اینکه اینها صرفا یک جناح و بخشی از آنند؟

برای پاسخ به این نکته دقت کنید که ظریف می‌توانست کنار جان‌کری راه برود و عکس عروس‌دامادی بگیرد اما دیپلمات‌های رییسی فقط در حد اتاق بغلی اجازه نزدیک شدن داشتند.

پس شاید بهتر باشد بگوییم اصل نظام همین عبدالعلی‌زاده است و‌ سایرین صرفا دلقکها و‌ کیسه‌بوکسها و دستما‌ل‌توالتها هستند.

اما می‌خواهم بگویم کور خوانده‌اند. بازی فرق کرده زیرا داستان ترامپ آنقدر با گذشتگان فرق دارد که هیچ‌کدام‌ از حتی اعضای خانواده‌شان در هیچ جای دنیا از پاسخگویی در امان نخواهند بود.

2.1k 1 34 133 28

ارزش، همان سرمایه و ارزش‌مداری همان سرمایه‌داری است.

بنابراین کسی که خودش را «ارزشی» می‌داند نمی‌تواند با سرمایه‌داری مخالف باشد.

البته ارزش تفاوت دارد با پول و خیلی چیزها را شامل می‌شود که با پول قابل خریداری نیستند مگر فیک‌شان؛

چیزهایی مثل تکنولوژی، کاسبی، دانش، اعتبار، احترام، عشق و… همه‌شان نوعی سرمایه هستند که می‌توانند به پول هم تبدیل بشوند اما پول نمی‌تواند به اصل و واقعی آنها تبدیل بشود.

در واقع نظام سرمایه‌داری فرق دارد با «نظام پول‌داری».
سرمایه، یک پدیده باستانی است که ذره ذره و با تولید ارزش افزوده شکل می‌گیرد در حالیکه پول یک پدیده مدرن است که به راحتی خلق می‌شود بدون آنکه ارزش افزوده‌ای ایجاد کند.

بنابراین یک ارزشی واقعی، طرفدار سرمایه‌داری واقعی است و در مقابلش عرزشی یا ارزش‌ستیزان هستند که نحله‌های چپ را شکل می‌دهند از نوع چپ اسلامی یا چپ سکولار یا چپ لیبرال (لیبرال‌نماهای فیک وطنی).

2.1k 1 17 42 20

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
سرمایه‌دار دست‌ساز

ایشان آیت‌الله میرباقری است که خیلی روی‌ جانشینی‌اش با نگاه مثبت یا منفی مانور می‌دهند.

تا بحال حتی به اندازه 5دقیقه هم حرف‌های‌ ایشان را گوش نداده‌ام اما استفاده کردن از این واژه «سرمایه‌‌دار دست‌ساز» می‌توان فهمید نوع نگاهش اصلا ربطی به جریانات کمونیست اسلامی ندارد زیرا در این واژه «سرمایه‌دار دست‌ساز» نکات بسیار مهمی نهفته است و کسی که به آنها مسلط نباشد نمی‌تواند چنین واژه‌ای را بسازد.

قبلا «اینجا» نوشتم که نظام سرمایه‌داری واقعی تفاوت دارد با نظام سرمایه‌دارها. در واقع پایه سرمایه‌داری بر مهار سرمایه‌دارها استوار است نه تن دادن به آنها و نه سازنده آنها.

از منظر اقتصاد سیاسی، اساس تفاوت در نگاه سرمایه‌داری با سوسیالیسم در این است که سرمایه‌داری بنا را بر تفکیک قدرت از ثروت می‌گذارد و سوسیالیسم برعکس، ثروت را بطور قانونی در آغوش قدرت قرار می‌دهد.

بنابراین استفاده از واژه «سرمایه‌دار دست‌ساز» به معنای اصالت بخشیدن به سرمایه‌دار واقعی است نه رد آن و البته اشاره به اینکه برای رسیدن به سرمایه‌داری واقعی راهی جز «عبور از نعش سرمایه‌داران رانتی» و‌ مزدوران‌شان نیست.

1.9k 1 39 91 35

Video is unavailable for watching
Show in Telegram
بفرض اگر ایران‌اینترنشنال موفق به براندازی شود، آنگاه چه تفکر اقتصادی و چه متخصصانی را سر کار می‌آورد؟

همانطور که در این ویدیو می‌بینید مراد ویسی به عنوان دبیر خبر این رسانه، نیلی و رنانی را به عنوان افراد عالم و تفکرات تراز خود اعلام می‌کند. (قبلا هم مجری و تحلیلگر اصلی این شبکه واو به واو مواضع نیلی را به عنوان تفکر اقتصادی مورد قبول «تکرار» کرد.)

در اینجا هم مراد ویسی با تکریم مسعود نیلی به یکی از سخنرانی‌های او ارجاع می‌دهد. «جلسه‌ای» که نیلی در تمام طول آن با ذکر دلایل، بطور صریح خواستار ادامه سیاست قیمت‌گذاری دستوری شد و تغییرات را منحصر و ملزم به آشتی با جهان و اصلاحات اجتماعی دانست. (همان خط فکری برجامیون که بشدت ایران‌اینترنشنال مبلغ آن است.)

حال اینکه ساختار بوروکراسی و تفکر اقتصادی ایران طی این چند دهه را دقیقا همین‌ها شکل داده‌اند و اگر کسی گمان می‌برد بوروکراسی این اقتصاد دستوری را نه امثال نیلی و همتی و طیب‌نیا، که امثال جبراییلی و صمصامی پایه‌گذاری کرده‌اند جدا از واقعیت‌های سیاسی ایران پرت است.

خلاصه که براندازی از این کانال یعنی دزد را از پنجره بیرون کردن و دوباره از در داخل آوردن.

2k 1 32 20 35

طبق شنیده‌ها بانک‌مرکزی تصمیم دارد برای بازار تتر، دامنه نوسان بگذارد.

حال سوال این است که اگر چنین خبطی کنند، چه اتفاقی از نظر فنی در نرخ ارز می‌افتد؟

جواب من به سوال فوق این است:
اگر برای تتر دامنه نوسان بگذارند، شکاف قیمتی بین نرخ تتر با نرخ آزاد شکل می‌گیرد و طبیعتا، صف خرید به وجود می‌آید.
صف خرید به یک تقاضای القایی به اندازه چند برابر تقاضای فعلی دامن می‌زند؛ به این معنی که بسیاری از مردم که تا الان دنبال خرید تتر نبودند حالا هر روز شانس خود را امتحان می‌کنند و در صف خرید تتر، ثبت سفارش می‌کنند بلکه از این شکاف قیمتی سود بدست آورند.

این حجم از تقاضا در صف‌های خرید تتر، به یک روند تدریجی و تضمین شده صعودی دامن می‌زند (اثر کهربایی) و هر روز به اندازه دامنه نوسان به قیمت تتر اضافه می‌شود و این روند افزایشی، نرخ بازار آزاد را هم به سمت بالا هل می‌دهد؛ زیرا نرخ آزاد بخاطر عدم محدودیت و سهل‌الوصول بودن همواره از نرخ تتر مقداری بیشتر خواهد بود و اینگونه شکاف قیمتی حفظ می‌شود و‌ همینطور روند افزایشی تقاضا و قیمت ادامه می‌یابد و نقدینگی به بازار ارز هجوم می‌آورد؛ تا اینکه ظرف یک ماه نرخ دلار حداقل به بالای 100هزار تومان و تا عید حداقل به 150هزار تومان برسد!

پینوشت؛
در نظر داشته باشید که در بازار توافقی هم «دامنه نوسان» تعبیه کرده‌اند و همین پدیده به شکل محدودتری از آن مسیر هم در حال رخ دادن است‌ و اگر از این سیاست مخرب کوتاه نیایند و دامنه نوسان را از بازار توافقی حذف نکنند، قیمت دلار تا عید حتما 100هزار تومان را رد خواهد کرد.

عجیب اینکه اقتصادخوانده‌های مملکت از «همان افراد و همان تفکری» که مخترع دامنه نوسان در بورس! بوده‌اند حالا انتظار تک‌نرخی کردن ارز را دارند.

2.6k 2 26 95 22

«هشتادمین حراج شمش طلای مرکز مبادله توسط بانک مرکزی در 16دی ماه برگزار خواهد شد.»

در همین رابطه به خاطر آورید فرزین اخیرا در گفتگوی ویژه خبری اعلام کرد که ایران طی یکسال اخیر جزو پنج کشور اول خریدار طلا بوده است؛

پرسش؛
بانک‌مرکزی این مقدار طلاهای خریداری شده را به عنوان پشتوانه خود ذخیره کرده است؟
پس این هشتاد حراج شمش طلا در نرخ‌های دلار 50 تا 60تومانی را با چه برگزار کرده؟

پرسش بعد اینکه آیا نرخ دلار و طلا را با تزریق بیشتر می‌توان بصورت پایدار تثبیت کرد؟
فقط احمق‌ها گمان می‌کنند با ریختن یخ در دیگ جوشانی که شعله‌های آتش زیر آن زبانه می‌کشد می‌توان دمای سیستم را پایین نگه داشت.

شمش‌پاشی برای پایین آوردن نرخ طلا دقیقا مثل گذاشتن یخ روی حسگر دیگ بخار است زیرا چند قالب یخ نمی‌تواند دمای آن همه بخار در دیگ را پایین بیاورد و چند کیلو شمش هم نمی‌تواند تاثیر آن حجم از نقدینگی را کاهش دهد.

در واقع بانک‌مرکزی بجای تمرکز روی وظیفه ذاتی‌اش یعنی مدیریت و کنترل ریال برای حفظ ارزش آن‌در برابر سایر ارزها، مشغول یخ ریختن روی نرخ سایر ارزها شده بلکه خرابکاری خود در حوزه ریال را با دستکاری سایر ارزها پوشش دهد.

2.7k 1 17 76 29
20 last posts shown.