اکوموتیو


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


شناخت،هم‌افزایی،شکوفایی
وبسایت اکوموتیو:
https://EcoMotive.ir
ارتباط با ادمین اکوموتیو:
@razaviali

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔶استارتاپ Colossal: استارتاپی که به دنبال زنده کردن ماموت هاست و تا سال ها هیچ محصولی نخواهد داشت

🔷 شرکت Colossal Biosciences با هدف احیای گونه‌های منقرض‌شده مانند ماموت پشمالو، ببر تاسمانی و پرنده دودو، در حال توسعه فناوری‌های پیشرفته‌ای از جمله ویرایش ژنتیکی و رحم مصنوعی است. این شرکت امیدوار است با بازگرداندن این گونه‌ها به اکوسیستم‌ها، علاوه بر تقویت تنوع زیستی، از طریق فروش اعتبارات تنوع زیستی مشابه اعتبارات کربنی درآمدزایی کند.

🔷 استارتاپ Colossal با همکاری دولت‌ها و تجاری‌سازی فناوری‌های خود در حوزه‌هایی مانند بهداشت و کشاورزی پیشرفته، قصد دارد طی سال‌های آینده میلیاردها دلار درآمد مکرر ایجاد کند. همچنین این شرکت برنامه دارد با ایجاد کسب‌وکارهای مستقل در حوزه‌هایی مانند فناوری رحم مصنوعی و زیست‌شناسی محاسباتی، پتانسیل اقتصادی کوتاه‌مدت و بلندمدت خود را به حداکثر برساند.

⬅️ توضیحات بیشتر و متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73196

#زیست_فناوری #استارتاپ


🔶 فهرست محصولات دانش بنیان به روزرسانی می شود.

🔷 معاونت علمی از بروزرسانی فهرست محصولات دانش‌بنیان با توجه به پیشرفت‌های جهانی و توجه ویژه به هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال خبر داده است.

🔷 تورج امرائی، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، اعلام کرده است که فناوری‌های نقش‌آفرین و راهبردی برای توسعه و اشتغال دانش‌بنیان شناسایی و معرفی می‌شوند و هم‌اکنون حدود ۱۷۰۰۰ محصول دانش‌بنیان در کشور تایید شده‌اند.

⬅️ توضیحات بیشتر و متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73182

#اخبار #دانش_بنیان


🔶 انتشار فراخوان پذیرش شرکت های صادراتی دانش بنیان در منطقه نوآوری ایران

🔷 منطقه نوآوری ایران مزایای بسیاری از جمله معافیت مالیاتی، حمایت برای شرکت در مناقصات و دسترسی به صندوق توسعه فناوری‌های نوین برای شرکت های عضو به همراه دارد.

🔷 مهلت شرکت در این فراخوان بیستم اسفند ماه است.

⬅️ توضیحات بیشتر در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73143

#اخبار #حمایت


🔶 استارتاپ nsave: حساب بانکی برای مشتریان در کشورهای ناپایدار

🔷 استارتاپ nsave با هدف ارائه حساب‌های ارزی بین‌المللی برای افراد در اقتصادهای ناپایدار تأسیس شده است. این سرویس به کاربران امکان می‌دهد پس‌انداز خود را در ارزهای معتبر مانند دلار، یورو یا پوند نگه‌داری کنند و هر زمان نیاز داشتند به آن دسترسی داشته باشند.

🔷 استارتاپ nsave با مؤسسات مالی تحت نظارت دولتی همکاری می‌کند و تاکنون در ۱۵ کشور از جمله مصر، آرژانتین و بنگلادش فعال شده است.

🔷 این شرکت با بازنگری در فرآیند ارزیابی ریسک و حذف تبعیض بر اساس منشأ جغرافیایی، تلاش دارد خدمات مالی امن و عادلانه‌ای به افراد ارائه دهد.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73121
#فینتک #استارتاپ


🔶 مصاحبه با مدیرعامل بانی مد: نقش فروشگاه‌های فیزیکی در تکمیل استراتژی‌های بازاریابی برندها.

🔷 در دنیایی که خرید آنلاین با سرعتی بی‌سابقه در حال پیشرفت است، فروشگاه‌های فیزیکی می‌توانند نقش مهمی در بهبود تجربه مشتریان و افزایش وفاداری به برند ایفا کنند. مجید مظاهری، قائم‌مقام مدیرعامل بانی‌مد، در این مصاحبه به بررسی نقش فروشگاه‌های فیزیکی به‌عنوان ابزاری برای تکمیل زنجیره ارزش پلتفرم‌های فروشگاهی آنلاین پرداخته است.

🔷 ترکیب یکپارچه تعاملات آنلاین و آفلاین، ارائه تجربه‌ای روان و شخصی‌سازی‌شده و ایجاد تجربه‌های منحصر‌به‌فرد در فروشگاه‌های فیزیکی می‌تواند به بهبود وفاداری مشتریان و افزایش رقابت‌پذیری برندها کمک کند. شخصی‌سازی خدمات و استفاده از فناوری‌های نوین نیز از عوامل مهم در جلب و حفظ وفاداری مشتریان هستند.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73108
#مصاحبه


🔶 ادونچر؛ سکوی پرتاب استارتاپ‌ها به دنیای سرمایه‌گذاری

🔷 تریگ‌آپ با سرمایه‌گذاری و توانمندسازی به عنوان ارزش‌های کلیدی خود، اقدام به برگزاری رویداد ادونچر نموده که هدف آن کشف و شناسایی استعدادهای نوآوری در میان استارتاپ‌های نوپای کشور است.

🔷 اولین دوره این رویداد فردا، یکشنبه ۲۳ دی‌ماه در کارخانه نوآوری مشهد برگزار می‌شود و به این ترتیب فرصتی فراهم خواهد شد تا تیم‌ها ایده‌ها و طرح‌های خود را در حضور سرمایه‌گذاران ارائه دهند.

مجید عظیمی، مدیر توسعه کسب‌وکار تریگ‌آپ، تاکید دارد که یکی از چالش‌های اصلی استارتاپ‌ها عدم آمادگی برای مذاکره با سرمایه‌گذاران است. بنابراین، رویداد ادونچر با هدف آموزش و توانمندسازی تیم‌های استارتاپی طراحی شده است تا بتوانند بهتر آماده جذب سرمایه و ارائه مناسب‌تر طرح‌های خود باشند.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73114
#اخبار #جذب_سرمایه


🔶 فرمتا: تشخیص بیماری گیاهان با هوش مصنوعی

🔷 استارتاپ فرمتا، مستقر در تل‌آویو، از فناوری بینایی کامپیوتری و هوش مصنوعی برای نظارت و تشخیص بیماری گیاهان و شناسایی آفات در محصولات گلخانه‌ای استفاده می‌کند. این استارتاپ که توسط والریا کوگان در سال ۲۰۲۰ تأسیس شد، نرم‌افزاری توسعه داده که با هر دوربین استانداردی کار می‌کند و روزی دو بار از محصولات گلخانه عکس می‌گیرد. مدل هوش مصنوعی اختصاصی این شرکت تصاویر را تحلیل کرده و از طریق یک اپلیکیشن، هشدارهایی درباره آلودگی یا بیماری به کشاورزان ارسال می‌کند.

🔷 کوگان توضیح می‌دهد که بسیاری از تلاش‌های گذشته برای ورود هوش مصنوعی به کشاورزی با شکست مواجه شده‌اند، اما رویکرد متفاوت فرمتا، تمرکز بر نیازهای واقعی مزارع و آموزش مدل‌های خود بر اساس داده‌های مشتریان، احتمالاً باعث موفقیت این استارتاپ شده است. در سال ۲۰۲۲ با افزایش توجه به هوش مصنوعی، فرمتا علاوه بر همکاری با شرکت‌های بزرگ کشاورزی، مستقیماً با مزارع نیز همکاری دارد. اخیراً فرمتا یک دور تأمین مالی سری A به ارزش ۱۰ میلیون دلار جمع‌آوری کرد تا به توسعه شرکت و دستیابی به هدف سوددهی تا سال ۲۰۲۶ کمک کند.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73084
#ایده #هوش_مصنوعی


🔶 پرداخت الکترونیک سامان (سپ) پیشتاز بازار پرداخت

🔷 پرداخت الکترونیک سامان (سپ) در گزارش شاپرک برای آذرماه، با سهم ۲۰.۷۰ درصدی تعداد و ۲۲.۷۲ درصدی مبلغ تراکنش‌ها، جایگاه اول را در بازار پرداخت به خود اختصاص داده است. سپ در سال جاری به طور مستمر رتبه اول را حفظ کرده و اختلاف سهم بازار آن با رتبه دوم همچنان در حال افزایش است. در ابزار پذیرش اینترنتی نیز سپ با سهم ۳۴.۰۲ درصدی بالاترین سهم بازار را در مبلغ تراکنش‌ها دارد.

🔷 سپ در حوزه تراکنش‌های خرید با پوشش ۲۱.۰۲ درصدی تعداد و ۲۲.۸۲ درصدی مبلغ تراکنش‌ها در آذرماه، رتبه اول صنعت را به خود اختصاص داده است. این شرکت همچنین در تراکنش‌های مانده‌گیری با ۱۷.۴۵ درصد بیشترین سهم بازار را داراست و عملکرد مثبتی در کاهش خطای پذیرندگی داشته است.

🔷 گزارش شاپرک نشان می‌دهد که شرکت پرداخت الکترونیک سامان با کاهش ۱۸.۴۷ درصدی در خطای پذیرندگی شبکه، بهترین عملکرد را در این زمینه داشته است. این شرکت با کاهش ۰.۰۳۶ درصدی نسبت خطای پذیرندگی به کل تراکنش‌ها، به بهبود کیفیت خدمات پرداخت در ایران کمک کرده است.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73045
#اخبار #پرداخت


🔶 علی‌بابا رکورد سرعت فروش خدمات آنلاین گردشگری را شکست

🔷 شرکت علی‌بابا، به عنوان رهبر بازار گردشگری ایران، در تاریخ ۲۶ آذر ۱۴۰۳ موفق به ثبت رکورد فروش ۳۷ سفارش در هر ثانیه و حضور همزمان ۷۰۰ هزار کاربر شد، این در حالی است که با وجود چالش‌های مختلف در بازار گردشگری ایران همچنان با ثبت رکوردهای جدید در بخش‌های مختلف پیشتاز است.

ابراهیم نبیئی، معاون فنی علی‌بابا، ضمن اشاره به اتکای شرکت به توان متخصصین و فناوری‌های روز، اعلام کرد که این رکورد نتیجه تلاش تمام تیم‌ها بوده و انتظار دارند در آینده رکوردهای بیشتری ثبت کنند.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=73069
#اخبار #گردشگری


🔶 آغاز ثبت نام اینوتکس 2025

🔷 همزمان با برگزاری نشست خبری اینوتکس 2025 در کارخانه نوآوری های‌وی، از پوستر این رویداد رونمایی شد و ثبت‌نام برای غرفه‌داران آغاز گردید. در این نشست، جزئیات چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری و برنامه‌های ویژه آن اعلام شد.

🔷 اینوتکس 2025 شامل بیش از ۲۵ رویداد مختلف از جمله ارائه نیازهای فناورانه، کافه سرمایه، ریورس پیچ، استیج و ریسرچ پیچ است. همچنین در رویداد «دمودی»، از ۳ استارتاپ بزرگ کشور برای جذب سرمایه دعوت می‌شود.

🔷 بخش مجازی نمایشگاه نیز امکان مشاهده غرفه‌ها و پرسش و پاسخ آنلاین را فراهم می‌کند و ویدئوها پس از پایان رویداد در صفحات مجازی و پلتفرم‌های آنلاین در دسترس خواهند بود.

🔷 اینوتکس 2025 از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ به میزبانی پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72993

#اخبار #اینوتکس


🔶 سوء استفاده اسنپ‌فود از تأمین‌کنندگان تپسی‌فود

🔷 امین سلامی، مدیرعامل تپسی‌فود، با انتشار یک فایل صوتی در لینکدین، از اقدامات اسنپ‌فود پرده برداشت. او ادعا کرد که اسنپ‌فود با دسترسی غیرقانونی به پنل تأمین‌کنندگان تپسی‌فود، منوی آنها را بدون اجازه غیرفعال می‌کند. سلامی این رفتارها را به دور از رقابت سالم دانست و به موارد مشابه در نانوایی‌های تهران نیز اشاره کرد.

🔷 تپسی با ورود به بازار سفارش آنلاین غذا، با چالش‌های حقوقی مواجه شده است. این شرکت در آبان ۱۴۰۳ شکایتی علیه اسنپ‌فود به شورای رقابت ارائه داد و رفتار این شرکت را انحصارطلبانه و ضد رقابتی دانست. نگین انصاری، معاون حقوقی تپسی، اظهار داشت که اسنپ‌فود با قراردادهای انحصاری و مزایای خاص، ورود رقبا به بازار را محدود کرده است. پیشینه اقدامات اسنپ‌فود در این زمینه به سال ۱۳۹۸ بازمی‌گردد و انتظار می‌رود شورای رقابت بار دیگر به بررسی این موضوع بپردازد. نتیجه شکایت تپسی می‌تواند تأثیری چشمگیر بر آینده رقابت در این بازار داشته باشد.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72962

#اخبار


🔶 گسترش همکاری های علمی و فناورانه مابین ایران، ونزوئلا و بولیوی

🔷 ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و سازمان صنایع هوایی با هدف افزایش کارایی و بهره‌وری نیروی انسانی و ارتقاء توانمندی‌های شناختی آن‌ها، به دنبال استفاده از علوم شناختی در محیط‌های کاری هستند. در نشستی با حضور مدیران و کارشناسان ارشد، دو نهاد به بحث و تبادل نظر درباره تقویت و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی پرداختند.

🔷 دکتر سید محمد مهدوی و دکتر شکری از آمادگی این ستاد برای همکاری‌های پژوهشی در حوزه علوم شناختی تاکید کردند. امیر سرتیپ افشین خواجه فرد، مدیر عامل سازمان صنایع هوایی نیز به ضرورت توجه به نیروی انسانی و بهره‌گیری از نوآوری و فناوری‌های خلاقانه برای رشد صنایع هوایی اشاره کردند.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72946
#اخبار


🔶 ورود مجلس به معضل رمزارزها: از تحت فشار گذاشتن کسب‌وکارهای بومی به نفع سکوهای خارجی خودداری نمایید!

🔷 مجلس شورای اسلامی در پی بستن گسترده پلتفرم‌های رمزارزی و درگاه‌های پرداخت، از رئیس جمهور خواست تا از ایجاد موانع در مسیر فعالیت‌های کسب‌وکارهای داخلی خودداری کند. نمایندگان مجلس معتقدند که دولت تاکنون لایحه‌ای جامع برای ساماندهی رمزارزها به مجلس ارائه نکرده و این وضعیت باعث سردرگمی در مدیریت و فعالیت کسب‌وکارهای مرتبط شده است.

🔷 همچنین نمایندگان خواستار ورود جدی‌تر شورای عالی فضای مجازی به مسئله رمزارزها و ارائه لایحه‌ای شفاف و جامع برای ساماندهی این حوزه شده‌اند. آن‌ها بر این باورند که استفاده از رمزارزها در صورت مدیریت صحیح می‌تواند فرصتی برای توسعه اقتصاد دیجیتال و کاهش وابستگی به دلار باشد. نامه‌ای که به رئیس جمهور ارسال شده است، سیاست مسدودسازی را به تنهایی ناکارآمد دانسته و تدوین قوانین شفاف را برای مدیریت بهتر این بازار ضروری می‌داند.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72927
#اخبار #رمزارز


🔶 ایده ام دزدیده شد: داستان بنیان گذاری که ایده اش دزدیده شد

🔷 بنیان‌گذاری سعی کرد ایده‌اش را با روش «ساختن در معرض دید عموم» توسعه دهد، اما افشای بیش از حد اطلاعات مسیر او را تغییر داد. آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که شفافیت در کسب‌وکار ممکن است چه خطراتی داشته باشد؟

🔷 شفافیت یا خطر؟
«ساختن در معرض دید عموم» می‌تواند ابزاری عالی برای بازاریابی و ایجاد تعامل با مخاطبان باشد، اما باید بدانید که مرز بین شفافیت و افشای اطلاعات حساس بسیار باریک است. این مقاله به شما نشان می‌دهد چطور با حفظ تعادل، از این روش بهره ببرید و از خطرات احتمالی اجتناب کنید.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72920
#مقالات #استارتاپ


Forward from: کانال رسمی بانک قرض الحسنه مهر ایران
🔸🔹🔸🔹🔸

🔰 افزایش سرمایه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به ۱۵هزار میلیارد تومان

🔸مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در روز شنبه ۱۵ دی ماه برگزار خواهد شد.

🔸 این مجمع با حضور نمایندگان بانک‌های سهامدار شامل ملی، ملت، صادرات، تجارت، سپه، مسکن، کشاورزی، رفاه، توسعه صادرات و صنعت و معدن برگزار می‌شود و دستور کار آن تصویب افزایش سرمایه بانک به ۱۵هزار میلیارد تومان است.

🔸 هر چند بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، با کفایت سرمایه ۹.۵ درصد، یکی از بهترین عملکردها را در سطح شبکه بانکی کشور دارد، اما با افزایش سرمایه بانک به ۱۵هزار میلیارد تومان، کفایت سرمایه بانک بیش از پیش بهبود خواهد یافت.

جزئیات خبر...

بله ایتا تلگرام اینستاگرام

🔸🔹🔸🔹🔸
🆔 @mehreiran_bank


🔶 گزارش رویداد نقطه، یکتانت در سال گذشته.

🔷 در رویداد سالانه یکتانت که در ۱۰ دی برگزار شد، علیرضا کامرانیان‌فر به معرفی فعالیت‌ها و پلتفرم‌های جدید این گروه پرداخت. وی از مدل سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی یکتانت و پلتفرم‌هایی چون «یکتاپی» و «یکتا کراپ» یاد کرد که برای تسهیل تأمین مالی کسب‌وکارها و ایجاد فرصت‌های جدید طراحی شده‌اند. همچنین، «یکتاونچرز» به عنوان بازوی سرمایه‌گذاری یکتانت نقش مهمی در حمایت از استارتاپ‌ها ایفا می‌کند.

🔷 سمانه طغیانی اعلام کرد که یکتانت با همکاری بیش از ۴ هزار ناشر و پوشش تبلیغاتی گسترده، ۸۰ درصد از سهم بازار تبلیغات دیجیتال ایران را در اختیار دارد. این پلتفرم روزانه بیش از ۳۰ هزار تبلیغ در هر ثانیه نمایش می‌دهد و با گسترش همکاری با پلتفرم‌هایی چون دیوار و روبیکا، تبلیغات هدفمند مبتنی بر مکان را برای کسب‌وکارها ممکن کرده است.

🔷 محمد شیخ سفلی و کیانوش مختاریان به تحولات بازاریابی و چالش‌های فنی صنعت تبلیغات دیجیتال اشاره کردند. استفاده از هوش مصنوعی و مدل‌های پیش‌بینی در این حوزه باعث بهبود تعاملات تبلیغاتی و بهینه‌سازی هزینه‌ها شده است. یکتانت با بهره‌گیری از این تکنولوژی‌ها و حرکت به سمت دیجیتالی‌شدن، به رشد اکوسیستم استارتاپی، افزایش اثربخشی تبلیغات، و رونق بازارهای رقابتی کمک می‌کند.

⬅️ متن کامل در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72858
#اخبار #رویداد


🔶 حمایت پیندو از 25 رویداد، پادکست و محتوای ارزشمند در 9 ماه

🔷 پیندو در راستای مسئولیت اجتماعی خود، با تقدیر از بیش از ۲۵ فعال حوزه‌های مختلف در ۶ رویداد سوروسات، حمایت از پادکست‌ها و رسانه‌های تخصصی، و برگزاری رویدادهایی نظیر جایزه «چراغ»، به تقویت شبکه‌سازی و رشد اکوسیستم استارت‌آپی پرداخت.

🔷 اشرف‌زاده مدیرعامل پیندو تأکید کرد که این تلاش‌ها برای هموارسازی مسیر ارتباط کسب‌وکارها و ارتقای اقتصاد دیجیتال انجام شده است.

⬅️ جزئیات بیشتر در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72827
#اخبار


🔶 2025: سال ربات های انسان نما

🔷 سال ۲۰۲۴ شاهد سرمایه‌گذاری‌های چشمگیر در استارتاپ‌های رباتیکی بود، از ربات‌های انسان‌نما گرفته تا پهپادها و ربات‌های جراحی. شرکت‌هایی مانند Figure و Physical Intelligence با جذب سرمایه‌های کلان، به دنبال جایگزین کردن ربات‌ها در مشاغل خطرناک و غیرجذاب هستند، در حالی که استارتاپ‌هایی نظیر Skild AI و Capstan Medical در حال توسعه فناوری‌های پیشرفته در زمینه‌های متنوع از مغز ربات‌ها تا جراحی کم‌تهاجمی هستند.

🔷 سرمایه‌گذاران تمرکز خود را روی ربات‌های چندمنظوره و کاربردی گذاشته‌اند، از کو-بات‌ها در صنعت و مراقبت‌های بهداشتی گرفته تا ربات‌های خانگی و خودروهای خودکار تحویلی. شرکت‌هایی مانند Bright Machines و Collaborative Robotics در حال توسعه فناوری‌هایی هستند که تعامل انسان و ربات را در محیط‌های مختلف تسهیل کنند.

🔷 بیشتر استارتاپ‌های پیشرو در مراحل اولیه توسعه هستند و با جاه‌طلبی‌های بزرگ و برنامه‌های کسب‌وکار جذاب، اما با ریسک‌های بالا و فشار کم برای سودآوری فعالیت می‌کنند. با این حال، شرکت‌هایی مانند Figure معتقدند که اگر موفق شوند، می‌توانند تأثیرات بزرگی بر زندگی بشر داشته باشند و به غول‌های آینده صنعت تبدیل شوند.

⬅️ جزئیات بیشتر در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72831
#مقالات #روباتیک #هوش_مصنوعی


🔶 برگزاری ریسرچ پیچ در 7 حوزه تا پیش از اینوتکس 2025

🔷 جشنواره‌ی پژوهش‌های کاربردی مسأله‌محور (ریسرچ پیچ) با هدف شناسایی و رقابت میان پژوهشگران فناوری و هم‌افزایی بین شرکت‌های عضو منطقه‌ی بین‌المللی نوآوری ایران با محققان دانشگاهی در ۷ حوزه تخصصی به شرح زیر برگزار می‌شود.

⏪ فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی
⏪ تجهیزات، ماشین آلات و مواد پیشرفته
⏪ آب،انرژی و محیط زیست
⏪ برق، الکترونیک و رباتیک
⏪ سلامت و پزشکی آینده
⏪ نفت، گاز پتروشیمی

⬅️ جزئیات بیشتر در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72814
#رویداد #اینوتکس_2025


🔶 فراخوان «اعتبارسنجی مدل سیستم تاب آوری شهری و مؤلفه‌ها و تهیه کتابچه راهنمای کامل تدوین شاخص‌های تاب‌آوری»

🔷 بنیاد ملی علم ایران در بهار ۱۴۰۳ مرکز «مهرتاب» را برای هدایت و راهبری برنامه تاب‌آوری شهری ایجاد کرد. پس از داوری، «پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست شریف» به عنوان میزبان انتخاب شد. پروژه فعلی، با عنوان «اعتبارسنجی مدل سیستم تاب‌آوری شهری و تهیه کتابچه راهنمای شاخص‌ها»، یکی از بخش‌های اولیه پروژه‌های مرتبط با این مرکز است.

🔷 این مرکز با مأموریت تعامل با ذی‌نفعان و یکپارچه‌سازی پروژه‌های ۰۰ تا ۰۳، و مسئولیت‌های متعدد مانند مدیریت پروژه‌ها، ارتباطات و آموزش فعالیت خواهد کرد. اهداف پروژه شامل تحلیل لایه‌های مدل USAH و توسعه شاخص‌های کیفی و کمی است که در قالب کتابچه‌ای جامع ارائه خواهد شد. زمان‌بندی پروژه حدود ۹ ماه و بودجه آن حدود ۲ میلیارد تومان است. اطلاعات بیشتر در سایت بنیاد ملی علم ایران قابل دسترسی است.

⬅️ جزئیات بیشتر در اکوموتیو: https://ecomotive.ir/?p=72776
#فراخوان

20 last posts shown.