بزرگمهر حسين پور


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


هر کس باید روزانه یک آواز بشنود ،
یـک شعــر خـــوب بــخـــوانـــد
به یـک اثـر هنــری خــوب نگاه کنــــد ،
و در صورت امکان
چنـد کلمه حــرف منطقی بزنــد ... !
گـوته

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: هنر برای هنر

چیزهایِ خیلی بدتری هم از تنها بودن هست،
ولی معمولا ده ها سال طول میکشه
تا آدم اینو بفهمه.
و خیلی اوقات وقتی دو زاریت می افته
که دیگه خیلی دیر شده
و هیچ چیز بدتر از خیلی دیر شدن نیست.


#چارلز_بوکوفسکی

@artforartt


محمدرضا شجریان - صبح است ساقیا


Forward from: ھنر تهی
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
شب پر رمز و راز در کافه‌ی ون گوگ؛ تابلویی که چراغش خاموش نمی‌شود
.
.



✍️🏻 تابلوی کافه تراس در شب اثر ونسان ون گوگ، که در سال ۱۸۸۸ و در شهر آرل فرانسه خلق شد، یکی از نخستین آثار اوست که شب را بدون استفاده از رنگ سیاه به تصویر می‌کشد. ون گوگ با مهارتی ویژه، رنگ‌ های گرم و سرد را کنار هم قرار داده تا فضای پرجنب‌ و جوش کافه را در تضاد با آرامش شب به نمایش بگذارد. او از تضاد میان زرد درخشان چراغ‌ های کافه و آبی عمیق آسمان برای ایجاد حس زندگی و گرما در دل تاریکی استفاده کرده است.
.
.


✍️🏻 این اثر نشان‌ دهنده ی علاقه ی شدید ون گوگ به نور و رنگ و تأثیر آن‌ ها بر حالات انسان است. جلوه‌ های نوری در این تابلو، در کنار معماری منحصر به‌ فرد شهر آرل، این اثر را به یکی از مشهورترین و تأثیرگذارترین نقاشی‌ های ون گوگ تبدیل کرده است.
.
.


🖼Café Terrace at Night, Vincent van Gogh, 1888, Kröller-Müller Museum


@honartohi


Forward from: فروشگاه محصولات هنری دیجیتال
💬 سالوادور دالی پس از خلق تابلوی مشهور خود، از همسرش گالا پرسید:
❓ «آیا فکر می‌کنی تا سه سال آینده بتوانی این تابلو را فراموش نکنی؟»

🔻 گالا جواب داد:
🗣️ «هر کسی که این تصویر را ببیند، از آن لحظه تا آخر عمرش آن را فراموش نخواهد کرد.»

👑 دالی عنوان این اثر را «تداوم حافظه» گذاشت. این تابلو که مربوط به سال 1931 است، اکنون در مالکیت موزه هنر مدرن در نیویورک قرار دارد.

@Honar_Gard 🕊


Forward from: موزه لوور | The Louvre
💃 رقص؛ 1910

اثری از آنری ماتیس

در موزه ارمیتاژ، سن پترزبورگ

📱 @TheLouvre


Forward from: موزه لوور | The Louvre
رمان‌خوان؛ 1888

اثری از وینسنت وان گوگ

در مجموعه خصوصی

📱 @TheLouvre




Forward from: هنر برای هنر
همه ی ما با شنیدن نام اگزوپری، به یاد شازده کوچولو می‌افتیم. یکی از تاثیرگذارترین داستان‌های کوتاه جهان که به ظاهر برای کودکان نوشته شده، اما آدم بزرگ‌ها (به قول اگزوپری) بیشتر از کودکان، می‌توانند مخاطب آن باشند.

اگزوپری در کنار خلق شاهکار جاودان خود به نام شازده کوچولو، #نقاشی‌های آبرنگ بسیار زیبایی هم برای آن ترسیم کرده که با دیدن آنها، می‌توان ذهنیت او را نسبت به شازده کوچولوی خودش بهتر درک کرد.

با هم تصاویر اوریجینال آبرنگ ترسیم شده توسط اگزوپری را نگاه کنیم. تصویرسازی همیشه در کنار داستان، معجزه می‌کند. خصوصاً اینکه نویسنده‌ی داستان، خود به تصویرسازی برای داستان خود پرداخته باشد. *منبع: متمم


@artforartt


Forward from: ھنر تهی
The Physical Impossibility of Death in the Mind of Someone Living

.
.

✍️🏻یکی از آثار معروف هنرمند بریتانیایی دمین هرست است که در سال ۱۹۹۱ خلق شد. این اثر یک کوسه ببر بزرگ را نشان می‌دهد که در مخزنی شیشه‌ای پر از فرمالدهید قرار گرفته است. کوسه در این وضعیت به نظر زنده می‌رسد، اما در واقع مرده است، و همین موضوع مفهوم اصلی اثر را در ذهن بیننده به چالش می‌کشد.

.
.

✍️🏻هرست با این اثر به بررسی و نمایش مفهوم مرگ و ترس از آن می‌پردازد. او با انتخاب یک حیوان قدرتمند و ترسناک، به نوعی نشان می‌دهد که مرگ به‌ عنوان چیزی که همه ما از آن فرار می‌کنیم، قابل درک نیست و ذهن انسان نمی‌ تواند به‌ طور کامل این حقیقت را بپذیرد. دیدن کوسه‌ی مرده، اما ظاهراً زنده در مخزن، این حس ترس و عدم درک مرگ را تداعی می‌کند و این پرسش را مطرح می‌کند که «آیا می‌ توانیم واقعاً مرگ را درک کنیم؟»

.
.

✍️🏻این اثر به نمادین‌ ترین شکل، محدودیت‌های انسانی در مواجهه با مرگ و ناشناختگی آن را به تصویر می‌کشد و با نگاهی فلسفی، مخاطب را به تفکر در مورد معنای زندگی و مرگ وا می‌دارد.


@honartohi


Forward from: ھنر تهی
For the Love of God
.
.

✍️🏻 اثر معروف دمین هرست است که در سال ۲۰۰۷ خلق شد. این اثر شامل یک جمجمه انسان است که با ۸۵۰۰ الماس سفید واقعی پوشانده شده است. این جمجمه از یک اسکلت انسانی واقعی ساخته شده و به‌طور کامل با الماس‌ های بسیار گران‌ بها تزئین شده است. قیمت فروش این اثر در زمان عرضه به بیش از ۱۰۰ میلیون دلار رسید و آن را به یکی از گران‌قیمت‌ترین آثار هنری معاصر تبدیل کرد.
.
.

✍️🏻این اثر با مفاهیمی چون مرگ، ثروت، جاودانگی و مصرف‌گرایی ارتباط دارد. هرست در این اثر به چالش کشیدن مفهوم مرگ و هم‌ زمان به‌ تصویر کشیدن تأثیر ثروت در هنر و فرهنگ معاصر پرداخته است. جمجمه پوشیده از الماس، به‌نوعی نماد تلاش بشر برای دست یافتن به جاودانگی و همچنین تأملی بر پوچی و زوال زندگی است. اثر از نظر بسیاری به‌ عنوان نقدی به دنیای مصرف‌گرایی و سرمایه‌ داری نیز شناخته می‌ شود.

@honartohi


Forward from: زیبایی شناسی


Forward from: زیبایی شناسی
▪️ آیا پیکاسو از انیشتین خبر داشت؟

معمولا در کتاب‌های تاریخ هنر می‌خونیم که سبک کوبیسم، تحت تاثیر نظریه‌ی نسبیت، به نمایش یک موضوع همزمان از زوایای دید متعدد می‌پردازه، پرسپکتیو رو حذف و صفحه‌ی تصویر رو صاف می‌کنه، و با نمایش جهان به‌عنوان یک تصویر ثابت مخالفت می‌کنه.
سال ۲۰۰۱ نویسنده‌ای به نام آرتور میلر (نه اون آرتور میلر معروف) که خودش هم دکترای فیزیک داره، کتابی می‌نویسه به نام «انیشتین، پیکاسو: فضا، زمان و زیبایی‌ای که ویران می‌کند». در اون‌جا می‌گه که من نشریات، رسانه‌ها و منابعی رو که اون زمان پیکاسو در پاریس به‌شون دسترسی داشته بررسی کردم و متوجه شدم که پیکاسو نمی‌تونسته به هیچ طریقی از نظریه‌ی انیشتین خبر داشته باشه.

پس چطوری می‌شه که «ماهیت همزمانی» هم در نظریه‌ی انیشتین و هم در سبک کوبیسم، در یک زمان نزدیک به هم ظهور می‌کنن؟ میلر می‌گه که هر دوی این‌ها از یک منبع واحد دیگه یعنی از ریاضی‌دان و فیزیک‌دان مشهور فرانسوی، «آنری پوانکاره» تاثیر گرفتن. انیشتین از طریق مطالعه و بعدا ملاقات حضوری، و پیکاسو که هنرمند جست‌وجوگر و کنجکاوی بوده، از طریق محافلی که در اون‌ها حضور پیدا می‌کرده، با نظریه‌ی پوانکاره آشنا می‌شه و نسبیت از این طریق وارد کار هر دو می‌شه. البته تفاوت مهمی که بین نظریه‌ی انیشتین و سبک پیکاسو وجود داره اینه که نظریه‌ی نسبیت، متمرکز روی نسبیت زمانی، و کوبیسم متمرکز روی نسبیت مکانیه.

Einstein, Picasso: Space, time and the beauty that causes havoc

@zibaishenasi


شروع ثبت نام كلاس طراحی دوره آخر پاییز
(بزرگمهر حسين پور)

ترم يك طراحى
یکشنبه ۵ تا ۷ بعداز‌ظهر
آنلاین و حضوری
------
شماره تماس:
09383777435
ساعت تماس:١٢ظهر تا ٩ شب


Forward from: زیبایی شناسی
اگه شما یک کفش رو در بازار زیر قیمت واقعی‌اش بفروشین، می‌تونین فردای اون روز کفش دیگری و یا همون کفش رو باز به قیمت اصلی خودش بفروشین. اما در بازار هنر، وضع طور دیگه‌ایه. اگه شما قیمت یک تابلوی نقاشی رو ۳۰۰ هزار دلار تعیین کنین و تابلو زیر اون قیمت به فروش برسه، دیگه به‌سختی می‌تونین آثار اون هنرمند رو به قیمت واقعی‌شون برای فروش بذارین. به همین خاطر یک بازه‌ی تخمینی رو برای اثر در نظر می‌گیرن تا ریسکِ فروش زیر قیمت واقعی کم بشه. تخمینِ پایین و تخمینِ بالا. ضمنا از لحاظ روانی هم این موضوع باعث می‌شه که خریداران باور کنن که قیمت حقیقی حتما در همین بازه‌اس و نمی‌تونه کمتر از قیمت تخمینِ پایین باشه.
امسال در حراج کریستیز لندن، از بین ۸۵ اثر فقط ۸ اثر کمتر از قیمت تخمینِ پایین به فروش رفتن. رتبه‌ی اول فروش، یک طراحی از پیکاسو بود که ۳۴۰٪ بالاتر از تخمینِ پایین به فروش رفت.
اما این طراحی از مارک شاگال ۴۰۰۰٪ بیشتر از قیمت تخمینِ پایین‌اش به فروش رفت. یک دلیل‌اش اینه که این اثر هیچ‌وقت تا حالا وارد حراج نشده بود و این اولین بار بود که برای فروش گذاشته می‌شد.

Marc Chagall, Au bord de la rivière, 1930

@zibaishenasi


Forward from: По локоть в красках
Italian illustrator Toni Demuro (born 1974)

MICIO


Forward from: کُوِریگ
ارنست همینگ‌وِی و گربه‌اش!
در سال‌هایی که همینگ‌وِی در فلوریدا زندگی می‌کرد، از تعدادِ زیادی گربه در خانه‌اش نگهداری می‌کرد! بعد از مرگِ او، خانه‌اش تبدیل به موزه‌ای از آثار و گربه‌هایش شد!
او در جایی در رمانِ "جزیره‌ای در مه" در مورد گربه‌ها نوشت:
گربه‌ها در ابراز احساساتشان بسیار صادق‌اند! انسان‌ها به دلایلی ممکن است احساساتشان را پنهان کنند ولی گربه‌ها هیچگاه این گونه عمل نمی‌کنند!

🐦‍⬛️ | @Breathofquerig


Forward from: باشگاه روزنامه‌نگاران ایران
به احترام شهید وطن

«فدات. خبری نیس. بگیر تخت بخواب. مابیداریم»
کسی نمی‌داند اما شاید این آخرین پیام شهید وطن بوده که برای دوستی نوشته شده و به او اطمینان داده که بخوابد، ارتش بیدار است.

محمد طاهری سردبیر هفته‌نامه تجارت‌فردا در واکنش به این پیام نوشته:

سرکار استوار محمدمهدی شاهرخی به احترامت می‌ایستم، سر خم می‌کنم و پا می‌کوبم. شما خیلی قابل احترامی. شما خیلی دوست داشتنی هستی. امشب وقت خواب برای پسرم از رشادت‌های تو و همسنگرانت می‌گویم.

@JournalistsClub1


Forward from: Aphroodites🦋
‏پُک زدن به سیگار هیچ معنایی ندارد الّا نوعی لجاجت با خود، و حتی لجاجت در تداوم نوعی عادت. هر آدمی، دانسته و ندانسته، به نوعی در لجاجت و تعارض با خود بسر می برد، و هیچ دیگری ویرانگرتر از خود آدمی نسبت به خودش نیست.

سلوک|محمود دولت‌آبادی




Forward from: ART CHANNEL
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
❗️فروغ فرخزاد و ویژه‌برنامه‌ی تولدش در «واحد خبر تلویزیون رشت»، ۱۳۵۰ خورشیدی!

@artchanel

20 last posts shown.