مطالب هوافضا


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Education


"مطالب مرتبط با مهندسی هوافضا"
@AeroContentsbot ارتباط با ما
کانال آرشیو مطالب @AeroArchiv

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Education
Statistics
Posts filter


با سلام به اطلاع دانشجويان ميرساند كلاس ترمو1 دكتر شيخ الاسلام امروز سه شنبه 23 بهمن برگزار نخواهد شد.


Forward from: Hossein/i
دوستان کلاس محاسبات عددی دکتر پوریوسفی فردا تشکیل نمیشه.


🔴با توجه به تعیین تکلیف تمامی استانداری های کشور
و  همچنین مشخص شدن نحوه ی فعالیت برخی شهرستان های استان تهران همچون فیروزکوه و دماوند برای فردا و عدم انتشار اطلاعیه از سوی استانداری تهران
مدارس و دانشگاه های شهر تهران فردا 23 بهمن باز و دایر می باشد


🗓 تقویم علمی تاریخ

▫️ امروز دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

🔰️۴۷ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۵۸، مهندسان دانشگاه MIT توانستند سیگنال‌های راداری را به سیاره زهره (ونوس) بازتاب دهند. این آزمایش که در آزمایشگاه لینکلن برگزار شد، به استفاده از مازری در سایت راداری میلستون هیل در ماساچوست متکی بود. با استفاده از پردازش سیگنال‌های دیجیتال، بازتاب‌های برگشتی از نویز پس‌زمینه تشخیص داده شدند و نتایج آن توسط پژوهشگران دیگر نیز تأیید شد. این تلاش‌ها به طور چشمگیری به تعیین دقیق‌تر واحد نجومی (AU) کمک کردند و یک ارزش جدید برای AU، معادل ۱۴۹٬۶۰۰٬۰۰۰ کیلومتر، در یک جلسه عمومی اتحادیه بین‌المللی نجوم در هامبورگ در سال ۱۹۶۴ پذیرفته شد.

۳۰۵ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۷۲۰، ادموند هالی به عنوان دومین ستاره‌شناس سلطنتی انگلستان منصوب شد. هالی که به خاطر محاسبه دوره هالی مشهور است، نقش مهمی در توسعه علم نجوم داشت. او به کمک مشاهده‌ها و محاسبات دقیقش، مسیرهای ستارگان و دنباله‌دارها را مورد بررسی قرار داد و اطلاعات ارزشمندی درباره مکانیک آسمانی ارائه کرد. نقش او به عنوان ستاره‌شناس سلطنتی، اعتباری بیشتر به کارهای علمی او بخشید و او را به یکی از چهره‌های اصلی علم نجوم قرن هجدهم تبدیل کرد.


Forward from: کانال اطلاع رسانی بیستمین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا
🏅فراخوان مسابقه دوبله ستاد اجرایی بیستمین سال تاسیس دانشکده🏅

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم می‌رسانیم که دانشکده هوافضا در نظر دارد مسابقه‌ای در زمینه دوبله برگزار نماید. این مسابقه فرصتی مناسب برای دانشجویان علاقه‌مند به هنر دوبله و صداپیشگی است تا مهارت‌های خود را در این حوزه به نمایش بگذارند.

شرایط شرکت در مسابقه:
1. تمامی دانشجویان می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.
2. شرکت‌کنندگان باید یک ویدئو حداکثر 3 دقیقه‌ای از دوبله یک صحنه فیلم یا انیمیشن با کیفیت مناسب ارسال نمایند.
3.محتوا و موضوع دوبله «دانشکده هوافضا» و یا «جشن بیست سالگی دانشکده» باشد.
4. دانشجویان می توانند به صورت فردی یا گروهی شرکت کنند.

نحوه ارسال آثار:
• آثار خود را به آیدی @dubbingadmin ارسال نمایید.
• آخرین مهلت ارسال آثار تا تاریخ یکم اسفند ماه می‌باشد.
• اطلاعات شرکت کنندگان ( اسامی ، شماره دانشجویی و شماره همراه ) به همراه اثر ارسال شود.

🏆 جوایز:
از برگزیدگان مسابقه در جشن بیست سالگی دانشکده تقدیر خواهد شد.

🖊️ لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به آیدی @dubbingadmin پیام دهید.

🌟 از تمامی دانشجویان عزیز دعوت می‌کنیم تا در این مسابقه هیجان‌انگیز شرکت نمایند و استعدادهای خود را به نمایش بگذارند.

با تشکر
دانشکده مهندسی هوافضا


🗓 تقویم علمی تاریخ

▫️ امروز یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

🔰️۲۹ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۹۶، یک تیم از دانشمندان آلمانی به رهبری پیتر آرم‌بوستر در مرکز تحقیقاتی GSI در دارمشتات، آلمان، ادعا کردند که اتمی از عنصر ۱۱۲ را ساخته‌اند. این عنصر که بعداً به نام "اون‌انبیم" نام‌گذاری شد، با نماد Uub شناخته می‌شود و دارای ۱۱۲ پروتون و ۱۶۶ نوترون بود. این موفقیت نتیجه‌ی شتاب دادن به اتم‌های روی و برخورد آن‌ها با سرب بود. اگرچه این اتم تنها به مدت بسیار کوتاهی پایدار بود و سپس با انتشار یک ذره آلفا به عنصر ۱۱۰ تبدیل شد، اما این کشف نقش مهمی در توسعه و شناخت عناصر سنگین ایفا کرد.

۳۰ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۹۵، مایکل فوال، اولین آمریکایی متولد بریتانیا که به فضا رفت، به همراه دکتر برنارد هریس، اولین فضانورد سیاه‌پوست، در حال انجام آزمایش‌هایی از جمله تست لباس فضایی و تحمل فضانوردان در سرمای شدید فضا بودند. آن‌ها از طریق محفظه بار شاتل فضایی دیسکاوری ناسا به فضا خروج کرده و در سردترین بخش سایه‌ی فضاپیما به مدت ۲۰ دقیقه بی‌حرکت ماندند تا کارایی عایق‌های جدید لباس فضایی‌شان را بررسی کنند. در طول این ماموریت، دکتر هریس پرچم ملت ناواهو را به همراه داشت تا توجه‌ها را به بومیان آمریکایی جلب کند. این ماموریت نمونه‌ای از پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیکی در زمینه‌ی فضانوردی و اهمیت آن در درک بهتر شرایط سخت فضایی بود.


E_Paul_DeGarmo,_J_T_Black,_Ronald_A_Kohser_DeGarmo's_Materials_and.pdf
88.6Mb
منبع اول #علم_مواد
دکتر نوریان




نمرات دینامیک استاد نوین زاده در سایت گلستان قابل مشاهده است


امروز چهل و نهمین سالگرد ورود اولین جنگنده F-14 به ایران است


🗓 تقویم علمی تاریخ

▫️ امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

🔰️۵۱ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۷۴، آخرین گروه فضانوردان از ایستگاه فضایی اسکای‌لب امریکا به زمین بازگشتند و ماموریتشان را که در ۱۶ نوامبر ۱۹۷۳ آغاز شده بود، به پایان رساندند. در طول ۱۷۱ روز اقامت در این ایستگاه که در سه ماموریت مختلف انجام شد، اسکای‌لب ۲۴۷۶ بار به دور زمین چرخید. این فضانوردان حدود ۲۰۰۰ ساعت آزمایش‌های علمی و پزشکی انجام دادند که بسیاری از آنها درباره تطبیق فضانوردان با شرایط بی‌وزنی طولانی مدت بود. همچنین در این مدت، حفره‌های تاج خورشید نیز کشف شد. اسکای‌لب پس از گذراندن مدتی در مدار، به زمین هدایت و در جو زمین در ۱۱ ژوئیه ۱۹۷۹ نابود شد.

۵۶ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۶۹، تکه‌هایی از یک شهاب‌سنگ بزرگ در چیهواهوا، مکزیک، کشف شد. این شهاب‌سنگ در ساعت ۱:۰۵ بامداد به صورت یک گلوله آتشین عظیم به زمین افتاد و چندین تن ماده را در منطقه‌ای به وسعت ۴۸ در ۷ کیلومتر پراکند. به نام روستای نزدیک آلنده، نمونه‌هایی از این سنگ کندریتی کربنی حاوی جرمی از ذرات است که برخی از آنها به راحتی به عنوان کندرول قابل شناسایی هستند. این ماده باستانی از زمانی پیش از شکل‌گیری منظومه شمسی ما می‌آید و بیش از ۴.۶ میلیارد سال قدمت دارد. به دلیل اینکه این باقی‌مانده‌ها ابتدایی‌ترین مواد زمین‌شناسی هستند که سیارات از آنها تشکیل شده‌اند و اطلاعاتی برای توضیح تکامل کهکشان ما ارائه می‌دهند، شهاب‌سنگ آلنده یکی از مورد مطالعه‌ترین شهاب‌سنگ‌های جهان به شمار می‌آید.


کلاس حقوق سیاسی در اسلام استاد نوری در حال برگزاری است


Forward from: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی- صفحه اصلی
✅ اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

به اطلاع اساتید ارجمند و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی می رساند که در صورت اعلام تعطیلی توسط استانداری تهران  در هفته جاری از روز یکشنبه ۱۱/۲۱ الی چهارشنبه ۱۱/۲۴، برگزاری حضوری جلسات دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توجه به هماهنگی های قبلی به عمل آمده توسط دانشکده ها بلامانع خواهد بود.

در این خصوص لازم است ضمن هماهنگی با استاد راهنما و مدیر تحصیلات تکمیلی  دانشکده،  نسبت به برگزاری حضوری جلسه با حضور کلیه ممتحنین و در موعد مقرر اقدام شود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
@pr_kntu


Forward from: ILI KONKOR
🔴استانداری تهران :

فعاليت كليه مدارس، ادارات، بانک‌ها ،دانشگاه‌ها و شهردارى ها در سراسر استان تهران فردا يكشنبه ٢١ بهمن ماه داير بوده و كليه دستگاهها طبق روال عادى به ارائه خدمات خواهند پرداخت .

✈️ @Tastivision
〰〰〰〰〰〰〰〰〰








کلاس آنلاین ترمودینامیک :


نمرات مقاومت مصالح استاد نوریان در سایت گلستان قابل مشاهده است .


Forward from: دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
✅ به اطلاع اساتید محترم و دانشجویان عزیز می رساند که با توجه به اعلام استانداری تهران مبنی بر تعطیلی روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ و با توجه به  شروع نیمسال دوم ۴۰۳۲،  كليه كلاسها در تاریخ فوق الذکر در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

- شایان ذکر است که لینک کلیه دروس  ثبت نام شده در نیمسال ۴۰۳۲ در سامانه  VC ایجاد شده است.

- در خصوص برگزاری حضوری دفاعیه های تحصیلات تکمیلی،   
با توجه به تعطیلی حوزه اداری دانشگاه ضمن هماهنگی با اساتید راهنما و مدیران تحصیلات تکمیلی دانشکده ها،  برگزاری حضوری جلسه ترجیحا به تاریخ دیگری موکول شود.

- در صورت تداوم تعطيلی در هفته جاری،  رويه فوق در خصوص برگزاری غیرحضوری کلاس ها برقرار خواهد بود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه
@pr_kntu
🆔@AERO_KNTU

20 last posts shown.