🔰در تقویم مناسبتی ایران، روز ۱۷ دی ماه سالروز اجرای طرح «کشف اجباری حجاب» توسط رضاخان در سال ۱۳۱۴ هجری شمسی است، اما از نظر تحلیلی، ماجرای کشف حجاب از سال ها قبلتر آغاز شده است؛ در واقع از همان روزی که اردشیر ریپورتر و فروغی، رضاخان را به عنوان جانشین قاجارها انتخاب کردند.
🔸مهره های لژهای فراماسونری و سرویس های اطلاعاتی انگلیس از تجربه فروپاشی امپراتوری عثمانی درس گرفته بودند؛ می دانستند که تنها راه به بندگی کشیدن کشورها نفوذ سیاسی همراه با نفوذ فرهنگی و اقتصادی شدید است...
ایران باید بازار مصرف اروپایی ها می شد؛ در این راه، زنان باید اولین نفراتی میبودند که به مصرف گرایی برسند، اما زنان پوشیده و منزل نشین ایرانی گزینه خوبی برای این نقشه نبودند... پس ابتدای امر باید بدون حجاب می شدند و از خانه ها بیرون می آمدند...
🔸پس از به تخت نشستن رضاخان، اقدامات و برنامهریزی های فرهنگی برای خروج زنان از خانه ابتدا توسط زنان بهایی و اقلیت های مذهبی، و سپس توسط خانواده رضاشاه آغاز گشت.
پس از روندی که چند سال به طول انجامید، سرانجام رضاشاه فرمان کشف حجاب اجباری زنان ایرانی را به صورت پنهانی صادر کرد؛ اما قبل از اعلام رسمی آن، با اجباری شدن قانون کلاه شاپو و لباس متحدالشکل مردان، شایعاتی درباره منع حجاب تمام جامعه را فرا گرفت.
🔸به همین سبب بود که مردمان قهرمان مشهد، در اعتراض به قانون لباس متحدالشکل مردان و حکم کشف حجاب زنان، در ۲۱ ام تیرماه ۱۳۱۴ قیام گوهرشاد را رقم زدند؛ یعنی پیش از اعلام رسمی، مردم با خون خود اعتراضشان را به این احکام که نتیجه ای جز استعمار فرهنگی و اقتصادی ملت نداشت، نه به گوش شاه که به گوش تاریخ رساندند... .
🔸اما این خون ها موجب تغییر این حکم نشد؛ با فشار حلقه متصل به جریان فراماسونری و سفارت انگلیس و همچنین اطرافیان رضاخان، حکم منع حجاب در ۱۷ام دی ماه ابلاغ و اجرایی شد.
ابلاغ این حکم آغاز یک دوره سیاه بود؛ دورانی که نتایج آن هنوز در مسائل فرهنگی ایران دیده می شود... .
🔸شروع حیا زدایی از زنان و مردان این کشور از همین زمان زده شد؛ زنان از خانه بی حجاب بیرون آمدند، برخی هیچ وقت حجاب نگذاشتند و فرزندان و شاگردانی تربیت کردند که آنان هم اعتقادی به حجاب نداشتند. کسانی که بر این طرح اصرار داشتند، دقیقا می خواستند به همین هدف برسند؛ اول به رنگ فرهنگ غربی درآمدن مردم، و زدودن فرهنگ دینی در طول نسل های آینده از طریق تاثیرگذاری بر مادران جامعه، و دوم مصرف گرا شدن خانواده ایرانی از طریق مصرف گرایی زنان و دختران، و وابستگی به کالاهای مصرفی تولیدکنندگان خارجی...
▪️هفده دی ماه زمان تأمل است؛ تأمل درباره اینکه نقشه از سال ۱۳۱۴ تا حال تغییر نکرده است... ایده همان است، حتی گزاره های اصلی هم همان است! همان آزادی زن و رهایی از اسارتی که حجاب باشد، فقط مدل اجرایی تفاوت کرده است....
▫️باید تأمل کنیم؛ کشورهایی که با ما دشمن اند، هیچوقت به فکر آزادی زنان ایران نبودند، نیستند و نخواهند بود؛ تنها راه نجات زنان ایرانی، برگشت به فرهنگ حجاب و پوشش قبل از ۱۳۱۴ است... .
✍بانو آفرینی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐
@strategistladies