Forward from: اردشیر پشنگ
پیروزهای تاریخی دو زن ایرانیتبار در انتخابات کنگره آمریکا
استفانی بایس (اسدی) پیروزی مجدد
به گزارش فراتاب با روشن شدن نتایج انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا، شاهد حضور همزمان دو زن ایرانیتبار هستیم.
استفانی بایس (اسدی) پیروزی مجدد
خانم استفانی بایس (اسدی) که در سال 2020 به عنوان نخستین زن ایرانیتبار از ایالت اوکلاهما و به عنوان یکی از اعضای حزب جمهوریخواه راهی مجلس نمایندگان شده بود در این دوره نیز با روشن شدن تعداد آرا موفق شد یکبار دیگر از همین منطقه راهی مجلس شود.
او متولد 1973م (1352ش) در اوکلاهما سیتی است و تا پیش از ازدواج، فامیلیاش «اسدی» بوده است. استفانی دارای لیسانس بازاریابی در تجارت بینالملل از دانشگاه اوکلاهما و از موافقان ایجاد محدودیت علیه مهاجران غیرقانونی و نیز از منتقدان سوسیالیسم به شمار میرود.
لازم به ذکر است مادرش ،پائولا، آمریکایی و پدرش حسین جو اسدی متولد زاهدان ایران است که محتملا بایستی بلوچ باشد چرا که در خاطرات منتشر شدهی حسین نوشته شده، پدرش پاکستانی و مادرش ایرانی بود، حسین از زاهدان به کراچی رفته پس از گرفتن یک فوقدیپلم در رشتهی کامپیوتر برای ادامه تحصیل در همین رشته در سال 1970 راهی آمریکا شد. ازدواج حسین جو با پائولا چند سال بیشتر دوام نیاورد.
بعدها او یک شرکت موفق در زمینه آیتی در نیویورک راهاندازی میکند و دخترش استفانی نیز پیش از رفتن به مجلس از مدیرانش بوده است.یاسمین انصاری
اما دومین زن ایرانیتبار کنگره آمریکا که متولد 1992م (1371ش) است یاسمین انصاری نام دارد.
او موفق شده به عنوان یکی از اعضای حزب دموکرات از ایالت آریزونا راهی مجلس نمایندگان شود.
پدر و مادرش متولد ایراناند پدرش بیژن در دهه 1970 برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی عمران و سپس امبیای به آمریکا رفته اما با وقوع انقلاب و تغییر نظام سیاسی دیگر به ایران باز نمیگردد.
آنطور که از مواضع یاسمین مشخص است او از منتقدین جمهوری اسلامی است و ظاهرا تعدادی از اعضای خانواده پدریاش در اوایل انقلاب اعدام شدهاند.
مادر یاسمین فعالیتهای مدنی در زمینه مهاجرت ازجمله کمک به پناهجویان سومالیایی و نیز راهاندازی یک مرکز فرهنگی ایرانیان در آریزونا داشته است.
یاسمین دارای لیسانس و فوقلیسانس روابط بینالملل از دانشگاه استنفورد و در دورهی دانشجویی برای نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان کارآموزی کرده و سپس در حوزه سیاستگذاری برای مقابله با تغییرات آبوهوایی عضو تیم پژوهشی دو دبیرکل مختلف سازمان ملل یعنی بان کیمون و آنتونیو گوترش بوده است. / گزارش فراتاب