کانون کارآفرینی دانشگاه تهران


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Technologies


مرجع توسعه کارآفرینی ایران: آموزش، توسعه مهارت ها، شبکه سازی

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Statistics
Posts filter


🔴 سلبریتی‌های اینستاگرام از هر تبلیغ چقدر درآمد دارند؟

🔖 @IE_School


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 منابع درآمد شرکت اپل از سال ۲۰۰۲ میلادی تا کنون

🔖 @IE_School


✅پرواز به دنیای متاورس با مجموعه جدید عینک‌های واقعیت افزوده گوگل

🔹شرکت گوگل با رونمایی از عینک‌های جدید واقعیت مجازی گام بلندی را برای عملی کردن دنیای متاورس برداشت.
🔹گوگل با انجام چنین کاری قصد دارد تا نقش خود را در عملیاتی کردن متاورس به بهترین شکل ایفا کند.


📣 #خبر
🔖 @IE_School


✅کنسرت پاریس هیلتون در متاورس!

🔹 پاریس هیلتون، خواننده و مدل آمریکایی در نظر دارد شب سال نوی میلادی کنسرتی مجازی در متاورس برگزار کند.
🔹 این کنسرت قرار است از طریق پلتفرم روبلاکس که امکان دسترسی به فراجهان (متاورس) را فراهم می‌کند پخش شود. نزدیک به ۵۰ میلیون کاربر هر روز پلتفرم روبلاکس استفاده می‌کنند.
🔹هیلتون برای برگزاری کنسرت مجازی‌اش در متاورس جزیره‌ای به نام «دنیای پاریس» (Paris World) ایجاد کرده است. بازدیدکنندگان از این جزیره می‌توانند از اقامتگاه پاریس هیلتون در لس‌آنجلس که به صورت دیجیتال شبیه‌سازی شده است بازدید کنند.
🔹آنها همچنین امکان مشاهده خودروهای لاکچری و کشتی‌های تفریحی پاریس هیلتون را خواهند داشت.
🔹 این خواننده آمریکایی درباره حضورش در دنیای واقعیت مجازی می‌گوید: «برای من متاورس جایی است که انجام تمام کارهایی را که در زندگی واقعی انجام می‌دهیم ممکن است. همه امکان تجربه‌ای اینچنینی [مانند زندگی لاکچری] را ندارند و به همین دلیل ما تمام سال بر روی اجرای این طرح [ایجاد «دنیای پاریس»] کار کردیم.»
📣 #خبر
🔖 @IE_Scool


🔵بنیانگذار تلگرام در صدر میلیاردرهای روسی در سال ۲۰۲۱

🔹«پاول دوروف» با کسب بیش از ۱۳ میلیارد دلار درآمد از طریق تلگرام در سال ۲۰۲۱، در صدر ۱۰ میلیاردر روسی نشریه «فوربس» قرار گرفت.

فوربس نوشت:
🔹️تعداد کاربران تلگرام در سال ۲۰۲۱ پس از عملکرد بد فیس‌بوک، اینستاگرام و واتساپ در ماه اکتبر به میزان چشمگیری افزایش یافت و ۷۰ میلیون کاربر جدید به این پیام‌رسان پیوستند.
📣 #خبر
🔖 @IE_School


🔴اولین توییت با مغز!

🔹شرکت استرالیایی Synchron که در زمینه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کنه با کار گذاشتن ایمپلنت در مغز یه مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خودش رو مستقیما به توییت تبدیل کند.
🔹«فیلیپ اوکیف» که از ناتوانی پیشرفته ناشی از این اختلال رنج می‌برد، توییت خودش رو با نوشتن جمله «سلام دنیا! توییت کوتاه. پیشرفت تاریخی.» از طریق حساب «توماس اکسلی»، مدیر عامل Synchron به اشتراک گذاشته است.
🔹این یک لحظه مهم و نمادین برای فناوری محسوب می‌شود زیرا در آینده می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای افراد معلول ایجاد کند تا با دنیای اطراف خود در تماس باشند.
📣 #خبر
🔖 @IE_School


✅کدام کشورها بیشترین و کمترین دسترسی را به اینترنت دارند؟

🔖 @IE_School


✅انسان به زودی با نهنگ‌ صحبت می‌کند

🔺️با هوش مصنوعی می‌توان آوای حیوانات دریایی را رمزگشایی کرده و به مدل زبانی قابل ارتباط تبدیل کرد.
🔺️پروژه CETI از دستگاه مخصوص برای گوش دادن به ارتباطات نهنگ اسپرم و تفسیر اصوات آنها و سپس تلاش برای برقراری ارتباط بهره مند شده است.
🔺️تیم تحقیقاتی امیدوار است ظرف 5 سال آینده بتواند با نهنگ‌های اسپرم ارتباط برقرار کند.
🔺️آنها 4 میلیارد قطعه صدا را جمع آوری کرده تا به هوش مصنوعی بدهند به این امید که بتوان صداها را به زبانی که انسان می‌تواند آن را درک کند، ترجمه کنند.
📣 #خبر
🔖 @IE_School


🔎بیشترین جستجوی ایرانیان در گوگل در آذر 1400چیست؟ از جستجوی فیلترشکن تا قیمت لیر

🔹بررسی کلمات و عبارات جستجو شده در گوگل نشان می‌دهد ایرانی‌ها طی آذرماه 1400 به دنبال موضوعاتی همچون شب یلدا، قیمت لیر، فیلترشکن و فیلم جوکر بوده‌اند.
🖼 #اینفوگرافیک
🔖 @IE_School


📣 کارگاه آموزشی پیچ دک نویسی

🎯 چطور Pitch deck بنویسیم و به سرمایه گذار ارائه کنیم!!

👤مدرس: سید محمد مهدی زهرائی
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اجوتک ونچرز

📆زمان: چهارشنبه ۸ دیماه ساعت ۱۴ الی۱۷

🌷🌷کد تخفیف ۶۰درصد ویژه کانال karafarin

📍مکان برگزاری: پاردایس هاب شعبه باغ بهشت
(ظرفیت محدود وبا رعایت پروتکل های بهداشتی)


🌐لینک ثبت نام وتوضیحات بیشتر:
https://evand.com/events/pitch-deck

برگزار کننده رویداد: شرکت سرمایه گذاری اجوتک ونچرز
✅پرچم دار سرمایه گذاری صنعت تکنولوژی آموزشی


✅چگونه در واتساپ ویژگی حذف خودکار پیام را فعال کنیم؟

🔸️واتساپ اکنون به کاربران اجازه می‌دهد تایمر ناپدید شدن پیام را به طور پیش فرض برای چت‌ها و گروه‌های جدید فعال کنند. برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید.
🔸️مرحله ۱: واتساپ را در گوشی اندروید یا آیفون باز کنید. (در اینجا از تصاویر پیامرسان در گوشی‌های اندرویدی استفاده شده است)
🔸️مرحله ۲: روی منوی سه نقطه در بالا و دست راست صفحه ضربه بزنید و تنظیمات را باز کنید.
🔹مرحله ۳: گزینه Account را انتخاب کنید.
🔹مرحله ۴: روی Privacy ضربه بزنید.
🔹مرحله ۵: اکنون گزینه «Default messages timer» را در زیر تب Disappearing messages menu انتخاب کنید.
🔸️اکنون می‌توانید بین گزینه‌های ۲۴ ساعت، ۷ روز یا ۹۰ روز یکی را انتخاب کنید. وقتی این گزینه را فعال کنید، همه چت‌های شخصی جدید شما طبق بازه زمانی انتخاب شده، ناپدید خواهند شد. این تنظیم روی گفتگو‌هایی که پیش از این انجام شده تأثیری نخواهد داشت.
📣 #خبر
🔖 @IE_School


✅احتمال تدوین طرح جدید حمایت از حقوق کاربران توسط مرکز پژوهش‌ها

🔸️سخنگوی کمیسیون حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی با بیان اینکه درخواست مرکز پژوهش های مجلس این است که زمانی مقرر شود تا طرحی جدید در حوزه فضای مجازی تدوین شود، گفت: به عقیده من طرحی جدید با کمترین ایراد ارائه شود، بهتر خواهد بود.
📣 #خبر
🔖 @IE_School


✅ آیا همه انسان‌ها باید صبح زود سر کار بروند؟

بسیاری از انسان‌ها که هر روز سر کار می‌روند حالات مختلفی را در طول روز تجربه می‌کنند؛ برخی صبح‌ها خیلی سرحال و زود از خواب بیدار شده و آماده کار می‌شوند اما حدود ساعت ۳ بعد از ظهر خسته شده و به‌سختی تمرکز می‌کنند اما برخی دیگر که جزو شب‌بیداران‌اند و دوست دارند شب‌ها تا پاسی از شب بیدار بمانند، تا قبل از ساعت ۱۰ صبح موتورشان راه نمی‌افتد و کارایی آن‌ها در ساعات بعد از ظهر به حداکثر خود می‌رسد.

🔹 طبق نتایج یک مطالعه جدید، دلیلی برای چرایی این مسائل وجود دارد و یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که رئیسان و مدیران باید به ساعت بدنی کارمندان خود بیش از پیش توجه کنند. در این مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه سیدنی در استرالیا انجام شده، تنوع ساعت داخلی بدن افراد در مشاغل مختلف بررسی شده است. این موضوع به ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن افراد اشاره دارد که در واقع تمایل یا آمادگی بیولوژیکی یا زیستی افراد را در دوره‌های فعالیت و استراحت بیان می‌کند.

🔹 پژوهش‌گران دریافتند که هر کارمند بسته به ساعت داخلی بدن خود در ساعات مختلف روز کارآمدی مشخصی دارد. در این حالت می‌توان گفت که کارمندان صبح وجود دارند که انرژی آن‌ها در ساعات بعد از ظهر کم می‌شود، کارمندان عصر وجود دارند که کارایی آن‌ها در عصر بیش‌تر است و در نهایت کارمندان حد وسط وجود دارند که کارایی آن‌ها خیلی ناگهانی در میانه روز به حد نهایی خود می‌رسد.

🔹 این مطالعه که نتایج آن در نشریه Academy of Management Review به چاپ رسیده، روی این موضوع تمرکز کرده که چگونه تنوع ساعت داخلی بدن افراد روی عملکرد تیمی از لحاظ هماهنگی، پردازش اطلاعات و رفتارهای حمایتی تاثیر می‌گذارد. محققان به این نتیجه رسیدند که برای کارهایی که در آن نیاز به فعالیت‌های گروهی است، بهتر است افراد دارای چرخه شبانه‌روزی یکسانی باشند تا در یک زمان مشخص در بیش‌ترین حالت کارآمدی خود باشند. این مشاغل شامل افرادی است که در اورژانس کار می‌کنند یا افرادی که در تیم جراحی مشغول به کارند.

🔹 با این حال، برای مشاغلی که نیازمند تمرکز و توجه مستمر است و در آن‌ها اعضای تیم با هم جایگزین می‌شوند، مثل خدمه پروازهای طولانی، پرستاران یا پلیس‌ها، بهتر است کارکنان با ساعات داخلی بدن مختلفی استخدام شوند تا هر کدام در ساعات مختلف روز بیش‌ترین کارایی و راندمان خود را داشته باشند. استفان فولک، نویسنده مقاله این پژوهش، می‌گوید که نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که چگونه مدیران و رئیسان باید میزان کارآمدی کارکنان خود را در ساعت مختلف روز در نظر بگیرند.

🔹 او می‌گوید: «این تفاوت‌های فیزیولوژیکی در فضای کار اثرگذارند و ما باید متوجه اثرات آن‌ها در فعالیت‌ها و عمل‌کردهای گروهی باشیم. وقتی با آدم‌های مختلفی روبه‌رو هستیم، براساس نوع کاری که آن‌ها انجام می‌دهند، تفاوت‌های آن‌ها ممکن است مثبت یا منفی باشد. اگر اعضای یک تیم جراحی دارای ساعات داخلی بدن مختلفی باشند، نمی‌توانند به بهترین شکل کار خود را انجام دهند». او اضافه می‌کند: «با مطالعه جنبه‌های شناخته‌شده کارکردهای بدن انسان در علوم پزشکی و زیستی، ما می‌توانیم عملکرد کارمندان را به شیوه‌های مختلف شامل امنیت فضای کار و کار گروهی موثر بهبود ببخشیم».

🔖 @IE_School


✅تیک‌تاک از گوگل پیشی گرفت و محبوب‌ترین سایت ۲۰۲۱ شد

🔸️در سال ۲۰۲۱ و در بررسی ترافیک اینترنت، «تیک‌تاک»(TikTok) گوگل را به عنوان محبوب‌ترین دامنه در سال ۲۰۲۱ شکست داد.
📣 #خبر
🔖 @IE_School


🔴جریمه ۱۲۷ میلیون دلاری متا و گوگل از سوی روسیه

🔹گوگل و متا به دلیل عدم حذف محتوای ممنوعه در روسیه، به ترتیب با جریمه‌ای نزدیک به ۱۰۰ و ۲۷ میلیون دلار روبرو شده اند.

📣 #خبر
🔖 @IE_School


💢تعریف موفقیت از دیدگاه آنتونی رابینز

🔖 @IE_School


🔴پاول دوروف هم یلدا را تبریک گفت.
شب یلدا بر همگان مبارک🍉
🔖 @IE_Scool


🔴 گوگل از چه راه هایی پول در می آورد؟

🔖 @IE_School


✅تعداد كاربران تلگرام پس از فیلترینگ ۲۵‌درصد رشد كرد

🔹اکنون تعداد کاربران ایرانی این پلت‌فرم چیزی در حدود ۵۰ میلیون کاربر است و بیش از ۲‌میلیون و ۸۰۰ هزار کانال ایرانی فعال در این پلت‌فرم، در سال بیش از ۹۰۰ میلیون پست منتشر می‌کنند.
🔹سیاست‌های دستوری و حمایت مستقیم از یک یا چند کسب‌وکار خاص در هیچ حوزه‌‌‌‌‌‌‌‌ای منجر به رشد نمی‌شود. دولت‌ها در اقتصادهای ترازاول جهان ده‌‌‌‌‌‌‌‌ها سال است دست از چنین مدل دخالت‌هایی در حوزه کسب‌وکار برداشته‌‌‌‌‌‌‌‌اند و همین موضوع به رونق اقتصاد مبتنی بر سازوکار بازار منجر شده است.
📣 #خبر
🔖 @IE_School


✉ #سخن_روز
بهترین روش برای نیک آغازیدن یک روز این است:
به هنگام بیدار شدن، بیندیشیم که امروز چگونه می توانیم دست‌کم یک نفر را شاد کنیم.

👤 فریدریش نیچه
🔖 @IE_School

20 last posts shown.

479

subscribers
Channel statistics