فکرت


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Telegram


💡 فکرت؛ روایتگر اندیشه، پیشرو در گفتمان 💡
در جست‌وجوی حقیقت، باید متفاوت اندیشید...💎
📚نگاهی عمیق به: فلسفه، سیاست و جامعه
www.Fekrat.net

📮شبکه‌های اجتماعی:
💠 https://zil.ink/fekratnet

📩 ارتباط با ما:
@Lotfi1414

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Telegram
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#کلیپ|#نشست

🎞 نگوییم فرار مغزها...!

👤مصطفی زمانیان؛
رئیس سابق مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری

📍نظام واژگانی مهاجرت تحت تاثیر یک روایت سیاسی‌زده، ادبیات نامطلوبی را در اذهان به وجود آورده و ما باید به سمت یک توصیف سیاستی و ادبیات صحیح در مورد این مساله پیش برویم.

بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


#نشست | #ویژه

✅ رسانه فکرت در آستانه جشنواره فیلم فجر برگزار می‌کند:

💥ایستگاه چهل و سوم
چالش‌های امید اجتماعی در سینمایی که گذشت!

👤 با حضور:
✔️اکبر نبوی
✔️سیدعلی روحانی
✔️آرش خوشخو
✔️آرش فهیم
✔️محمد قربانی

⏰ سه‌شنبه 2 بهمن‌ماه، ساعت ۱۰
🏢 تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر(عج) و برادران مظفر، پلاک ۹۰۷، خانه اندیشه‌ورزان

🌐 علاقمندان می‌توانند برای حضور از طریق آیدی @Lotfi1414 ثبت‌نام نمایند.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


🔸عصبیت اصطلاحی است که ابن خلدون برای همبستگی اجتماعی به کار برده است. منتهی آنچه وجه تمایز عصبیت در نگاه ابن خلدون با همبستگی اجتماعی مصطلح جامعه‌شناسی است این است که در عصبیت «دیگری» وجه پررنگ‌تری دارد. عصبیت حس همبستگی و غرور قومی و ملی در مقابل اقوام و ملل دیگر است که این معنی بدون ترسیم و تصور «دیگری» معنای محصلی نخواهد داشت. لذا عصبیت در جامعه ناظر به نگاهی سلبی به چیزی است که نسبتی حداقلی با آن جامعه دارد و متعلق به غیر به حساب می‌آید

🔹با نگاه دقیق‌تر در آنچه در بخشی از بدنه فرهنگی کشور و جامعه ما و علی ‌الخصوص سینما و شبکه نمایش خانگی رخ می‌دهد می‌توان این دیگری سازی از دل جامعه خودی را به عینه مشاهده کرد. حجم نسبتا زیادی از خشونت، روابط ناسالم، بی‌احترامی، توهین، تحقیر، خیانت و نا‌امیدی در آثاری با ژانر اجتماعی که در نگاه واقع‌بینانه یا نسبت چندانی با واقعیت جامعه ایرانی ندارند یا صرفا پررنگ کردن جزء و بخشی از جامعه است، طبیعتا این نگاه غلط را در مخاطب ایجاد می‌کند که بخشی از جامعه، ساختار یا پدیده ای درونی علت و عامل این نابهنجاری‌ها و اعوجاج‌های اجتماعی است.

🔸علاوه بر ویژگی‌های شخصی فرد، آنچه نقش تنظیم‌گری کنش‌های اجتماعی افراد را در جامعه ایفا می‌کند تصوراتی است که افراد به جامعه‌ محل زندگی خود دارند. مثلا اگر تصور افراد به جامعه این باشد که کلاهبرداری در جامعه زیاد است طبعا تنظیم روابط آنها با دیگران به نحوی خواهد‌ بود که خروجی آن همبستگی کمتر در جامعه است. و از طرفی چون نگاه هر فرد به جامعه مولود پیرامون و محیط خود است، یک شخص نمی‌تواند جز برداشت محدود و شخصی خود، نگاهی جامع و کلی از جامعه داشته باشد، هرچند که از آنجایی که در دل جامعه زندگی می‌کند، ارزش‌های اجتماعی جامعه به نحو عادی به او منتقل می‌شود.

🔹در نگاه اول شاید گفته شود که این روایت‌های تاریک از جامعه نهایتا منجر به کاهش همبستگی اجتماعی می‌شود و عصبیت وارونه امری تخیلی است. منتهی مساله از جایی شروع می‌شود که حس سرخوردگی و سرکوبی که این راوایات به مخاطب خود منتقل می‌کنند صورتی اجتماعی به خود بگیرد و وجه اشتراک افراد کثیری در جامعه باشد. این اشتراک شروع لایه ای جدید از همبستگی اجتماعی بوده و ازش‌های پنهان در دل روایت‌های سینمایی نیز به تدریج تبدیل به ارزش‌های اجتماعی شده و نهایتا نظام ارزش‌های جامعه دچار انقلاب خواهد شد.

➕برای مطالعه متن کامل یادداشت، اینجا کلیک کنید.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


#یادداشت_اختصاصی

🔰شبکه نمایش خانگی و عصبیت وارونه
🖇فرار از خود ایمنی و رسیدن به خود‌خوری

✍🏻 محمدحسام جوادزاده

📍ثمره گذار ارزشی امری فراتر از تغییر و تحول‌های اجتماعی صرف است؛ اینگونه نیست که یک سبک زندگی جدید جایگزین قبلی شده باشد بلکه به مثابه آن بیماری خود ایمنی در اینجا نیز جامعه دچار خود‌خوری شده و از درون به نابودی کشیده می‌شود.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


💠 جهان پس از آتش‌بس غزه

👤با حضور ابوالفضل ظهره‌وند و ساسان کریمی

🗓 شنبه ۲۹ دی ساعت ۲۲:۳۰
🔗 شبکهٔ چهار سیما

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#کلیپ|#نشست

🎞 مهاجرت و سرمایه‌سوزی

👤رسول صادقی
؛
عضو هیات علمی دانشگاه تهران

📍مهاجرت به این دلیل است که ما نتوانستیم سرمایه انسانی خود را به سرمایه اقتصادی و اجتماعی تبدیل کنیم؛ البته اگر مهاجرت با توجه به کشور مبدا صورت بگیرد، یک فرصت است.

بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


📌ناامیدسازی؛ حربه‌ اصلی در جنگ رسانه‌ای
✍🏻سید‌ پویان حسین‌پور


🔹جنگ روانی و جنگ شناختی، از ابزارهای اصلی استراتژی‌های مقابله‌ای کشورهای مختلف در برابر یکدیگر بویژه در دوران بحران‌ها و منازعات استراتژیک به شمار می‌آید و در این میان، پروژه‌های ناامیدسازی مردم ایران از کارآمدی حکومت جمهوری اسلامی، یکی از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین پروژه‌هایی است که از سوی دولت آمریکا و نهادهای وابسته به آن برای تضعیف پایه‌های قدرت ایران به‌ کار گرفته می‌شود. این پروژه نه‌تنها به‌ طور مستقیم برای تسلط بر فضای روانی مردم ایران هدف‌گذاری شده، بلکه در سطح وسیعی در راستای تغییر و تحول در افکار عمومی و برهم زدن انسجام اجتماعی و سیاسی طراحی شده است.

🔸یکی از نخستین اهداف پروژه‌های ناامیدسازی، تضعیف اعتماد عمومی به کارآمدی و ثبات حکومت است. وقتی مردم نسبت به آینده کشور و توانایی سیستم حکومتی در حل مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ناامید شوند، از حمایت از دولت و نهادهای حکومتی دست می‌کشند. این امر می‌تواند زمینه‌ساز افزایش نارضایتی‌های اجتماعی، اعتراضات خیابانی و بحران‌های داخلی باشد که در نهایت به فرسایش قدرت حکومت منجر خواهد شد.

🔹یکی از رایج‌ترین ابزارهایی که در این پروژه به ‌کار گرفته می‌شود، کمپین‌های رسانه‌ای ا‌ست که بویژه در سطح جهانی و از طریق رسانه‌های خارجی انجام می‌گیرد.رسانه‌های غربی مانند بی‌بی‌سی فارسی، صدای آمریکا، ایران اینترنشنال و شبکه‌های اجتماعی وابسته به آنها، نقش حیاتی در ایجاد روایت‌های منفی از ایران دارند. این رسانه‌ها معمولاً با تحریف دستاوردها و موفقیت‌های کشور، تلاش می‌کنند تصویری از ناکارآمدی، فساد و ضعف در ایران را به نمایش بگذارند.

🔸رسانه‌های غربی از هر فرصتی استفاده می‌کنند تا بحران‌های اقتصادی و اجتماعی ناشی از این تحریم‌ها را به‌ عنوان اثبات ناکارآمدی سیستم حکومتی ایران به تصویر بکشند. افزایش بیکاری، تورم، کاهش قدرت خرید مردم و مشکلات اقتصادی در سطح جامعه به ‌طور مداوم توسط رسانه‌های دشمن برجسته می‌شود.

🔹پروژه‌های ناامیدسازی مردم ایران از کارآمدی حکومت، بخشی از یک استراتژی پیچیده و چندجانبه است که با هدف تضعیف اقتدار ایران در سطح داخلی و بین‌المللی طراحی شده است. امیدآفرینی در جامعه امروز ایران، بیش از هر زمان دیگری یک وظیفه جهادی و ضرورتی انکارناپذیر است و در مواجهه با جنگ روانی دشمنان که با هدف القای ناامیدی، تضعیف اعتماد عمومی و ایجاد شکاف در باورهای مردم به ‌طور سیستماتیک طراحی شده، امیدآفرینی به ‌عنوان پادزهری قدرتمند عمل می‌کند.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


🔸مساله مهاجرت
👤 اصغر مهاجری

امید در مهاجرت 01:00
ویژگی مهاجرین ایرانی 02:00
لزوم وزارتخانه مهاجرت 05:00
ضریب ژیب در مهاجرت 10:00
چرا مهاجرت متولی ندارد؟ 15:00
فرکانس‌های جذبی و دفعی 20:00
مهاجرت و شرایط زمینه‌ای 25:00
متغیرهای ایدئولوژیکی-سیاسی 30:00
دلایل فرهنگی مهاجرت 35:00
تقصیر ساختار یا مسئولین؟ 40:00

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


#پادکست_گفتگو

🔸نافهمی مساله‌ای به نام مهاجرت

گفتگو با:
👤دکتر اصغر مهاجری؛
جامعه‌شناس و استاد دانشگاه

⏰ ۱۹ دی

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#کلیپ|#آینه_جادو

🎞 روایت زنانگی التقاطی

👤سعید ارجمندفر؛
استاد دانشگاه و پژوهشگر سینمای مسیحیت

📍اگرچه الگوی نگارش فیلمنامه بر اساس انجیل متی با محوریت شخص هرودیس شکل گرفته اما روایت داستانی فیلم از تولد و زیست حضرت مریم، کاملا التقاطی و تحریف‌آمیز است.

بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


#بازتاب

💠 چالش‌های پدرانگی در نسل دیروز، امروز و فردا

👤با حضور اساتیدی همچون دکتر رضا مهکام و خانم دکتر سمیه خراسانی.

🗓 زمان: شنبه ۲۹ دی ساعت ۱۵
🔗 لینک نشست به صورت برخط
https://www.skyroom.online/ch/shenakhtorg/asou

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


Forward from: فکرت
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#پرونده_ویژه
#کلیپ

🔰 روش شناسی علامه مصباح در پیوند علوم قدیم و جدید
🎙دکتر سقای بی‌ریا در گفتگو با فکرت

▫️علامه مصباح عده‌ای شاگردان خود را مأمور کردند تا در سه رشته اعتقادات، بصیرت، اخلاق و در سه سطح مختلف، کتاب‌هایی را پیدا و به جوانان مشتاق معرفی کنند. این همان سه بعدی است که ایشان در آنها ممحض شدند. علامه با حقایقی که از طریق وحی و احادیث و فلسفه به آن رسیده بودند، بنایی را ایجاد کرده بودند.
حضرت استاد مانند یک دستگاهی بودند که با توجه به آن سه بعد، تمام مبانی، اقتضائات، جایگاه اشیاء، تقدم و تأخر و منطقشان براساس حساب و کتاب است. هنگامی که از ایشان سوالی می‌پرسیدیم، سوال را در این مجموعه می‌گذاشتند و تفکر می‌کردند.

▪️آیت الله مصباح مانند یک پزشک حاذق که بیماری و درمان را به‌طور کامل برای بیمار توضیح می‌دهد، بودند و در آن تفصیل، هیچ‌گاه امر به کاری نمی‌کردند بلکه اجازه می‌دادند تا خودمان انتخاب کنیم.


🔗مشاهده گفتگو در آپارات|

#مصباح_فکر

🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net


🔸باید بگویم برای اولین بار است که کلماتی درباره فلسطین خوانده‌ام که گویی سطلی از آب یخ بر سرم ریخته‌اند. هنوز هم استخوان‌هایم درد می‌کند از سرمای غربت و مظلومیت یک فلسطینی. این بهت و تعجب چنان عمیق است که از آن شبی که بیمارستان شفا را هدف قرار دادند، بیشتر متأثر شدم.

🔹روایت‌هایی از بخش‌های مختلف زندگی یک فلسطینی، نه تنها در ۷ اکتبر، بلکه سال‌ها قبل از آن، چنان مرا تحت تأثیر قرار داد که احساس جدیدی در من ایجاد کرد. شاید برایتان جالب باشد که این احساس را از یک مجله گرفتم نه از یک کتاب، البته مجله‌ای که جذابیت آن به مراتب بیشتر از صدها کتاب دیگر است.


🔸واقعاً تا پیش از حوادث ۷ اکتبر، من انسان فلسطینی را نمی‌شناختم و پس از طوفان الاقصی نیز تنها به پوسته‌ای از روایت‌های انسان فلسطینی برخوردم. با خواندن اولین روایت از زندگی هاله الغزالی، خشکم زد و با خود گفتم آیا می‌شود زندگی فلسطینی‌ها این‌قدر سخت باشد، آن هم سال‌ها پیش از ۷ اکتبر؟ سؤالی که از خود پرسیدم این بود: این انسان فلسطینی چگونه دوام آورده است؟

🔹واقعاً سخت است تصور کنیم محمد عزالدین که با این همه مشقت زندگی کرده، زمانی که فرزندانش را دور هم جمع می‌کند، به آنها می‌گوید: «این دنیا محل دورهمی و زندگی نیست و ما در آخرت دور هم جمع خواهیم شد.» و بعد، یکی یکی فرزندانش شهید می‌شوند. وقتی این روایت‌ها و ده‌ها روایت ناب دیگر را در این کتاب مطالعه می‌کنی، تازه متوجه می‌شوی چرا فلسطینی‌ها طوفان الاقصی را رقم زدند.

🔸علاوه بر روایت‌ها، این مجله با سرمقاله‌ای آغاز می‌شود که خود ظرفیت تبدیل به یک کتابچه را دارد. در این سرمقاله به بررسی ابعاد مختلف انسان مقاوم فلسطینی پرداخته می‌شود و سؤالی مطرح می‌شود که چرا به کتاب "مسئله فلسطین" نوشته ادوارد سعید پرداخته نمی‌شود و حتی این کتاب ترجمه نشده است، در حالی که کتاب "شرق‌شناسی" (Orientalism)، روشنفکری و خاطرات او در ایران ترجمه شده است.

➕برای مطالعه متن کامل یادداشت، اینجا کلیک کنید.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


#یادداشت_اختصاصی

🔰 انسان فلسطینی و امکان رهایی
🖇روایتی از شماره هفتم فصلنامه نامه جمهور

✍🏻 امیرعباس شاهسواری، دبیر تحریریه رسانه فکرت

📍زمانی که با انبوهی از اتفاقات روزمره و روایت‌های تکراری از فلسطین پس از ۷ اکتبر مواجه‌ایم، این حوادث به یکی از عادات روزمره ما تبدیل می‌شود. وقتی خبری از بمبارانی در غزه یا یخ‌زدگی کودکی در چادرهای اردوگاه‌های پناهجویان فلسطینی می‌شنویم، تنها کمی متأثر می‌شویم و شاید هم نشویم. یکی از دلایل این بی‌احساسی، نگاه‌های تکراری و سطحی به اخبار و روایت‌های مربوط به فلسطینی‌هاست.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#کلیپ|#آینه_جادو

🎞 تحریف زیست یک قدیسه..!

👤سعید ارجمندفر؛
استاد دانشگاه و پژوهشگر سینمای مسیحیت

📍یهودی‌بودن خوانش فیلم ماری باعث آن شده که از تمام تعالیم الهی و معنوی زیست حضرت مریم و از همه مهمتر شخصیت خود آن حضرت، تقدس‌زدایی شود.

بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


📌حماس ماند، اسرائیل امن نشد!
✍🏻سید مهدی طالبی


🔸توافق آتش‌بس نهایی میان حماس و رژیم‌صهیونیستی پس از پانزده ماه نبرد، بالاخره امضا شد. مفاد توافق تقریباً همان طرحی است که چند ماه قبل مقامات رژیم‌صهیونیستی آن را رد کردند؛ اگرچه توافق مزبور در دیدار میان کارشناسان آمریکایی و صهیونیست تهیه شده و دربردارنده منافع تل‌آویو نیز بود، اما نتانیاهو به دلیل اهداف سیاسی خود و کابینه‌اش از پذیرش این طرح شانه خالی کرد. حالا او شکستی را که آمریکا و نهاد‌های امنیتی صهیونیست چند ماه قبل پذیرفته بودند، پذیرفته است.

🔹مخالفان نتانیاهو متمرکز بر درخواست برای آزادسازی اسرا، در هفته‌های منتهی به توافق آتش‌بس، بر شدت اعتراضات خود افزوده و التهابات سیاسی و خیابانی بزرگی ایجاد کرده بودند. همزمان با برهم‌خوردن وضعیت سیاسی و اجتماعی رژیم بر اثر فشار در قضیه اسرا در غزه و یمن نیز اوضاع ناآرام‌تر شد. مقاومت غزه دست‌کم در چند مورد اقدامات خاصی را انجام داد که باعث ناامیدی عمیق در تل‌آویو شد. افزایش تعداد کشته‌ها و زخمی‌های ارتش رژیم در شمال غزه، شروع مجدد راکت باران و حملات پهپادی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در غلاف غزه، جذب هفت هزار سرباز جدید به صفوف نظامی حماس و همچنین تقویت حکومت این گروه بر غزه چهار اقدام شاخص در این راستا بودند.

🔸در جبهه یمن نیز با وجود حملات گسترده هوایی مثلث آمریکا، انگلیس و رژیم‌صهیونیستی ارتش این کشور تقریباً هر روز با یک تیر موشک فلسطین و حملات پهپادی امنیت شهر‌ها و شهر‌ک‌های صهیونیست‌نشین را به خطر می‌انداخت. این نوع از حملات یمنی‌ها طی چند هفته اخیر از ابتدای جنگ بی‌سابقه بودند. با وجود توقف حملات مقاومت عراق به سرزمین‌های اشغالی آتش‌بس در لبنان و سقوط سوریه که تهیه و ریختن آتش از این سه کشور بر سر صهیونیست‌ها را مسدود کرد تشدید‌های نظامی صورت‌گرفته در غزه و یمن کار رژیم را یکسره کردند.

🔹همزمان با التهابات فوق نباید فشار عملیات نظامی موسوم به وعده صادق سه بر رژیم را نادیده گرفت. به نظر می‌رسد فشار‌های این عملیات احتمالی یکی از عوامل سوق دادن رژیم به آتش‌بس با لبنان بود؛ چه اینکه ایران عملیات وعده صادق دو را نیز عملاً در راستای حمایت از مقاومت لبنان در جنگ انجام داد.

🔸در روز‌های اخیر ایران رزمایش سراسری، همه‌جانبه و بزرگی را آغاز کرده که دوماه به طول می‌انجامد. آنچه در این رزمایش درحال تمرین بوده و مستقیماً به رژیم‌صهیونیستی مربوط می‌شود سناریوی تهاجم ترکیبی دوربرد و پدافند هوایی در برابر حملات سنگین است؛ یک تمرین برای تهاجم به سرزمین‌های اشغالی و یک تمرین برای دفاع در برابر حمله بعدی تل‌آویو. صهیونیست‌ها با اوضاع داخلی وخیم، جبهه‌های تشدیدشده و جدید غزه و یمن نمی‌توانستند آمادگی عظیم ایران را نادیده بگیرند.

🔹وعده صادق سه پیش از اجرا در تحقق دو هدف آتش‌بس لبنان و غزه مؤثر واقع شده و باید در اهداف بعدی شامل پاسخ به تجاوز پنجم آبان رژیم و ترسیم واقعیت موازنه قوا در منطقه نیز مؤثر واقع شود. تل‌آویو که در جنوب سوریه در برابر سرزمین‌های بی‌دفاع این کشور و بی‌عملی حکومت جدید پیش می‌تازد، در منطقه در لاک دفاعی فرو رفته است.

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


Forward from: فکرت
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎬 #ببینید| تیزر گفتگوی سایت فکرت با حجت الاسلام دکتر سقای بی‌ریا با موضوع «روش شناسی علامه مصباح در پیوند علوم قدیم و جدید»

👈 فيلم کامل گفتگو را در صفحه آپارات ببینید:
https://www.aparat.com/v/OVtL5

#علامه_مصباح_یزدی

🆔 @fekrat_net


#بازتاب

💠 هوش مصنوعی با محوریت مالکیت کلان‌داده‌

👤 با حضور اساتیدی همچون آقایان احمد مبلغی، رضا تقی پورانوری، علی اصغر پورعزت، محمود حکمت‌نیا، سید حسن شبیری زنجانی و ...؛

🗓 جمعه ۲۸ دی ساعت ۸ الی ۱۷:۳۰
🏛 مرکز فقهی ائمه اطهار (علیهم‌السلام)، سالن امام خمینی (رحمت‌الله علیه)

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#کلیپ

☑️ حضرت زینب نماد «وجدان عمومی» یک امت؛

▪️جامعه هم وجدان دارد؛ وقتی خطا و گناهی اجتماعی سر می‌زند و عده‌ای همراه و عده‌ای ساکت می‌شوند! اگر کسی صدای وجدان عمومی شد، جامعه را توبه می‌دهد!

🎙برشی از برنامه تلوزیونی علامت با حضور حجت الاسلام قنبریان

🔸صوت کامل برنامه را اینجا بشنوید.

🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net


🔸 نقد انیمیشن «ربات وحشی»

👤محمدرضا نصیری

فیلمنامه ربات وحشی 02:00
شخصیت‌های فرعی و اصلی 05:00
گره اول داستان 07:00
درون‌مایه غرب در انیمیشن 17:00
کثرت‌گرایی در والدها 18:00
ایجاد حس در ربات 21:00
ایجاد حس در جنگل 24:00
سفیدکردن گرگ در انیمیشن 26:00

👤 الهه‌سادات شفیعی
محوریت خانواده و مادر 08:50
والدگری در انیمیشن 11:30
مدح انقطاع از خانواده 14:00
بسط مادرانگی اجتماعی 28:00
تک‌والدی در انیمیشن 30:00

📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net

20 last posts shown.